36194
  • ps7a

Hot Stripper Girl Vol.1
  • 5c0rp330n
    hat ez sem epp mai hir, majd egy hetes. amugy tenyleg faszanak tunik, oktober 11 mar nincs messze, akkor majd meglatjuk :)
  • Narxis
    OMG ez jól néz ki!
  • aate

Nemrég érdekes történettel állt elő az Engadget: tájékoztatásuk szerint felkereste őket egy anonimitásba burkolózó illető, aki meglepődve tapasztalta, hogy az eBay-ről rendelt Nexus S mobilján a következő generációs Android egy nem végleges változata futott.
    Természetesen a forrás nem volt rest készíteni egy rövid videót az Ice Cream Sandwich egyes újdonságairól, ám állítólag a videó nyilvánosságra hozatala után röviddel a Google távolról törölte a készülékének tartalmát, majd letiltották magát mobilt is.

A meglehetősen hitelesnek tűnő videóból tulajdonképpen nem sok derül ki: a szembetűnő újdonságok közé tartozik a grafikus felület új témája, ezen felül a gyorsindító eszköztárra került egy Google-ös szolgáltatások gyors elérésére használható menü. Megújult a párhuzamosan futó programok közti váltás is, a friss Androidban a Home gomb hosszú nyomásával, honeycombos stílusban ugranak elő az aktív folyamatok
  • Bencee7
    Virtuous-nál nem tudom mennyire jön ki, az ígyis-úgyis atomgyors :D MIUI-nál érezhető és a RevolutionHD-s emberkék zengenek róla ódákat ahogy olvastam. Érdemes kipróbálni, veszteni nem veszthetsz vele, az tuti. Ha felment és nem tetszik / nem akarod már akkor 1perc alatt eltávolítható...

Solten: kössz! :D
  • xxxpaulxxx
    Hmmm látom nteeb is írt róla pdafanclubon... ígéretesnek tűnik:D Tényleg érezhető a gyorsulás?:)
  • xxxpaulxxx
    Meglesem:)
  • ktomi22
    aura navigaciot hogy lehet frissiteni? mert aura downloaderrel csak a terkepeket lehet leszedni de updatelni nem :S
  • Solten
    Háhháh, tudtam én...
  • kifli
    köv lépésnek azt terveztem

• Solten
    Klassz.
  • Bencee7
    Hopp...elbsztam na még1x: így már remélem jó
  • Solten
    Izlesek es pofonok, mindenesetre meg mindig jobb mint az ajfon...
  • Narxis
    Sajnos az oldal nem található.
  • Bencee7
    Igen, ezt az app drawer hiányt szokni kell a sense után... én már kezdek átállni :)
    De én kitaláltam erre is vmit :D tudom nem divat a home mutogatás, de akit érdekel itt megnézheti :D szerintem szép és egyszerű, MIUI téma meg nekem nagyon bejön

App drawer helyett én a homescreenemtől jobbra lévőt használom, végülis app drawernek xD szépen mappákba csoportosítva, nekem így megteszi...

xxxpaulxxx te meg nézd meg xda-n a V6Supercharger nevű scriptet! Ajánlom, ajánlott :)
  • kifli
    igazából a kezelőfelület, és a rendszer maga jobban tetszik mint az android.
    Csak azért nem használtam már korábban is, mert hiányzott nekem 1-2 funkció, ami már elvileg meg van oldva :)

(btw android se volt korai időkbe túl tökéletes...)
  • MikX
    Nekem ezzel nincs bajom, igen ez más, itt eleve nincs app drawer, hát kell több screen, és kész...
    Eddíg én talán ha 2-t használtam, nem szeretem telewidgetelni a képernyőt :D
    Eddíg nagyon meg vagyok vele elégedve, nagy pozitívum, hogy kismillió beállítási lehetőség van, s van sok kicsi apró dolog ami megkönnyíti a használatot.
    Külön jó, hogyha tapizod a telót, és közben jön egy üzeneted, az csak legördül fentről kicsit, egyből tudsz is válaszolni és visszalépni ahoz amit csináltál pillanatok alatt
  • xxxpaulxxx
    Nos kipróbáltam, de megy is vissza a Virtuous:D
    Szép és egyedi, de engem zavar, hogy magától kirakja a programokat a screenre és azokat csak a saját mappájába lehet berakosgatni... Én eddig a folder organizert használtam erre a célra, ami meglehetősen "intelligens" és ettől ezután se szeretnék megválni:))
  • rage
    Vodafone előfizetéses Ace esetében a következő két problémába ütköztem

Először is ha be van állítva a proxynak a 010.009.008.007 illetve a Port-nak a 8080
    akkor a gyári böngésző nem tud netre csatlakozni. Minden más (gmail, skype, opera mini, facebook, stb stb) igen. Ha egyszerűen ezt a két adatot törlöm, akkor már a gyári böngésző is simán behozza az oldalakat.
    Ez normális jelenség? Illetve a leírt két adat megfelelő ?

A második problémám a hotspot-tal van
    Engedélyezem, kiírja, hogy a netmegosztás/hotspot működik.
    Másik eszközzel rákeresve gyönyörűen látja, excellent jelminőséggel azonnal kapcsolódik rá...azonban az adott eszközön mégsem lehet netezni, mert egy byte forgalom sem jön be.

Ezt lehetne valahogy orvosolni?

Köszi a válaszokat előre is
  • Vadnokedli
    Nem írom le mit gondolok, lényeg hogy szerintem nem. :D
  • masoma
    lg optimus one-ra hivatalosan lesz egyáltalán gingerbread?
  • aate
    Alapból mindig csak egy Launcher fut a hátérben a másik nem.Rá is kérdez melyiket akarod indítani majd az alapértelmezettet kiválasztod.
  • SzirmosSzisza
    Vagy alkalmazások között kitörlöd az alapértelmezettek közül és akkor megkérdezi mit használjon :)
  • Bencee7
    Nem fog futni szerintem....
    Felteszed pl a Go launchert, mellé a Home switcher nevű programot és azzal váltasz "kinézetet"....ott lesz a lehetőségek között, hogy TouchWiz meg h GO launcher.
    Én is használtam GO-t egy Sense romon, home swithcerrel, Sense olyankor nem fut! ezért kell a Home switcher, azzal váltasz a launcherek között
  • qetuol
    es mennyit merul egy vagy fel ora alatt ugy, hogy a kepernyo vilagitasa automatikuon van, es wifin internetezel?
  • Morphin
    Tehát a TouchWiz futni fog a háttérben ugyanúgy...értem.Akkor többet fogyaszt a teló végül is.Köszi
  • Rage47
    nem kell rootolni
  • SzirmosSzisza
    Olyan, mintha appot telepítenél, bár azt nem tudom, kell-e rootolni, de ha nem kell akkor 0 para van.
  • Morphin
    Ezek a Launcher-ek hogy működnek? Úgymond a háttérben fut a TouchWiz mögött (Galaxy S-em van) vagy pedig azt cseréli le? Legális dolog ez vagy garivesztős...illetve nehéz felrakni? (kezdő androidos vagyok még sorry)
  • [HUN]FaTaL
    Gmail accon keresztül biztosan működik.
  • xxxpaulxxx
    Nah meglesem én is!:)
  • ibrik
    Akkor - remélem - egyszerűbbet kérdezek:
    Android-os telefonok képesek-e importálni outlook névjegylistát?

(Elnézést, ha valami evidens dologra kérdeztem volna rá, de sosem használtam még android-os telefont, és a fent leírt dolog windows - winmobile kapcsolatában teljesen egyértelmű, és arra lennék kíváncsi, hogy androidnál is hasonlóan megy-e?)
  • SzirmosSzisza
    Akkor ha ez van nem is kell APNDroid ? :)
  • MikX
    Ennyire specifikus kérdést kár itt feltenni, hamarabb kapsz megoldást, ha rákeresel pl.
  • Narxis
    Remélem ez alap lesz majd ICS-ben: Link
  • ibrik
    Jelenleg egy már őskövületnek számító WM telefont használok (Kaiser).
    ROM telepítés vagy hard reset előtt a PIMBackup-al el szoktam menteni a névjegyeket (nevek, tel.számok, címek, emalcímek, stb.) egy memóriakártyára és a művelet után pár másodperc alatt arról vissza is tudom importálni ezeket az adatokat.

A közeljövőben tervezem a telefon lecserélését, esetleg szóba jöhet egy android-os mobil is...

A kérdésem, hogy android-ra van-e olyan alkalmazás, ami kezelni/importálni tudja a winmobile-os PIMBackup fájljait?
    Vagy ha nem, akkor létezik-e olyan megoldás, amivel ezeket a névjegyeket át tudom "lőni" WM telefonról egy android-osra?
  • Narxis
    :ASAD
  • Solten
    Sok sikert, olyan hatalmas ficsoroket kapott a rendszer mint pl. a multitasking... :))
  • kifli
    na, úgynézki ismét wp7-re váltok, hátha jobb lett a mango...
  • MikX
    Nekem ezzel nincs bajom, mivel nem játszom... najó néha cut the rope, de mentést nem rakok vissza, mert kb 5-6 pálya amiket én játszom néha.