36194
-
#5873 http://googleblog.blogspot.com/2011/08/supercharging-android-google-to-acquire.html -
#5872 OMG, nem adom el a Defy-t. :D -
ldavid #5871 igen, ez érdekes lesz. a gyors frissítések előnye már lehet, nem lesz elég
egyébként rossz belegondolni, mennyi pénze lehet a Google-nek... -
#5870 Kiváncsi vagyok hogy fogja a Gúgli a továbbiakban kezelni az Androidot.
Lesznek vajon exkluziv ficsörjei a saját - Motorola - telefonjaiknak, vagy marad minden a régiben? -
#5869 http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/12202-motorola-milestone-xt720
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/14657-motorola-milestone-2-droid-2
Nekem ezek tetszettek, bár 4" nem ártana. -
#5868 Pl; ez. Elégjó szerintem akksiban is. Egyedűl a kijelzője a hiba szerintem :/ -
#5867 Akkor ezentúl a Nexus telefonok Motorolák lesznek... -
#5866 Viszont jó formaterveik, kijelző fronton javulhatnak, bár szerintem nem rosszabb mint a többieké, Samsung persze veri. -
#5865 Amúgy nem hiszem. Mert gagyi TFT kijelzőjük van. -
#5864 -
#5863 LEGJOBB LESZ!!!!!!! Na akkor megyek és veszek is Motorolát. -
ldavid #5862 whaaat
Breaking: Google Buys Motorola For $12.5 Billion -
#5861 Ez szar; az alatta lévő zenével együtt; szarabb mint az eredeti :'D -
#5860 :D
-
#5859 Ahoj,
A 2.3.3 alatt nem műkszik a bluetooth-om sajnos. Nem ismeri fel a headsetet. Keresgélek neten, nem vagyok egyedül a problemámmal, de ha esetleg tud valaki valamit szóljon plz.
Köszi -
#5858 Én is a jelenlegit eladom kéz alatt, így tudom megvenni, elősző vettem egy S.minit hűségpontokért (900 Ft) Majd eladtam :) vettem egy 4 hónapos Ace-t most adom el 45-ért :) 4 GB memkártyával. -
#5857 az valóban érdekes, nekem igo gond nélkül megy, sygic-et próbáltam énis, de tettem vissza igot, aki használni is akarja a programot, nemcsak nézegetni, annak jobb az igo, sokkal jobb a térkép, és a program is arra visz amerre akarom (gyors/gazdaságos/rövid)
Jó progi lenne, ha a térkép jó lenne, olvastam olyat is róla, hogy be akart valakit vinni az egyirányúba :D
btw: multitouchot még 1x nem volt szükséges használnom, ha nézegetni akarom merre is visz, egyszerűbb a gombokkal, mert a telefontartóban nem áll annyira stabilan a telefon, hogy 2 újjal bohóckodjak, meg vezetés közbe amúgy is könnyebb bökdösni :D -
#5856 Basszus, f.szé nem vártam okosteló vásárlással... :( Mennyiért lehet eladni egy 5 hónapos Defy-t, vagy van ahol beszámolnák ha Nexus S-t vennék? -
#5855 Már írtuk neki de fél tőle. :D -
#5854 Odin ? -
#5853 Galaxy S-re nem nagyon akar jönni a frissítés, az már egyszer fixx! :() -
#5852 Így legyen!,De érdekes lenne ha Kies-en keresztül lejön a frissítés a Galaxy S-re meg nem jönne. -
#5851 Nem is rossz, amúgy meg ja, fognak rá, mivel Google erre adja ki először a saját droidját -
#5850 Nexus S ár > -
#5849 ,,Nexus S-sel az elsők közt szerezheted meg a legújabb Android- és alkalmazás frissítéseket." Remélem betartják ! -
#5848 Hogyé' van ? -
#5847 Szóval akkor nem... :) -
#5846 A Samsungtól függ. :) -
#5845 Szerintetek az Android 4.0 ki fog jönni pl régebbi készülékekre? Pl Galaxy S? :) -
#5844 Ha valaki gondolkodik egy független Ace-n vagy Motorola Defyn az kb min. 55 e Ft + szállítás kb 2500 + 4 GB memória kártya(ami ajánlott ) aztán máris 60 valahány körül jár a az össz ár. (Nexus S 16 GB memória személyes átvétellel 70 kiszállítva 72 ) -
#5843 -
#5842 Megrendeltem a Nexus S-t :) -
#5841 Ha az anyagminőség megfelel, akkor nemkell aggódni... Bár azzal sincs baj tekintve az árát... -
#5840 Teljesen jó, én is féltem tőle, de sokan mondták h nagyon jó. -
#5839 Olvasd el ezt -
#5838 ZTE Blade az nem egy kinai telefon? Megbizható? -
#5837 csatlakozom, galaxy 3at felejtsd el, én szvsz a ZTE-re voksolok (nem vagyok elfogult, használtam már galaxy3at, minit meg optimus-t is) -
#5836 Samsung Galaxy 3 semmiképen -ne , inkább Optimus One , Ace vagy még a mini is jobb, vagy ZTE. -
#5835 Optimus One (P500)
Gps jelet picit nehezen találja meg (bár mikor hogy van hogy menetközbe 5 mp alatt megtalálja van hogy állóhelybe 2 percig keresi...
3 megapixeles kamerával viszonylag jó képeket csinál, de hát nem fényképezőgép...)
Hibája az hogy külföldön próbáltam 1-es jelű wi-fire csatlakozni de nem tudott (ez azért érdekes mert a saját wi-fimre felmegy)
Ha érdekelnek a játékok Angry Birds nem akadozik rajta, csak a későbbi pályákon amíg tölt (3-4 mp)
Néha az érintőképernyő valamiért használhatatlan (ilyenkor egy billentyű lezárás+ feloldás megoldja a próblémat)
Állítólag ezeket a hibákat a 2.3-mas frissítás (ami ruszkiknál már hivatalosan elérhető) javítani fogja.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Én tudom ajánlani
Samsungba csak az Ace-t próbáltam -
masoma #5834 hello!
LG Optimus One vs Samsung Galaxy 3
melyiket ajánljátok jobban és miért?
sokat segítene a tanácsotok a döntésemben