36194
-
#5073 Mobilism-nél jobb nincs, csak most gyengélkedik, többek között a keresője is ha jól olvastam. droidappz.org-on még szét nézhetsz, de ott sok cuccot raknak VIP-be...
Esetleg 4shared, ott is lehet találni jó cuccokat ha rákeresel Név.apk szerint. -
#5072 ja, google t feltettem, jo, csak kb 10perc utan meguntam. a tobbi meglesem koszi ! -
#5071 Google, mondjuk HAWX 2.3.5 vagy valami apk meg ilyenek
Assassin's Creed 2.3.3 apk érted.. -
#5070 na honnan tudok letolteni appokat amik fezetosek lennenek, de elotte szeretnem kiprobalni? mobilismet neztem, de a fajlokat mar toroltek, meg volt ilyen android app, az meg sosem mukodott. Most akkor mit? -
#5069 hogy tudnam a telom osszekotni a tv vel vezetek nelkul? elmeletileg van benne dlna, de nemtom hogy vigyem at tv kerpernyore a kepeket. -
#5068 De eddig jó volt, ne legyen már ennyire fos :D
Rage: nah, még 2.1 -
#5067 PCn Wireless Settingsben állítsd át a csatornát,módot,titkosítást egy másikra. -
#5066 Froyod van? -
#5065 Én is, sőt, itthonival is jó volt, erre tegnap egyszer csak bumm, nem :/ -
#5064 Akkor az nem egy szimpla modem? -
#5063 nálam ezzel sosem volt probléma, több routerrel is wifiztem már G3-mal.
csatlakozni én sem tudok az itthoni routerre, mert csak kábellel lehet -
#5062 Ebbe is csak olyat látok hogy shuffleben játszik... jól néz ki az ap egy próbát megér a shuffleje. Különben azért nem szeretem a shufflet mert van hogy bizonyos számokat mindig kihagy bizonyosakat meg többször behoz, ezért inkább random lista sorrendben. -
#5061 Rohadt Galaxy 3 már megint nem megy otthoni WiFivel ... Csatlakozik hálózatra, de internet nincs, router elvileg küld neki packetet és fogad is, de a telefon nem tud csatlakozni a routerre (192.168.1.1 nem hozza be) Valami ötlet ? :( Elfelejtettem már és a wifit is újra indítottam -
#5060 mixzing? -
#5059 abba nemtudok random listát csinálni... -
#5058 Alap android lejátszó- -
#5057 Tudtok olyan zenelejátszót mondani amiben a playlistet tudom randomizálni? Szóval nem szaros shuffle kell hanem hogy a random összerakott listát sorjában játssza le. -
xxxpaulxxx #5056 Az nem tudjátok miért van, hogy ha lezárom a telóm (desire hd) , akkor törlődik a híváslista? -
#5055 Vagy lehet, hogy várok a telefonvétellel kicsit? -
#5054 akartam irni, hogy elso benyomas: gyors, de ez tul rovid lett volna :D am ja, baromi gyors, foleg az elozo telomhoz kepest... appok johetenek, mert nem vagyok kepben mostanaban milyen finomsagok jottek ki :)
#5053: én eredetileg ace t néztem ki (samu), aztán wildfire s, de htc t hamar kilőttem... mondjuk felsőbb kategóriában biztos jobb. -
Lassan énis elkezdhetek nézelődni, lecserélem lassacskán az öregecske x10-et...
Sokat fejlődött a sanyi, de most inkább HTC-felé hajlok, faja ez a sensation... iSung nekem nemgyerebe, biztos fasza az SII, de nem teccik...
HTC meg csak HTC... -
#5052 Zsír. :p Töccsed rá az appokat. Am. milyen? Jó? Gyors? -
#5051 ja, nem is mondtam, hogy tegnap a neo lett a szerencsés győztes :p -
#5050 lookout mobile security -
#5049 Igen, de akkor már olyat ami hasznos arra az esetre ha ellopják a telód. :D -
#5048 nem -
#5047 érdemes antivírus appot felrakni androidos telóra? -
#5046 Nem tom, de itt szétnéztél már? XDA fórum -
#5045 és azt hogy? -
#5044 Recovery-be belépsz és wipe data? -
#5043 Sziasztok! Véletlenül elrontottam az LG GT540 mobilomat! :( Sikerült rátennem a SwiftDroidot, de a teló újra indítás után meghalt. Bekapcsol, de az Android logo, csak állandóan tölt, megugrik a kép és ismétlődik a töltés logója, magyarul nem tud belépni a telefon. Hogy tudom a fastboot résznél formatálni a telefon system-ét. A gyári szoftvere megvan, csak szerintem a mobil rom-ja kavarodott össze :( Kéne 1 kis help! -
janchip #5042 Így már jó, köszi szépen, a "fórum" hiányzott
-
#5041 http://forum.mobilism.org
Ez nem megy? Nekem megy. -
janchip #5040 Hát nagyon köszi, de a mobilism.org-on a kiszolgáló nem található :(( -
janchip #5039 És még 1 kérdés így hirtelen, Hogy tudom a névjegyzékben azt beállítani, hogy a gmail-es e-mail címek ne különálló kontaktok-ként szerepeljenek, mert nagyon zavaró, h. ott vannak a telefonszámok között és sokszor külön, pl egy kontakt többször is, egymás alatt az egyik a tel. szám, majd alatta az illető e-mail címe.
És köszi ha valaki rám szán néhány percet. -
#5038 mobilism.org-ról töltsd a cuccokat, azok nem jól vannak crackelve. -
janchip #5037 Ja igen, a KeepScreen való arra hogy az iGO-nál ne zárja le a képernyőt, vagy van ennél jobb is erre a célra? -
janchip #5036 Köszönöm, I9000-t vettem használtan,
Soha nem volt androidos telefonom ezelőtt, ezért semmit nem tudok róla.
Egy két dologra rájöttem magamtól is.
Frissítettem a kies-sel.
Feltettem rá egy iGO-t ami szépen fut is, viszont egy-két játék amit feltettem volna azt írja, hogy nem az eredeti verzió, majd kilép, ill. nincs más választásom mint kilépni.
Próbáltam őket net nélkül is de akkor sem indulnak, főleg Gameloft játékok. Pl.BIA2 HAWX stb.
Szóval ez ügyben szeretnék segítséget kérni. Köszi előre is -
#5035 Fel. -
janchip #5034 Sziasztok, teljesen kezdő vagyok android terén,
Itt fel lehet tenni warez kérdéseket?