36194
  • aate
    Ma reggel automatikusan megkaptam a frissítés 2.3.6 v .Csak újra kelett indítanom a telefont és kész.
  • aate
    Ha kicsit néznél is akkor láthatnád leírtam ez egy koncepció telefon. A Prime-nek meg már van hivatalos honlapja be is linkeltem. Egyébként meg a nexus hivatalos fórumáról vettem az infókat :P
  • GregSB
    Nem lehet rá Honeycombos appokat telepíteni, és az android market sem érhető el rajta, csak az Amazon boltja. Ez egy zárt tablet lesz, ami az Amazon rendszerére fog épülni, kb olyan mint az iPad + iTunes kombó.
  • kemszi2
    androidos fejegység:
    lassan a bojlereken is ez lesz XD
  • GregSB
    Okt 11.-én mutatja be a Google és Samsung az új Nexus telefont:

• JaSoN HuNTeR #6868
    nextel.

Nextel shop.

Én itt vettem az Acemet.
  • ThugEdge
    sziasztok
    tudnátok mondani olyan gsm boltot, akiknél érdemes telefont vásárolni bp-en?
  • 5c0rp330n
    mar nem azert mondom, de megis honnan veszed, hogy ezek hivatalos cuccok? hivatalosan abszolut semmit nem lehet meg tudni a nexus prime-rol sem (aminek a neve sem biztos, hogy ez lesz), nemhogy az az utanirol. az egesz egy qrvanagy kamu :)
  • Jim Morrison
    ajj de jól néz ki ! (hirtelen nem találtam a válasz erre gombot :D)
  • aate
    Végül is a Prime is olyan lett mint amilyenek beharangozták meg milyenek a ,,fantom" képek mutatták. A Prime oldala már hivatalos csak még nem jelent meg.
    Release Date : As Early As October-or Thanksgiving 2011. (A Prime az eddig látott képeken kinézetre nekem nem jön be, )
  • kifli
    most hogy mondod :DDD
  • ldavid
    "The screen is a 4.5 inch display with a 1024 x 768 pixel resolution"
    4:3-as kijelző vicces lenne, ezek valamit nagyon benézhettek
  • aate
    Nexus support fórumán kutakodtam ott linkelte az egyik google man a képeket hiányos adattal, majd a tervező nevére keresgélve találtam meg a részleteket. Mindenesetre nekem tetszik ez a Nexus vonal...kicsit egyedi.
  • aate
    A képek meg a leírás más-más hírben hol volt...
  • aate
    igaz ez még csak koncepció ,de jónak tűnik a formája meg egész tetszetős.
  • Vadnokedli
    Valamivel hitelesebb így összeszedve. :D
  • aate
    Annyit szedtem még össze a forma a nexus S vonalát követi, adatok : Nexus 3D . 8 megapixel CCD camera with dual Xenon and LED Flash and the ability to do 1080p video capture.The screen is a 4.5 inch display with a 1024 x 768 pixel resolution, while at the inside we find hardware such as the Nvidia Kal-El quad core processor and 32/64GB of internal memory. Connectivity-wise, there’s a HDMI out, NFC, Bluetooth and WiFi. Maybe 4G is also in there and the list ends with dual stereo speakers and GPS. Android 2.4
  • Vadnokedli
    Ahogy a képet nézem ez nem valami true kép, a széle miatt is. :D
  • aate
    Ahogy a képen az arányokat nézem ez biztos nincs 5 ' max 4,5 ' a kijelző.Sajnos konkrét adat még nincs hozzá.
  • xxxpaulxxx
    nekem is aktuális a téma,lassan egy hete van mobilnetem, és azt kell mondjam,hogy Opera mini. Lehet picit kommerszebb és csúnyábban jeleníti meg a dolgokat,mint az alap,de kb ötödét használja az adatforgalomnak :)
  • aate
    Samsung ,a tervező a Samunak dolgozik.
  • ldavid
    nem értem, mi a fasznak kell erőtetni ezeket a bazinagy kijelzőket, 4" simán elég lenne 16:9-ben

kíváncsi leszek, hogy ez már Motorola lesz-e, vagy megint Samsung
  • aate
    Ez a > Prime <
  • aate
    Ez a prime után lenne...3D 5 ' kijelző ,4 magos processzor ,többet még nem tudni.
  • ldavid
    ez most a prime vagy az azutáni?

frankó amúgy, jó vékony a kijelzőnél a keret, de a jobbszélre rakott home gombot még mindig nem kedvelem
  • kemszi2
    Kifli szerinted nem olyan mint egy ájfon?:D
  • jazzy
    Na ez aztán ütősen néz ki..
  • aate

Googel Nexus (4) 3D model tervezet.
  • Narxis
    Mobilismen szoktak appok lenni amiket valahogy módosítanak, hogy armv6-os procikon is menjenek. Esetleg ott megnézheted ha fontos d szerintem FF marha lassú androidon.
  • 5c0rp330n
    ICS video
  • Laza
    LG P500-asom van, és a webes Market szerint nem kompatibilis a készülékemmel a Firefox ... ez mekkora fsság ...

ARMv6 procival nem kompatibilis, csak ARMv7-el ... pf
  • Solten
    Ja, kozben meglestem, tenyleg klassz.
  • Laza
    Azt írja az SG Firefox7-es híre, hogy megjelent Androidra is ... de Én nem találom a Marketen ...
  • aate
    Ha az Amazon ilyen áron megy nálunk is akkor siker lesz.
  • 5c0rp330n
    vannak rola videok, engadget-esek ki is probaltak, sztem eleg jol nez ki, szinte ra se lehet ismerni h android annyira testreszabtak.
  • Solten
    Allat, bar nem vagom milyen lehet az Amazon sajat ROM-ja a kicsiken, de mehet majd ra a custom (Honeycomb, Ice Cream szenya...)...

#6837:
  • desigo
    jól néz ki
  • PeeTeR
    filoztam en is rajta, de meg nem vettem ra magam, de lehet kap egy eselyt :D
  • kifli
    off: wp7 mangot kipróbálod?
    wp7 topikba jókat írnak róla, lehet felrakom valamikor :)
  • PeeTeR
    Nexus One (hatha erdekel valakit)