36194
  • ZTM
    Egy kis tanács kéne!
    Épp most frissítem a telót KIES-en keresztül már 1x végigment egy csík 100% most meg 15 perce 0% van vmi más a telón csak egy Dowloading logo látható az usb-n csatlakoztatott eszközök között meg már nincs a teló, elkúródott a frissítés vagy mi?
  • Solten
    [URL=http://mobilarena.hu/hir/ugyanaz_a_nev_mas_a_tartalom_eloben_a_galaxy_tab_1.html]Ugyanaz a név, más a tartalom: "élőben" a Galaxy Tab 10.1 második verziója[/URL]

\o/
  • Solten
  • bardocz
    Úgy tűnik erre is várnom kell, mint ahogy az offline google maps használatra is. Nekem nincsen ott az opció a térkép letöltésére, csak a távolságmérő, meg a "vonalzó".
  • Jim Morrison
    htc wildfire s milyen? tapasztalatok?
  • Solten
    Es az EeePad Transformer? IPS paneles. Mar most letoltheto hozza a 3.1 az ASUS UK oldalarol... :)
  • Solten
    Frissült a Google Android Market

• Jim Morrison
    gondolom, legalabbis ha a kezdo meg a celpont benne van a korben.
  • SzirmosSzisza
    Ezen utána mehet a navigáció is ?
  • Jim Morrison
    Igy_toltsunk_le_Google_Maps-en_terkepreszletet
  • Jim Morrison
    arc dragabb negyvennel, neo meg nincsen t nel... meg valami jo tipp? :D
  • TomBond
    Nekem Arc-om van és nagyon szeretem.
  • Narxis
    SE Arc vagy Neo
  • Jim Morrison
    amúgy igazatok volt, nexus s már nem kapható, ami megmaradt azt meg vissza kellett küldeni... most gáz van, fingom sincs milyen teló legyen :D
  • Büdös Bohóc
    tuti lesz frissítés rá nemsokára
  • JaSoN HuNTeR #4978
    HTC Desire.
    Valaki segítsen már mert megőrülök! Csináltam egy factory reset-et a telómon és azóta nincs net pedig az APN jól van beállítva!
  • Narxis
    wow ez nagyon jó!
  • Narxis
    Az az Asus Transformer.
  • ldavid
    az új market megvolt?
  • gurubefree
    Az a W500 es azon windows van ..... ez a A500 android honeycomb-al

W500

A500

• kifli
    Ez az az acer amit rá lehet tenni billre, és olyan mint egy netbook?
  • gurubefree
    tudom hogy a 3.2 az utolso a honeycomb-on. Az a lenyeg hogy problema nelkul mukodjon.
    Most reggel 10 perc alatt 3x szart be a bongeszo ... a tab funkcio egyszeruen hasznalhatatlan mert ha hasznalom egyszeruen lefagy egyszerbb esetben csak bezarodik es kezhetem elorol. Itt a UK-ben meg a 3.1 sem elerheto mig a mai naptol az osszes xoom megkaja a 3.2-t USA-ban .

Ha ez lesz az Acer-el akkor egyszeruen visszakuldom azt is .......
  • Narxis
    Hááát...Acer... :)

Azon se lesz sokáig frissítés..
  • gurubefree
    ? nem rossz az . meg legalabb elerheto rajta a frissites :)
  • Büdös Bohóc
    Acer? Lol!
  • gurubefree
    Megy vissza ... holnap jonnek erte.Jon az Acer A500-ra ( remelem azzal nem lesz gond ). Itt a UK-ben meg a 3.1 sem elerheto .... a forumokon mar lincs hangulat van.
  • Büdös Bohóc
    Ha ide írsz akkor nem csodálomm, hogy lassú. Az alap böngésző lassan futtatja a javascriptet és sg-n sajnos valami töménytelen sok fos js fut már magán az inputboxon is, ha jól láttam. Nekem is lassú a gépelés ide telefonról.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy az mi, hogy Galaxy Minire 2.3 van, Galaxy 3-ra meg még semmi :D

Illetve arra tud valaki valamit, hogy Galaxy 3 kb 3-4 perc keresés után se talált GPS "jelet" ? Fent van a Gpsopt (valami ilyesmi) is mellé.
  • gurubefree
    semmi nincs meg ..... Ha tenyleg ugy lesz ( ketlem) hogy csak US version kapja a 3.2ot akkor egyszeruen visszakuldom mert igy hasznalhatatlan :/
  • hzsolt
    és hamarosan érkezik rá a 3.2. :)
    cikk
  • SzirmosSzisza
    Gmail felületén sem lehet ? Gmail Offlineban be lehet pl állítani, meddig szedje le a leveleket (Androidos kliens is kb ugyanez, csak mobilra)
  • nono84
    Jó neked :) Remélem azért valaki tudja, mi a baj és hogyan lehet a végére járni.
  • Solten
    Hi. Nem tudok segiteni, nekem Szeptembertol vannak leveleim a gmail fiokban es eddig az osszes latszik...
  • gurubefree
    Sziasztok

Megerkezett a xoom ( azt probalgatom)
    Nagyon tetszik bar vannak dolgok amik kicsit idegesitoek.

Valamiert amikor irok olyan lassu hogy borzaszto ( ok at nem tudom)
  • Solten
  • Jim Morrison
    a rohadt életbe... héten lenne teló váltás és ami nagyon megtetszett ugye, az mar nincs (nexus s). legalabbis T nel mar nincs... ace t is neztem, de a masik telo utan lassunak meg rossznak tunik... Van valami otlet, hogy mi legyen akkor? esetleg telefonbolt.hu rol rendelt mar valaki, mert meg ott a legolcsobb az s (85k)?
  • nono84
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. Lehet láma lesz :). Nos HTC DHD-ről akarom elérni a gmail fiókomat a beépített klienssel. Ez működik is faszán. De a fiókomban elég sok levél van és nem tudom mi miatt, de kb 2010 szeptember előtti leveleket nem jeleníti meg. Nem tudjátok mit kell vele csinálni, hogy lássam a régebbi leveleimet? A szinkronizációnál az összeset állítottam be, de így sem ment :(

Köszi!
  • gurubefree
    Menni kell program nelkul bar ez inkabb telefon fuggo. Hasznaltam Galaxy S-t modemkent problema nelkul.
  • kifli
    usb-s wifi adapternek használnám az androidos telómat, ez az usb megosztás menüpontal lehetséges? Vagy külön progi kell?
  • kifli
    a frissítéseket minden készülékgyártónak saját magának kell elkészítenie, mivel nem egyforma a készülékek hardvere, aztán a mobilszolgáltató is beleszólhat a dologba, ha nem független unbranded készülékről van szó...

Google csak az alapszoftot készíti el, de ebbe a készülékgyártónak a különböző drivereit bele kell hogy tegye.

frissítés nem marketen elérhető!