36194
  • aate
    ulticélt =úti célt
  • aate
    Ez a lehetőség a Navigationban miért nincs közvetlen...
  • aate
    Heuréka ! A térkép alkalmazásban kell kiválasztani az ulticélt és ott kijelölni a térképen egy pontot és már navigál is. :)
  • TaRka0107
    Köszi.
  • aate
    telon bal alsó menü gomb> rétegek
  • TaRka0107
    Ezen gondolkoztam hogy street view-ot sose tudtam nézni mert itt nincs. De ez a műholdas jó, ha ez a bal oldali. Hol tudom beállítani?:))
  • aate
  • aate
    Ugyan azt látod mint a google mapsban ,street wiev nincs M.O-n.De műhold nézet van.
  • TaRka0107
    Már úgy jött be hogy google maps navigáció béta. Akkor már lehet le is töltötte. Gondolom olyan itt nincs, hogy látom az utakat meg így 3d-ben mutatja az egészet. Videón láttam, de gondolom csak amerikában van ilyen.
  • aate
    ugyan úgy mint a google map, beállíthatod melyik réteget lásd, memóriában tárolja a térképet érdemes Wi-Fi kapcsolat alatt betöltetni azt mehet offline. A cél manuális kijelölésére még nem jöttem rá, csak ha beírom . :(
  • TaRka0107
    Navigationt elindítom aztán letölti hozzá a cuccot? Vagy hogy van ez?:)
  • aate
    Aktiválták Magyarorszàgon a Google Maps Navigationt, nàlam màr működik, némi adatforgalmat igényel !
  • ZsirosKenyer
    Ja, hogy neked nem ajánl fel frissítést KIES, másnak meg igen? (nem követtem az eseményeket)

Ennek csak az lehet az oka, hogy a Samu, a szerverek túlterhelését megelőzve nem egyszerre küld frissítést az összes eszközre. Várnod kell pár napot vagy hetet, amíg hozzád is elér.
  • Vadnokedli
    Amúgy én is KIES en frissítettem a telefonomat;a Product Code-t át írtam (: és lett Gingerbread Galaxy S
  • LoSA
    Ismerem az oldalt, köszi... Szoktam itt nézni, hogy mikor, hol jönnek a frissítések.

"A frissítésekről meg annyit, hogy amik a neten feltűnnek hivatalosnak mondott Rom-ok, azok sokszor kiszivárgott BETA-k, amik tele vannak bug-gal, szóval ezért sem tud róluk a Samsung ügyfélszolgálat, és mellesleg előfordul, hogy rosszabbak, mint a korábbi verziók. "

Igen ám, de jóóópáran KIESben tudják már az ACE-t frissíteni, az meg ugye a saját programjuk. :)
  • jazzy
    Én vittem vissza HTC szervízbe rootolt custom romból visszarakott gyári romos (de szép mondat) Hero-t és szó nélkül megcsinálták.
  • ZsirosKenyer
    ODIN-nal bármikor visszaállíthatod a gyári Rom-ot, így elvileg nem veszik észre a cserét. (Az más kérdés, hogy mostanában vannak pletykák, arról, hogy a készülék egy rejtett fájlban logolja a romcseréket, és azt később vissza tudják nézni a szervízben- de ez lehet inkább csak pletyka)

A valóság az, hogy eddig legalább 10 olyan esetről hallottam, hogy custom rom-os telót vittek vissza gari alatt, és a szerviz teljesen leszarta, hogy milyen ROM van rajta, simán átvette a készüléket.

A frissítésekről meg annyit, hogy amik a neten feltűnnek hivatalosnak mondott Rom-ok, azok sokszor kiszivárgott BETA-k, amik tele vannak bug-gal, szóval ezért sem tud róluk a Samsung ügyfélszolgálat, és mellesleg előfordul, hogy rosszabbak, mint a korábbi verziók.

Az alábbi twitter oldalon tudod követni, hogy milyen hivatalos frissítések jönnek ki KIES-en:

http://twitter.com/#!/samkiesupdates

• LoSA
    Köszi szépen, majd elolvasom, thx!

qetuol: Tudod, ám, hogy kit hívj szerencsétlennek, te nyomorék! Nem a seggedből húztál ki, hogy így beszélj velem... Legyél boldog a Nexus S-eddel, verd ki rá! Én értem, hogy mit mondasz, ezért is szidom az Androidot, illetve a Samsung-ot is. a HTC-sekkel is jól ki lett b×szva, úgy látszik, hogy ma ez nálunk így megy. De ismétlem... Van ahol, nem így...
  • desigo
    Pont azért jó az android mert saját ízlésedre formálhatod az egészet.
    Nem kevés oldalon részletesen le van írva minden lépésről lépésre.
    Én eddig a mostani telefonomon 1x frissítettem romot mert nem akartam szenvedni vele.
    Megnéztem youtubeon egy 5 perces videót ahol minden lépésről lépésre le volt írva és ennyi.
    2.2-vel örömmel használom a telefont pedig már jóval újabb romok is vannak.
    Vagy szánsz időt arra,hogy frissítsd vagy nem foglalkozol vele és használod a meglévő rommal.
    Ha pedig csak a hivatalos frissítés a jó akkor vegyél Nexust,arra jön mindig egyből a legújabb frissítés.
  • vg
    ITT mindent megtalálsz ami a ACE-val kapocslatos!! Olvasd végig! Minden létező dolog le van írva eléggé aprólékosan.

Amúgy végre sikerült a flash tartalmakat is lejátszani ACE-on, a Puffin böngészővel és a abobe flash pluginnal. Az más kérdés, hogy 2-3képkocka/másodperc... :(
  • qetuol
    az nem az android hibája, hogy a samu nem tol frissítést, te szerencsétlen. ki kényszerített, hogy szar ace-t vegyél? én mindig is mondtam nektek, android csak és kizárólag nexusokon működik jól. mert az android nexusra van fejlesztve, az öszes többi telefonra a gyártó saját androidot tesz, aminek semmi köze a gugli által kitolt androiddal. hát még mindig nem értitek? a gugli kitol egy új androidot, amit csak a nexusokra megy rá. az összes többi telóra nem megy az rá, hacsak a gyártó bele nem töcsköl az androidba, de az már olyan is. ezt már tudni lehetett, mikor megjelent az android. ti meg itt sírtok, mint kisgyerekek, akiknek elvették a nylaókáját. mindig mondtam nektek, nexust vagyetek, az a tuti. áhh.. :D
  • Jim Morrison
    forgalom figyelő azért már működött pár hete.
  • LoSA
    Jól van srácok, mindegy... Én sajnos csalódtam, ebben az egészben, ez van! Hatalmasat kéne domborítania a Samsungnak, az Androidnak, hogy náluk maradjak jövőre... Persze, hogy ti Android pártik vagytok, én is az voltam. Én elvekről beszélek, tudom, hogy mindent meg lehet már oldani. De ha valaki nem akar bütykölni, szarakodni, akkor alig jut hozzá a frissítésekhez, ami engem nagyon idegesít. Idegesít, a folyamtos(!) szédítés, parasztvakítás, hogy ekkor és ekkor jön a frissítés, stb. A Samsung ügyfélszolgálat csak néz rám, hogy miről beszélek, amikor panaszkodok neki, illetve kérdezem, hogy az Acera melyik a legfrissebb frissítés, Ő még mindig a 2.2.1-t mondja, amikor már a fél NET írja, hogy fel tudták tenni a frissítést. Akkor hallottam olyat is, hogy XP gépeken nagyobb eséllyel felajánlja a frissítést, meg ilyenek. Miért kell az embernek ilyenekkel szarakodnia, ha már megvesz egy ilyen telefont? Ugyanmár.... Ez NEM vevőbarát viselkedés, mondhattok akármit! Nah, de téma lezárva, hagyjuk... Kicsit azért nézzetek szét a Samsung FB oldalán, hogy ott is mennyire anyáznak már.

Ui.: Valaki NEM lenézően, de elmondaná, hogy mi a különbség, hogy frissítem a telefont az Odinnal, vagy rootolom. Én azt hittem, hogy ha az Odinnal frissítek, az a rootolás. Bár mindegy, mert itt lentebb írta valaki, hogy lehet, hogy vissza tudják nézni, hogy volt-e buherálás a telefonommal, tehát nem hiszem, hogy csinálni fogok bármit is.

• MikX
    Mindegyiknél lehet, samuknál is van, SE-nél is, amit biztos tudok. Service-menüben, de aztis el lehet tüntetni egy mozdulattal akár...
    De azt hozzátenném, hogy azt nem lehet látni, hogy pontosan mi lett csinálva, csak annyit, hogy a bootloader hányszor lett cserélve, amit sok custom rom leszerél, megkerül, de ha pl odinnal raksz fel eredeti romot, akkor nyilván az nem látszik.
  • desigo
    60 ezer Ft az,hogy jött ki?
    (150+10) x 312 = 49.920 Ft
    ha a 10 fontot kinthagyom az ismerősnél angliában,hogy beszéljék le akkor csak 46.800 Ft
  • desigo
    Már Magyarországról is elérhető a Google ingyenes navigációja, forgalomfigyelővel
  • vg
    "Bnőmnek Galaxy Ace telefonja van, bekapcsolja a Wifit, úgy hagyja a telefont, majd az egész kifagy, csak úgy be lehet kapcsolni, ha kiveszed az aksiját és vissza!"

Természetesen ez egy hatalmas butaság, mert lehet valami program fagyasztja ki, vagy lehet a memória kártya hibás. Miért nem frissíted odinnal? Pofon egyszerű, tulajdonképpen lehetetlen elrontani, ráadásul 3 perc az egész. Sőt, rootolhatod is, az is gyerekjáték, 10 másodperc. Az én Ace telefonom akár egész nap elmegy wifi-vel, sokszor úgy felejtem északára is.
  • TaRka0107
    Akkor bocsánat! Azt hittem nem csak abba látják.
  • jazzy
    Pedig igen, a Bladenél van ilyen, annál látszik, ha belenyúltak, a legtöbb telefonnál nem.
  • MikX
    Kötve hinném, hogy a froyo hibája, kb fél évig használtam froyo-t, minden hibától mentesen...
    Ok, egyszer volt egy olyan, hogy egy frissítés után (bugfix) akadozott a videofelvétel 720p-ben, de még aznap jött rá fix...
    Mostmegmár 2.3.3-at használok, kb 2hete jött ki a hivatalos, és azóta már a 8. verzió van belőle, kisebb javításokkal, optimalizációval...
    Értemén, hogy nem akarsz bizerálni vele, de akkor komolyan vegyél inkább szifont, komolyan...
    Én az androidot azért szeretem, mert a végletekig moddolható, nagyonsok kiaknázatlan lehetőség van benne, nagyonsokféleképpen lehet a saját igényeimre szabni, ha te ezt nem akarod, nem akarod a samu frissítési rendszerét (amúgy ezügyben sokszor a szolgáltatók is sárosak, ha függő a telód, mert ők mindíg egy módosított fw-tadnak ki, ezmeg csúszik a függetlenekre kiadott verziókhoz képest).
    A szifonon meg pórázra vannak kötve a felhasználók, megvannak vezetve mint a birkák, és még örülnek is neki, hogy milyen jó. Bizonyos szempontból az is, de én utálok egy lenni a tömegből, hogy még telefonom is tökéletesen ugyanolyan legyen mint xy másiké. Személyreszabhatóság=háttérkép, vicc... :D
  • Vadnokedli
    Én pont nem vennék ilyet; kicsit rádobsz, és jobbat is találsz :D
  • JaSoN HuNTeR #5722
    Samsung Galaxy Ace

Itt érdemes megvenni ezt a készüléket?
    Mi nem jár a hozzá a memoriakártya?
  • TaRka0107
    Nincs kedvem visszakeresni, de fb-n a ZTE Blade-es fórumon, vagyis adatlapon. Linkelte is a képet az admin. De az is lehet hogy csak Blade-nél van ilyen, bár nem hinném.
  • [HUN]FaTaL
    "Hallottam már olyanról, hogy visszaállította gyári romra és nem volt garanciája. Szervízbe látják hogy belenyúltak-e vagy nem. Igazolták is egy képpel a vevőnek hogy bele volt nyúlva a telefonba, sajna, nincs garancia. "

Persze a haverom haverjának a haverja mondta, hogy a haverja... Hagyjuk már
  • TaRka0107
    Kicsit merész volt amit mondtál.
    Hallottam már olyanról, hogy visszaállította gyári romra és nem volt garanciája. Szervízbe látják hogy belenyúltak-e vagy nem. Igazolták is egy képpel a vevőnek hogy bele volt nyúlva a telefonba, sajna, nincs garancia.
  • ZsirosKenyer
    Megy a a google navi itthon is \o/

Még reggel nézegettem egy címet maps-ben, és most este hallom, hogy kötekszik az asztalon magárahagyott teló. Mondom wtf is this shit.. Megnézem jobban, és látom hogy már be is tervezte szépen az útvonalat. VERINÁJSZ
  • [HUN]FaTaL
    Ennyiért inkább a Defy még ha azon 2.2 is fut, akkor sem egy ZTE. Vagy az általam is kiszemelt Xperia Mini Pro, vagy a Samsung Galaxy Ace.
  • Vadnokedli
    Ennyiért akkor is drága :D
  • aate
    Gondolom még pár ezrest raknak majd nálunk rá. :( (kb 63-65 körül lesz) itt a bolt >
  • [HUN]FaTaL
    Ez elég drága lett.