36194
    Köszi a válaszokat! :)
  • fery02
    Csak hogy én is hozzászóljak a magam módján. :)
    Természetesen tudsz használni net nélkül is GPS-t, csupán egy Navigációs program kell (Igo, Sygic), mellé megfelelő térképpel és mehet is.
  • SzirmosSzisza
    Ha nincs net előfizetve, attól még húzza le a kártyádról a 3G-t, csak kurva drágán, szal ki kell kapcsolni. De GPS-hez nem kell előfizetni, térképből meg kell szerezni egy offline-t (iGo,Sygic, Google Mapsból is van most valami).
  • Jim Morrison
    szerinted navigációs cucc csak wififel jo dolog? am szerintem igen, ha a terkep(reszletet) mar letoltotted elore vagy nem olyan a progi mint a google maps ami mobilneten/wifin szedi le a terkepreszletet. GPS ingyenes, nem kell mobilnet hozza, szoval szerintem tudod hasznalni. Fogalmazasom 1pont, de csak azert mert nemreg keltem fel.
    Lehet hülye kérdés, de ha függetlenül veszek mobilt és jelenlegi előfizetésemnél nincs net előfizetve, akkor tudom használni a GPS-t vagy a navigációs programot? Vagy csak wifis kapcsolat esetén?
  • Vadnokedli
    Szerintem aktív hűtés nem kell, meg ilyen vékony telefonok se; 9mm és bőven elég vékony szerintem. Inkább tegyék tele lamelákkal meg hőelvezető csatornákkal
  • Bencee7
    slime001-nek ígértem infót a kazetta adapterről... hát megérkezett. Kipróbáltam, de egy kalap sz*r mind1, csak 200Ft volt
    működni, működik, csak recseg... veszek inkább egy új fejegységet, USBvel meg aux-szal.... csak olyan jó kis eredeti Blaupunkt van benne, nem akartam lecserélni
  • PeeTeR
    ugy 40perce csinaltam ROM cseret es hat ha valaki keres egy jo kis stabil es gyors teljesen testreszabhato ROM -ot akkor: MIUI-NDT v24
  • aate
    Én arra leszek kíváncsi mikor főnek meg ezek a procik....egyre nagyobb teljesítmény egyre vékonyabb ház, Aktív hűtés meg sehol...
  • Narxis
    mobilarenan mintha olvastam volna, hogy az nvidia már jövő nyárra tervezi... de nincs kedvem most megkeresni. Nem rég meg mintha sg főoldalon láttam volna, hogy alacsonyabb fogyasztást ígérnek a 4 mag mellé vagy mi... :S Nem olvastam el csak a címre emlékszem.
  • Jim Morrison
    aha
  • PeeTeR
    hm tenyleg, ha ujra kitoltom a sajat adatok megadasat az frissiti a fejlecben megjeleno informaciot?
  • PeeTeR
    pc -nel is igy volt, aztan robbanasszeruen megvaltozott minden... itt is ilyesmi lesz - gondolom :)
  • Jim Morrison
    az szerintem hülyeség, még a dupla magot sem használják ki teljesen. (tudtommal)
  • Vadnokedli
    Vicc nélkül a 4 magosok mikor jönnek? Valakiktől azt hallottam jövőre-
  • fery02
    Ezt amúgy nem értem.
    Játék alatt hol kéne lennie a telefonnak? Mindvégig a fülünkön vagy pl nyakba akasztva? :)

Mondjuk nekem Android 2.1-el teljesen lényegtelen még egyelőre.
  • ldavid
    én a vízhűtést várom
  • TaRka0107
    csak ha ezeket használod akkor semmit nem hallasz a játékból.
  • kifli
    pedig mumble szerintem sokkal jobb voice szerver, mindenki ts3-at hypolja :( (mumble már rééééég van mobilra...)
  • Jim Morrison
    lol? lol.
  • repvez
    ja és van egy jabra 3030-as BT headsetem felismeri a készüléket, de mikor párositani akarom akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsoaltot létesteni vele, mit kéne csinálni hogy be tudjam párositani a 2 eszköszt hogy használni tudjam?Nagyon jo lenne mert kerékpározáshoz nem a legjobb vezetékes.
  • repvez
    DEfy-n van valami gyári progi ahol meg tudom nézni a gps müködését hogy milyen gyorsan talál müholdat és hogy ilyen értékeket ad?
    A progik kozott nem találtam , vagy olyat nem amihez ne kellene net .
  • Vadnokedli
    Jövőre jönnek a 8 magos telefonok?
  • Jim Morrison
  • aate
    Pedig miről maradtál le... :D
  • xxxpaulxxx
    Lázadtunk ellened:D
  • Jim Morrison
    most nem olvasok vissza oldalakat, de remélem nyugi volt.
  • SzirmosSzisza
    2.2 kell rá és hivatalosan nincs még ki rá :)
  • PeeTeR
    elvesztem az osszefuggesekben. miert nem megy Galaxy3 -on a TS3? o.O
  • Narxis
    Lol, ezt a baromságot... :D Adtak valami értelmes magyarázatot arra, hogy függetlenre miért késik? :D
  • SzirmosSzisza
    Függetlenre nincs még ... de ja, té, telenor, vodára van :D
  • Narxis
    Galaxy 3-ra már van, nem? Tesóm vodás telóján legalábbis az van.
  • SzirmosSzisza
    Vááá, 2.2 :/
  • SzirmosSzisza
    Ezt régen adtam volna, mikor war alatt nem volt mikrofonom :D
  • desigo
    Tessék használni TeamSpeaket mindenkinek.
    3G-vel,wifivel is hibátlanul működik telefonon,tabon,pcn.
    Szobának alacsony sávszélt beállítva alig generál adatforgalmat.
  • Narxis
    Zenéknek csinálj egy Zene vagy Music nevű mappát és másolhatsz bele bármilyen zenét. A Motorola oldalán is ezt ajánlják. Kapcsolatokat én úgy vittem át, hogy rámásoltam SIM-re, onnan pedig a Defy-re, ha SE telód lenne akkor My Phone Explorert használhatnál mert az kezeli az androidos telókat is... nokiánál nem tudom van ilyen a progi, már ha túl sok kontaktod van akkor kell csak ilyen módszer...
  • repvez
    majd elöbb utobb az lesz de most még a jelenlegi eszközökkel kellene kezdenem valamit,
    Igen különbözö szolgáltato vodárol T-re, de a kapcsolataim amugy sem a simen voltak.
  • aate
    Ezt olvasd el a fájl kezelésre is kapsz választ, kapcsolatokat meg miért nem sim kártyáról viszed át ? (más szolgáltató? ) szerezz be egy routert (pár ezres )és máris lesz wi-fi kapcsolatod..
  • repvez
    Defym van 2.2.2 android van rajta, egyenlöre nincs semmilyen netelöfizetés hozzá és nincs wifi sem a közelemben.Valahogy meg lehet oldani hogy bluetooth-on vagy usb-n keresztül tudjak kapcsolodni a pc netjére?
    Vagy hogy hogyan tudom a kapcsolatokat átvinnia készülékre ha a nokiámrol már megcsináltam a mentést és megvan vfc formátumban, de mindegyik külön van és egyenként nem szeretném mind a 200 kapcsolatot átküldözgetni és okézgatni a küldést.
    A harmadik kérdésem, hogy van egy jabra 3030-as BT fülhalgatom felismeri a defy, de a kapcsolodásnál ahol párositani kéne a 2 eszközt azt irja ki hogy nem tud kapcsolatot létesiteni.
    Egyenlöre minden gyári a telefonon semmi progi nincs rajta pluszba.Offline pc-röl hogyan lehetne telepiteni rá progikat ?
    Ha usb-vel összekötöm akkor mindegy hogy hova másolok és mit?Mert én csak egy music és egy playlist mappát látok csak amirol azt sem tudom, hogy az a telefon memoriája vagy az sd kártya.
    A PC suit egy kicsit átláthatobb volt ilyen szempontbol ott mindent ki lehetett a fomenuben választani , hogy szinkronizálni telepiteni vagy bármi mást szeretnék, a motorolához nincs valami hasonlo progi ?
  • PeeTeR
    koszi szepen a valaszt
    en meg ezzel szemezem: Pyramid (Sense 3.0)