36194
  • aate

Boltban A ZTE Skate az Egyesült Királysági kínálatába. A készülék Orange Monte Carlo néven lépett a kínálatában, de a készülék maga egy ZTE Skate áttervezett változata. A készülék egy 4,3 hüvelykes kijelzőt kapott. A narancs sárga megjelenését eltekintve a készülék 120 grammot nyom és 125,9x67,8x10,4 milliméteres adatokat kapott. Ezek mellett Gingerbread OS-t, 480x800 képpontos kijelzőt, 5 megapixeles VGA kamerát, LED villanó fényt, GPS-t, WLAN-t (802.11b/g), sztereó Bluetooth modult, digitális iránytűt, Wifi hotspot funkciót, HSPA adatátviteli képességet, 800 MHz-es processzort, 512 RAM-ot, 512 ROM-ot, microSDHC bővíthetőséget és 1400mAh-s akkumlátort kapott a Skate. A készülék átszámítva körülbelül 60 ezer Forint.
  • jazzy
    Egyébként egyszerűen úgy lehet így piacra dobni telefont, hogy nem minden készülékben fordul elő a probléma. Nyilván letesztelték és nem fordult elő. Hogy a példáddal éljek, láttam én már hibás iPhonet is, visszavitték, kicserélték, nem volt sírás, hogy mekkora fos az egész iPhone.

Hivatalos Samsung szervízben is készségesek., ha nem értesz hozzá. Blamálhatod 1 (jó, olvastál fórumokat, akkor 20) hibás készülék miatt az egész Samsungot, hogy mekkora szar, csak nem érdemes.
  • Falkon
    Akkor nincs ötletem. Ez volt az utolsó. Amúgy a többiek se mondanak hülyeséget. Haverom Galaxy S-ében is másik rom van. Ez olyan mint a psp, felraksz egy tört fw-t, elfutnak az iso-k. Ha bármi van, egy gombnyomásra visszarakható az eredeti fw.
  • slime001
    De nem akarja "feltörni" a telefonját, hagyjátok már. :D Majd vesz ájfónt és jóság lesz.
  • jazzy
    De visszavitted már garanciában? Nem mondtak rá semmit? Nekem volt, hogy kifagyogatott ugyanígy a Galaxy S bevittem és buheráltak vele, nem küldtek el. Jó utána én megcsináltam magamnak, de bevittem annak reményében, hogy kapok egy újat, de segítettek.
  • [HUN]FaTaL
    Fogd már fel, hogy romcserével nem veszted el a garanciát, mert vissza lehet állítani a gyári romot seperc alatt.
  • LoSA

Nekem meg ezt adja ki.... És már qurvára unom.

#5705: Most nem erről van szó, hogy illegális - nem illegális. A garanciámat nem akarom elveszíteni! A szuper csúcs Galaxy S-emnek most pl a fülhallgatós része nem megy, hiába dugom be a fülest, nem szól semmi, valami érintkezési probléma lehet, tehát jól jött pl a garancia. Ezért nem akarom "elveszteni"!

Higgyjétek el, hogy én voltam a legnagyobb iPhone ellenes, de gusztustalan, amit a Samsung csinál. Állítólag a 2.2 bugja az Androidnak, hogy a Wifi kifagyasztja a telefont. Hogy lehet így egy készüléket a piacra dobni? lol!

"Samsung Ace S5830 shut down by itself when screen goes off, mainly when using the Wi-fi, it looks like an android 2.2 bug." - akkor ez az Android hibája is. Megveszem a telefont, nemhogy AZONNAL kiadnák a frissítést rá, hogy az ember ne egy sz*rt használjon, ennyi pénzért... Neeem! Én még hónapokat várok, hogy megjöjjön a frissítés, aminek a feltételéhez NEM kell "diploma"! Mert egy mezei felhasználó igenis, nem ért hozzá.... Vagy nem akarja elveszteni a garanciáját.
  • Falkon
    Még egy tipp. Ha rádugod a telefont Kies-re, ott bal oldalt a telefon nevére nyomsz egy jobb egeret, nem tudsz rányomni a készülék szoftver frissítésre?

Így néz ki az enyém:
  • jazzy
    Remélem sohasem tettél semmi illegálisat még, a gépeden is minden ki van fizetve és az új csillogó iPhoneodra is mindent meg fogsz venni a storeból, mert bizony kénytelen leszel, a jailbreaktől ugrik a garancia.

De egyből iPhonet vegyél, mert azon minden frissítés megvan! A google telefonokon is van azonnal frissítés, a wp7 telefonokon is. Azt többet látni a reklámokban.
  • Vadnokedli
    Persze hogy nem ér...; amikor az S2 117 ezer forint függetlenül :D
  • [HUN]FaTaL
    Ettől még 100-ért adják a 3GS-t. Mondjuk sztem a 4G se ér 140-t.
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD

És használtan 500ft a Nokia 2110. :D
  • aate
    Józsefvárosin 50 e a 3G S, 20 meg a clon
  • Vadnokedli
    140 a 4G :D
  • Vadnokedli
    Rootolás;még a garanciámat se vesztettem el :)
  • [HUN]FaTaL
    Hogy jön ide a garancia? Simán vissza lehet állítani a gyári ROMot.

Sima mezei felhasználó vegyen iFost és pengessen ki sok ezrest feleslegesen. :)

100k egy 3gs-ért, lol.
  • LoSA
    De nem értitek, hogy én NEM akarok feltörni a telefonomat? Nekem kell a garancia?! És miért kell ilyen módszerekhez folyamodni?! Hm? Mert NEM kapjuk meg normálisan a k*rva frissítéseket! Hol van ez az Almásoknál? Én a tényeket nézem, és meguntam, hogy HIVATALOSAN nem tudom frissíteni a telefonomat, fel kell törnöm, stb... Egy "mezei felhasználó", aki nem ért a gépekhez, telefonokhoz, az nem fogja tudni feltenni a frissítéseket.

És mint már említettem, az ios 5 bétáját már próbálhatják az almások. 1(!!!!!) hónapja jelentették be kb!
  • slime001
    Legalább nem kell hallgatni a sírást, hogy nem mered frissíteni Gingerre ami már ezer éve elérhető. Csak nem KIES-en keresztül. Jól fogsz járni az ájfónnal!:)
  • LoSA
    Hidd el, hogy azon vagyok, leszek... Most is gondolkozok, hogy eladom a Galaxy S-emet, aztán inkább iPhone 5-t fogok használni. Csupán, kb 1 hónapja jelentették be az ios 5-t, de Ők hamarabb fogják használni, mint én a hivatalos Gingert. Azért NE mondjátok, hogy ez nem felháborító?!
  • slime001
    Vegyél ájfónt!
  • LoSA
    És te azt hogy csinálod? Mert én nekem nem ajánlja fel a telefon a frissítést a KIES. Az ügyfélszolgálat még információt se tudott nekem adni, hogy mikor jön ki a Ginger frissítés, akkor neked hogy van hivatalos?

ldavid: Gyárival nem volt semmi gond? Hát ez is gyári, semmit nem buheráltam rajta, szimplán szar.... Van pár 100 topic, ami ezzel a problémával foglalkozik, párat ugye bemásoltam. Szerintem nagyon gáz, hogy az ember megveszi a telefont és a Wifi lefagyasztja a telefont.

Én csakis iPhone-t vennék, mondom ezt úgy, hogy eddig teljesen Alma ellenes voltam! De ott nincsen ez, hogy a Románok hamarabb tudják frissíteni a telefont, mint én.
  • Falkon
    Nekem teljesen jó.
    - Gps gyors, Igo olyan 3 perc alatt talál, egy gps test pedig fél perc.
    - Játékok nagyon jól elfutnak. Egy baj, sajnos a Halálos Iram 5 nem fut.
    - 2.3-as ginger van fent, zökkenőmentes.
    - Marketről leszedett rengetek app működik.

Kb ennyi, ha bármi kérdésed van, szólj.
  • [HUN]FaTaL
    Milestone? Defy?
  • jazzy
    Atrixra.. Milestonera? Milestone II-re? Xt-kre?
  • Vadnokedli
    Motorola már dobálja a frissítéseket Atrix ra is 2.3.4 et vagy 2.3.3 at
  • jazzy
    Motorolát a gyér frissítések miatt nem vennék, a Moto főleg Amerikára hegyezi ki magát, a többit eléggé leszarja, én ha most vennék telefont biztos SE-t vennék, Neot vagy Arc-ot. A következő telefonom is tuti SE lesz, de várok még valami újabb típusra, mert az Arc nem valami slágertelefon, annak ellenére hogy nagyon jó drágának tartom, kevés embernek van, kevesen árulják.

Samsunggal nekem amúgy semmi bajom, egyszerűen csak a Galaxy S és a Galaxy S II ami számomra tetszik náluk, S-em van, S II-t már nem akarok később venni, mert SE-m még sose volt:)

De mondom nekem főzött rommal 4 napig bírja az aksi, ha sokat használom akkor is 2 napig, a HTC Hero-m nem bírta soha ennyi ideig, tehát ezt a romot baromi jól összerakták..
  • jazzy
    Ugyanez volt a Galaxy S-emmel, találtam róla én is pár topicot, aztán cseréltem firmwaret és csodák csodájára minden jó.

Egyébként miért nem viszed vissza ha garanciális a készülék?
  • Vadnokedli
    Ha van pénzed Samsung; Galaxy S alá ne adj Samsungból..
  • Vadnokedli
    OneClickRoot 1.9.5
  • Jim Morrison
    ha samsungot nem ajánlatok senkinek, akkor mit vegyenek? zte-t? LG-? Motorolát? vagy mit?
    SE maradt meg páran, de nektek is leginkább samutok van.
  • aate
    Android 2.2 Froyo-hoz milyen rootoló programot érdemes használni ?
  • aate
    Nekem sincs semmi gondom a Samsungal minden működik GPS is jó a Wi-Fi sem fagy le...De legközelebb HTC-t veszek !
  • ldavid
    nokiás módszert el kell felejteni, power gombot hosszan nyomvatartod és újraindul
    amúgy is csak a firmware szar, nekem a gyárival semmi gond nem volt
  • Vadnokedli
    Nem tudom mit vársz nekem hivatalos 2.3.4 van rajta... Már!
  • LoSA
    Szerencsés ember!

http://androidforums.com/samsung-galaxy-ace/328680-auto-shut-down.html
    http://androidforums.com/samsung-galaxy-ace/312084-randomly-turning-off.html
    http://www.jithonline.com/issues-and-good-features-of-samsung-galaxy-ace-s5830/
    https://forum.lowyat.net/topic/1786775/+2080

Kapásból ennyi topicban foglalkoznak ezzel a hibával! Nézz szét egy kicsit... Ace-t, Samsungot nem szabad venni!! Galaxy S-emre a mai napig várom a frissítést, (HIVATALOS!!!!), júliusra ígérték, aztán most ősszel, de azért a Görögök, Románok (!) már frissíthetik a telefonjukat. Vicc az egész!
  • Vadnokedli
    Ja így van :).... usoooooPATHETIC!:DDD

Ilyen faszságot komolyan- de ha így van akkor ismerősömnél miért jó minden?
  • LoSA
    Samsung-t NE vegyél! Szemetek... Bnőmnek Galaxy Ace telefonja van, bekapcsolja a Wifit, úgy hagyja a telefont, majd az egész kifagy, csak úgy be lehet kapcsolni, ha kiveszed az aksiját és vissza!
  • JaSoN HuNTeR #5676
    Mi a felhasználói véleményetek(persze akinek van) a Samsung Aceről?
    -gps
    -játékok
    -os
    -apps
  • Vadnokedli
    Semmi amúgy csak szerintem hagyd rajta 2.2-t vagy akárhanyat de ha 2.1 van akkor rootolhatsz :D

De egyénenként függ az igény ugyebár-
  • VWfan
    Mi a baj vele? :)