36194
-
#5833 Jelentem, 2.3.3 van a tabom-on. Köszöntem a segítséget! Tényleg gyorsabb lett a scroll meg a böngészés. :D -
#5832 Köszönöm! -
#5831 Nem kell hozzá semmi csak olyan szoftver, amiben van offline térkép. Pl. a lentebb említet iGO vagy Sygic. -
#5830 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen lehetőség van egy sony ericsson xperia mini pro gps-et offline használni? Vagy kell hozzá wifi? Milyen lehetőségek vannak? Előre is köszi. -
wright #5829 Köszi! -
#5828 Felbontása telónak és a navinak megegyezik? -
#5827 Nekem IGO-ból alapból hiányzik a multi touch és vicces, hogy akadozva megy a térkép még S2-n is. Sygic-nél pedig röccenés mentesen lehet nagyítani, kicsinyíteni, oldalra menni stb. -
ZsirosKenyer #5826 első körben próbáld meg itt
vagy a google Magyarország mail címén: google-hungary[kukac]google.com -
#5825 Nálunk pont fordítva volt. 1 napot bírta Sygic :) -
wright #5824 Sziasztok.
Járt már valaki úgy,hogy google csak úgy levett a számlájáról pénzt?Nevezetesen az utoljára vásárolt program vételárát vonta le újból 8 nap múlva...
Ha valaki tudna segíteni abban hova forduljak ilyen problémával vagy hogy mi a teendő,azt megköszönném. -
#5823 Megoldható az ingyenesség;) A regisztráción kívül meg semmivel sem bonyolultabb. Megadsz fake adatokat 1 perc alatt kész a reg. Szerintem próbáld ki és észreveszed a különbséget. Először én is úgy voltam vele, hogy ha navigáció akkor csak IGO jöhet szóba, de mióta felrakom a Sygic-et rá se nézek IGO-ra. Próbáld ki, szerintem be fog jönni. -
#5822 Igaz, :) na lehet megvan a befutó 70 körüli áron....bár S Mini és ACE után a HTC felé kezdtem hajlani... -
#5821 A "kevésbé" az nem "nem" ez a probléma vele, jobb félni, mint megijedni :) Én tuti fóliáznám rögtön. -
#5820 A Countour kijelzőt egy vékony profilú üveglap védi, azért üveg nem sima plexi :) az kevésbé karcolódik vagy nem ? -
#5819 Szerintem korrekt, sajnos nem Gorilla Glass az üveg, tehát fólia kell rá. Cserébe mindig minden frissítést azonnal megkapsz és van Led vaku. Meg ugye a belső memória, ezenkívül ugyanaz mint a Galaxy S. -
#5818 Köszi, Szerintem ez a 70 e egész elfogatható ár érte... -
#5817 Ennek is ugyanazt fogod látni, ez egy beépített SD kártya gyakorlatilag.
Ajándék sd kártya amit nem tudsz kivenni:P Ugyanazt fogod látni, mint most. -
#5816 OK. így már tiszta, tehát külön látja majd a pc. -
#5815 a telepités-t értem de , a belső memória elérést nem, mivel a mostani samsungomnak csak az sd kártyáját érem el root nélkül. -
#5814 Ez a belső memória dolog ugyanúgy működik, mintha beletennél egy SD kártyát, tehát van ugyanúgy ROM, RAM és külön tároló, csak egyszerűen be van építve. -
#5813 Az android rendszerű készülékek egyikét sem kell ehhez rootolnod, tehát a Nexus S-t sem. -
#5812 Processzor sebesség:
1 GHz
Belső tárhely:
16 GB
Bővíthetőség:
Nem
> Nexus s ár ezért kérdezem kell -e rootolni ha appokat akarok telepíteni ismeretlen forrásból. -
#5811 Wait, what? -
#5810 Samsung Nexus s -röl mi a véleményetek (70 e) mivel belső memóriás rootolás nélküllehet másolni külső appokat a memóriára? -
#5809 Sziasztok!
Ez az SuperOneClick működhetet a Galaxy SII-n is? :) -
#5808 Google navigon közel 100 km használat után tapasztalatok: 2x eldobta a GPS jelet majd 10 percig kereste...
Aksim elkezdett merülni 20% alatt a kijelzőn a műholdas nézet már élvezhetetlen volt, egyébként nem sok haszna van a műholdas nézetnek mivel az utak is műholdas nézet alatt vannak és a kereszteződések így elég halovány képet mutatnak (kettős réteg nézet nincs ) Néhol csak zöld és szürke pacák látszódtak :( 100 km alatt kb 250 kilobájtos forgalmat generált. Nagymama narrátor kissé idegesítő, de (legalább nem kiabál 100 méterenként hogy fordulj jobbra !) :) Előnye : ingyenes, kevés adat forgalom. / ? Jól tervez, forgalom figyelő bár szerintem az csak előzetes statisztika alapján mutatott mert nekem többször jelezte nagy a forgalom - de nem volt az. Online POI-k.
Hátránya : Lassú tervezés ,nincs térképes műhold nézet(dupla réteg ), eldobta a Gps kapcsolatot. -
#5807 Sikerült. -
#5806 Megijesztettél , - de nekem jó , indítsd újra a telót biztos lefagyott :( -
#5805 Röhej, mióta wi-fi finderrel lecsatlakoztam a saját wi-fi hálózatomról az Istenért sem akar visszaengedni -.-
Se telefonból se a finderből -
#5804 Érdekes- (amúgy miért nincs ezekben a vízálló telefonokban 1Ghz-s proci? akkor még meg is venném-) -
#5803 WiFi Finder / WiFI scanner , - most próbáltam 20-30 méteröl működik de elég pontatlan , de a finder jobb. -
#5802 Ja értem! -
#5801 Majdnem ugyan az. -
#5800 Ha műholdas képet akarsz ,vagy forgalom infót akkor igen. De megy offline módban térképnézetben mint az igo. -
#5799 De nem kell hozzá adatforgalom úgy tudom. -
#5798 Android 4.0 a mobilon - első képek -
#5797 Mi a probléma az igoval? Nekem az fut a PNA-n, tökéletes. Bár az androidos verziót nem ismerem. -
#5796 Kipróbáltam a Google navigont és el kell mondanom elég jó, és ingyenes ! Adatforgalom be volt kapcsolva, 50km alatt kb 100 kilobájtos forgalmat generált.(telonornál ez is ingyenes !) -
#5795 Ezt már próbáltam :) Azért kösz! -
#5794 Én ezt használom!