36194
-
#5473 A sima galaxy s 30k-val drágább, ebben nincs GSM modul, rákerestem már googleval. Gyakorlatilag androidos pda. -
#5472 ?
Egy Galaxy S-t linkeltél... vagy én nem veszek észre valamit? -
#5471 nem. igen. -
#5470 Valaki Gun Bros- ozik? Hogy lehet ismerősöket szerezni? Valami olyat ír hogy ha egy facebook ismerősöm GunBros on át bejelntkezik FB-n autómatikusan ismerősöm lesz.
Ez így van?(Mert akkor egy ismerősöm se játszik ezzel.. :D) -
#5469 azt nem mondtad, hogy fizeot... :D am nem, nem adnek ki ennyit en sem egy mobilos jatekert. -
#5468 Ja semmi, nincs benne telefonos modul :D -
#5467 Erről mit tudtok? Mi a különbség a sima Galaxy S-hez képest? Annyi, hogy nincs benne 3G? -
#5466 Nekem kidobja marketen, de nem is értem miért ott nézed. Vagy csak én nem vagyok hajlandó kiadni 1000ft-ot egy mobilos játékért? Backstab HD egyébként el sem indul S2-n. Chainfire-el sikerült működésre bírni, de már a legelején egy bizonyos résznél kilép. Legjobb game amivel eddig játszottam androidon az az angry birds, labyrinth, pocket soccer. :D -
#5465 -
#5464 -
#5463 Te se vagy különb. :D Azokat a gameloft oldalán keresd. :DDD -
#5462 ja, az vagy :DD
slime: nem tudom hogy te most miért sziivatsz, de ezeket a market ki sem dobta :o :D -
#5461 Jáááj de hülye vagyok, össze kevertem azzal, hogy valaki telefon típusába írta. Nem baj jó így is. -
#5460 Igen, úgy van megcsinálva, hogy akkor legyen látható. Különben nagyon zsúfolt lenne. -
#5459 Nem írja ki amit ebbe írtam Alt szöveg, akkor látható, ha a márkajelzés fölé viszed az az egeret. Verziószám, ROM, etc mehet bele
Jimmy javítsd meg de izibe! -
#5458 nyomj egy ctrl+f5 ot vagy mit, akkor mar nalad is jo lesz :)
slime, cat koszi, meglesem ! -
#5457 Nemrég frissítettem a Gmail programot (pár napja Market ajánlotta fel), de... Azóta valami nem OKs. Nem jelez, ha jön új mail-om. Csak, ha belépek programba és nyomok rá egy frissítést. Pedig be van kapcsolva, hogy szóljon, ha jön új mail. Másnak nincsen ilyen problémája? -
#5456 Assassins Creed -
#5455 Dungon Hunter 2 HD, Backstab HD. -
#5454 pedig 2.2.3 van neki odaírva, most akkor valahol elírtad :D -
#5453 jo grafikaju jatekot tudtok? es ha lehet elvezheto is legyen :D -
#5452 " Android 2.3.4 over-the-air update and will be launching on other Android 2.3+ devices in the future." :( -
ZsirosKenyer #5451 pedig lehet azzal is -
#5450 semmi baj, de ha nem bánod a 2.3.3-at betettem alt szövegnek :)
[spoiler]ha bánod nem érdekel, ott lesz és kész MUHAHAHAHA -
#5449 Nekem a Google féle kéne, mert az van Gmailbe beépítve :) -
ZsirosKenyer #5448 lehet vele. Frissíteni kell ROM-ot, vagy töltsd le a Samsung Apps-ról: Qik video -
#5447 Nekem azzal nincsen gondom... Csak a frissítés nem akar jönni! :( -
#5446 le kell csatolni az SD kártyát -
#5445 Nekem fel se csatlakozik Kiesre, szóval ne bánkódj :D -
#5444 KIESen még mindig nem tudom frissíteni a telefonomat. Még jó, hogy a Samsung júliusra ígérte a frissítést. Újabb átbaszás! :) -
#5443 Relaks: wifi-n keresztül szeretnék, úgy, hogy én Gmailből laptoppal másik fél pedig S2-ről
#5442: hol ? nem láttam sehol -
#5442 azzal tutira lehet, skype-on es gtalk-on is, s-emmel is siman tudok. -
#5441 1: akkor mit keres rajta egy "videóhívás" gomb?
2: ha minden igaz, a skype-nak van SII-re hekkelt verziója videotelefon képességgel -
#5440 Vicc, hogy itt van Galaxy s2, dupla kamerával és nem lehet vele videótelefonálni ... -
#5439 multkor meg valami telohoz hamarabb volt vodás frissítés, mint gyári :D -
#5438 Nagyon szívesen kedves fórumtárs:) -
#5437 koszonom szepen! -
#5436 Belemész a Nyelv és Billentyűzet beállítás-ba. Aztán XT9 szövegbev. --> nyelv és beállítások--> megkeresed a magyart, rákattolsz és Beviteli bill-->Automatikus javítás-t kikapcsolod. -
#5435 az otthoni wifi jelet neha eldobja. mashol nem. vkinek ezzel tapasztalata.? -
xxxpaulxxx #5434 Hidd el... ha elkezded tanítani, akkor nagyon hasznos lesz egy idő után!:)