36194
  • Blasta
    "Desire-re is garantálom, hogy vannak 1000x jobb romok, mint az a fos."

Igen, ez tény, tisztában is vagyok vele, de mondjuk en nem szeretnem rendszerszinten buherálni a telefonom, mert nem értek hozzá, vagy nincs idom, vagy felek, hogy elrontok vmit.

Amugy elnézést a kirohanásért!!!!
  • MikX
    Arra próbáltam meg rávilágítani, hogy mindenre van megoldás, csak körül kellene nézni.
    Desire-re is garantálom, hogy vannak 1000x jobb romok, mint az a fos.
    Nomeg, hogy fogadd el, hogy a fejlődés velejárója az, hogy ami nem új, régi azzal nem foglalkoznak, google-nek is kell valami, amivel hajtja a gyártókat.
    Számomra a hátulütője a rendszernek a fragmentáció, de ezen változtatni nehéz, ugyanis nagyonsokféle a gyártó, és sokféle a hardware. Nem kell itt csak rózsaszín felhőben pompázni, hogy minden jó, de egy szaros marketen akadsz ki? XDA fórum, rákeres, megtalál, letölt feltelepít, és hopp megis van. Nemtudom milyen telefonod van, de 80% hogy van rá megoldás ott. Persze ehez az kell, hogy az ember ne ragaszkodjon feltétlen ahoz, hogy csak a gyári, hivatalos. Mert mint mondottam, nem mindíg az az út a legjáthatóbb. Lásd az előbb említett desire-t. Garantálom, hogy egy ilyet még pre-alpha verzióban sem hinném hogy kiadna egy modder.
  • Blasta
    Sajnálom, hogy idegesítelek a sírásrívással, de sajnos a nyilvanos forumok egyik velejárója az, hogy a látogatott topikokban nem csak általános seggnyalás és nyálcsorgatás lehetséges, hanem MONDJUK negatív hangvételu véleményekbe is belefuthatsz.

A Te ajánlásodat visszadobnám: más fórumra mész, orulsz.
  • Blasta
    ...és nem mellesleg a HTC Desire 2010 februárban lett bemutatva, ha vki nem azonnal vásárolta meg, akkor simán elofordulhat, hogy a cirka 1 éve vásárolt "csúcstelefonja" már csak nyogvenyelosen kapja meg a legujabb oprendszert ami ráadásul kalap szart sem ér mert bugos...

VICC
  • MikX
    Eladod, veszel iPhone-t, örülsz...
    Vagy találsz megoldást, de ez a sírásrívás kicsit idegelő...
    És 1,5 éves telefon már igenis régi.
    Ok HTC-t nemis értem ezzel a rommal, de azért csak emiatt nem írnámle, kiváló telefonokat gyárt, hmm desire meg már nem mai darab, van pár utódja már.
  • Blasta
    Mellesleg nem azért rinyalok, mert a legujabb Call of Duty 14-et nem tudom felrakni és 120 FPS-sel nyomni a 1.5 éves telefonomon, hanem azért, mert az oprendszer gyártója a saját alkalmazásboltját sem képes úgy megcsinálni, hogy korlátozások nélkul használhassam.
    Ez azért nem kicsit NONSZENSZ.
  • Blasta
    Régi vaze, milyen régi????
    1.5 éve vettem újonnan, a világon semmi baja, max annyi, hogy ezen a tetves rendszeren egyik gyártónak sem érdeke, hogy a telefonok rendszerét lefrissítse, mert akkor nem fogok új készuléket venni 2 éven belul.

És nem, iPhone-nál kurvára nem így van, a 2éves 3GS még simán megkapta a legfrissebb iOS-t és továbbra is érkeznek hozzá frissítések, és a nyakamat rá, hogy az iOS5 megérkezése után még mindig fejlesztve lesz az oprendszer, ha nem is kapja meg a full rendszert, foglalkozni fognak vele.

Aztan meglehet nézni a remek Desire hivatalos Gingerbread frissítését, milyen szuperul sikerult a HTC-nek, még OTA sem merik kiadni...

http://androidportal.hu/2011-08-01/htc-desire-hivatalos-gingerbread-frissites-hoztam-valamit-meg-nem
  • 5c0rp330n
    vilagszinten 48%
  • MikX
    De mit vársz? Régi telefon is legyen ugyanolyan, mint az újak? Akkor minek kiadni egy újabbat?
    Gondolod iphone-nál máshogy van? Kijön az iOs5, I4-re, meg majd i5-re, régebbire felejtsd el.
    Arról nem is beszélve, hogy frissítések terén az a baj, hogy google is alátámasztotta, hogy a gingerbreadnek nagyobb a hardware követelménye, ergo egy régebbi, lassabb telon nagyon gyatra lassú lesz.
    Az, hogy ki mit mire ad ki, meg már a gyártótól függ, habár az egyezménnyel azért kicsit megszorongatja a google a gyártókat.
  • Rage47
    igen, most engem is irritál ez már kicsit...
  • Blasta
    Az elozot Paul kommentjére akartam, sry
  • Blasta
    Komolyan, ez az egyetlen amit kimondottan RUHELLEK az Androidban.
    Még a saját szaros appstore-ukat sem lehet minden készulekrol azonos tartalommal/kulalakkal/felulettel elérni...
    A 2.1-es androidommal levagyok szarva régóta magasról. Se gmaps új ficsorok, se market...
  • Jim Morrison
    remélem eltaláltam a telód tiipúsát :)
  • Vadnokedli
    zsíros akkor elvileg nekem olyannak kéne lennie; de hát nem nagyon- :D
  • slime001
    2.3.4 van fent.
    ZsírosKenyer thx.
  • ZsirosKenyer
    DL & install: http://www.4shared.com/file/kyNUMuu_/comandroidvending-new.html?
  • Panzeradler #5497
    Sziasztok!
    Valakinek sikerült a miui rom x8as verzióját felrakni, mert nekem folyton bootol de nem tölt be, ennyire alpha verzió lenne vagy valami spéci kernel kellene hozzá?
  • 5c0rp330n
    elvileg elobb-utobb magatol frissulni fog, nalam meg nem frissult.
    illetve fel lehet tenni az apk-jat aki nem tud addig varni, fent van sok oldalon..
  • xxxpaulxxx
    "A frissítés csak 2.2 és a feletti verziószámú Androidon lesz elérhető."
  • slime001
    Nem tudja valaki, hogy hogy lehet felrakni az új android marketet?
    Frissült az Android Market
  • Miguel125
    Üdv!

Használja itt valaki ezt a ROM-ot: Cyanogenmod 6.1.3 MiniCM6 1.0.2 ? (Xperia X8)
    Valamiért sehogyem megy nekem a Pinch Zoom, pedig elvileg ebben a ROM-ban benne van. Mivel nem tudom, hogy synaptic-os vagy cypress-es -e a kijelzőm ezért próbáltam telepíteni a legfrissebb-et mindkettő verzióból, de így sem működik egyikkel sem. Próbáltam gallery-ban, böngészőben és teszter programmal is...
  • Jim Morrison
    :D
  • RelakS
    IIÁÁÁÁÁAAAARGH!!!!

Mata Hari! Mata Hari! ... janem... Harakiri! Harakiri!
  • Jim Morrison
    gondolt azt hogy jovoheten kijon az ujabb es meg 10el olcsobb lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Sorry :D Megnéztem csak, hogy itt mi mennyi, moto defy ezressel drágább mint a t-nél.

De egylőre lehetséges, hogy mégsem lesz teló vásárlás mert elmegy a zsé másra :(
  • RelakS
    jaja :)
    De ez a 10-essel olcsóbb független ez most nagyon fáj
  • SzirmosSzisza
    Én is onnan vettem, de nekem nagyon bejött :D Nem volt sorbaállás, lehet nincs is készülék, etc. Kijött, aláírtam, kifizettem azt csá \o/
  • RelakS
    konkrétan :D
    Ráadásul egyet visszabaxtam nekik, hogy ennyiért pixelhibásat ha egy mód van rá, akkor ne :D
  • SzirmosSzisza
    T-Mobile webshop ?
  • RelakS
    így mindjárt más

Viszont kapd be, hogy linkelted azt az oldalt :D
    123 a független SGSII, én meg 133-ért vettem függőben :S
  • [HUN]FaTaL
    Hoppá, most nézem hogy rosszat linkeltem :D

Ezt akartam belinkelni.
  • RelakS
    akkor mutass már légyszi egy rendes galaxy s-t azon az oldalon
    A linkelt telónak ilyen tulajdonságai vannak:
    Samsung i9000 Galaxy S 8GB (Black)
    Frekvenciasáv HSDPA + GSM 4 band (global roaming)
    Beszélgetési idő óra 6
    GPRS Van
    EDGE Van
    Generáció 3,5G
    Kihangositás Van

Ez mind szerintem telefonra jellemző
    Amúgy meg a mobilarénán asszem volt a herélt galaxy s, ami Galaxy Wifi volt , nem?
  • Vadnokedli
    Igen; HA! olyat kötött rá, mert ezt elfelejteik mondani álltalában
  • ldavid
    ha elfogy a 100mb, úgy is csak belassítják, nem számlázzák a többit
  • desigo
    Kérdés,hogy mennyire pontos?
    Mert előző hónapban külföldi roamingolásnál 15,28 megát mért de a T jelezte,hogy 27 megánál járok (aminél le is kapcsolták)
  • Narxis
    Van olyan progi. :p

3g watchdog
  • Jim Morrison
    sehogy, esetleg ha van olyan progi, ami figyeli a mobilneted forgalmát és 99MB nál letiltja.
  • benkoszabi
    Üdv! A Praktikum csomagomhoz jár 3 hónapig 100MB internet ingyen! Hogyan tudom azt beállítani a készülékemen (defy, 2.2) hogy még véletlenül se az egyenlegemről vegye le a mobilnet költségeit???
  • Jim Morrison
    :D
  • Vadnokedli
    Gyakorlatilag Galaxy S Touch :D