36194
-
#6033 Köszi a válaszokat! :) -
#6032 Csak hogy én is hozzászóljak a magam módján. :)
Természetesen tudsz használni net nélkül is GPS-t, csupán egy Navigációs program kell (Igo, Sygic), mellé megfelelő térképpel és mehet is. -
#6031 Ha nincs net előfizetve, attól még húzza le a kártyádról a 3G-t, csak kurva drágán, szal ki kell kapcsolni. De GPS-hez nem kell előfizetni, térképből meg kell szerezni egy offline-t (iGo,Sygic, Google Mapsból is van most valami). -
#6030 szerinted navigációs cucc csak wififel jo dolog? am szerintem igen, ha a terkep(reszletet) mar letoltotted elore vagy nem olyan a progi mint a google maps ami mobilneten/wifin szedi le a terkepreszletet. GPS ingyenes, nem kell mobilnet hozza, szoval szerintem tudod hasznalni. Fogalmazasom 1pont, de csak azert mert nemreg keltem fel. -
#6029 Lehet hülye kérdés, de ha függetlenül veszek mobilt és jelenlegi előfizetésemnél nincs net előfizetve, akkor tudom használni a GPS-t vagy a navigációs programot? Vagy csak wifis kapcsolat esetén? -
#6028 Szerintem aktív hűtés nem kell, meg ilyen vékony telefonok se; 9mm és bőven elég vékony szerintem. Inkább tegyék tele lamelákkal meg hőelvezető csatornákkal -
#6027 slime001-nek ígértem infót a kazetta adapterről... hát megérkezett. Kipróbáltam, de egy kalap sz*r mind1, csak 200Ft volt
működni, működik, csak recseg... veszek inkább egy új fejegységet, USBvel meg aux-szal.... csak olyan jó kis eredeti Blaupunkt van benne, nem akartam lecserélni -
#6026 ugy 40perce csinaltam ROM cseret es hat ha valaki keres egy jo kis stabil es gyors teljesen testreszabhato ROM -ot akkor: MIUI-NDT v24 -
#6025 Én arra leszek kíváncsi mikor főnek meg ezek a procik....egyre nagyobb teljesítmény egyre vékonyabb ház, Aktív hűtés meg sehol... -
#6024 mobilarenan mintha olvastam volna, hogy az nvidia már jövő nyárra tervezi... de nincs kedvem most megkeresni. Nem rég meg mintha sg főoldalon láttam volna, hogy alacsonyabb fogyasztást ígérnek a 4 mag mellé vagy mi... :S Nem olvastam el csak a címre emlékszem. -
#6023 aha -
#6022 hm tenyleg, ha ujra kitoltom a sajat adatok megadasat az frissiti a fejlecben megjeleno informaciot? -
#6021 pc -nel is igy volt, aztan robbanasszeruen megvaltozott minden... itt is ilyesmi lesz - gondolom :) -
#6020 az szerintem hülyeség, még a dupla magot sem használják ki teljesen. (tudtommal) -
#6019 Vicc nélkül a 4 magosok mikor jönnek? Valakiktől azt hallottam jövőre- -
#6018 Ezt amúgy nem értem.
Játék alatt hol kéne lennie a telefonnak? Mindvégig a fülünkön vagy pl nyakba akasztva? :)
Mondjuk nekem Android 2.1-el teljesen lényegtelen még egyelőre. -
ldavid #6017 én a vízhűtést várom -
#6016 csak ha ezeket használod akkor semmit nem hallasz a játékból. -
#6015 pedig mumble szerintem sokkal jobb voice szerver, mindenki ts3-at hypolja :( (mumble már rééééég van mobilra...) -
#6014 lol? lol. -
#6013 ja és van egy jabra 3030-as BT headsetem felismeri a készüléket, de mikor párositani akarom akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsoaltot létesteni vele, mit kéne csinálni hogy be tudjam párositani a 2 eszköszt hogy használni tudjam?Nagyon jo lenne mert kerékpározáshoz nem a legjobb vezetékes.
-
#6012 DEfy-n van valami gyári progi ahol meg tudom nézni a gps müködését hogy milyen gyorsan talál müholdat és hogy ilyen értékeket ad?
A progik kozott nem találtam , vagy olyat nem amihez ne kellene net . -
#6011 Jövőre jönnek a 8 magos telefonok? -
#6010 -
#6009 Pedig miről maradtál le... :D -
xxxpaulxxx #6008 Lázadtunk ellened:D -
#6007 most nem olvasok vissza oldalakat, de remélem nyugi volt. -
#6006 2.2 kell rá és hivatalosan nincs még ki rá :) -
#6005 elvesztem az osszefuggesekben. miert nem megy Galaxy3 -on a TS3? o.O -
#6004 Lol, ezt a baromságot... :D Adtak valami értelmes magyarázatot arra, hogy függetlenre miért késik? :D -
#6003 Függetlenre nincs még ... de ja, té, telenor, vodára van :D -
#6002 Galaxy 3-ra már van, nem? Tesóm vodás telóján legalábbis az van. -
#6001 Vááá, 2.2 :/ -
#6000 Ezt régen adtam volna, mikor war alatt nem volt mikrofonom :D -
#5999 Tessék használni TeamSpeaket mindenkinek.
3G-vel,wifivel is hibátlanul működik telefonon,tabon,pcn.
Szobának alacsony sávszélt beállítva alig generál adatforgalmat. -
#5998 Zenéknek csinálj egy Zene vagy Music nevű mappát és másolhatsz bele bármilyen zenét. A Motorola oldalán is ezt ajánlják. Kapcsolatokat én úgy vittem át, hogy rámásoltam SIM-re, onnan pedig a Defy-re, ha SE telód lenne akkor My Phone Explorert használhatnál mert az kezeli az androidos telókat is... nokiánál nem tudom van ilyen a progi, már ha túl sok kontaktod van akkor kell csak ilyen módszer... -
#5997 majd elöbb utobb az lesz de most még a jelenlegi eszközökkel kellene kezdenem valamit,
Igen különbözö szolgáltato vodárol T-re, de a kapcsolataim amugy sem a simen voltak. -
#5996 Ezt olvasd el a fájl kezelésre is kapsz választ, kapcsolatokat meg miért nem sim kártyáról viszed át ? (más szolgáltató? ) szerezz be egy routert (pár ezres )és máris lesz wi-fi kapcsolatod.. -
#5995 Defym van 2.2.2 android van rajta, egyenlöre nincs semmilyen netelöfizetés hozzá és nincs wifi sem a közelemben.Valahogy meg lehet oldani hogy bluetooth-on vagy usb-n keresztül tudjak kapcsolodni a pc netjére?
Vagy hogy hogyan tudom a kapcsolatokat átvinnia készülékre ha a nokiámrol már megcsináltam a mentést és megvan vfc formátumban, de mindegyik külön van és egyenként nem szeretném mind a 200 kapcsolatot átküldözgetni és okézgatni a küldést.
A harmadik kérdésem, hogy van egy jabra 3030-as BT fülhalgatom felismeri a defy, de a kapcsolodásnál ahol párositani kéne a 2 eszközt azt irja ki hogy nem tud kapcsolatot létesiteni.
Egyenlöre minden gyári a telefonon semmi progi nincs rajta pluszba.Offline pc-röl hogyan lehetne telepiteni rá progikat ?
Ha usb-vel összekötöm akkor mindegy hogy hova másolok és mit?Mert én csak egy music és egy playlist mappát látok csak amirol azt sem tudom, hogy az a telefon memoriája vagy az sd kártya.
A PC suit egy kicsit átláthatobb volt ilyen szempontbol ott mindent ki lehetett a fomenuben választani , hogy szinkronizálni telepiteni vagy bármi mást szeretnék, a motorolához nincs valami hasonlo progi ? -
#5994 koszi szepen a valaszt
en meg ezzel szemezem: Pyramid (Sense 3.0)