36194
  • slime001
    Sygic Aura is megteszi. Bár kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz.
  • aate
    Magyarországon is ingyen navigál az Android. Augusztus 11-én mutatja be a Maps Navigation terméket Magyarországon a Google. A szolgáltatás eddig mindössze maroknyi országban működött, most végre köztük nálunk is elindul.. részletek >
  • 5c0rp330n
    kozben elvileg a telenor azt reagalta ra, hogy azokat az IMEI-ket tiltottak le, amik nemzetkozi tiltolistan vannak. de ez persze mint tudjuk hazugsag, igazabol a telenor imei alapjan minden iphone-t letilt csak ugy .. najo, hagyjuk is a temat, nem erdemes tobb szot fecserelni ra, nem is idevalo, de iphone-os topicba ilyet be se merek dobni :)
  • Vadnokedli
    Jaja :DD Néztem! WTF?! Be ragadt a cellába? kulcs van hozzá nem? asdfgdhm
  • MikX
    Olyasmi, elkapotta röhögőgörcs mikor elkezdtem olvasni a hozzáértő leveleket, a biztosítékot a "beragadt a cellába" dolog verte ki igazán...
  • Narxis
    Jaja, de biztos, hogy nem tiltják a szifonokat, főleg nem a telenor ahol ma már minden előfizetőért meg kell küzdeni. Úgy tudom felújítják a hálózatukat és azért van sokszor szívás.
  • SzirmosSzisza
    Pedig volt valami olyasmi, hogy jailbreakelt iPhone nagyon terhelték, de akkor is abszurd, hogy letiltják.
  • 5c0rp330n
    ilyesmit mondjuk meg el tudok kepzelni h nem volt veletlen es kihasznaljak a szolgaltatok h tobbmindenki hasznalja a szolgaltatast. de hogy telefontipus alapjan letiltsak a mobilnetet, az teljesen abszurd feltetelezes sztem.
  • Narxis
    Lol. :D

Bár amikor én megvettem az androidos telóm(gsm boltban függetlenül, nem szolgáltatótól), rá 1 hétre felhívott egy csaj a vodától, hogy nem akarok-e mobilnetet venni. Aztán meg kaptam az sms-eket a voda androidos alkalmazásairól, pl. most a Vodapolót hirdettek a válogatott mérkőzései kapcsán.
  • 5c0rp330n
    gyerekek, sotet kozepkor.
    nehany szerencsetlen iphone-jan nincs terero, es ezek a szerencsetlenek kitalaltak, hogy a telenor tudatosan megvizsgalja h kinek van iphone-ja es annak nem adnak tererot :D az atlagos kommentek meg igy neznek ki "jujj most a telenor nagyon elasta magat, hogy mernek ilyet csinalni, megyek a tmobilhoz". a ir szerzojenek es az osszes hozzaszolonak az iq szintje szumma nem eri el a 80-at sztem.
    egyebkent csak tippem van h mi lehet a dolog mogott de amilyen osszeeskuves elmeletet ezek csinaltak maguknak az magaert beszel.
  • aate
    Úgy látszik a hiba az én készülékemben van
  • Büdös Bohóc
    wattttttt
  • aate
    most sem azt adta hozzá

http://www.eyespygifts.com/made/Pdair_Samsung.aspx talán így .
  • aate
    vagyis itt valami van a szerkesztő ablakommal :(
  • aate

Itt érdemes nézelödni
  • repvez
    a linkelt oldalamon találtam , de csak Iphone-hoz van :(
  • repvez
    mindkettötöknek igaza van , de igen elsö sorban a konyv látszatát keltö tokra lennék kiváncsi, utánna a linkelthez hasonloak.
  • aate
    Az én szerkesztő ablakom bugos vagy valami nem jó az oldalon ?A kurzor mindig vissza ugrik.
  • aate
    Gondoltam ez nekem szólt.
  • Jim Morrison
    idéz: ,,szerk:ok nem olvastam végig... ja ez jó :)''
  • aate
    idéz: ,,Vagy milyen tokot érdemes venni ami akár övre is tehető és kemény börböl van és minden oldalról védi a telót ?,,
  • Jim Morrison
    szerintem ő ilyen könyv látszatát keltő tokra gondolt.
    szerk:ok nem olvastam végig... ja ez jó :)
  • aate
    Szétnyitható, a telefont egy oldalsó műanyag patent sin fogja. Vodafon üzletben láttam ilyet.
  • repvez
    nem tud valaki hogy létezik-e hasonlo kinézetű tok androidos telefonokhoz?
    könyvtok
    Vagy milyen tokot érdemes venni ami akár övre is tehető és kemény börböl van és minden oldalról védi a telót ?
    Az ilyen belebujtatós zokni stilusú tokok nem érdekelnek .(Defy,ACE, Blade telokhoz)
  • Falkon
    Nincs valakinek meg a Halálos Iramban 5: Official game, ami működik? 2 verziót kipróbáltam, de egyik se indul el.
  • Vadnokedli
    Gyári Finn; Gyári Samsung- :D Amúgy ha ezzel a rom verzióval viszem be szerinted azt mondják vidd innen! Bele piszkáltál! Mert hogy eredetileg magyar volt :$ De ez is gyári!
  • Jim Morrison
    hm, egy probat meger.
  • Jim Morrison
    costum romod van?
  • Vadnokedli
    Ezt írja alatta;

"Your device has Android 2.1. However this app is for Android version 2.2 and higher"

Holott; 2.3.3 as Finn ROM van rajta asdfgf
  • Narxis
    Ez beteg. :D

Am. én most ezekkel játszom rengeteget:

Zenonia készítőitől

Ez hasonló csak több karakterrel amik más-más dologban jók.
  • Jim Morrison
    Ti nem voltatok rendes játékot adni nekem, iigy én adok nektek.
    Dismount
  • Jim Morrison
    szerintem sg szarakodott, mert egy ideig el sem értem az sg -t (nem csak én nem)
  • Narxis

Erre válaszoltam, hogy ma már mindenhez minimum Froyo kell. :D

Rage alatt kellene, hogy legyen, de nincs! Vagy az sg szarakodott és el se küldte.. :S
  • Jim Morrison
    wut? mi tűnt el? mikor? hol?
  • Narxis
    Hé, hova tűnt kommentem? Jim!
  • slime001
    Az átlag userre értettem, én sem véletlenül választottam androidot. :) Előző telefonom Samsung Omnia volt. Na azt kellet buherálni. Ahhoz képest most androidon egy hét alatt "belaktam" magam és nagyon jó rendszer. Igaz van is alatta hardware, régebbi telefonokon nem tudom, hogy megy az android, de még nem sikerült megakasztanom. Minden gyorsan és gördülékenyen megy.
  • MikX
    "hogy az ember elvárja a pénzéért, hogy amit megvesz flottul működjön és ne kelljen vele foglalkozni."
    Ez igaz, csakhogy nem lehet mindenkinek megfelelni, én ezért szeretem az andriodot, mert olyan amilyennek én akarom. Tuti nincs még egy másik készülék, ami pont olyan lenne mint az enyém, leszámítva a külsőt ugye...
  • slime001
    Ez az első androidos telefonom, de annyira bonyolult volt root-olni meg ROM-ot telepíteni rá, hogy a rootolást már első nap megcsináltam amint elhoztam. ROM-ot csak 2-3 nap múlva raktam fel rá. Nem bonyolultabb, mint PC-re egy programot feltelepíteni. Aki meg nem hajlandó ROM-ot telepíteni vagy buherálni egy kicsit a telefont az vegyen iPhone-t. Igaz ha normálisan akarod használni azt is buherálni kell. Nem lehet, hogy a mostani okostelefonok túl okosak néhány embernek?:) Másrészt androidba pont ez a szép, ha a gyártó nem is hajlandó már frissítést kiadni, lelkes fórumozók meg hozzáértők megcsinálják rá és sokszor jobbra is sikerül a custom ROM, mint a gyári. Csak egy kicsit foglalkozni kéne vele meg utánaolvasni. Bár megértem, hogy az ember elvárja a pénzéért, hogy amit megvesz flottul működjön és ne kelljen vele foglalkozni.
  • MikX
    "de mondjuk en nem szeretnem rendszerszinten buherálni a telefonom, mert nem értek hozzá, vagy nincs idom, vagy felek, hogy elrontok vmit."
    No ezaz... egyébként szerintem nem nehezebb, mint frissíteni egy gyári romot, vagy akármit. ott is megvan a lehetőség, hogy elrontod. Gari miatt meg szintén sokat nemkell aggódni, bármit el lehet tüntetni nyomtalanul... :D
    Hozzátenném, hogy full amatőrként, első droidos telómmal a kezemben, programozási ismeretek teljes hiányában, annyi tudással, amennyi több éves pc használattal ragadt rám, elolvastam a millió szájbarágós leírásokat, ponokraszedve, sokszor képekkel, hogy mit hova nyomj, vagy csinálj, és sikerült, azóta persze jobban beleástam magam, de hiddel énis kb így kezdtem. Végképp elrontani meg elég nehéz ám, énis rontottam már el flashelést, semmi baj, csak kezdhettem előről.
  • Blasta
    Amugy 2 éve megjelent (nálam 1.5 éve van) HTC Hero-m van.
    Emléxem még hogy rimánkodott mindentki anno, hogy elkészuljon a 2.1 rá :)