36194
-
#5593 Be kellene állitani a netbeállitásokban, sms-re meg van kb 1000 backup app marketen, de mostmár asszem mind1... -
#5592 ne tedd fel xD -
vg #5591 feltettem ACE-ra a 2.3.4-est, de nem tudok vele 3G-re felmenni, valami 5let? -
#5590 soundhound -
ldavid #5589 úgy rémlik, van 1-2 shazam-hoz hasonló app, valaki nem ismeri őket? -
vg #5588 feltettem ACE-ra a 2.3.4-est, csak minden sms meg ilyesmi elveszett.. amúgy elég frankó lett. -
#5587 Csakhogy mindkettő annyiért rohadt drága... LGvel semmi baj, ismerősősnek nagyon fasza, semmi baja, és hardwareben megeszi mindkettőt. Fasza gyors, youtube böngészöből is sima ügy hd-ban, frankó. -
vass17 #5586 Mindkettőnek van előnye:
Galaxy S: + Super Amoled kijelző
Desire S: + minőségérzet (egybeöntött alu ház, szemben a műanyagos Galaxyval) + Sense + több RAM
-
#5585 Én a Desire S helyett mindenképp a Galaxy S-t választanám. Az LG Optimus elvileg erősebb hardverben, de én rengeteg rosszat olvastam róla. Annak ellenére, hogy a Galaxy S "régi" szerintem még mindig a legkorrektebb választás lenne. -
#5584 attól függ,a Galaxy S 73,az LG és a Desire S 81,szóval azok még beleférnek..a várakozásról meg már tanultam egyet s mást,én viszont minél hamarabb szeretném a 3310est a fiókban tudni(a Nokia 5800 egy görbe este után a múlté lett:( )
#5582:esetleg valami infó van a Galaxy Z érkezéséről? -
#5583 Hát azért ezek árban nem egy kategória... Ezek közül egyértelmű a 2x a kétmagos proci miatt.
Bár én várok még, ezek sajna csak félig a következő generáció, teljesen akkor beszélhetünk arról szerintem, ha kijönnek az 1280x720 as felbontású kijelzővel ellátott készülékek. A 2 mag önmagában kevés szerintem, ha felbontásra ugyanaz, mint az én telóm. Félmegoldásnak persze jó. Persze mindenki máshogy ítéli meg. No meg még hozzátenném a 4G-t, persze itthoni lefedettség is kellene ehez, no meg az ice cream sandwitch, azaz 2.4... Ekkor lesz majd köv. Generáció. -
#5582 Ha csak ezek vannak szerintem LG Optimus 2X bár én rühellem az LG-t mert minőségben szerintem majdnem a legalja- De én majd a helyedben Galaxy R/Z-t vennék elvileg itthon majdnem a galaxy S2 felébe fog kerűlni... -
#5581 feltettem a progimat a marketbe, SZTE-sek szedjék :)))
más, galaxy3ra kijött már a független froyo? -
#5580 jó estét topiklakók,telefonvásárlás előtt vagyok és a sokmillió telefonból kihalásztam hármat,de nem igazán tudok dönteni,így muszáj vagyok segítséget kérni,hátha van valakinek olyan tapasztalata ami miatt megérné/nem érné meg egyik s másik telefon,szóval a versenyzők a Samsung Galaxy S,az LG Optimus 2x és a HTC Desire S...mindenféle okosságot szívesen fogadnék,előre is köszönöm:-) -
#5579 ugy ertem a google.com/voice oldal eddig nekem nem mukodott, de mar muxik. -
#5578 Ahhoz nem kell Kies, rádugod, háttértár és kész. -
#5577 :DDD első kérdéshez kellett volna neki a telefonos segítség ;D -
#5576 azt nem mondtad h egyenes adasban vagy a legyen on is milliomosban :) -
#5575 5perc es idővel már jó lettél volna -
#5574 Miakésőfákk8percvilágrekord -
#5573 késő... de azért köszi, legközelebb majd akkor tudni fogom. egyébként fura, hogy nem jött fel semmi notification. -
#5572 Settings - Vezetél nélküli és hálózati (legfelső, nekem magyar) - USB beállítások - háttértár. -
#5571 Samsung Galaxy S-t csatlakoztatok a géphez, mert szeretnék rá felrakni zenét, de nem tudom csatlakoztatni.mikor csatlakoztatom bejön valami szöveg, hogy nyomjam az x gombot a kies bezárásához. próbáltam úgy is hogy megnyomom meg úgy is hogy nem, de egyszerűen nem látja a gép ! gyorsan help plz ! -
#5570 sztem nem a gugli hibaja. nekem nincs problemam :p -
#5569 Lehet, hogy volt róla szó (félezer üzit végiglapozni emiatt fájdalmas lenne :D), de nem tudjátok véletlen, hogy a Google mikor kezdi el hivatalosan frissítgetni az új Marketet? Két-három hete használtam folyamatosan, de azt annak az .apk-ját külön szedtem le, aztán egyre többször volt képtelen betölteni az ikonokat és a screenshotokat valamint a főoldalak grafikus elemeit, ami így egy alkalmazásboltnál elég szegényes. Eléggé megkedveltem, de inkább visszaállítottam a jelenlegit, ami tökéletesen működik, de kicsit fapadosnak érzem az megújult után... :D
(ZTE Blade) -
#5568 inkabb ne probald ki, hasznalj olyan romot amit csak akarsz de ha szervizbe viszed tegyel vissza egy gyarit, product code is inkabb stimmeljen.. -
#5567 Nem, nemaz, de szervíz előtt tedd vissza a gyárit, tuti van valami leírás GalaS-en hogy kell.
Egyébként sztem úgy, ahogy nálam, root explorerrel meg kell nyitni egy file-t, ott a régiókódot átírni, és utána nyomni egy reinstallt a gyári programjával. -
#5566 nekem optionsben nem ir magyart :o -
#5565 nektek megy mar a google voice? elvileg mar kene mennie -
#5564 De megvonják a garanciámat nem, ha beviszem :D -
#5563 bele is kötnek :D csak ingyen dolgoztasd őket :D -
#5562 Szerintem beleköthetnek ha akarnak. -
#5561 Egy kérdés; Lehet már kérdeztem?
Nos; Van egy Galaxy S Eredetileg T-Mobileos Gyári ROM volt rajta;
Na azt át írtam Finn vagy tudja a rák melyik ország Hivatalos Gyári Romjára
Ezek után is garanciális? (Mert elvégül is gyári rajta a rom.. :D) -
#5560 fölső menüsor minek ? :o -
#5559 Ja, annak aki csak itt dekkol ;) -
#5558 Naaaaaaaa, jó ez. -
#5557 Miért van szétb.. az oldal struktúrája ebben a topicban? Miért kell kivenni az SG főmenüsorát? Hogy ne lehessen normálisan továbbnavigálni?? -
#5556 Micsoda dráma! -
#5555 Ennyi. Az ilyen cégeket leköpni se érdemes, ahelyett, hogy próbálnának jobb alternatívát kifejleszteni rohannak a bíróságra mert ámérikában megtehetik. -
#5554 Kibukott versenytársaira a Google jogi igazgatója
"Összehangolt ellenséges kampány folyik az Android ellen a Microsoft, az Oracle, az Apple és más cégek részéről, hamis szabadalmak felhasználásával" - írja Drummond arra utalva, hogy az Oracle a Google-t pereli az Androidban állítólag használt Java technológiák miatt, a Microsoft és az Apple pedig az androidos mobilgyártókkal állnak jogi harcban. A Microsoft készülékenként 15 dollárt szeretne beszedni a Samsungtól minden eladott androidos mobil után, mivel állítása szerint az Androidban az ő szabadalmát képező technológiák vannak, amelyekből a Samsung jogtalanul profitál.
"Egy okostelefonban akár 250 ezer (jobbára kérdéses) szabadalom is lehet, a versenytársaink pedig 'adót' akarnak szedni ezek után a kétséges szabadalmak után, hogy megdrágítsák az androidos eszközöket a vásárlók számára. Meg akarják nehezíteni a gyártóknak hogy androidos eszközöket adjanak el. Új képességek vagy termékek fejlesztése helyett jogászokkal csatáznak" - írja Drummond.
Vesszenek a nyomorult patent trollok... :)