36194
-
#7153 haha igen :D -
#7152 Az tényleg igaz, hogy szifon4 megjelenése napján 2 dolcsiért dobálják első 10 vásárlónak Galaxy S2-t ? :D -
#7151 buntetni fog -
#7150 Reméljük utána 30k-ért hozzámvágják az S-t :D -
#7149 Nexus Prime – jövő szerdán? -
#7148 mag -nal csak igy megy clk -nal van off charge is - evvan -
#7147 Üdv itt! Segítünk amiben tudunk. :) -
spy803 #7146 Beléptem én is hozzátok egy Xperia Mini Proval, még gyakorolni kell. :) -
#7145 Valósznű nincs benne az offline charging, custom romoknál előfordul, de igazából nem annyira gázos, nekem is volt ilyen romom.
Főleg úgy nem gáz, hogy ki sem kapcsolom soha, talán a legutóbbi romtelepításnél volt kikapcsolva :D -
#7144 jócucc még mindig, pedig már nem mai model :)
-
#7143 Végre, itt volt már az ideje. :P -
#7142 Ne kapcsold ki. -
#7141 Beszereztem életem első androidos telefonját, egy Desiret :) -
#7140 Rátettem a telómra a swiftdroid szoftvert (LG GT540) Android 2.3.7
Mikor kikapcsolt állapotban van a mobil, és rátöltök az aksijára, akkor bekapcsolja a mobilt! :( Ez az 1 hibája van. Ötlet? -
#7139 Én kipróbáltam a 9mm HD-t, de számomra élvezhetetlenek ezek a játékok telefonon. Kényelmetlen irányítani, nehéz célozni stb. Játékok terén egyelőre kihasználatlan a telefonom, mert inkább játszok Speedx 3D-vel, Angry Birds-el, Can Knockdown 2-vel, amik régebbi telefonokon is jól futnak. Ha már itt tartunk, tudtok még ilyen játékokat? -
#7138 akkor remélem tényleg jó lesz mindenhogy, grafikával egyutt, ha mar a neo mon nem megy... -
#7137 Igen, mindegyik 2 magos. -
#7136 jol tudom hogy mindengyik telo ket magos? -
ldavid #7135 GTA3 jön ezekre a gépekre (meg iOS)
Android Phones: Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2
Android Tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1 -
#7134 milyen zsebed van neked? :D az én zsebembe még az első galaxy tab is befér :p -
#7133 Azért az már nem férne a zsebembe. -
#7132 Ez sem rossz :Samsung Verzion (4,3")
-
#7131 Akkor már vehetsz egy tabletet. :D -
#7130 Én jól elvagyok a nagy kijelzőkkel, legalább ki is lehet használni. :) -
#7129 Ez is ilyen nagy szar. -
#7128 Ez jól néz ki :Samsung Infuse
-
#7127 rendben működik
köszi -
#7126 Holnap meglátogatjuk. :D -
#7125 Aktivva kell tenni: MENU> Preferences> Advanced settings> GO Launcher EX Notification. -
#7124 /gondoltam szólok, gerygrey miatt nem volt jó :D -
#7123 hova? :D am kivettem a erre szöveget, de még mindig nem jó :o -
#7122 Leírtam, hogy kell javítani a lusta mindenedet :D -
#7121 nem minden okés. volt az sg nagy fejlesztése, hogy válasz erre helyett válasz gomb lett. ez kavar be. pill -
#7120 Letöltöttem de nekem nem jelennek meg a számok.
Mit kellene még esetleg beállítani,vagy ikonokat milyenre cserélni? -
#7119 Jimm, meghalt tárhelyed? -
ba32107 #7118 Sziasztok! Galaxy S-em van Darkyrommal. Az érdekelne, hogy hogyan tudom az animációkat ki-be kapcsolni? A kijelző beállításainál csak három opció van: semmi, néhány, összes. Nekem egyedi beállítás kéne, pl. ez az animáció legyen, a másik ne legyen....... vannak tök jól kinéző animációk, de nagyon bugyuták is. Gugliztam, de nem találtam értelems infót. Valaki tud segíteni? -
#7117 Le is töltöttem, de nem gerjedtem rá annyira:D -
#7116 hatha ragerjed valaki. amugy nem rossz, de nem is sense :D
(telcsi adatokat fixald mááán nem latszanak) -
#7115 fantasztikus
:D -
#7114 ICS Clock
get it