36194
  • PeeTeR
    kernel fuggo, build fuggo, GB fuggo :D
    (de nalam is HDCM7 valt be legjobban)
  • BPA102
    Attól függ mihez!
  • kifli
    hyperdroid-cm7

De gondolom, te a legendre vagy kíváncsi nem? :D
  • kemszi2
    egyébként ki melyik romot tartja a legjobbnak?
  • PeeTeR
    ja az lemaradt hogy fullra van animalva minden, a widget -ek is mintha buborekok lennenek, pattoknak meg deformalodnak. szemetesbe is ilyen "ájfonos" animacioval kerul :D
  • PeeTeR
    valahogy igy nez ki a beta release:

(r11-tytung -al tokeletesen fut, sehol egy lag, mukodik majdnem minden - igazabol csak a widgetekkel van neha gubanc de ezt irta is a dev hogy nem mindegyik reagal. de ebbol is ossz-vissz 2 nem jo kulon widget a galleriahoz meg a videokhoz. Timescape megy rendesen, wifi/bt/gps szinten jo)

osszesegeben nem rossz rom van SE Arc -on de nem is egy nagy durranas :P
  • [HUN]FaTaL
    Csak a liszenszek miatt vette meg, azt nyilatkozták, hogy a mobil üzletágba nem kívánnak beleszólni.

Meg nem hinném, hogy a régi telefont/telefonokat ez befolyásolná, max a frissen megjelenőket.
  • kifli
    google megvettet motot, szerintem a supportal ezután nem lesz gond, bár kitudja...
  • BPA102
    Még sem kell az sdk dolog sikerült megoldanom hogy az apk kibontottam és megleltem a stringet!
  • [HUN]FaTaL
    Nagyobb telefon nem fér el normálisan a zsebemben, meg én nem szeretem a tepsiket.

Gondoltam még a Defyre de egyrészt a mini olcsóbb másrészt itt a topicban jópáran mondták hogy ne vegyek Defyt a szoftver és a support miatt.
  • BPA102
    Nálam is ez a hiba az u8220 -al :D
  • aate
    Igen ez az ,,új" mini jónak tűnik ,(csak kicsi a kijelző )4" alatt elég kényelmetlen a böngészés ezért cseréltem le a Samu minit.
  • BPA102
    Nekem a lejjebb említett itthon még nem kapható huawei nagyon tetszik! Bár most is az van! WM8650 Blue Led? Nem talált rá valako még magyar romot vagy valamit amitől magyar lenne a drága?
  • [HUN]FaTaL
    Adj lóvét. :)

#6779: Valószínűleg Xperia Mini lesz.
  • aate
    Kórvonaladózott már milyet akarsz majd venni ?
  • BPA102
    Akkor ideje beszerezni! Nálam karattyol a teló és a tablet is :D
  • kifli
    :DDD

majd mesélj, nekem most nincs kedvem baszogatni :)
  • [HUN]FaTaL
    Ezt nem tudom, sajna még nincs androidos telóm így még egy sor kódot sem írtam rá. :D
  • BPA102
    Üdvözlet a fórumozóknak! Neked is fatal

Létezik olyan megoldás hogy egy kész főzött romot leteszteljek az sdk -val? Illetve azok rendszer mappájit elérjem? layout stb... igazából a string.xml lenne a lényeg!
  • Nivea
    Hello!
    Nem tudja vki xperia Active kb mikor jelenik meg és mennyibe fog kerülni? Elövételben láttam angol oldalakon de ott eléggé drága. köszi elörre is.
  • PeeTeR
    hahaha mit talaltam ezt nezd :DDD
    SE Arc
    beARCositom a HD2 -ot kivancsi vagyok mit portoltak ossze :D
  • kifli
    olyannyira orvosolható, hogy kb 1 órát volt a telefonon 6.5.x, miután hozzám került, addig is csak azért mert nem értem rá rögtön lecserélni :D

Egyébként úgy volt tervezve, hogy a telefon frissíthető lesz majd wp7-re, csak ms-ék elcsúsztak a dolgokkal...
    Nem véletlenül rejtették el a memoria egy részét, kapott multitouch kijelzőt, és az n-es wifi is rejtve volt.

#6769: telefonokba eddig gagyiszarok voltak, fater egyszer vett egyet, t-nél, kb 3x vitte vissza gariztatni, egyszer a jack csatlakozó szart be, és kétszer nem volt hajladó telefon hálózatra csatlakozni.

Azóta htc touch hd-ja van, és azzal nem volt gondja...
  • Jim Morrison
    nem nekem kell... :) egyébként tényleg nincs rendes email widget.
    #6745: és akkor cseréljen 3 óránként aksit ... fasza :D
  • [HUN]FaTaL
    Érdemes lehet, az asztali Operában is van turbo funkció.
  • [HUN]FaTaL
    A hálózati eszközöknél kezdi kiszorítani a Ciscot úgyhogy szerintem csak nem lehet annyira fos.
  • oneal1
    nem tudja valaki hogy a htc sensation EX mikor jelenik meg itthon?
  • xxxpaulxxx
    Előfizettem mobilnetre és az volna a kérdésem, hogy ha modemként használom a telefonomat, akkor gépen is Operát érdemes használni, hogy kevesebb legyen az adatforgalom? Mert előbb kipróbáltam és gépről nagyon zabálja a megákat:D
  • aate

Sony ericcson Live walkman
  • aate
    Huawei évek óta gyártja a szolgáltatók készülékeit (T-mobil,Vodafone) Red Bull Mobil
  • PeeTeR
    addig amig nincs semmi teszt/ertekeles ezt igy azert nehez kijelenteni de gyanitom nem egy rozoga kacat
  • JaSoN HuNTeR #6763
    szerintetek minőségi? [Ezt a márkát nem ismerem]
  • aate

$ 199
  • aate
    Egyenlőre csak az ázsiai piacon kezdik árulni árról nincs hír.
  • Narxis
    Nekem most is szinkronizálja az appokat. Legalábbis legutóbb mikor flasheltem a gyári ROM-ot(2.2 Froyo), egyből telepítette azokat az appokat amiket korábban marketből töltöttem le.

Az mondjuk igaz, hogy az app beállításait nem menti, de pl. Angry Birds-höz már régóta van backup app. Amire van igény arra valaki biztos csinál appot.
  • Narxis
    Nem kell telepíteni, alapból telepítve van. A térképek online vannak, ha rövidebb útra mész, mondjuk egy városon belül akkor érdemes otthon kijelölni az útvonalat és letölti a cache-be azt a részletet illetve te is kijelölhetsz valamennyi részt a térképből amit letölt. Nincs teljes offline. Ha nincs mobilinterneted vagy mindenképp telepíteni akarsz térképet akkor iGO ami nem teljesen hivatalos mivel nem árulják önállóan a programot, csak bizonyos készülékek mellé kapható, vagy marketből megveszed a Navigont.
  • PeeTeR
    kerestem mar en is, de mindenhol "coming soon" van
  • GregSB
    Ami igazán nagy dobás lesz benne az az iCloud. Sokkal sokrétűbb lesz, mint amit most tud a Gúgli. Pl ki tudod majd backupolni az Appjaidat is a felhőbe. (pl játékmentéseket, játékállásokat, file és doksi kezelő progikból a fileokat, stb), így ha ellopják a telódat, vagy leoffolod, akkor veszel egy újat, megadod az iCloud accodat, és mindent vissza fog állítani ahogy volt Wifin keresztül, PC sem kell hozzá.

Ha jól tudom az Android app-backupokat még nem tud csinálni, tehát ha pl visszatöltöd az Angry Birds-t, akkor kezdheted előről, nem fogja tudni te hol tartottál benne. Bár ahogy fejlődnek a dolgok gondolom hamarosan ott is meg lesz ez oldva.
  • [HUN]FaTaL
    Várható ár?
  • aate
    GPS ingyenes, program meg pl : az IGO
  • Solten
    A HD2 kib@szott jo telefon, mai szemmel is eros hardver, kulso kellemes, kar hogy elrontottak a 6.5-os winfoschal. de ez orvosolhato szerencsere.