36194
  • Pethy23
    Üdv.

Poweramp-ból a trialt mennyi ideig lehet használni?
  • ZsirosKenyer
    január körülire tippelném Magyarországra.
  • oneal1
    Ez az uj android galaxy s2 re is kijon majd? Ha igen,lehet tudni h mikor?
  • 5c0rp330n
    alap androidban 3.0-tol van asszem usb host tamogatas, szoval telefonon 4.0tol..

egyebkent kint van a minecraft marketen minden telora, van proba verzio is :)
  • ZsirosKenyer
    Galaxy S2-höz lehet, szerintem más telókhoz még nem nagyon, kivéve nexus prime.
  • kifli
    mármint hogy gondolod, rádugod a telefonra?

Androiddal szerintem sehogy. Ha tudsz ubuntut rakni a telefonodra, egy kis kábelátalakítással megoldható (legalábbis hd2-nél...)
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy az nem oldahtó meg hogy egy külső hdd n lévő adatokat kezelhessek a telefonommal?

ELőre is köszi!
  • Solten
    Ebben nem vagyok olyan biztos, de ez lehet a fo ok... :)
  • kifli
    nem kapott volna akkora sajtófigyelmet :)
  • Solten
    Le a kalappal elottuk: link.
  • Solten
    Qrvajo lesz ez a jegkrem szenya.
  • Solten
  • aate
    Nexus S is íves és én szeretem !

• SzirmosSzisza
    Nekem a Mozilla kivetítős mobilja ugrik be a formájáról,
  • desigo
    nice
    szokatlan lesz megfogni...
  • 5c0rp330n
    biztos hogy ekkora ive lesz, az pont az a resze a dolognak ami tenyleg hivatalos mar :)
  • desigo
    Nem hinném,hogy ekkora íve lesz.
    Tiszta bumeráng.
  • 5c0rp330n
    kepek iCS-rol: link

az also ikonokat kiveve (ami hanyinger kicsit:) ) eleg jo :)
  • FZoleee
    Samsung and Google canceled their big Android next week out of respect for Steve Jobs, a source close to the two companies tells us.
    Earlier this morning, the two companies issued a joint statement saying "both parties have agreed that this is not the appropriate time for the announcement of a new product."
  • 5c0rp330n
    ez azert finom lenne:

(nyugi, csak fan-made cucc)
  • vass17
    Elfelejthetnék már ezt a hajlított formát/üveget, helyette inkább használnának egy erősebb Gorilla glasst. Egyébként kiváncsi leszek, hogy milyen lesz, bár nekem is egy kicsit nagynak tűnik a kijelző.
  • kifli
    én 4,2-nek a felső sarkát simán elérem :)
    amúgyis a kép hibás, mert az alsó sarkot még könyebb elérni...

Egy nálam kisebb kezű embernek is max a fölső sarok jelenthet gondot (kicsit megdöntöd a telefont már az sem)...
  • Jim Morrison
    Akinek van Xperia X10 mini pro készüléke, az megmondaná milyen gyorsan szokott neki lemerülni ? Nővérem telefonja, jópár hónapja frissitettük 2.1.1.A.0.6-ra(build) PC companionnal de azóta baromi gyorsan merül. Ma már kb 8óra alatt lemegy 20%-ra az akksi szintje (SGS2 vel versenyezhetne ebben :D)
    Akkumulátorhasználatnál meg csak a telefon üresjáratban van, 68%os mutatóval.
  • aate
    Valaki vagy álhíreket terjeszt...vagy direkt ez a felhajtás.
  • aate
    Most néztem az oldalakat mindenhol más adatott írnak ,
  • 5c0rp330n
    errol azota reg kiderult h valszeg kamu es azota a valszeg tenyleges specifikaciok is kiszivarogtak: link (1.5 GHz dual core Exynos, SGX543MP2, 1GB RAM)
    plusz egy video is rola: link
    aztan el lett tolva az egesz megjelenes: link

enyhen le vannak maradva ezek a magyar oldalak, barhonnan is van ez :)
  • aate
    Minden részletében ismertté vált a jövő héten debütáló, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó Google Nexus Prime :
    A Samsung által készített, mindössze 9 milliméter vastag jövevény ismét hajlított üveggel védett 4,65 hüvelykes Super AMOLED érintőkijelzőt, 1080p felbontású HD anyagok rögzítésére alkalmas 5 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, LTE és HSPA+ átviteli képességet, GPS, WLAN, Bluetooth és NFC modult, 1,2 GHz-es kétmagos Texas Instruments OMAP 4460 processzort, 1 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet, valamint 1750 mAh kapacitású akkumulátort kapott.
  • GregSB
    :D

Lehet, nem tudom hol találtam már ezt a képet.

Ez egy eléggé szubjektív téma egyébként. Lehet ha nekem is nagyobb kezem lenne jobban tudnám használni a 4"-s telefonokat...
  • Solten
    A handson video alapjan lazan elfer a tenyerben, nem noi kezmeretueknek siman kenyelmes. Szep munka Samsung.
  • Solten
    Ez megint az apple photoshop team munkaja? Ennyivel nem nagyobb...

A normalis kijelzomeret meg 4"-tol kezdodik...
  • 5c0rp330n
    nemtom milyen egy atlagos kezu ember, a nok mennyire vannak beleszamolva kisebb kezekkel, de en a 4"-es S kijelzojet kenyelmesen aterem egy kezzel is. prime-nal pedig abszolut nem lesz fizikai gomb igy a telo also reszen is ahol a gombok voltak is a kijelzo lesz, ez is hozzaad jo fel "-t hozza meretnovekedes nelkul.. szoval en reszemrol 4" ala nem mennek soha. amugy a kep hibas, 4.27" az S II.
  • GregSB
    Bocs, 3,5"-et akartam írni. 3,5-3,8" a max nálam.
  • GregSB
    4.65 inch... lassan már egy tepsit fogunk a zsebünkben hordani.

Az átlagos kézméretű embereknek a 3,8-4" bőven elég. Főleg, ha sokat használja valaki 1 kézzel (és a hüvelykujjával) a telefont - mint én - annak kifejezetten szar használni egy ekkora kijelzőt.

Ezen a képen a zöld azt a területet jelöli, amit egy átlagos kézméretű ember a hüvelykujjával lefed, 1 kezes használat esetén:

Az iPhonet nyugodtan cseréljétek ki bármilyen más 3,8"-es készülékre, itt most nem ezen van a hangsúly, hanem a képernyőméreten.

Részemről soha nagyobbat, mint 3,8"-4".
  • 5c0rp330n
    az SE-t kerdezd, de a tobbi gyartot ismerve 90%, hogy bizonyos product code-okra mar kijott az ujabb, a tiedre pedig meg nem..
  • Jim Morrison
    jaa oké :D bár nemértem, ha minden neosnak 2.3.4re frissitett mar hetek ota, akkor az enyem miert nem?...
  • 5c0rp330n
    IceCreamSandwhich aka 4.0
  • Jim Morrison
    ics? :o
  • 5c0rp330n
    Úgy hallottam idei modellekre SE beígérte az ICS frissítéseket, szóval előbb-utóbb biztos :)
  • Jim Morrison
    4.0... a Neómra már kijött a 2.3.4, de most 2.3.3 van rajta és azt iirja az a legfrissebb... mikor lesz az én telómon 4.0 atyavilág :D
  • 5c0rp330n