36194
-
#5793 Teljes verzió elérhető valahol ingyen?
Igo-t azért szeretem mert egyszerű csak beírom a cél-t és már visz is. Nem kellett regisztrálgatni mint a sygic-nél... -
#5792 Túl bonyolult? Szerintem csak szokás kérdése. IGO-nál fényévekkel jobb. -
#5791 Én az Igo my way-t használom állandóra. Sygicet most tettem fel meg szedtem is le mert szerintem bonyolult...
Navignon meg nokiaprogramok.hu-ról ingyenesen letölthető Full Európás. -
ldavid #5790 én használtam de lejárt, annyira meg nekem nem fontos, hogy megvegyem... -
#5789 Finder képek alapján jobbnak tűnik. Köszi szépen :D -
#5788 WiFi Finder / WiFI scanner (nem próbáltam ) -
#5787 Sziasztok! valakitől hallottam, hogy létezik olyan app hogy ha csatlakozol egy alacsony jelű wi-fi-hez mutatja merre található a hotspot és így erősíteni tudod a jelet. Azt kérdezném mi ennek az app-nak a neve ha egyáltalán létezik ilyen? -
#5786 Jahh... persze, ezzel eddig mindent le tudtam játszani amit mással nem te BUTA:))))))))XD -
#5785 És navigációra használjatok Sygic Aurát. ;) -
vass17 #5784 Próbáld ki pl. a GPS Essentials nevű programot. Menj ki vele az udvarra/utcára és a Satellites menüpontban látni fogod, hogy éppen hány műholdat lát és egy idő után jelezni fogja, hogy megtalálta a pozíciódat. -
#5783 a VLC szar :C -
#5782 Találtam egy hasznos progit marketen. Gondoltam megosztom, de lehet már rég ismerős nektek.
Link -
ZsirosKenyer #5781 azt írta a google, hogy a stock felülete hasonlítani fog a honeycomb "holografikus" dizájnhoz.
Ez egy sima gingernek tűnik vmi blue skinnel -
#5780 Ugyan ennyiért ott van a Galaxy S;
Feltéve ha szép nagy SAMOLED kijelzőt akarsz és kicsivel több belsőtárat.
De a Desire S ből is 2 fajta van úgy tudom; SCLCD/AMOLED kijelzős-
JA! Meg kicsit szarabb a Samsung terméktámogatása; de van hivatalos 2.3.4- rá -
#5779 Mi a véleményetek ? : HTC Desire S 77 270 Ft -
#5778 Lehet fake, nem tudni. Innen van. -
#5777 Shopper ? Eléggé Chrome színe van :o
-
#5776 Köszi! -
#5775 Ice Cream Sandwich?
-
#5774 Van egyáltalán GPS jeled ? -
#5773 Itt egy magyar leírás de szerintem ua. az a menet. (Kicsit más mint a telon... ott egyben vannak a folyamatok, nem kell többször download módba csatlakoztatni ) -
#5772 engem még a htcsense.com sem talált meg...:( -
#5771 Ahoj,
Tab, Gingerbreadre frissítésével kapcsolatban ha ezt a gájdot követem mint a kisnyúl akkor okés lesz?
Dzsindzserbred
Ránézne valaki aki vágja a témát, hogy nincs e benne hüleség? Rootolni nem akarom, csak Odinnal frissíteni.
Köszi
-
#5770 Bár talán a Huawei U8800 IDEOS X5 jobb vétel (~200 font). -
#5769 Jó ez, 150 font, a San Francisco 100 volt. -
vass17 #5768 A programnak nem sok köze van a GPS jelhez, mivel a pozíciót a beépített GPS egységből szedi a program. Ameddig nincs meg a jel, egyik program sem tud bejelölni a térképen. A fém háznak sajnos vannak ilyen jellegű hátrányai, legalábbis az enyém is elég lassan talál jelet:) -
#5767 egy gyakorlottabb kollégától kérdezném hogyan kell az x10es bluetooth headset-jét (MW600) lezárni? ugyanis annyira érzékeny a hangszabályzós csúszka hogy a zsebemben, zenehallgatás közben külön életet él. a kapott használati útmutatóban erre az apró problémára nem térnek ki. bocs ha rossz a topik, de jobbat nem találtam -
#5766 :DDD -
#5765 -
#5764 Nem tudom, hogy az odinnal együtt rootolja e a telót, de a rootolás teljesen legális. :) -
#5763 GPS nélkül is meg kell,hogy találjon adatforgalommal ! -
#5762 GPS be volt kapcsolva? Nálam működik. -
#5761 ja nekem tabom van. -
#5760 Hozzám jöhettek erőszakoskodni. :) Odin az nem számít rootolásnak igaz? Utánna nézek ennek, de küldhetnétek pár linket. Köszi -
#5759 engem a Navigation meg sem talál,pedig legalább fél órát mászkáltam a belvárosban,és végig kereste a pozíciómat...lehet sikerült egy szarabbat alkotni,mint a Nokia Maps? -
#5758 Tedd már fel odinnal basszus vagy én megyek át és ráerőszakolom a telódra a 2.3.4-et. :D -
vg #5757 Ne csináld már basszus, fel tudod tenni a 2.3.4-est odinnal. -
#5756 Ezen vitatkoztunk itt a "kollégákkal" nemrég. Nincsen semmi infó, Samsung kussol, nem csinál - mond semmit se. Hulladék cég. -
#5755 Ahoj,
Ezzel kapcsolatban van valakinek infója? Már augusztus van. :( -
#5754 Jó, azért nem kell elszállni. :P Jó az android más telefonokon is, bár a frissítési és egyéb hibák kétségtelenül a gyártó sarai.