36194
  • RelakS
    My Data Manager Free is :)
  • kifli
    elég gyors a cucc (eddigi leggyorsabb amit próbáltam). a gbx gyorsabb kicsivel a cm7-nél, de a cm7-ben több beállítási lehetőség van, és frisebb 2.3.4.

Az ikonok kisebbek mint egy sima androidban, de ez állítható.

Van még a TyphooN CyanogenMod 7 ez 2.3.5, pont most teszem fel :)
  • PeeTeR
    HyperDroid milyen? marmint nem review -re vagyok kivancsi hanem szemelyes velemenyre.
  • aate
    Milyen szolgáltatónál vagy ? Telenoros okos csomagban elég a 180 MB mivel a böngészés, facebook,google map +navigation ingyenes, a 180 mega az + multimédiás adathoz kell.. ,,Nincs wi-fi a településen" vegyél egy routert a számítógépedhez.(telefonra appok és egyéb letöltésekhez )
  • kifli
    3g watchdog is kiírja mennyit használsz :)
  • kifli
    böngészésre szerintem elég az 500
  • Super Saiyan
    Köszi. Ahol én élek nincs wifi :) 6500 lakos van a községben, az se mind fiatal, ezért akarok netet telóra :) Videóra meg ilyenekre ott az asztali :)
  • RelakS
    hehe... youtube egyszer nekem pár perc alatt leszopkodott 100B-ot, ami egy hónapig simán elég szokott lenni :D
    Amióta meg rájöttem, hogy a T-Mobile oldalán meg lehet nézni, mennyit használtam el, azóta egy kicsit szabadabban netezek a telóval
  • kifli
    én annyit nem szoktam elnetezni, bár többségében ahol netezek ott van wifi is :)

fészbuk az ingyé van vodásoknak a fészbúúúk app-al, nem az a használhatatlan szar 0.facebook.com, ahol még képek sem jelennek meg, és feltölteni sem lehet képet :)

Ha mondjuk sokat jársz sg-n olyan topikba mobilnettel, ahol sok kép van, akkor az sokat elvisz, és a youtube is. Mobilnettel érdemes, operát használni, mivel sokkal kisebb forgalmat generál, mint pl a dolphine.
  • Super Saiyan
    Hali. Nem tudom jó helyre írok-e, de megkérdezném itt, ha nem baj, hogy 500mb mobilnet mire elég 1 hónapban? Gondolom vannak itt tapasztaltak :)
  • aate
    Launcher próval még az a gond alap felülete ugyan az mint az én menüm, ami egyenlőre tetszik, csak az hívások-üzenet értesítések érdekeltek...a marketen, külön semmi értelmeset nem találtam.
  • aate
    Letöltök egyet a marketröl és kipróbálom azzal.
  • aate
    Nem :P Azért gondolom,hogy össze akad mert elindítottam egy játékot és az eredeti Home screen felületen futott- a hátérben , felette meg a launcher pro.
  • MikX
    "mivel ugyan az a skin és felület mint a Nexus s menüje. ezért össze akad" Ott valami más a gond, össze nem akadhat, mert egyszerre csak egy launcher futhat. (gondolom nem marketről van)
  • MikX
    Ők nem jelentenek semmiféle veszélyt almára, így nem... csak a nagy gyártóktól tartanak, meg őróluk tudnak legombolni lóvét, vagyis inkább akarnak...
    Csak ez egy szánalmas próbálkozás, de az android piaci részesedését nem tudják megtörni, ahoz nagyon kicsi halak...
  • aate
    Sziasztok ismer valaki egy jó hívás értesítő app-ot. (launcher pro kivételével mert az nálam nem megy rendesen mivel ugyan az a skin és felület mint a Nexus s menüje. ezért össze akad. )
  • RelakS
    Nagy érintőkijelző
    Alatta egy kicsi gomb

Tehát olyan, mint az iPhone, megtévesztheti a vásárlókat, leperelni a gatyájukat is

• Troyan
    Ahoj,
    Jelentem működik a headset. Én voltam hüle, nem nyomtam elég hosszan a headseten a gombot. :-) Nem baj legalább rávettem magam a rootolásra. :-) Most már jöhetnek a német bíróságtól, vasvellával fogom őket elkergetni. A tab az enyim.
  • Narxis
    LOL, azon azért meglepődnék ha betiltanák...nem hiszem, hogy ezt már megkajálja a bíróság.
  • aate
    Apple telefon téren is nekiment a Samsungnak.
    Mint most kiderült, ez még csak a kezdet volt, szabadalomsértésre nyilatkozva ugyanis most a Galaxy szériás okostelefon létezését kifogásolja az Apple. A hágai bíróságon benyújtott panaszban azt kérik, hogy Európában az egész Galaxy termékcsaládot tiltsák be, melynek nem csak a táblagépek, hanem az okostelefonok is részei, azaz bírósági döntés áldozatává válhat a Galaxy S II és a Galaxy Mini okostelefon is. A többiekről nem is beszélve.
    -----
    Mivan a Huwei és társaival ? nekik szabad ?Huawei NewZ

• PeeTeR
  • aate
    Skynet alternatíva ? Ha valaki még nem látta ezt az aktiválásos videót, érdemes most vetni rá egy pillantást.
    Android aktiválások 2008 év végétől 2011 januárjáig, földrajzi eloszlásban (Motorola Droid bevezetése után figyeld USA-t, Samsung Galaxy S kiadása után figyeld Európát és Ázsiát, hello szia szevasz).
  • MikX
    Ez van ha innováció, és techno híján igy akar valaki nagyobbat hasitani...
    Szánalmasak, napról napra...
  • PeeTeR
  • Solten
  • PeeTeR
    probalkoznak nagyon, de mar a Tab -nal is megettek ezt a paint -es butykolest.
    most itt is eljatszak.. ennyire nem kene szanalmasan gorenynek lenni
  • Solten
    Kozben az Apple az uj beadvanyaban szokasahoz hiven megint hamisitott:

Fail :)

Es egy kis adalek ki mennyit tett a telekommunikacio fejlodeseert:

:)
  • Solten
    Samsung Hercules, 4.5 huvelyk Super AMOLED Plus kijelzovel.
  • kifli
    és le van védetve a kertigyümi meg a téglalap? :D
  • aate
    apple. be kellene ... p
  • aate
    Az aplet is beellene perelni -hasonlít a logójuk a kerti gyümölcsre a tablet meg a téglalaphoz :P
  • RelakS
    Srácok, miért raktok be iPhone képeket?
    Ez android topik! Vagy ez nem is szifon? Teljesen össze vagyok zavarva... Lehet, hogy az SGSII-mmel is átvertek, és szifon, nem?
  • repvez
    nekem is 2.2.2 verzios a defym és egyenlöre én sem tudtam csatlakozni se a headszettel sem a géppel BT-n keresztül.Van rá esély hogy mindenféle buherálás és külsö progi nélkül tudjak kapcsolodni?

A másik kérdésem, hogy BT-n keresztül meg tudom osztani a PC netemet a telefonra is, mert egyenlöre nincs wifis routerem és a telon sincs elöfizetve a net.
  • Troyan
    Ahoj,

Kirootoltam a tabot, gondoltam egy root-ot igénylő bluetooth fix app megoldja a problémát a marketről. De még így sem látja a tab a bluetooth headsetet.

Aztán kerestem custom rom-ot. Megtaláltam az Overcome romot ez miatt:

"A2DP Bluetooth Connection Fix Integrated"

azaz ez megoldás lehet a bluetoothra. Na most ezt is feltettem, nagyon szép meg minden, de a headsetet így sem látja.
    Nem akarok visszamenni froyo-ra mert tök jó a netezés. De kell a headset is. Ha valaki tud plz help!.
  • Taibi
    Sziasztok!

Olyan appot keresek, ami kilistázza, hogy melyik alkalmazásom mennyi adatforgalmat generál.
    Az elmúlt időszakban nagyon megugrott a háttérben az adatforgalmam...

Előre is köszi!
  • jazzy
    Én kb 2 hétig tologattam, nem volt kedvem, aztán 1 óra alatt megcsináltam az egészet és nagyon megérte :)
  • doctorwho87
    Nagyon szépen köszönöm
  • Malakai
    Noh, mostmár én is egy (egyszerűbb) zsebrobottal császkálok, kérdésekkel elöbb-utóbb biztos jövök majd. :)
  • PeeTeR
    jo ez a Nexus ROM, legalabbis nekem nagyon bejon, de mondjuk az is ratesz egy lapattal hogy nem Google keszuleken kell hasznalnom hanem HTC -n :D
  • aate
    Pedig majdnem ugyan az :

Csak a ott a kamera baloldalt van.