36194
  • Solten
    De jo lett volna bele min. egy Cortex A8... De vegulis is, nagy kijelzo, olcson...
  • Vadnokedli
    "A versenyképes árú Skate vékony 11,35 mm-es házában,.." hát ma m ár kb az átlag 9mm :D (de én amúgy leszarom.)
  • PeeTeR
    kene szereznem egy ilyen android -os hatlapot de az egyetlem fém amit talaltam 19rugo volt. es tekintettel arra hogy mekkora is kell egy HD2 nem kicsi ripoff. lehet inkabb felpoliroztatom es rafujatom fenyezo ismerossel :D
  • desigo
    ZTE Skate világpremier

+ még év végéig 30 db új ZTE modell
  • EvilHedgehog
    Üdv!

Bumeráng show letöltő.. innen vihető.. :)

LINK
  • JaSoN HuNTeR #6708
    8GBos kártya van nekem a telefonba és kb 2GB van leterhelve.
  • Falkon
    A Rio akad, ha sok szar van.
  • JaSoN HuNTeR #6706
    Samsung Galaxy Acen akinek persze ilyen készüléke van, akad az Angry Birds? Szinte az összes verzió.

Iphone 3Gn nekem ennyire nem akadt pedig annak csak 412MHZs procija van és csak 128mb ram...
    Eléggé idegesitő.

Komolyabb megjelenitést kivánó játékok [3D]-s játék se röccen meg de ez a 2Ds madaras meg igen...
    WHY?
  • JaSoN HuNTeR #6705
    Inkább Sony Ericsson X8 mint a Mini mert egy árba vannak és jobb a minősége. :)
  • Jim Morrison
    Kifli van Romod?
  • xxxpaulxxx
    Hmmm köszi, akkor megnyugodtam:)
  • ldavid
    pedig ennek csak rezisztív kijelzőnél lenne értelme
  • TaRka0107
    Igen, ha puha valamire teszed le, akkor nem annyira reagál rá, ha asztalra teszed le akkor igen. Nem is tudom melyik topikban volt erről szó még régebben. (lehet hogy ebben:D)
  • xxxpaulxxx
    Lehetséges az, hogy egy teló fektetett állapotban nem mindig reagál a touchra? Esetleg rosszul? Aztán ha a kezembe veszem, akkor meg jó. De ez csak néha fordul elő:D
  • PeeTeR
    felraktam a "ROModat" tegnap :D
    nagyon baba, kepek alapjan is szimpatikus volt de kiprobalva - no comment :D
    gyors, pici es semmi hibat nem talaltam
  • Met
    A Galaxy Mini megbízható készülék?
  • vass17
    Valószínűleg az üveg mögötti érzékelőfóliával lehet gond. Úgy tudom, megtörténhet, hogy idővel összemegy vagy elenged a ragasztása, legalábbis korábban olvastam róla, természetesen pont a HTC-k esetében.
  • Narxis
    Ajaj, akkor szerviz.
  • Figliar
    Köszi, kipróbáltam... a képernyő nem érzékel fentről lefelé 8,5mm-t :(
  • kifli
    aszem van ilyen tapi tesztelő progi, azzal meg tudod nézni, hogy érzékeli-e az érintést felül...
  • Figliar
    Sziasztok! :)

Nemrég vettem észre, hogy HTC Wildfire készülékemen a képernyő tetejéről lehúzható panelt egyszerűen nem lehet lehúzni. Hard reseteltem a telefont de a probléma továbbra is fenn áll. Szerintetek a képernyő a rossz vagy esetleg valami más lehet az oka?

Itt egy videó a telefonomról:
    Közben am halálra nyálaztam már a nyelvi és billentyűzet beállítási lehetőségeimet, legördülő menüt, ha hosszan nyomom a gombot, stb, minden be van már kapcsolva, de semmi. No ékezet. Na mindegy, majd a ROm ha valaki ad egy jó tippet rá :)
    Értem, köszi a tippet.
    Jim neked gyári ROM van rajta vagy esetleg használsz valami másat?
  • kemszi2
    nekem is gsmline-os a telefonom.a gyári htc rommal is volt ékezetes betűm,meg a mostani cyanogen-ben is megvan ugyanúgy.érdemes amúgy másik romot feltenni(így a menü is többé kevésbé magyar lett).Nekem bejött.igaz az elején meg kell vele szenvedni.pl a gps nem akart működni nekem ,pont akkor derült ki mikor szükségem lett volna rá,de egy kis utánaolvasás után sikerült kideríteni hogy frissíteni kell a radionak a romját vagy driverét vagy mia jóistent :)
    #6644,#6645: Köszi a válaszokat, ezek szerint én max a rootolást fogom használni, mivel torrentes alkalmazásoknál írták, hogy ez az nem megy, és ehhez ez kell. A NEO Romja nekem tökéletes designt ad, legalábbis amíg, meg nem unom :D
    #6646: Sajnos nem, már próbáltam, nem történik semmi, ha átállítom a billentyűzetet, akkor hosszú gombnyomásra a pontot, számokat, stb teszi bele. Néztem beállításoknál, hogy hiába ki van választva a magyar nyelv csak kínai meg japán karakterek vannak felprogramozva a telefonba, ékezetesek nem. Am GSMline-os teló, szóval az ékezethiány a külföldi mivolt miatt lehet. De ezek szerint nem lehet pótolni? Vagy mégis főzőt romot kell majd használnom hozzá?
    #6680: Én mikor először beállítottam az e-mail, facebook, stb fiókomat, a telefon neten keresztül betette az összes FB-s ismerősöm nevét a telóba a rendes telefonszámok közé és akinek van száma valahova regelve, azt tudom egyből hívni, akinek nincs ,azt csak e-mailba szekálhatom. De nagyon durva, van 2 kóreai ismerősöm és megvan mindkettőjük+62-es mobilszáma is :D
  • Falkon
    Köszi :)
  • desigo
    3G Watchdog
  • Falkon
    Megnéztem, jobban járok, ha átmegyek előfizetésesbe. 3000 rugó havonta, 150mb net, 10 sms, 5 óra tv. Van valami program ami kiállt, ha elérem a 150mb-t? Vagy esetleg akkor letiltja.
  • zoliii
    Feltettem a telómra a SwiftDroidot (LG GT540)! Ha bekapcsolom a rádiót, akkor bekapcsol a bluetooths is! :(
    Ha kikapcsolom a bluetoothst, akkor nincs rádió :( Ez csak azért zavar, mert ha így hallgatok rádiót, akkor így bekapcsolt bluetooths mellett jobban merül az aksi :( Remélem kijavítják majd!
  • Falkon
    Minden ki van kapcsolva.
  • Vadnokedli
    Nem vesz az le semmit se... :D Csak érteni kell hozzá, a Szinkronizációt offolni, meg a GPS nél az Use wireless networksot offolni
  • PeeTeR
    LG LU6200

uhm nem emlekszel, hogy volt -e linkelve mar, ha igen soz :)
  • tenkenorman
    ha használtan vesz, garanciálisat találsz 40 ér egész jókat, talán desire, motorola defy, milestone 2 stb.
  • SzirmosSzisza
    Nemrég mutatták, hogy be lehet szinkronizálni fáccsé barátok telószámát névjegyzékbe, tök jó, hogy végre van benne 1 csomó szám :D
  • PeeTeR
    az se gyenge mutatvany :D
  • desigo
    környéken van egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    takarodjakurvaanyádba
    nevű
    mindig elmosolyodok amikor látom xD
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDD
  • PeeTeR
    vedelem*
  • PeeTeR
    komoly wifi vedel, az elobb lottem :D

• Rage47
    akkor is levesz, ha kikapcsolod a háttérben lévő szinkronizálást és kilépsz minden appból?