36194
-
#6793 kernel fuggo, build fuggo, GB fuggo :D
(de nalam is HDCM7 valt be legjobban) -
BPA102 #6792 Attól függ mihez! -
#6791 hyperdroid-cm7
De gondolom, te a legendre vagy kíváncsi nem? :D
-
#6790 egyébként ki melyik romot tartja a legjobbnak? -
#6789 ja az lemaradt hogy fullra van animalva minden, a widget -ek is mintha buborekok lennenek, pattoknak meg deformalodnak. szemetesbe is ilyen "ájfonos" animacioval kerul :D -
#6788 valahogy igy nez ki a beta release:
(r11-tytung -al tokeletesen fut, sehol egy lag, mukodik majdnem minden - igazabol csak a widgetekkel van neha gubanc de ezt irta is a dev hogy nem mindegyik reagal. de ebbol is ossz-vissz 2 nem jo kulon widget a galleriahoz meg a videokhoz. Timescape megy rendesen, wifi/bt/gps szinten jo)
osszesegeben nem rossz rom van SE Arc -on de nem is egy nagy durranas :P -
#6787 Csak a liszenszek miatt vette meg, azt nyilatkozták, hogy a mobil üzletágba nem kívánnak beleszólni.
Meg nem hinném, hogy a régi telefont/telefonokat ez befolyásolná, max a frissen megjelenőket. -
#6786 google megvettet motot, szerintem a supportal ezután nem lesz gond, bár kitudja...
-
BPA102 #6785 Még sem kell az sdk dolog sikerült megoldanom hogy az apk kibontottam és megleltem a stringet! -
#6784 Nagyobb telefon nem fér el normálisan a zsebemben, meg én nem szeretem a tepsiket.
Gondoltam még a Defyre de egyrészt a mini olcsóbb másrészt itt a topicban jópáran mondták hogy ne vegyek Defyt a szoftver és a support miatt. -
BPA102 #6783 Nálam is ez a hiba az u8220 -al :D -
#6782 Igen ez az ,,új" mini jónak tűnik ,(csak kicsi a kijelző )4" alatt elég kényelmetlen a böngészés ezért cseréltem le a Samu minit. -
BPA102 #6781 Nekem a lejjebb említett itthon még nem kapható huawei nagyon tetszik! Bár most is az van! WM8650 Blue Led? Nem talált rá valako még magyar romot vagy valamit amitől magyar lenne a drága? -
#6780 Adj lóvét. :)
#6779: Valószínűleg Xperia Mini lesz. -
#6779 Kórvonaladózott már milyet akarsz majd venni ? -
BPA102 #6778 Akkor ideje beszerezni! Nálam karattyol a teló és a tablet is :D -
#6777 :DDD
majd mesélj, nekem most nincs kedvem baszogatni :)
-
#6776 Ezt nem tudom, sajna még nincs androidos telóm így még egy sor kódot sem írtam rá. :D -
BPA102 #6775 Üdvözlet a fórumozóknak! Neked is fatal
Létezik olyan megoldás hogy egy kész főzött romot leteszteljek az sdk -val? Illetve azok rendszer mappájit elérjem? layout stb... igazából a string.xml lenne a lényeg! -
#6774 Hello!
Nem tudja vki xperia Active kb mikor jelenik meg és mennyibe fog kerülni? Elövételben láttam angol oldalakon de ott eléggé drága. köszi elörre is. -
#6773 hahaha mit talaltam ezt nezd :DDD
SE Arc
beARCositom a HD2 -ot kivancsi vagyok mit portoltak ossze :D -
#6772 olyannyira orvosolható, hogy kb 1 órát volt a telefonon 6.5.x, miután hozzám került, addig is csak azért mert nem értem rá rögtön lecserélni :D
Egyébként úgy volt tervezve, hogy a telefon frissíthető lesz majd wp7-re, csak ms-ék elcsúsztak a dolgokkal...
Nem véletlenül rejtették el a memoria egy részét, kapott multitouch kijelzőt, és az n-es wifi is rejtve volt.
#6769: telefonokba eddig gagyiszarok voltak, fater egyszer vett egyet, t-nél, kb 3x vitte vissza gariztatni, egyszer a jack csatlakozó szart be, és kétszer nem volt hajladó telefon hálózatra csatlakozni.
Azóta htc touch hd-ja van, és azzal nem volt gondja... -
#6771 nem nekem kell... :) egyébként tényleg nincs rendes email widget.
#6745: és akkor cseréljen 3 óránként aksit ... fasza :D -
#6770 Érdemes lehet, az asztali Operában is van turbo funkció. -
#6769 A hálózati eszközöknél kezdi kiszorítani a Ciscot úgyhogy szerintem csak nem lehet annyira fos. -
#6768 nem tudja valaki hogy a htc sensation EX mikor jelenik meg itthon? -
xxxpaulxxx #6767 Előfizettem mobilnetre és az volna a kérdésem, hogy ha modemként használom a telefonomat, akkor gépen is Operát érdemes használni, hogy kevesebb legyen az adatforgalom? Mert előbb kipróbáltam és gépről nagyon zabálja a megákat:D -
Sony ericcson Live walkman -
#6765 Huawei évek óta gyártja a szolgáltatók készülékeit (T-mobil,Vodafone) Red Bull Mobil -
#6764 addig amig nincs semmi teszt/ertekeles ezt igy azert nehez kijelenteni de gyanitom nem egy rozoga kacat -
#6763 szerintetek minőségi? [Ezt a márkát nem ismerem] -
$ 199 -
#6761 Egyenlőre csak az ázsiai piacon kezdik árulni árról nincs hír.
-
#6760 Nekem most is szinkronizálja az appokat. Legalábbis legutóbb mikor flasheltem a gyári ROM-ot(2.2 Froyo), egyből telepítette azokat az appokat amiket korábban marketből töltöttem le.
Az mondjuk igaz, hogy az app beállításait nem menti, de pl. Angry Birds-höz már régóta van backup app. Amire van igény arra valaki biztos csinál appot. -
#6759 Nem kell telepíteni, alapból telepítve van. A térképek online vannak, ha rövidebb útra mész, mondjuk egy városon belül akkor érdemes otthon kijelölni az útvonalat és letölti a cache-be azt a részletet illetve te is kijelölhetsz valamennyi részt a térképből amit letölt. Nincs teljes offline. Ha nincs mobilinterneted vagy mindenképp telepíteni akarsz térképet akkor iGO ami nem teljesen hivatalos mivel nem árulják önállóan a programot, csak bizonyos készülékek mellé kapható, vagy marketből megveszed a Navigont. -
#6758 kerestem mar en is, de mindenhol "coming soon" van -
#6757 Ami igazán nagy dobás lesz benne az az iCloud. Sokkal sokrétűbb lesz, mint amit most tud a Gúgli. Pl ki tudod majd backupolni az Appjaidat is a felhőbe. (pl játékmentéseket, játékállásokat, file és doksi kezelő progikból a fileokat, stb), így ha ellopják a telódat, vagy leoffolod, akkor veszel egy újat, megadod az iCloud accodat, és mindent vissza fog állítani ahogy volt Wifin keresztül, PC sem kell hozzá.
Ha jól tudom az Android app-backupokat még nem tud csinálni, tehát ha pl visszatöltöd az Angry Birds-t, akkor kezdheted előről, nem fogja tudni te hol tartottál benne. Bár ahogy fejlődnek a dolgok gondolom hamarosan ott is meg lesz ez oldva. -
#6756 Várható ár? -
#6755 GPS ingyenes, program meg pl : az IGO -
#6754 A HD2 kib@szott jo telefon, mai szemmel is eros hardver, kulso kellemes, kar hogy elrontottak a 6.5-os winfoschal. de ez orvosolhato szerencsere.