36194
-
#6993 Az Apple fanok ertelmesebb resze elegge csalodott a tegnapi show-off utan. Masik resze remenytelen eset, ne keress logikat. -
#6992 "Samsung Galaxy S2 Voice Talk Ad while driving." -
#6991 Le van tilva a munkahelyemen a Youtube, de gondolom a Viliongot linkelted be, aminek köze nincs a Sirihez. A Siri komplex mondatokat tud elemezni, kotextusba tud helyezni szavakat, az Androidos hangfelismerés ennek ma a közelében sincs. -
#6990 -
#6989 az a siri is kurvanagy innovativ otlet amugy: link
vicc. -
#6988 nekem is csak az ios5 maradt meg tegnapról, nem is a készülék. -
#6987 És mint az látható, az iPhone idei frissítése leginkább az iOS5ről szól, nem a hardver frissítéséről. Ugyanúgy, mint 2 évvel ezelőtt a 3GS frissítése volt. -
#6986 Az a baj, hogy az iPhone 4S nem szar.
Ha a nyers specifikációkat, akkor van, meg lesz olyan telefon, ami jobb bizonyos adatokban. De a szolgáltatás, és keretrendszer, ami a készülék mögött van (iOS: ITMS - zene, film, könybolt, iCloud, Siri assistant, stbstb) olyan szerteágazó, és olyan sokrétű, hogy még így is egy baromi erős konkurensé teszi a többi telefon mellett. Ezt nem tudja felfogni a sok szagértő, aki gigahertzekkel, meg mm-ekkel dobálózik, hogy az qrvára nem mindegy, a szoftveres támogatás és keretrendszer ami az egészet kiszolgálja legalább olyan erős tényezője egy készülék sikerének.
És tetszik vagy nem, az iOS az Android mellett ma az egyik legerősebb ilyen keretrendszer, aminek óriási szerepe van abban, hogy az iPhone sikeres. Még ilyen "fos, szar fail" frissítés mellett is sikeres tud maradni. -
#6985 egyebkent komolyan nem ertelek titeket. mindenki azt mondja nektek h ez egy szar, csalodas, stb, ti meg azzal vedekeztek hogy igy is sokat fognak belole eladni? ezzel gyakorlatilag elismeritek, hogy a hype viszi el az egeszet, az pedig h sok fogyna belole, nem ertem miert lenne erv egyaltalan hacsak nem vagytok apple reszvenyesek. szoval total ongol az eladasokkal jonni. meg megjobb amikor azzal jottok hogy az egesz telefonpiac profitjanak a fele az ovek (annak ellenere h alig 5%-at adjak el a telonak). ezzel pedig buszken hirdetitek h titeket ennyire le lehet huzni es sokkal dragabban is megveszitek a szart. komolyan nem ertem. -
#6984 Fail makd akkor lesz, ha csökkenek az eladások. Várjuk ki a végét :P -
#6983 Csak angolul ismeri fel (meg német, francia, spanyol talán). Max felolvasó szoftver van magyarul -
#6982 Azert ezt nem mondanam, iPhone az egyik legdragabb keszulek az UK-ban, a legbenabb elofizetesi konstrukciokkal. Ezert az emberek tobbsege inkabb az olcsobb es nagyobb tudasu / nagyobb kijelzoju keszulek fele kacsingat (Edinburghben szinte mindenkinel GS-t, HTC-t lat az ember). Az egy dolog hogy a Balkanhoz kepest megfizethetobb kategoria, de nem nevezenem tomegtermeknek. -
#6981 Ha igazi belevalo iSheep lennel, nem csak gyanakodnal, kijelentened! -
#6980 fail! -
#6979 -
#6978 Max magyarországon, meg a balkánon, ahol drágának számít. USA-ban meg nyugat európában egyáltalán nem drága az Apple az ottani fizetésekhez képest, ott inkább tömegterméknek számít. Svédországban amikor voltam minden 2. középsulisnak / fősulisnak iPhoneja volt, itthon ilyet nem látsz. -
#6977 -
vass17 #6976 Ez tényleg szomorú. Viszont nagyon vicces lenne, ha mégsem ez történne, kicsit kezd már unalmas lenni ez az alma fanatizmus (sznobizmus, mert meg vagyok róla győződve, hogy a felhasználók 80%+nál ez is szerepet játszik). -
#6975 Sziasztok, nektek a hang hívás vagy kereső működik ,,magyarul " ? -
#6974 Nem is akartak. A 3G készülékháza is 2 évig futott, most a 4-esé is, nagyon úgy tűnik beállnak a 2 éventi frissítésre. Ennek tudható be a microusb adapter is, majd a jövőre érkező új készülékházba be lesz építve... -
#6973 Hardverspecifikációkban valószínűleg beelőzik a 4S-t, eladásokban viszont tuti hogy nem. -
#6972 kezdek gyanakodni, hogy az android egy ájóes másolat -
#6971 lol, kb errol van szo :)
1 het mulva jon ICS-el a Nexus Prime, remelem elsopri ezeket. -
#6970 Mindesetre jok voltak a szokasos fantasy kepek az 5-osrol... :D -
xxxpaulxxx #6969 De... fognak... és ez a legszomorúbb:D -
#6968 + a legviccesebb,hogy több mint egy év alatt nem sikerült új designt kitalálni a készüléknek
így nem fognak szárnyalni az eladások -
xxxpaulxxx #6967 A Magyar Android Portál írta facebookon:DD
"No, meg is volt a mai Apple keynote. Jön az iPhone 4S.
8mpx kamera és most már egy gombnyomásra indul, mint Androidon
A kamerához van grid (csíkok), ha akarod, mint Androidon
HSDPA helyett HSPA, azaz nem tudja amit a csúcs Androidok (HSPA+)
Dual core proci, SGS543-as GPU-val, majdnem olyan erős, mint a csúcs droidok
Új értesítési rendszer, mint Androidon
Új zárolt képernyő értesítési rendszer, mint a Samsungokon
Find my friends, mint Androidon a Latitude 1.6 óta
Böngészőben tabok támogatása, mint Androidon
iMessage = gtalk, Viber, Whatsapp Androidon
Asszem más nem volt. Ja de, twice as amazing... az..." -
#6966 Forradalmi, feltehetoleg le is vedettek 20-fele szabadalomkent. -
#6965 off
új apple fejlesztés
haha
iPhone Micro USB Adapter
-
masoma #6964 ez kamu? http://trexgsm.hu/index.php/component/content/article/44-lg/137-lg-optimus-one-gingerbread-frissites
mert nekem semmi új verziót nem jelez az lgmobile updater? -
#6963 +1 -
#6962 ha navigálás, akkor igo :)
-
ktomi22 #6961 sygic aura legjobb -
#6960 Köszi!Mindjárt meg is nézem...
Előbb Navigon-al baszakodtam,de nem sikerült beüzemelni, most iGo-t töltök, az hátha gördülékenyebb lesz.
Üdv -
#6959 -
#6958 Azt kellene megmondani, hogy ezeket az utasításokat hova kellene beírni. :D
WiFi MAC Address Workaround:
Must have Android Developer Kit installed
1. adb pull /system/etc/calibartion
2. open calibration file with wordpad. Not notepad.
3. change the line that says macaddr=00:11:22:33:44:55 to either your real mac or just increment the last digit
4. save file and close
5. adb push calibration /system/etc
6. reboot phone -
#6957 új telefonnal lehet generálni másikat :D és MAC szerint teszik úgy tudom, mivel ugye nem fix az IP a telefonon, csak ha beállítod. Vagy passzolom. :D -
#6956 Ha letiltanak egy Wi-Fi-s hálozatról, legalábbis a mobilt, nem kapok IP-címet, akkor azt a MAC cím alapján teszik? Lehetséges, egy hamisat generálni?
Köszi! -
#6955 menu-labs-es ott kell aktivalni -
#6954 Google Maps-nál hogy lehet lementeni térképet ahhoz hogy offline is tudjak navigálni? (persze nem az egész országban)Valahol olvastam azt hiszem, hogy lehet ilyesmit.
Ha nem lehet akkor ki milyen navigációt használ/ajánl?
Üdv