36194
  • 5c0rp330n
    Prime handson? aztaqrva
  • 5c0rp330n
    Prime specs?
  • aate
    Novembertől megvásárolható a HTC Runnymede. Tegnap Hivatalosan is bemutatkozott. A 4,7 hüvelykes 480 x 800 pixel felbontású kijelzővel, 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzorral rendelkező telefonban az Android OS 2.3.5 verziója mellett már a Sense 3.5-ös felület. 8 megapixeles hátlapi, 1,3 mp előlapi kamera, FM rádió, GPS, Wi-Fi b/g/n és Bluetooth 3.0 csatlakozás található.A HTC Runnymede (Sensation XL) Európában november elejétől lesz kapható. Ugyancsak megvásárolható lesz egy limitált kiadás is, amelyben ehhez a készülékhez egy speciális Beats Solo fülhallgatót kínál a gyártó.
  • Solten
    ComScore: Android extends lead over Apple, holds 44 percent of smartphone market

• 5c0rp330n
    hat, abban azert gyakorlatilag biztosan lehet lenni h az uj google nexus telefonrol van szo.
    ezeken az unpacked-eken mindig uj telefonokat es tableteket mutattak be, pl a galaxy s ii-t, uj tab-okat is. ennek az epizodnak pedig ez lesz a cime:
    "SAMSUNG Mobile Unpacked 2011 - Google Episode"
    +
    "some things just go better together"
    ??? + ??? = ???
    samsung gecieros vas + android ice cream sandwhich = legfaszabb telefon a vilagon

eleg egyertelmu sztem :D
  • aate
    Lehet nem is a Google phone-t reklámozzák.... :p
    Lehet bármi más. Újabb Samsung telefon, távirányító, kaputávnyitó, vibrátor....stb.
  • 5c0rp330n
    ezekbol egyedul az also kep ami biztosan valos, az a hivatalos reklambol van.
  • aate
    Ez lemaradt...
  • aate
    Azért kíváncsi leszek a végeredményre mert a A ,,Prime" képei között szerintem elég észrevehető eletérések vannak "formailag....

• kifli
    igazából egyik telefon se rossz választás.

Samsung kicsit hamarabb elértéktelenedik. (HTC HD 7 egy 10-el többért eladható használtan mint az elvileg valamivel jobb omnia 7)
    HTC gyengébb kicsit hw részben.

Neked kell eldönteni, hogy mi kell :)
  • 5c0rp330n
    ha ez valos:

akkor ez bizony tenyleg 4,59" lesz. es meg igy is 320 dpi :)
  • aate
    Újabb képek és találgatások a Nexus Prime telefonról. Saját cikk.
  • oneal1
    köszönöm!

Na igen, az sensation XE az brutál, de még nincs kinnt és árban szerintem +40-50.000 ft biztos lesz.

ami még vonz az s2 ben, hogy a fényképezője sokkal jobb.
  • Jim Morrison
  • kifli
    hát ez igen nehéz döntés, valszeg azért nem válaszoltak rá sokan :D

Én htc-t venném, a kinézete, és a valamivel jobb minőségű anyagok miatt, jobb megfogni.
    Samsung valamivel erősebb, bár még egyik sincs kihasználva. Szerintem ha 4-5 éven belül cserélsz telefont, akkor a teljesítmény különbség nem fog sokat számítani.

Sensation xe se rosz, és az erőben is ottvan s2-nél :)
  • aate
    Mivel hivatalosan is csak 1 hónapja van kint ezért valószínű még jó pár hónap...
  • GregSB
    Nem igazán ennek a topicnak a témája... bár akkor már bemásolom a két Google alapítónak, illetve az ex-CEO-nak a nyilatkozatát a hírre:

From Google co-founder Sergey Brin:

From the earliest days of Google, whenever Larry and I sought inspiration for vision and leadership, we needed to look no farther than Cupertino. Steve, your passion for excellence is felt by anyone who has ever touched an Apple product (including the macbook I am writing this on right now). And I have witnessed it in person the few times we have met.

On behalf of all of us at Google and more broadly in technology, you will be missed very much. My condolences to family, friends, and colleagues at Apple.

From Sergey Brin’s fellow Google co-founder, Larry Page:

I am very, very sad to hear the news about Steve. He was a great man with incredible achievements and amazing brilliance. He always seemed to be able to say in very few words what you actually should have been thinking before you thought it. His focus on the user experience above all else has always been an inspiration to me. He was very kind to reach out to me as I became CEO of Google and spend time offering his advice and knowledge even though he was not at all well. My thoughts and Google’s are with his family and the whole Apple family.

From Google chairman Eric Schmidt:

Steve Jobs is the most successful CEO in the U.S. of the last 25 years. He uniquely combined an artists touch and an engineers vision to build an extraordinary company… one of the greatest American leaders in history.
  • Paranoiac #7016
    GT S5570-re nem tudni mikor lesz 2.3.6os kenyér?
  • aate
    Ötvenhat éves korában meghalt Steve Jobs, az Apple társalapítója, aki nemrég mondott le a cég elnök-vezérigazgatói tisztségéről. Az Apple arcának tekintett technológiai guru régóta hasnyálmirigyrákban szenvedett.
  • aate
  • xxxpaulxxx
    Jó, hát nem hiszem, hogy előrébb jutottál:D De tényleg így gondolom... mind a kettőt elfogadnám, csak a Samsungokkal a legnagyobb "gondom" az, hogy mindegyik ugyan úgy néz ki:)
  • oneal1
    köszi a választ!:)

az egyetlen választ....
  • xxxpaulxxx
    Samut a kijelző miatt
    htc-t az anyaghasználat miatt és amiatt, mert htc
  • Miguel125
    Megoldódott, unmount - remount SD végülis segített.
  • MikX
    Újra kell indexeltetni a médiafileokat szvsz.... lehet magától valamiért nem teszi, nem?
  • Miguel125
    Problémám a következő: nem publikus képeket tartalmazó mapát akartam elrejteni gallery-ból a .nomedia file segítségével. Astro-ban az elrejteni kívánt mappán belül létrehoztam egy .nomedia nevű mappát, mert file-t nem engedélyezett, meg xda-n olvastam, hogy valakinek így is ment. Ezután gallery-ból nemcsak a kívánt mappa tűnt el, hanem az összes "There are no items in your collection". Töröltem a .nomedia mappát de továbbra sem lát semmit a gallery. (Quickpic viszont igen.) Valakinek ötlete?
  • aate
    A Samsung az iPhone 4S betiltását követeli. Várható volt !
  • kifli
    oh shit, akkor most megbuktam a teszten? :D

Megpróbálom a hibámat javítani:

ma láttam egy apple galaxy telefont, vagy ilyesmi lehetett. Nagyon hasonlított az ájfonhoz, csak a dobozán galaxy felirat volt.
  • Renjike
    ja és X8 on is megy.
  • Renjike
    Hali . van Dead space játék andoidra működik galaxy minin , bladen , optimuson is . működik e galaxy 3on? :))
  • Falkon
    Sziasztok!

Felraktam a Fla.sh X2.3-at. Egyetlen probléma van vele, a market állandóan összeomlik. Hogy tudnám működésre bírni?

Előre is köszi
  • Solten
    Nexus Prime.
  • Jim Morrison
    Ez lesz az a Note vagy mifityfene nem?
  • Solten
    Kegyetlen jol fog kinezni ez a telefon...
  • Solten
    Nekem is mindegy, mert jovore cserelek telefont. Felolem bemutathatjak addig vagy utana a 6S-t is... :P
    Na most hogy lementunk az ovis szinvonalra, terjunk vissza a temahoz, tul sok itt az alma... :)
  • oneal1
    jelenlevők közül ki melyiket vásárolná és miért?

galaxy s2
    HTC sensation

köszi!
  • GregSB
    Itt nem csicsabeli különbségekről van szó, hanem a hangfelismerés mögötti technológiáról. Érdemes utánaolvasni, mert érdekes. Biztos majd ezt is behozza a Gúgli, ők is durván fejlesztenek, de itt most az Applenek áll a zászló.
  • 5c0rp330n
    ja, ilyenkor szokott ez jonni. a lehuzhato notification bar sem egy kategoria mert ios-en szebben animalodik. meg a copypasta sem egy kategoria mert ios-en szebben nez ki a kijeloles. lolmar... micsoda innovativ ez az alma.
  • GregSB
    Én nekem mind1, mert csak jövőre cserélek telefont. Addig meg felőlem bemutathattak volna egy űrhajót is a 4S helyett :P
  • GregSB
    Arra is az a válaszom, ami a #6991-ben található. Nem egy kategória a kettő.