36194
  • [HUN]FaTaL
    Igen a szoftverét mindenki szidja. Még a hőskorban a színes telefonok kezdetekor volt egy motorolám, V550. Borzalmasan gyűlöltem a szoftverét és mégegyszer nem szeretnék ilyen hibába esni.

A Galaxy Acet feleslegesnek tartom, mert nem akarok fotózkodni nagyon úgyhogy lehet, hogy Gio lesz. A HTC Wildfire S is tetszik, de gyengébb a hardvere. Aztán lehet végül Galaxy Ace lesz a befutó, majd meglátjuk. :)

Bár itt a topicban az utolsó pár hsz másról sem szólt csak a galaxyk szoftverfrissítésének a szopásával. :S
  • HTS s3rg1nh00
    szép nagy,de azért nekem a Desire S-nél nem kéne nagyobb kijelzős telefon...:)
  • Narxis
    Lol, aha, tervezem. :D
  • Vadnokedli
    Valaki tervezi hogy ilyet vegyen?... :D
  • Vadnokedli
    A DEFY alapból 55 től kezdődik; ha jól tudom; függetlenül
  • LoSA
    Legfrissebb KIES van fent, szóval... Idegesítő nagyon, hogy sokan tudják frissíteni a telefont, én pedig nem. Felhívtam egyébként az ügyfélszolgálatot, ott azt mondták, hogy a Froyo a legfrissebb rá... :D Hát mondom LOL.
  • Narxis
    Biztos, hogy abban, szoktam nézegetni, ha valami gyanúsan olcsó akkor tuti olyan tarifában van amivel a szolgáltató visszahozza az árát.

Én a helyedben most Sony Ericsson Xperia Arc-ot vennék, nem sokkal kell kipótolni, hogy meglegyen függetlenül. Vagy 70-ért Nexus S vagy Samsung Galaxy Ace.

Ezek közül választanék, Motorolát már tuti nem vennék mert olyan cégtől nekem nem kell telefon amelyik ficsörként árulja az android frissítéseket, most tök mindegy, hogy custom ROM-okkal mit lehet elérni, eléggé bughalmazok azok is és az se érdekel ha majd rá lehet tenni a Defy+ Gingerbread-jét a sima Defy-re, egyszerűen ettől a viselkedéstől hányingerem van. Elég nagy szivatás lenne amúgy az is ha a Defy+ megjelenése után mondjuk 3-6 hónappal kiadnák a GB-t Defy-re. Lényeg, hogy fúúúúúúúúj motorola.
  • [HUN]FaTaL
    És ezekben mind az a poén, hogy a t-nél 62500 a netről rendelve, dominóban, függetlenül :D
  • repvez
    ha jol néztem akkor 12k a havidij és ekkor ennyiért hozhatod el.
    Én is a defy-t néztem és voltam bennt náluk, hogy menyni az anyi ha csak telefont veszek és marad az elöfizum a mostani.Azt mondták, hogy mivel a legkisebb csomagba vagyok igy nem lehet részletre venni csak akkor ha a 4000ftos elöfizut választom ekkor 9k a telefon +12*2500.Ezt kiszámitva 1 évre 100k-ba lenne az elöfizetéssel a telefon ugy hogy 6 éve vagyok náluk, ennyit a hüség kedvezményröl. T-nél ugyan ez a legkisebb 2,5k-s csomaggal elhozhatom részletre és 5k egyszeri és 12*3300 részletböl megvan ez 66k egy évre .Azért a 30k különbözet már nem mondható csekélynek ugyan azért a készülék +elöfizunál.

Hogy egy kis témábavágo kérdésem is legyen.Az aksiknál van valami trükk hogy hogyan lehet kihasználni kiböviteni a kapacsitásukat teljesen leformázni vagy bekalibrálni öket, hogy minél tovább huzzák ?
    Hallottam olyanrol hogy fel kell tölteni majd valami progival törölni valami aksi infot és ujra rátenni a töltöre és igy még rá tud tölteni pluszba.Ez nem kárositja az aksit ?
  • [HUN]FaTaL
    Nem rossz. Mondjuk most pl. 70huf a defy a vodánál, szintén két év hűség bár gondolom valami rohadt drága csomagban, nem néztem meg.
  • Narxis
    OMG ilyen akciók miért nincsenek nálunk?

Have you been waiting a Nexus S phone, but the $99 is still out of your budget? Well Best Buy has announced that they will be offering the Google Nexus S for FREE today! You read that, just like I typed it. FREE. You will have to sign a two year contract for your carrier (AT&T, Sprint, or T-Mobile), but you already knew that (or you should have). You only have until 11:59pm CST to get in on this deal, at a Best Buy store or online. By 12:00am CST, the price will jump back to $99 and you’ll hate yourself for missing out. That leaves you with 11 ½ hours to decide. If I didn’t upgrade recently, I probably would be in Best Buy right now instead of reporting this.

2 év hűség és ingyen Nexus S. :O
  • bonebeni
    Köszönöm, de egyébként ööö vágom én ezeket a progikat:) Igazából nekem az kellene hogy az alkalmazások ikonjait lecserélni egyénileg gyártottakra :/ Lehet az előbb rosszul fogalmaztam bocsánat:)
  • Narxis
    Go Launcher Ex-et próbáld!!!
  • TaRka0107
  • RAZOR27
    ADW.Launcher Ex-et próbáld, vagy valamelyik másik launcher programot, igazából mindenkinek megvan a maga kedvence, én erre esküszöm :)
  • Falkon
    És ha nyomsz egy Software update-et Kiesben? Úgyse jó?
  • bonebeni
    Lehet ilyen témával nem ide kellene írnom, de most hirtelen nem találtam másik fórumot ahol gyorsan tudnának segíteni :/ LG GT540-es telefonom van és szeretném a menüben az ikonokat egyénileg lecserélni (saját készítésűre), ha egyáltalán van rá lehetőség. Ha alapjáraton nincs ilyen megoldás akkor bukó a dolog, csak szeretném a főoldalt is megdizájnolni, és jó lenne ha meg tudnám a menüt is valamilyen program segítségével.
  • slime001
    Ha földhöz vágod azt a "szart" sem lesz rá garanciád.:D
  • LoSA
    Nem akarom, hogy a garanciam elvesszen!
  • Narxis
    Frissítsd Odinnal.
  • Vadnokedli
    Így van
  • slime001
    Ja pl. ne KIES-el frissítsd.
  • LoSA
    XP gépen próbáljuk, a független telefonra feltenni... Olvastam, hogy páran írták, hogy az USB hibakeresést ki kellene kapcsolni. Csak az a gond, hogy én ahogy kikapcsolom ezt, onnantól fogva a KIES nem kapcsolódik a telefonra. Mit lehet ezzel kezdeni? Van valami trükk, mert lassan a földhöz vágom ezt a szar telefont.
  • vg
    Van benne, bár a számológép valami számoló-/gép-nek van írva... de én angolul használom.
  • ldavid
    igen az, és van rá, bár a hivatalosan a Samsung mást állít (teszt verzó, vagy mi)
  • Falkon
    Enyém is független. Nekem nem volt kikapcsolva a hibakeresés. Egyszer rádugtam a telefont, kiírta elérhető frissítés. Mondom csináljad. Felrakta, aztán ennyi. Nem követtem hogy lesz ginger frissítés. Meglepődtem. De viszont az alap ikonok a főképernyőn nem lett gingeres. Marad a sima froyo. És ezt nem tudom miért csinálja. Mondjuk nem nagyon izgat, mert go launchert használok.
  • LoSA
    Függetlenre is van már Ginger? Mert én próbáltam, igaz Win7 alatt, de semmit nem ajánlott fel. :( Meg olvastam olyat is, hogy az USB hibakeresés dolgot ki kell kapcsolni, hogy fejajánlja a frissítést. De ezt nem értem... Én atz ahogy kikapcsolom, megszakad a kapcsolat a gép és a telefon között. (:
  • Falkon
    Nekem Kies már frissítette gingerbreadre.
  • LoSA
    Független telefonod van?
  • ldavid
    meg kell várni a frissítést. nekem azután kezdte ezt csinálni, miután frissítettem a firmware-t.
    gingerbreaddel elvileg nincs ilyen gond (xp-ről érdemes megpróbálni a kies-t)
  • LoSA
    Kéne egy kis HELP! Bnőm telefonja Galaxy Ace! Gyárilag függetlenül vettük, Froyo van rajta. (Frissíteni még nem tudjuk a KIESben, rootolni meg NEM akarjuk!). Szóval az a probléma, hogy felmegy a telefon a WIFIre, úgy hagyjuk és kb 10-15 perc múlva teljesen kifagy a telefon, kikapcsol magától. Eddig 3 WIFI hálózattal próbáltuk, mindháromszor, MINDIG ezt csinálja. Mit lehet ezzel kezdeni??

Köszi a segítséget!
  • kifli
    van benne magyar nyelv?

illetve ettöl gondolom nem lett rootolt a teló ugye?
  • vg
    Dehogy, odinnal. Nem volt valami nagy szám megcsinálni.
  • Jim Morrison
    figyelte a topikot akkor is, gondoltam tudja hogy te irtad :p
  • jazzy
    Idézőjel a copypaste elé mert védett mondat! Benne maradt még az elírásom is! :D
  • Jim Morrison
    Settings - Vezetél nélküli és hálózati (legfelső, nekem magyar) - USB beállítások - háttértár.

ekkor latja elmeletileg a belso mem kartyat.
    meg ha settingsben bemesz a memoriakartyas menuben, ott az sd kartyat le tudod valasztani, de ez akkor kell tudtommal, ha ki akarod venni a keszulekbol.
  • SzirmosSzisza
    Valaki írta, hogy azért nem látja a Kies a telefonom, mert le kell választani az SD kártyát, ezt hogy kéne pontosan ? Elég ha kiveszem ?
  • LoSA
    Hogy, mivel tetted fel? KIES?
  • ldavid
    thx!
  • vg
    már megcsináltam, repeszt ezerrel :)