36194
  • MikX
    Így van, mivel ha feltöltődött 100-ra, kikapcsol a töltés, mig le nem merül 90-re, majd csak azután tölti megint. De GB-ben van akksigrafikon alapból, se-nél beállitások-telefon adatai-akkumlátorhasználat. Ott látszik, hogy feltölti az 100-ra.
  • ldavid
    amerikai SGS2 változat, katt a képre
  • aate
    Nexus S
  • aate
    Igen ez az :)
  • gyurma78
    Tartsd lenyomva 2 másodpercig, majd kép mentése.
  • SzirmosSzisza
    Ha a képen lenyomva tartod az ujjad akkor nem lesz olyasmi opció, hogy letöltés ?
  • SzirmosSzisza
    Ez mi ez ? Nexus ?
  • doctorwho87
    Sziasztok!

Hogy lehet az LG-P920 (Optimus 3d) mobiltelefonon letölteni képeket az internetről? Például az f1hirek.hu-ról vagy bármelyik más honlapról.
    Előre is köszönöm segítségeteket.
  • ldavid
    külsőre ez szerintem sokkal jobb, mint az alap SGS2

• Narxis
    Jah, nekem is szokott ilyet a Döfi.
  • HTS s3rg1nh00
    tegnap este wifiztem vagy 15 percet úgy,hogy délután cibáltam le a töltőről...rögtön 90%
  • aate
    Ma reggelre nem töltődött fel 100%-ra a telefonom , 98%-on negált . Ez hiba ?vagy igaz az alábbi állítás :
    Az akkumulátor a teljes feltöltés után kissé lemerül, majd egy bizonyos idő után újra töltődni kezd. Ez az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében van, és előfordulhat, hogy emiatt 100 százalék alatti töltöttségi szintet jelez. - Ezt a net-en kutakodva egy szaki állítja )
  • GregSB
    A Symantec ingyenes védelmet ad az androidos mobilokra

Lassan jöhet a registryben turkálás is
  • repvez
    DEfy-hez van valamilyen pc suit alkalmazs amivel offline lehet progikat és zenéket képeket másolgatni telepiteni, mint nokiánál?
  • Vadnokedli
    Majd meg bazskurálom ha lesz rá energiám, és türelmem. De kösz. :D
  • jazzy
    Tedd fel a DarkyRom v10.1-et, de van ilyen toggelwidgets szar alapból benne az töröld ki, tadam, 3-4 napot simán megy 1 töltéssel, full használattal is 2-3.
  • HTS s3rg1nh00
    ez az,ami nálam különbözik,mivel jelenleg nem tudom a pontos tarifacsomagot(SIC!),így a mobilnet sincs bekapcsolva...nyilván kiherélt így a dolog,de lusta vagyok utána nézni a djuice-on belül a dolognak.
  • MikX
    Gingerbreadre már aztán tényleg feleslegesek ezek a task killerek, nekem froyo-n is tökéletes volt a rendszer ilyen téren.
    Akksi kb 30-35 órát bír, folyamatos netkapcsolattal (mobil-wifi), automata szinkronizációval (óránként) meg pár app, ami szintén frissítget. de igazából naponta töltöm, elfér, nem akadályoz, már amúgyis hozzá vagyok szokva egy idelye az ilyen "hatótávú" telókhoz.
  • PeeTeR
    privat ment, ne szemeteljunk
  • doctorwho87
    Köszönöm szépen.
    Windows 7 alatt szeretném használni.
    A frissítést, amit linkeltél azzal androidos lesz vagy marad rajta a Windows 6.5?
  • PeeTeR
    ezt most csak enyhe baszogatasnak vegyed, de ez pont az Android topic es tudod ez olyan mintha a Linux topicba irnal Windows problemaval.
    na mindegy, nem szokasom kotekedni (csak picit) - milyen windows? mert ugye elso csatlakoztataskor kapasbol neki all telepiteni a WMDC 6.1 -et amivel tudsz sync -et csinalni meg fileokat is mozgatni (windows7). belassulasrol tul sok mindent nem tudok mondnai mert 3 nap utan en kapasbol ROM -ot csereltem a keszuleken es azota is Android van rajta
    de ugye egy frissites amit lentebb is linkeltem tobbnyire megoldast jelenthet ilyen problemakra is ergo nem veszitesz vele semmit, telepitese meg kb szinten par percet vesz igenybe.
  • doctorwho87
    Nagyon szépen köszönöm
    Amikor a PC-hez csatlakoztatom, akkor csak két menüt kínál fel: Szinkronizáció vagy internet megosztás. A gépem nem látja a telefon memóriáját. Hol lehet beállítani?
    Másik problémám a HTC HD 2 -vel, hogy valamikor nagyon belassul.
    Valaki találkozott már ezzel a problémával?
    Esetleg a ROM Upgrade megoldja ezt a problémát is?
    Még egyszer köszönöm a segítségeteket.
  • PeeTeR
    frissites: ROM Upgrade for HTC HD2
    suite: mymobiler
  • aate
    Én úgy vesszem észre a Nálam a 2.3.4 automatikusan bezárja az alkalmazásokat mikor kilépek belőle.Nincs is feladatkezelő app mint a samsungban volt, a futófolyamatok között sem mennek tovább :)
  • Vadnokedli
    Nekem a Galaxy S-et naponta töltenem kell sajnos- :D
  • doctorwho87
    Sziasztok!

Másik kérdésem az lenne, hogy HTC HD2-re honnan lehet letölteni pc suite szoftvert, valamint Windows 6.5 van rajta és be van állítva a csengőhang, de nem szól. Azt mondják, hogy szoftver frissítéssel megoldható. Tudtok hozzá linket adni, ahonnan le lehet rá tölteni újabb szoftvert?
    Köszönöm segítségeteket
  • HTS s3rg1nh00
    szeretem az advanced task killert.
  • doctorwho87
    Sziasztok!

Hogy lehet az LG-P920 (Optimus 3d) mobiltelefonon letölteni képeket az internetről?
    Előre is köszönöm segítségeteket.
  • aate
    ,,ment a Desire S több,mint 5 napig az első töltéssel" és mivel töltötted -reaktorral ? - ez már szerintem egy androidtól csúcsnak számít. :)
    ---------
    Menyi az átlag nálatok aksi idő téren ?
  • Solten
    Ez a naponta 1 toltes nosztalgiat ebreszt bennem, a regi nokias idok... (mikor is a lithiumos akksi meg premiumnak szamitott)
  • Vadnokedli
    Ne aggódj; nem sokáig lesz ez így :D Már a napi 1 napnak is örülni fogsz.
  • PeeTeR
    csudáááás, koszi szepen
  • aate
    ColorNote
  • aate
    Hát nálam az Ace sem a S.mini nem bitra tovább 2 napnál. max idő ,csak készenlét esetleg telefonálás 3 nap volt.
  • PeeTeR
    valaki tudna ajanlani egy normalis jegyzettomb app -ot? nem kell semmi csicsa meg extra max annyi hogy ki lehessen rakni a kijelzore vagy egy emlekeztetot vagy magat a jegyzetet mint winfos -nak a Sticky Notes

kocce :)
  • HTS s3rg1nh00
    nekem bősz telefonálgatással,kis játék,kis zenehallgatás(napi 1 óra),2 navi keresés(ami abba is maradt mert nem talált jelet) ment a Desire S több,mint 5 napig az első töltéssel.
  • aate
    Nexus S / már 36 órája bírja az akkumulátor !(első feltöltés után )pedig legalább 6-8 órát ment a Wi-Fi és még játszottam is még kb 7 órát ír előjelzésben.
    Hát nem tudom. Most a netes gsm áruházak eu-s garanciát adnak rá 1 évet, ez fekete dolog lenne?
  • Rage47
    ezt én nem próbáltam, mivel simán ment, de ezt találtam:
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14206731&postcount=4618
  • SzirmosSzisza
    Az a poén, hogy alapból ment, csak mikor átvettem a telefont, nyomtam 1 resetet :D