36194
  • Bencee7
    így van! meg olyan dolgokat találtam benne, amiről nem is gondoltam, hogy kell, vagy jó lenne pl zenelejátszó elalvás időzítővel, a dalszöveg letöltés-kijelzés, vagy a megrázom és számot vált :D meg ilyen apróságok

1 nagy bajom van vele, mégpedig, hogy a titanium backupból ha megy a restore az angry birds-ökre, visszarakom az appot és az adatait is(ergó a mentésem) akkor force close a vége. ha nem megy vissza a mentés, akkor semmi baja, megy szépen.
  • MikX
    Énis most raktam fel egy MIUI romot, eddíg nagyon nem próbáltam ki, de nagyon bej9n, millióval több lehetőség van személyre szabni, és sokkal szebb bármelyiknél, az tuti.
  • Bencee7
    Éns meguntam a sense 3.0t MIUI van most, ennek nagyon tetszik a témája. jó is, gyors is. marad is :D
  • xxxpaulxxx
    Most én is lecseréltem a sense-met go launcherre... úgy júliusban tököltem vele utoljára... azóta (a GOtól megszokottan) újítottak rajta jónéhány dolgot:))
  • Máté94
    Ez most megtetszett. :)
    De mi is kell hozzá? :D
  • xxxpaulxxx
    De épp ez a kérdésem, hogy van-e ilyen program?:P
  • Vadnokedli
    Ami crackelt vagy ilyesmi warez cucc azt nem is fogja látni. :D
  • xxxpaulxxx
    De nekem az nem mindegyik alkalmazásról szól:/
  • Narxis
    appbrain
  • xxxpaulxxx
    Tudtok olyan alkalmazást, ami szól, ha a nem éppen legális alkalmazásaimhoz kijött update a marketen (warezoldalon:D)?
  • Narxis
    Egy próbát megér. :D
  • MikX
    ok, bár nem okoskodom, de "jo de most a hivatalos dolgokrol volt cóóóóó :D" erre hogyan reagálnál?
  • PeeTeR
    tisztaban vagyok vele nem kertem felvilagositast - jo am hogy olyannak okoskodsz aki dev team tag de sebaj
  • SzirmosSzisza
    Valaki akinek Galaxy 3ma van: nektek belemegy a SIM kártya rendesen ? Benyomom, de nem kattan be a kártya, viszont, ha rányomom a hátlapot akkor kb jó, csak emiatt nem tudom rendesen rápattintani. Vajon emiatt, ha visszaviszem kicserélik ? (~9 hónapos a teló :D)
  • MikX
    Ő az AOSP szerinted mi? :D
    Az AOSP romok a csont üres, moddolatlan Android romok, majd ezeket optimalizálják/átalakítják a gyártók.
    És az hivatalos dolog...
  • PeeTeR
    SGS2 tulajoknak xda
  • kifli
    akkor le vagyok maradva :D
  • PeeTeR
    jo de most a hivatalos dolgokrol volt cóóóóó :D
    (igen tom mar nezegettem en is :P)
  • MikX
    Hát arra kint van, igen, de kiadták AOSP-ben is már, már hegesztgetik alá a custom romokat.
  • aate
    Ára körülbelül 35- 40 e Ft lesz.
  • aate
    Olcsó kisokos a HTC-től
    A Samsung Galaxy Mini sikerét látván a HTC is úgy döntött, elkészíti a saját filléres okostelefonját. A HTC Explorer Galaxy Mini-vel egyforma méretű, 3,2 colos kijelzővel, viszont 240x320 helyett 480x320 pixeles felbontással érkezik. Processzora 600 MHz-es lesz 512 MB memória társaságában. Ezen kívül még belepakolják a ma már alapkövetelménynek számító dolgokat: Wi-Fi, 3G, giroszkóp, fényérzékelő, Bluetooth 3.0, 1230 mAh-es akkumulátor és egy 3 megapixeles kamera.
  • PeeTeR
    de az csak Nexus S 4G -hez van - nem-de?
  • MikX
    Főleg, hogy már 2.3.7 is kint van. :D
  • Vadnokedli
    Nekem Galaxy S emen csak 2.3.5 van. 1.2Ghz-n hamar lemerül. :D
  • aate
    Nekem ugyan csak 1 napja van fent de szerintem ugyan annyi az aksi ideje....2 nap
  • qetuol
    2.3.6 os ota mintha gyorsabban merulne a telo... valakinek hasonlo tapasztalt?
  • kifli
    fasza, de már 2.3.6-nál tartunk :D
  • Solten
    Kivizsgálják a HTC Apple elleni panaszait
  • ZsirosKenyer

Akik türelmes SGSII tulajok voltak, és még nem odinezték szét a cuccukat, azoknak üzenem, hogy kint van a hivatalos 2.3.4 KIES-en!
  • Jim Morrison
    jó kérdés, lehet az új fejlesztések miatt elcsesződtek :(
  • Jim Morrison
    jó nem, androidos vagyok nyugi :p csak az mp3 lejátszóm ios ^^
  • aate
    Hova tűntek a készülék logók ?
  • Vadnokedli
    Az még elmegy.. de nem iOS :'D
  • Jim Morrison
    wp7es lettem 3 napja :s
  • Vadnokedli
    Van még egy 1 hónapos, azért itt "hirdetem" mert ide normális Androidos emberek járnak. :D
  • Jim Morrison
    köszi
  • Vadnokedli
    Valakinek 4 és 1 hónapos VIP? ingyen, megfelelő érvekkel elvihető üzenetben. :D
  • kifli
    nemrosz, kíváncsi vagyok milyen forró a hátulja :D
  • PeeTeR
    pfffff
  • aate
    Kínaiak ismét beelőzték a nagy gyártókat !A ZTE T98 az első Nvidia Kal-El processzoros táblagép ! A ZTE T98 kódnevű készüléket egy Kínában megrendezett Expo-n csodálhatták meg a szerencsések, és amint az ujjlenyomat-tengerből láthatjuk, igen nagy érdeklődés övezte. A négy magos processzoron kívül (ami tulajdonképpen öt processzormagot tartalmaz) egy 1280x800-as felbontású 7"-es HD kijelzőt, 1GB RAM-ot, és 16GB beépített tárhelyet fog felvonultatni. A készüléken az Android 3.2 Honeycomb operációs rendszer fog futni.A kamerák 5 illetve 2 Megapixelesek. A készülékkel kapcsolatban 1080p-s HD-t is említenek, ami valószínűleg a full HD kimenetet jelzi. Egy 4000 mAh-ás akkumulátor biztosítja majd a használathoz elegendő energiát.