36194
-
#4993 Egy kis tanács kéne!
Épp most frissítem a telót KIES-en keresztül már 1x végigment egy csík 100% most meg 15 perce 0% van vmi más a telón csak egy Dowloading logo látható az usb-n csatlakoztatott eszközök között meg már nincs a teló, elkúródott a frissítés vagy mi? -
#4992 [URL=http://mobilarena.hu/hir/ugyanaz_a_nev_mas_a_tartalom_eloben_a_galaxy_tab_1.html]Ugyanaz a név, más a tartalom: "élőben" a Galaxy Tab 10.1 második verziója[/URL]
\o/ -
#4991 -
#4990 Úgy tűnik erre is várnom kell, mint ahogy az offline google maps használatra is. Nekem nincsen ott az opció a térkép letöltésére, csak a távolságmérő, meg a "vonalzó". -
#4989 htc wildfire s milyen? tapasztalatok? -
#4988 Es az EeePad Transformer? IPS paneles. Mar most letoltheto hozza a 3.1 az ASUS UK oldalarol... :) -
#4987 Frissült a Google Android Market
-
#4986 gondolom, legalabbis ha a kezdo meg a celpont benne van a korben. -
#4985 Ezen utána mehet a navigáció is ? -
#4984 Igy_toltsunk_le_Google_Maps-en_terkepreszletet -
#4983 arc dragabb negyvennel, neo meg nincsen t nel... meg valami jo tipp? :D -
TomBond #4982 Nekem Arc-om van és nagyon szeretem. -
#4981 SE Arc vagy Neo -
#4980 amúgy igazatok volt, nexus s már nem kapható, ami megmaradt azt meg vissza kellett küldeni... most gáz van, fingom sincs milyen teló legyen :D -
#4979 tuti lesz frissítés rá nemsokára -
#4978 HTC Desire.
Valaki segítsen már mert megőrülök! Csináltam egy factory reset-et a telómon és azóta nincs net pedig az APN jól van beállítva! -
#4977 wow ez nagyon jó! -
#4976 Az az Asus Transformer. -
ldavid #4975 az új market megvolt? -
#4974 Az a W500 es azon windows van ..... ez a A500 android honeycomb-al
W500
A500
-
#4973 Ez az az acer amit rá lehet tenni billre, és olyan mint egy netbook? -
#4972 tudom hogy a 3.2 az utolso a honeycomb-on. Az a lenyeg hogy problema nelkul mukodjon.
Most reggel 10 perc alatt 3x szart be a bongeszo ... a tab funkcio egyszeruen hasznalhatatlan mert ha hasznalom egyszeruen lefagy egyszerbb esetben csak bezarodik es kezhetem elorol. Itt a UK-ben meg a 3.1 sem elerheto mig a mai naptol az osszes xoom megkaja a 3.2-t USA-ban .
Ha ez lesz az Acer-el akkor egyszeruen visszakuldom azt is ....... -
#4971 Hááát...Acer... :)
Azon se lesz sokáig frissítés.. -
#4970 ? nem rossz az . meg legalabb elerheto rajta a frissites :) -
#4969 Acer? Lol! -
#4968 Megy vissza ... holnap jonnek erte.Jon az Acer A500-ra ( remelem azzal nem lesz gond ). Itt a UK-ben meg a 3.1 sem elerheto .... a forumokon mar lincs hangulat van. -
#4967 Ha ide írsz akkor nem csodálomm, hogy lassú. Az alap böngésző lassan futtatja a javascriptet és sg-n sajnos valami töménytelen sok fos js fut már magán az inputboxon is, ha jól láttam. Nekem is lassú a gépelés ide telefonról. -
#4966 Amúgy az mi, hogy Galaxy Minire 2.3 van, Galaxy 3-ra meg még semmi :D
Illetve arra tud valaki valamit, hogy Galaxy 3 kb 3-4 perc keresés után se talált GPS "jelet" ? Fent van a Gpsopt (valami ilyesmi) is mellé. -
#4965 semmi nincs meg ..... Ha tenyleg ugy lesz ( ketlem) hogy csak US version kapja a 3.2ot akkor egyszeruen visszakuldom mert igy hasznalhatatlan :/ -
#4964 és hamarosan érkezik rá a 3.2. :)
cikk -
#4963 Gmail felületén sem lehet ? Gmail Offlineban be lehet pl állítani, meddig szedje le a leveleket (Androidos kliens is kb ugyanez, csak mobilra) -
#4962 Jó neked :) Remélem azért valaki tudja, mi a baj és hogyan lehet a végére járni. -
#4961 Hi. Nem tudok segiteni, nekem Szeptembertol vannak leveleim a gmail fiokban es eddig az osszes latszik... -
#4960 Sziasztok
Megerkezett a xoom ( azt probalgatom)
Nagyon tetszik bar vannak dolgok amik kicsit idegesitoek.
Valamiert amikor irok olyan lassu hogy borzaszto ( ok at nem tudom) -
#4959 -
#4958 a rohadt életbe... héten lenne teló váltás és ami nagyon megtetszett ugye, az mar nincs (nexus s). legalabbis T nel mar nincs... ace t is neztem, de a masik telo utan lassunak meg rossznak tunik... Van valami otlet, hogy mi legyen akkor? esetleg telefonbolt.hu rol rendelt mar valaki, mert meg ott a legolcsobb az s (85k)? -
#4957 Sziasztok, lenne egy kérdésem. Lehet láma lesz :). Nos HTC DHD-ről akarom elérni a gmail fiókomat a beépített klienssel. Ez működik is faszán. De a fiókomban elég sok levél van és nem tudom mi miatt, de kb 2010 szeptember előtti leveleket nem jeleníti meg. Nem tudjátok mit kell vele csinálni, hogy lássam a régebbi leveleimet? A szinkronizációnál az összeset állítottam be, de így sem ment :(
Köszi! -
#4956 Menni kell program nelkul bar ez inkabb telefon fuggo. Hasznaltam Galaxy S-t modemkent problema nelkul. -
#4955 usb-s wifi adapternek használnám az androidos telómat, ez az usb megosztás menüpontal lehetséges? Vagy külön progi kell? -
#4954 a frissítéseket minden készülékgyártónak saját magának kell elkészítenie, mivel nem egyforma a készülékek hardvere, aztán a mobilszolgáltató is beleszólhat a dologba, ha nem független unbranded készülékről van szó...
Google csak az alapszoftot készíti el, de ebbe a készülékgyártónak a különböző drivereit bele kell hogy tegye.
frissítés nem marketen elérhető!