36194
-
#6833 Kindle Fire 199 USD -
#6832 ja meg csak annyi, hogy nincs meg egy ilyen agyament launcher amibe ennyi mindent lehetne beallitani.
szoval akinek van szabad 10perce egy sanszot adjon neki -
#6831 "Go Launcher" nagyon jo, de akkor mar en is megosztom a sajatom: adw launcher ex
(egy probat meger mindenkeppen - nem irom le mi mindent tud, megnezve beszedesebb) -
#6830 Sziasztok!
Átmentem előfizetésesbe, és így már van 150mb netem. Ez ugye azt jelenti hogy napi 5 mb-om van. Sokan mondták hogy fb-ra elég, de nem nagyon. 3-szor felmegyek, és már meg is telt az 5 mb. Fent van a 3G Watchdog, de abban ha rámegyek a "Usage by application"-re, akkor az első helyen ez van: Download, Media Storage, DRM Protected Content Storage, Download Manager.
Ez veszi le a legtöbbet. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni, vagy most pontosan mi ez?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#6829 Go Launcher FTW! Nalam is ez a nyero, klasszak a widgetjeik, ez az uj switch is telitalalat (es ingyenes):
.
Par nagyreszt a Sense-re hajaz... (a la launcher pro) :)
Legjobb free naptar widget szvsz. -
#6828 review -
#6827 link lemaradt: > -
#6826 Innen lelehet tölteni, van értelme vagy telefonra lejön magától ? -
#6825 ??? nekem semmi azt írja a rendszer friss.(2.3.4) Nem bugos mert gondvolt vele 3 hete, és vissza vonták-Wi-Fi hiba stb. ? -
#6824 most jött meg nekem a 2.3.6 os stockra. anybody else? -
#6823 durva eladasi adatok: link link
android novekszik, ios stagnal, tobbi csokken. -
#6822 Én launcher pro-t használok, ezzel gyorsabb a telefon nálam. -
#6821 Szinte mindegyik launcherben megtalálhatók. -
#6820 én a go launcer ex-et használom, nagyon pofás képernyő váltás effektek is vannak benne :)
-
#6819 eleg jo, en azt hasznalom epp, de elforgatas ott sincs. -
#6818 A laubcher pro a gyári nexus s skint használja alapból és el lehet forgatni ,meg gyors is és ingyenes nem kell root sem hozzá.
-
#6817 pl. nezd meg az ADW -t -
#6816 Gyári gingerbread launchere az milyen? Mint pl a Nexus S-é (Ha azon az van, tudsz mutatni olyat?) -
#6815 ja, itt is irjak h csak egy bug az egesz es egy ido mulva vissza is megy.. az meg megoldas lehetne ha letezne belole modositott verzio ami tud ilyet. amugy nemtom mert ragaszkodsz hozza, sok jobb launcher van. -
#6814 Erre gondoltam, meg találtam.
Csak nekem nem jó. -
#6813 Nekem néha bugolódik a Galaxy S Launchere, és elfordítva mutatja. Szóval ez valahol csak megoldható.. Ha látsz valamit ezzel kapcsolatban linkelsz(Ha véletlen találsz.) :D -
#6812 marpedig ez csak a launchertol fugg, ami nem tudja. mas megoldas nincs, mint mas launcher hasznalata. -
#6811 Ja a menu... Mar leesett... :DD Koran van. -
#6810 Az a baj hogy nem szeretem az ilyen launchereket :D, csak a gyári. :D De kösz neked is. :D -
#6809 Nem pont, de kösz. :D -
#6808 Rakj fel egy launcher-t ami tudja, pl GO Launcher EX, és állítsd be, hogy forogjon a menü is. Ezt a homescreenen tudod, ha nyomsz egy menü gombot (jobb oldali), majd preference és ott lesz majd valamelyik. -
#6807 Settings -> Display settings -> Auto-rotate screen... -
#6806 Hogy tudom megcsinálni hogy elforgatható legyen a menü hogyha oldalvást tartom a telefont? (Remélem értitek)
Galaxy S-em van. Minden ötletet várok, ha root kell hozzá ha nem. -
#6805 nem olyan régen érdekes jelenséget vettem észre a kijelzővel. Van rajta fólia már a kezdetek óta (~másfél éve)
Szóval bizonyos szögből úgy tűnt mintha be lenne repedve a kijelzőüveg meg mintha kerek foltok lettek volna rajta.ma le vettem a fóliát és alatta volt egy teljesen matt réteg .Letisztítottam ,a fóliát "elmostam" visszaraktam,csak így tűnt fel mennyit rontott már a képen,most sokkal jobb lett.
csak arra nem jöttem rá hogy mitől alakult ki ez a réteg és hogy keletkeztek benne azok a formák :D a kijelző tiszta volt mikor felkerült a fólia rá -
#6804 -
#6803 üdv!
ezt a hibát miért kapom amikor elinditanám a Kona's Crate nevü játékot? (ace 2.3.3)
http://kepzelet.com/pictures/2011/0927/fe00e203859941ae94e6a27a53db491c/SC20110927-145335.JPG -
#6802 Új telefon. asfdgfdhgf -
#6801 Samsung galaxy acere melyik a legjobb ROM? -
#6800 de az am, mondjuk menet kozben van mar R12 es nagyon sok rom mar erre epul szoval egy probat adjal neki -
#6799 2.6.32.17-cyanogenmod-g80efa45 -
#6798 kernel?
Nézz olyan rom-ot, ami tytung_R11-el van, az jó alap :D
-
#6797 nyilván.viszont akkor így akár lehetne akadásmentes is,de nem az :D -
#6796 valamit valamiert.... -
#6795 legendre persze :D
most ugye cm7 van fent.de a sebességgel nem teljesen vagyok kibékülve.menüben/az asztal váltáskor meg-megakad,hiába van "teljesítmény centrikusra" állítva.Legalább is ha az alap 245-600 freki van belőve.ha fentebb tolom a dolgokat persze javul a helyzet,de az meg gondolom az aksira nem lesz jótékony hatással :D -
BPA102 #6794 Nekem a telefon Huawei u8220 ( T-Mobile Pulse )
2.1 update1
DMC-ROM 2.1r7 -> Imádom gyors a telefon nem akad
Tablet Modroid v2 amit épp most fordítok le Magyar nyelvre! Ezt is szeretem tökéletes vele a tablet