36194
  • Solten
    Te nezd mindig a hatlapjat... You're holding it wrong.
  • GyaxyBoy
    De lehet! :)
    Mint az OVI a nokianal. Letöltöd és használhatod.
    De akkor a többi telefonon is kell telepíteni? Ezt leírnád légyszíves hogy működik?
  • Narxis
    wtf? :D A gps minden telefonon ingyenes. Nem térképet akartál kérdezni? Vagy navigációt? Azt ad a Google, minimális adatforgalom kell hozzá mindig de amúgy használható.
  • GyaxyBoy
    Sziasztok!

Egy kérdés!
    Milyen telefonon ingyenes a GPS? Eddig csak a NOKIA-t tudtam, de most már androidosat akarok venni (HTC) és nem tudom, hogy ott fizetni kell a használatért vagy a telepítésért vagy letöltésért!
    Tudtok adni egy márka listát, hogy milyen telefonon ingyenes mint a nokian? Samsungról nem jót hallottam!
    Köszi
  • PeeTeR
    tetszik a launcher, pofas
  • aate
    Sirály
  • aate
    Még 1 körte :
    Huawei bejelentette a régóta pletykált, Honor nevű okostelefonját.
    Huawei Honor specifikációk:
    - GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
    - HSDPA: 14,4 Mbps, HSUPA: 5,76 Mbps
    - Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n (DLNA)
    - A-GPS, digitális iránytű
    - Giroszkóp, gyorsulásmérő, fényérzékelő, távolságérzékelő
    - Érintőkijelző: 4 col, 854 × 480 pixel, kapacitív és multitouch
    - Előlapi kamera: 2 megapixel
    - Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
    - 1,4 GHz-es processzor
    - 512 MB RAM, 4 GB ROM, microSD foglalat
    - Google Android 2.3.5
    - Rádió, szabványos hangkimenet
    - Akku: 1900 mAh
    - Tömeg: 140 gramm
    - Mélység: 10,9 mm

• PeeTeR
    egy probat meger, aranyos (vert ki lehet kapcsolni)

Yumm
  • Vadnokedli
    Vegyen hozzá külső tokot, 21 ezerért 1300mAh-s akksisat.
  • Narxis
    Mé nem jó? Ne válogass. :P
  • Jim Morrison
    nemjó.

Amúgy pénteken apukám is androidos lett (nemtom meddig). Samsung Galaxy S2 vel kezdi. Azt kell mondjam gyors :D ,bár hamar lemerül.
  • xxxpaulxxx
    nekem hiányozna a sense :D
  • kifli
    szerintem azért fogyott annyi mert azthitték valamilyen ájfont vesznek

Btw tényleg jó kis cucc, elgondolkoztam egy pillanatig rajta énis, aztán felébresztettem magam, és rájöttem hogy a HD2-t fölös lecserélnem, főleg ennyiért...

A htc sensation is nagyon tetszik ebben a kategóriában, az tapintásra mintha kicsit minőségibb lenne, vagy nemistudom...
    Erőben viszont samu nyer. Kérdés kinek mi számít inkább :)
  • Solten
    Impressziv. Nem veletlen, qrvajo keszulek.
  • 5c0rp330n
    10milla s2, nem gyenge. 8 het alatt adtak el 5 milliot pluszba elvileg, pedig csak most jelent meg amerikaban.
  • Narxis
    K-9
  • Jim Morrison
    tényleg rendes email klienst tud valaki?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs androidos telóm viszont pna igen úgyhogy kösz. :D
  • xxxpaulxxx
    Az enyémnek a widgetje nagyon lassan tölt be, illetve néha nem is: Most kipróbálok párat:)
  • kifli
    beépített alap :D
  • aate
    iGO 8.3.x és újabb programokhoz.
    20 Kelet-Európai ország legfrissebb TopMap (2011.07 )térképek Link
  • xxxpaulxxx
    Szerintetek melyik a legjobb (google-el szinkronizáló) naptár progi?:)
  • 5c0rp330n
    osszefoglalva top ios5 features: link
    fantasztikusan innovativ uj ficsorok, ahogy azt az apple-tol megszokhattuk :)
  • PeeTeR
    en is mar kiprobaltam legalabb 8 felet, NDT -vel huztam nagyon sokaig de az utolso 2 release -ben wi-fi mellett folyamatos "battery drain" volt es a faszom se fog utolag keverni a ROM -al hogy en magamnak fixaljam. viszont NexusHD2 -nek megjelent a 2.3.6 -os verzioja ami erdekel mert uj kernel meg service -t kapott.
    (teljesen alap erre szoktak a dev releaseket irni)
  • kifli
    jaja, sebességbe nem semmi a cucc, más romot már nem is fogok telepíteni eldöntöttem nemrég, amiket próbáltam mind vagy lassabb volt, vagy volt valami hibája...
  • kifli

tiszta ájfon másolat
  • Narxis
    Rákerestem és 1930 mAh akkumulátort írnak...

Nagyon need ez a teló.
  • PeeTeR
    jaja (1930 mAh) :D gondolom ez miatt is testes a csoppsegem. nem fogom hypolni a MIUI -t (csak a ROMjaikat probaltam eddig) de ennyi penzert eleg jo valasztas.

• Jim Morrison
    annak van baromi jó aksija nem?
  • PeeTeR
    MIUI One - es mar tokeletesen mukodik rajta az uj droid raadasul nem semmi support van
    (maga a keszulik stat is jo meg kulsore is tetszos)
  • Solten
    Brit webshopokbol be lehet szerezni a Meizu M9-et (meg a kepernyoje is 3.5" :D), csak sajnos annyiba kerul mint egy Galaxy S.
  • aate
    Akkor mi van ha beperli?.. Majd kitiltja ő is az Almát és árulja a körtét. nagyobb piaca van.Kina szarik az ilyenre.Van vásárló erő és már v an technikai háttér, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele.
  • Narxis
    Volt valami 50ezer Ft-os kínai androidos teló, asszem 2 magos és nem rég mutatták be csak még bugos volt rajta bemutatón is a 2.3.5-ös android. Lehet Meizu volt nem tom, de az erősen need volt.
  • Solten
    Jaja, a Samsung kopott bele a levesukbe a legjobban, azert... :D A kinaiakat is fogjak majd perelni, olvastam hogy 40 szabadalmat vedetett le az Alma naluk.
  • aate
    Kinának jó a stratégiája nem is kell nekik az Eu piac, lemásolják a legnépszerűbb termékeket és eladják a saját piacukon ahol milliárdos nagyságban meg is veszik. Gazdaságuk meg nő.
  • aate
    Eu piacra nem hinném hogy behozzák hivatalosan,Nagy konkurencia lenne a Samunak meg az almának .
  • Vadnokedli
    Én őket perelném az Apple helyében nem a Samsungot btw; :D Miért a Samsungot perlik? Mert ők a konkurencia. asdasd
  • Solten
    Kifli imadni fogja...
  • Vadnokedli
    140 ből itthon meg kapnám meg is veszem :D
  • aate
    Egy új Körte : Várhatóan még október előtt piacra kerül a két- és négymagos processzorral szerelt Meizu MX.