36194
  • Rossi1
    Nagyon jó! Köszönöm!
  • aate
    Olvasd el ezt > android alapok kezdőknek.
  • Rossi1
    Köszi!
  • SzirmosSzisza
    Most így hirtelen ezek:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=3903
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=6151
  • Rossi1
    Hello,

Most váltottam Iphone-ról Androidra. Eddig egy Iphone 2G-m volt szóval "félokos" telomat cseréltem le. Nagyjából képben voltam, hittem idáig, de most hogy megvan az Xperiam rámszakadt a világ!:)

Nem tudnátok olyan oldalt mutatni, ahol alapoktól elmagyarázzák az androidot, kb. mik a kötelező hasznos app-ek stb...

Nagyon köszi
    Norbi
  • TaRka0107
    Nektek szokott olyat csinálni a fancy órája hogy nem jár egy ideig, pl. 10:12 mutat a fancy, de már van 10:30 a jobb felső sarokban lévő óra szerint, meg minden más óra szerint.:D
  • desigo
    Fancy Widgets
  • masoma
    ennek a widgetnek mi a neve? (felső óra)
  • repvez
    köszi igy jó lett, de a market valamiért nem tölti le a progikat csak sorbaállitja letöltéshez öket, keresni és rákattintani a letöltésre tudok, de nem tölti le a telefonra oket.

Az online rádiót hogyan kell felvenni a winamp kedvencek közé, mennyi adatforgalmat generál ?
  • Narxis
    Lehet nem hiányoznak az átlag iphone usereknek ezek a funkciók.
  • Solten
    "Véleményem szerint a Nokia abba bukott bele, hogy rengeteg telefont hozott létre, különböző igények kielégítésére, miközben az Apple készített egyet, amely minden igényt kielégít."

Olyan keszulek nem letezik ami minden kielegitene. Pl. a marhadraga "okostelefon" iPhone nem tud nativ tetheringet / mass storage-t (egy ~30k-s androidos kutyu meg igen, de ez egy masik tortenet).
  • Solten
    email app es beirod a szokasos adatokat (jelszo, felshasznalonev, pop3, smtp): link.
  • desigo
    [URL=http://androidportal.hu/2011-10-11/reszletes-tortenetem-hogyan-valtottam-iphone-4-rol-samsung-galaxy-s-ii-re]"Részletes történetem, hogyan váltottam iPhone 4-ről Samsung Galaxy S II-re"[/URL]
  • repvez
    milyen adatokat kell beirni a telefonba az account részhez ha a freemail emaileimet is szeretném megkapni a telefonra?

És most miért nem jönnek le a programok a marketröl minig csak berakja várakozási listába?

A telefonba 2g elérést adtam csak meg , de a 3g watchog ba ugy állitom be hogy az ikonját csak akkor mutassa ha a 3g aktiv és mindig kijelzi akkor aez azt jelenti hogy megy a 3g vagy a progi rossz?
  • TaRka0107
    Lehet...:D
  • PeeTeR
    igen most jott ki, gyanitom hogy a 7.1 RC1 -el keverte ami meg nyaron jott ki. szoval ezert irta hogy mar egy ideje kint van.
  • 5c0rp330n
    a stabil szerintem a napokban jott ki, ma vagy tegnap. eddig az en telomra csak nightly-k voltak, stabil nem volt (semmilyen CM-bol), most h kijott az is, kiprobaltam, es eddig baromira bejon, kicsit mas szint mint a samsung amiket csinal, gyorsabb, okosabb :D remelem az aksi is birni fogja hasonloan.
  • TaRka0107
    Már egy ideje, amúgy pont most raktam fel nem rég.
  • Solten
    Bajban az Apple, megint gond az antenna
  • 5c0rp330n
    kijott a CyanogenMod 7.1
  • DeerHunter01
    Tudtok olyan programot, ami lassítva vesz fel videót ? :D
    Egyik haver BADA telóján van ilyen funkció, hatalmasakat lehet rajta szakadni :D
  • repvez
    tud valaki egy kicsit komolyabb játékokat amit bluetoothon keresztül vagy wifin lehetne multiba játszani?
    Lövöldözös vagy olyan mint a worms ami szorakoztato, de kis méretüek

ÉS Defyhez melyik keyboardot ajánlanátok amibe van magyar szotár és prev szövegbevitel ?Mert a gyári angol és igy egy csomo sót hibásan változtat meg a szövegben
  • Jim Morrison
    ja, nekem kb 1hete ilyen, mintha lassabb lenne, de az updatek 1mp alatt lent vannak.

Na, hogy majd legyen a bannerban a launcherekről fül, itt van egy kettő ami most jutott eszembe, mondjatok még amit érdemes lenne betenni:
    -Go launcher Ex
    -ADW Launcher
    -Regina 3D Launcher
    -SPB Shell 3D
    -LaucnherPro
    -Launcher 7
  • Morphin
    Igen...nekem tök8...ez kicsit többet tölt. viszont jó hogy lehet jobbra-balra lapozgatni.
  • zoliii
    Nektek is ilyen lett a Market?
    Nekem a régi kinézett jobban tetszett!
  • Jim Morrison
    SPB launcherből valaki nem tudna működőt linkelni? :) kipróbálnám, csak amiket találtam market freezeel lehetne csak használni...
  • masoma
    linkek nem működnek, a lényeg, hogy az lg mobile updatert használom...bocs a dupláért
  • masoma
    sziasztok!
    az lg p500 (optimus one) gingerbread frissítésével kapcsolatban lenne problémám. mikor csatlakoztatom a mobilt így néz ki. viszont ha megnézem a támogatott országokat a modell a frissítésével kapcsolatban megjelenik a gingerbread és mellette a Hungary, magyarán már rég elérhető mégsem tudom frissíteni. kicsit már kivagyok, hogy 1.5 hete próbálkozom és semmi:S
  • Narxis
    Asszem van ilyen ADW Launcher-hez is.
  • aate
    GO Launcher EX és hozzá a GO Launcher Notification
  • pongi10
    Sziasztok! Olyan appot keresek ami hasonlóan a windows phonehoz egyben jelzi az smseim a facebook üzeneteim és az emailjeim. illetve esetleg érzékelné hogy ha fent van facebookon akkor ne sms-t küldjön hanem facebookon üzenjen neki.
    előre is köszi
  • Narxis
    Már régóta...
  • Chris Lowe
    Android market mióta magyar nyelvü?
  • Jim Morrison
    gondoltam rá hogy vágok ki belőle. Akkor majd vágok is.
  • Narxis
    Jó az új banner. :p

• ldavid
    robotos jobb volt szvsz, meg ez így túl magas
  • Jim Morrison
  • kifli
    méé van ipad a bannerbe? 
  • Jim Morrison
    Na mit szólnátok egy ilyesmi bannerhez? ha lesz időm akkor a linkeket majd kirakom a legördülő menüből (ha valakinek van ideje, akkor megcsinálhatja 3 oszlop ugyanezekkel a linkekkel =). Persze jobb lesz ez csak ilyen koncepció.
  • masoma
    hello!
    tudtok mondani egy jó appot ami nézi, hogy mennyit beszéltem és mennyibe kerültek a hívások? és ráadásként még összegzi is? (call meter programot találtam de ezen nem tudom hogy kell beállítani a tarifákat)
    előre köszönöm