36194
-
#6753 Te nezd mindig a hatlapjat... You're holding it wrong. -
#6752 De lehet! :)
Mint az OVI a nokianal. Letöltöd és használhatod.
De akkor a többi telefonon is kell telepíteni? Ezt leírnád légyszíves hogy működik?
-
#6751 wtf? :D A gps minden telefonon ingyenes. Nem térképet akartál kérdezni? Vagy navigációt? Azt ad a Google, minimális adatforgalom kell hozzá mindig de amúgy használható. -
#6750 Sziasztok!
Egy kérdés!
Milyen telefonon ingyenes a GPS? Eddig csak a NOKIA-t tudtam, de most már androidosat akarok venni (HTC) és nem tudom, hogy ott fizetni kell a használatért vagy a telepítésért vagy letöltésért!
Tudtok adni egy márka listát, hogy milyen telefonon ingyenes mint a nokian? Samsungról nem jót hallottam!
Köszi -
#6749 tetszik a launcher, pofas -
#6748 Sirály -
#6747 Még 1 körte :
Huawei bejelentette a régóta pletykált, Honor nevű okostelefonját.
Huawei Honor specifikációk:
- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA: 14,4 Mbps, HSUPA: 5,76 Mbps
- Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n (DLNA)
- A-GPS, digitális iránytű
- Giroszkóp, gyorsulásmérő, fényérzékelő, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 4 col, 854 × 480 pixel, kapacitív és multitouch
- Előlapi kamera: 2 megapixel
- Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- 1,4 GHz-es processzor
- 512 MB RAM, 4 GB ROM, microSD foglalat
- Google Android 2.3.5
- Rádió, szabványos hangkimenet
- Akku: 1900 mAh
- Tömeg: 140 gramm
- Mélység: 10,9 mm
-
#6746 egy probat meger, aranyos (vert ki lehet kapcsolni)
Yumm -
#6745 Vegyen hozzá külső tokot, 21 ezerért 1300mAh-s akksisat. -
#6744 Mé nem jó? Ne válogass. :P -
#6743 nemjó.
Amúgy pénteken apukám is androidos lett (nemtom meddig). Samsung Galaxy S2 vel kezdi. Azt kell mondjam gyors :D ,bár hamar lemerül. -
xxxpaulxxx #6742 nekem hiányozna a sense :D -
#6741 szerintem azért fogyott annyi mert azthitték valamilyen ájfont vesznek
Btw tényleg jó kis cucc, elgondolkoztam egy pillanatig rajta énis, aztán felébresztettem magam, és rájöttem hogy a HD2-t fölös lecserélnem, főleg ennyiért...
A htc sensation is nagyon tetszik ebben a kategóriában, az tapintásra mintha kicsit minőségibb lenne, vagy nemistudom...
Erőben viszont samu nyer. Kérdés kinek mi számít inkább :)
-
#6740 Impressziv. Nem veletlen, qrvajo keszulek. -
#6739 10milla s2, nem gyenge. 8 het alatt adtak el 5 milliot pluszba elvileg, pedig csak most jelent meg amerikaban. -
#6738 K-9 -
#6737 tényleg rendes email klienst tud valaki? -
#6736 Nincs androidos telóm viszont pna igen úgyhogy kösz. :D -
xxxpaulxxx #6735 Az enyémnek a widgetje nagyon lassan tölt be, illetve néha nem is: Most kipróbálok párat:) -
#6734 beépített alap :D
-
#6733 iGO 8.3.x és újabb programokhoz.
20 Kelet-Európai ország legfrissebb TopMap (2011.07 )térképek Link -
xxxpaulxxx #6732 Szerintetek melyik a legjobb (google-el szinkronizáló) naptár progi?:) -
#6731 osszefoglalva top ios5 features: link
fantasztikusan innovativ uj ficsorok, ahogy azt az apple-tol megszokhattuk :) -
#6730 en is mar kiprobaltam legalabb 8 felet, NDT -vel huztam nagyon sokaig de az utolso 2 release -ben wi-fi mellett folyamatos "battery drain" volt es a faszom se fog utolag keverni a ROM -al hogy en magamnak fixaljam. viszont NexusHD2 -nek megjelent a 2.3.6 -os verzioja ami erdekel mert uj kernel meg service -t kapott.
(teljesen alap erre szoktak a dev releaseket irni) -
#6729 jaja, sebességbe nem semmi a cucc, más romot már nem is fogok telepíteni eldöntöttem nemrég, amiket próbáltam mind vagy lassabb volt, vagy volt valami hibája...
-
tiszta ájfon másolat -
#6727 Rákerestem és 1930 mAh akkumulátort írnak...
Nagyon need ez a teló. -
#6726 jaja (1930 mAh) :D gondolom ez miatt is testes a csoppsegem. nem fogom hypolni a MIUI -t (csak a ROMjaikat probaltam eddig) de ennyi penzert eleg jo valasztas.
-
#6725 annak van baromi jó aksija nem? -
#6724 MIUI One - es mar tokeletesen mukodik rajta az uj droid raadasul nem semmi support van
(maga a keszulik stat is jo meg kulsore is tetszos) -
#6723 Brit webshopokbol be lehet szerezni a Meizu M9-et (meg a kepernyoje is 3.5" :D), csak sajnos annyiba kerul mint egy Galaxy S. -
#6722 Akkor mi van ha beperli?.. Majd kitiltja ő is az Almát és árulja a körtét. nagyobb piaca van.Kina szarik az ilyenre.Van vásárló erő és már v an technikai háttér, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele. -
#6721 Volt valami 50ezer Ft-os kínai androidos teló, asszem 2 magos és nem rég mutatták be csak még bugos volt rajta bemutatón is a 2.3.5-ös android. Lehet Meizu volt nem tom, de az erősen need volt. -
#6720 Jaja, a Samsung kopott bele a levesukbe a legjobban, azert... :D A kinaiakat is fogjak majd perelni, olvastam hogy 40 szabadalmat vedetett le az Alma naluk. -
#6719 Kinának jó a stratégiája nem is kell nekik az Eu piac, lemásolják a legnépszerűbb termékeket és eladják a saját piacukon ahol milliárdos nagyságban meg is veszik. Gazdaságuk meg nő. -
#6718 Eu piacra nem hinném hogy behozzák hivatalosan,Nagy konkurencia lenne a Samunak meg az almának . -
#6717 Én őket perelném az Apple helyében nem a Samsungot btw; :D Miért a Samsungot perlik? Mert ők a konkurencia. asdasd -
#6716 Kifli imadni fogja... -
#6715 140 ből itthon meg kapnám meg is veszem :D -
#6714 Egy új Körte : Várhatóan még október előtt piacra kerül a két- és négymagos processzorral szerelt Meizu MX.