36194
  • Vadnokedli
    P500 ra akarod felrakni? Szerintem felesleges azzal a telefonnal szenvedni (:
  • VWfan
    Sziasztok! Érdemes kipróbálni LG-re a 2.3-mas Androidot vagy inkább várjam meg a hivatalosat?
    2.3 Android
    Mennyire kockázatos?
    Hibákat milyen szinten javítja?
    A 2.2 visszalehet-e rá rakni ha nem tetszik?
    Ilyesmi kérdésekre várom a választ.
  • MikX
    Nézd meg ott, ahol leszedted, biztos levan írva... MIUI kb mint a cyanogen, sok telefonra portolják, ki tudja tiédre milyen épp...
  • tenkenorman
    Hali. Miui rom ban van HD video felvétel? mert csak low, med high van kiírva.
  • MikX
    Jah, vicces, hogy sokan hogy fikázták, hogy el volt maradva, ez mondjuk tény, de legalább már akkor sem volt olyan, hogy ez meg az nem megy, meg bugos, meg ilyenek, amiket itt olvasgatok meg ismerőstől tudok Samu téren... De az biztos, hogy most rendesen belehúztak, ami jót tett nekik... Világ életemben nokiás voltam, csak most váltottam SE-re androiddal, azt kell mondjam egy nagy barmok a nokiánál... nem is értem hogy választhattál most WP7-et, mikor benne vannak a katyvaszban rendesen. Egy mostani SE-s lendülettel arathatnának, ehelyett tapicskolnak a symbiannál csak egy fokkal jobb WP7-tel...
  • aate
    Pár általam kedvelt és hasznos alkalmazás : > itt
    Agile lock pro. A HTC által készített egyedi kezelőfelület, a az ötletes “lezáró” karikának köszönhetően telefonunk feloldása nélkül is elindíthatjuk a legfontosabb alkalmazásokat egy ujjmozdulat segítségével.
    A Quickoffice Pro segítségével Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumok, valamint szöveges dokumentumok tekinthetők meg és szerkeszthetők.
    Quick Settings A telefon szinte összes beállítása elérhető egyetlen helyről gyorsan. A "Search" gomb hosszan nyomására előjön és könnyedén levehetjük pl. a hangerőt, ki/be kapcsolhatjuk a GPS-t, Wi-Fi-t, 3G-t stb.
  • [HUN]FaTaL
    Ja vodánál is 59k kártyásan, tényleg jó vétel.

A sima Xperia Pro kapható lesz nálunk? Az áráról van valami előzetes info?
  • RAZOR27
    erre ment az előzőm
  • RAZOR27
    adw.launcherbe csak hosszan rányomsz az ikonra és edit, ott rányomsz az ikonjára és már választhatod is ki :)
  • REPS0L
    Érdemes megvenni? Esetleg tudsz még más egyéb MMO-t? Vagy úgy egyáltalán valami jó, komolyabb játékot? :)
  • slime001
    Én próbáltam, de nem nagyon játszok már vele. kb lvl 8-ig vittem el.
  • REPS0L
    Sziasztok!

order & chaos online-t játszik valaki? :)
  • [HUN]FaTaL
    Kevés helyen kapható és a 60k-t nem tudom honnan vették, a gsmlinetól kapták a telefont ott pedig csak a teló + töltő 62k. T-mobilenál még nincs, gondolom nem sokára lesz én meg ráérek :D
  • Narxis
    Jó választás, főleg, hogy SE magához tért és jobb szoftveres támogatást ad mint a többi gyártó.
  • [HUN]FaTaL
    Androidos SEkről mi a vélemény?

Most jött ki az Xperia Mini Pro 1ghz cpu (snapdragon), adreno 205 és 60k. Különösen ajánlott plecsnit kapott a mobilarenan és nem tűnik rossznak.
  • [HUN]FaTaL
    El van írva, 384 a sima Wildfireben volt, az S-ben 512 van (RAM).

Romból 512 van a WFSben is, de a sense miatt kevesebb használható.

A ZTE Skate pedig 250 fontba fog kerülni a legújabb infok szerint, az pedig nagyon sok érte. :(
  • aate
    Belső Memória [MB] 384 MB RAM, 512 MB ROMHTC Wildfire s
  • aate
    ZTE Skate-Amigo
  • aate
    Froyo-nál már mindent rakhatsz z sd-re pár megát elvesz a használat során a telóból, de nem vészes.
    Ace azt hiszem 512 MB
  • [HUN]FaTaL
    Viszont a WFS-en csak 180MB a felhasználható ROM mérete és ha jól olvasom nem minden programot lehet az SDre pakolni, ez viszont gáz, mert a 180MB nem tűnik soknak.

Az Acen mennyi a felhasználható ROM?
  • aate
    letót = Teló-t :P
  • aate
    Vásárlással várj szerintem Novemberig a ZTE is ad ki egy újabb letót ár érték arányban meg nagyon jó az is.
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk a 3D játékok annyira nem vonzanak, ott a PC. Egyszerűbb játékok gondolom elmennek (gondolok itt angry birdsre meg régi játékok klónjaira, arkanoid meg ilyesmi :D).
  • aate
    Igen a mechanika a gyenge láncszem ebben a telóban.
  • aate
    Egyszerűbb pl a Raging Thunder 2 autós játék vagy Speed Forge , simán mennek 600-as procival. De a Chainfire 3D nevű program csodát tud tenni gyengébb procin játékok terén.
  • [HUN]FaTaL
    Néztem korábban de ódzkodok ettől a nyitó mechanikától, tuti eltörne. :/

A másik kettő telefonra: Érdekes, hogy gyengébb a hardver a wildfire s-ben mégis sokan mondják, hogy jobb mint a galaxy ace, gördülékenyebb a szoftver rajta. Persze játékok felejtősek, de szerintem mindkettőn.
  • Vadnokedli
    Ja én meg nem a tiédre akartam válaszolni hanem a Desire Z -re :DDD
  • VWfan
    gb helyett db akart lenni máshova figyeltem sry -.-
  • Vadnokedli
    Ennyit nem ér-
  • VWfan
    Sziasztok! létezek valami ikon törlő program? Amiotó LG App Advisor frissítette magát 2 gb ikon található a menüben és nem engedi sehogy sem törölni :S
    Előre is kösz az infót!
  • aate
  • aate
    HTC Desire Z - Ez is egy érdekes teló, 800 MHz procival kb 66 ezer.Ft
  • HTS s3rg1nh00
    az én kezemben is kicsit elveszik a telefon,de nem zavar:)
  • Vadnokedli
    kicsit kisebb
  • Narxis
    Úristen... :D Te egy óriás vagy. :D Milyen magas vagy? 2 méter?:DD
  • Vadnokedli
    Hardcore mód; hát a lábamra se találok cipőt mivel 48 felettvan :D
  • Narxis
    Lapátkezed van?:D
  • Vadnokedli
    Szerintem 5" ig simán átlagos méretűnek mondható egy telefon; AZ ÉN KEZEMBEN! HÁ!
  • Narxis
    Ja bocsesz, má levettem. :D
  • [HUN]FaTaL
    OFF: Nem akarod levenni a pü tiltást rólam?:D