36194
-
#6913 így van! meg olyan dolgokat találtam benne, amiről nem is gondoltam, hogy kell, vagy jó lenne pl zenelejátszó elalvás időzítővel, a dalszöveg letöltés-kijelzés, vagy a megrázom és számot vált :D meg ilyen apróságok
1 nagy bajom van vele, mégpedig, hogy a titanium backupból ha megy a restore az angry birds-ökre, visszarakom az appot és az adatait is(ergó a mentésem) akkor force close a vége. ha nem megy vissza a mentés, akkor semmi baja, megy szépen. -
#6912 Énis most raktam fel egy MIUI romot, eddíg nagyon nem próbáltam ki, de nagyon bej9n, millióval több lehetőség van személyre szabni, és sokkal szebb bármelyiknél, az tuti. -
#6911 Éns meguntam a sense 3.0t MIUI van most, ennek nagyon tetszik a témája. jó is, gyors is. marad is :D -
xxxpaulxxx #6910 Most én is lecseréltem a sense-met go launcherre... úgy júliusban tököltem vele utoljára... azóta (a GOtól megszokottan) újítottak rajta jónéhány dolgot:)) -
#6909 Ez most megtetszett. :)
De mi is kell hozzá? :D -
xxxpaulxxx #6908 De épp ez a kérdésem, hogy van-e ilyen program?:P -
#6907 Ami crackelt vagy ilyesmi warez cucc azt nem is fogja látni. :D -
xxxpaulxxx #6906 De nekem az nem mindegyik alkalmazásról szól:/ -
#6905 appbrain -
xxxpaulxxx #6904 Tudtok olyan alkalmazást, ami szól, ha a nem éppen legális alkalmazásaimhoz kijött update a marketen (warezoldalon:D)? -
#6903 Egy próbát megér. :D -
#6902 ok, bár nem okoskodom, de "jo de most a hivatalos dolgokrol volt cóóóóó :D" erre hogyan reagálnál?
-
#6901 tisztaban vagyok vele nem kertem felvilagositast - jo am hogy olyannak okoskodsz aki dev team tag de sebaj -
#6900 Valaki akinek Galaxy 3ma van: nektek belemegy a SIM kártya rendesen ? Benyomom, de nem kattan be a kártya, viszont, ha rányomom a hátlapot akkor kb jó, csak emiatt nem tudom rendesen rápattintani. Vajon emiatt, ha visszaviszem kicserélik ? (~9 hónapos a teló :D) -
#6899 Ő az AOSP szerinted mi? :D
Az AOSP romok a csont üres, moddolatlan Android romok, majd ezeket optimalizálják/átalakítják a gyártók.
És az hivatalos dolog... -
#6898 SGS2 tulajoknak xda -
#6897 akkor le vagyok maradva :D
-
#6896 jo de most a hivatalos dolgokrol volt cóóóóó :D
(igen tom mar nezegettem en is :P) -
#6895 Hát arra kint van, igen, de kiadták AOSP-ben is már, már hegesztgetik alá a custom romokat. -
#6894 Ára körülbelül 35- 40 e Ft lesz. -
#6893 Olcsó kisokos a HTC-től
A Samsung Galaxy Mini sikerét látván a HTC is úgy döntött, elkészíti a saját filléres okostelefonját. A HTC Explorer Galaxy Mini-vel egyforma méretű, 3,2 colos kijelzővel, viszont 240x320 helyett 480x320 pixeles felbontással érkezik. Processzora 600 MHz-es lesz 512 MB memória társaságában. Ezen kívül még belepakolják a ma már alapkövetelménynek számító dolgokat: Wi-Fi, 3G, giroszkóp, fényérzékelő, Bluetooth 3.0, 1230 mAh-es akkumulátor és egy 3 megapixeles kamera.
-
#6892 de az csak Nexus S 4G -hez van - nem-de? -
#6891 Főleg, hogy már 2.3.7 is kint van. :D -
#6890 Nekem Galaxy S emen csak 2.3.5 van. 1.2Ghz-n hamar lemerül. :D -
#6889 Nekem ugyan csak 1 napja van fent de szerintem ugyan annyi az aksi ideje....2 nap -
#6888 2.3.6 os ota mintha gyorsabban merulne a telo... valakinek hasonlo tapasztalt? -
#6887 fasza, de már 2.3.6-nál tartunk :D
-
#6886 Kivizsgálják a HTC Apple elleni panaszait -
ZsirosKenyer #6885
Akik türelmes SGSII tulajok voltak, és még nem odinezték szét a cuccukat, azoknak üzenem, hogy kint van a hivatalos 2.3.4 KIES-en! -
#6884 jó kérdés, lehet az új fejlesztések miatt elcsesződtek :( -
#6883 jó nem, androidos vagyok nyugi :p csak az mp3 lejátszóm ios ^^ -
#6882 Hova tűntek a készülék logók ? -
#6881 Az még elmegy.. de nem iOS :'D -
#6880 wp7es lettem 3 napja :s -
#6879 Van még egy 1 hónapos, azért itt "hirdetem" mert ide normális Androidos emberek járnak. :D -
#6878 köszi -
#6877 Valakinek 4 és 1 hónapos VIP? ingyen, megfelelő érvekkel elvihető üzenetben. :D -
#6876 nemrosz, kíváncsi vagyok milyen forró a hátulja :D
-
#6875 pfffff -
#6874 Kínaiak ismét beelőzték a nagy gyártókat !A ZTE T98 az első Nvidia Kal-El processzoros táblagép ! A ZTE T98 kódnevű készüléket egy Kínában megrendezett Expo-n csodálhatták meg a szerencsések, és amint az ujjlenyomat-tengerből láthatjuk, igen nagy érdeklődés övezte. A négy magos processzoron kívül (ami tulajdonképpen öt processzormagot tartalmaz) egy 1280x800-as felbontású 7"-es HD kijelzőt, 1GB RAM-ot, és 16GB beépített tárhelyet fog felvonultatni. A készüléken az Android 3.2 Honeycomb operációs rendszer fog futni.A kamerák 5 illetve 2 Megapixelesek. A készülékkel kapcsolatban 1080p-s HD-t is említenek, ami valószínűleg a full HD kimenetet jelzi. Egy 4000 mAh-ás akkumulátor biztosítja majd a használathoz elegendő energiát.