36194
-
#7193 mobilism.org -
Rossi1 #7192 Hello!
Remélem nem szentségtörés a kérdésem, de tudtok olyan oldalt, ahonnan le lehet szedni tört progikat vagyis fizetőseket ingyen?
Iphone-hoz van az apptrckr... de androidhoz még nem tudok.
Köszi
-
#7191 be lehet fűzni a telóba...nyakba akasztós baromság...ki hordja manapság (meg úgy akármikor) a nyakában a telefonját??? -
#7190 lovesem sincs, semmi ertelmes infot nem irtak ki, csak kibasztak egy kepet, meg "hogy tetszik?" - ennyi. -
ldavid #7189 illik neki -
ldavid #7188 a vezetéklábú robot azmi? -
#7187 MI-One kiegeszito kacatok
-
#7186 32Gb ost is kezeli rendesen? -
#7185 oké köszi!
Gondolom elég gyors..:) -
ldavid #7184 4-től felfelé ajánlott, nekem is 10-es van -
#7183 -
#7182 -
spy803 #7181 Köszi.
Akkor nem stapálom azon, hogy mi fut. Eddig 5800 ás nokiám volt, látszik, hogy symbian után ez mennyire másik világ. :D -
#7180 htc sensation be milyen sebességű microsd-t érdemes belerakni?
class 10-est használ valaki? -
#7179 milyen HD programokat illetve játékokat használtok? -
#7178 nem lehet valahogy belerakni Androidos telómba azt az animációt, amit az iphone-on látunk, mikor elfordítjuk a telót?
nekem tökre tetszik, ahogy átmenettel átvált az iphone, androidos telókon viszont csak simán átugrik fekvő/álló helyzetbe a képernyő -
#7177 Nekem Galaxy S-ben olyan van, hogy vízszintes kalibrálás.Szerintem ez csak a gyorsulásmérőt állítja...olyat, mint a régi rezisztív telókban volt kalibrálás én még nem találtam. -
#7176 pulse om volt kb 590mhz körül, costum romokban volt szintén 660an mhz es kernel, de 710mhz es kernel is volt hozzá. jobb volt, használhatóbb, de ez az alap 1Ghz egy áldás. -
#7175 galaxy3-am 667mhz és kezdem unni, hogy lassú:/
tuningolni viszont nem akarom, még elsül:S -
#7174 e pénisz talán? :D 1ghz en is simán fut nekem minden, talán majd fél év múlva mikor jobb appok jönnek majd ki lesz értelme. -
#7173 Sehogy. Az Android egy Linux alapú rendszer, máshogy kezeli a memóriát mint a Windows, felesleges a Task killer használata, energiát sem spórolsz mert amikor kilövi a taskokat akkor a rendszer újraindítja az összeset és ilyenkor több energiát fogyaszt.
Léteznek, pl. a CyagonenMod 7-ben láttam, illetve a gyári Moto szoftverben. Többinél nem tudom hogy van-e. Lehetséges az is, én pl. az Audio Manager Pro appot használom, de van még egy tucat hasonló, ingyenes is. Azzal mindent jól tudok szabályozni és widgete is van.
Passz. Vannak különböző Root Toolbox szerű progik, én pl. a ROM Toolbox-ot használom, abban lehet cserélgetni, de CyagonenMod alapból tudja, gyári szoftvereknél pedig ehhez rootolni kell.
Skype, Viber, vagy az új GTalk, annyira nem vágom ezeket.
Passz, valahol a beállításokban talán, én Opera Mobile-t használok.
Nem hiszem, inkább még meg kell szoknod, velem is így volt. Főleg ha első érintőkijelzős telód, kell 2-3 hét mire teljesen megszokod. :) -
spy803 #7172 Na akkor máris akad pár kérdésem. :)
-Hogy lehet szabályozni, hogy milyen programok fussanak? Advanced Task killerrel ugyan szépen kilövök a programokat, de mindig elindul a facebook a maps, lejátszás az eszközön, Moxier Pro meg olyan dolgok amiket nem használok.
-Léteznek profilok? Vagy csak lenémítás lehetséges, vagy a hangerőszabályzóval a hangerő belövése ahogy szeretném?
- Az óra mellett hogyan lehet százalékosra tenni az akkumulátor kiírását?
-Hogyan lehet videótelefonálni?
-Gyári böngészőt hogy lehet beállítani, hogy induláskor a kedvencek oldalt hozza be, ne pedig azt amit utoljára megnéztem?
Lehet kalibrálni a kijelzőt? Esetleg én vagyok béna, hogy néha mellé nyomok? :D
-
#7171 olyankor tedd repülő módba...kevesebbet eszik...kikapcsolt állapotban sajnos nincs ébresztés.
üdv -
#7170 sziasztok
én is nem sokára örökbe fogadok egy droidot
azt olvastam, hogy a droidos telefonok nem tudnak kikapcsolt állapotból ébreszteni alapjáraton? vagy ez baromság..ha igaz tudtok valami jó appot ennek kiküszöbölésére? -
#7169 és ez miért jó? -
ldavid #7168 vissza gomb + home
de nem mindenhol működik -
1.9Ghz. hmm jó :D -
#7166 Hol van Samsungban gyárilag ? -
#7165 Samuknál van gyárilag is, meg, ha jól tudom valahogyan megoldható, de ez a legesleg elenyészőbb probléma szerintem. -
#7164 :D
mikor pulse om volt, jol dontottedm, hogy rootoltam, costum rommal sokkal jobb volt. csak most par funkcioert megint rootoljak? nem sok ido de megis... -
#7163 Én már rég felpakoltam valami custom ROM-ot, igaz mindig megfogadom, hogy leszedem, mert random kikapcsol, de sose volt erőm hozzá, szóval inkább updateltem -
#7162 ja igen igen. meg most lehet rootolom is a telómat, mert zárhangot nem lehet kikapcsolni -.- -
#7161 De ott legalább screenshotot lehet készíteni root nélkül, ez vicc Droidon ... -
#7160 -
#7159 "Miről is van szó pontosan? A rootolás a gyakorlatban azt jelenti, hogy rendszergazdai jogot kapunk a saját telefonunkon. Valahogy úgy kell elképzelni, mint a Windows 7-ben a rendszergazda jogot: nélküle lebutított és röghöz kötött felhasználók vagyunk, akik még a legegyszerűbb műveleteket sem tudják elvégezni."
lasd: WP7, iOS, esatobbi... Az Android mondjuk rootolas nelkul is joval nagyobb szabadsagot biztosit a felhasznalonak mint a tobbi op.rendszer. -
#7158 Érdemes elolvasni!!! -
#7157 Hmm, lasssacskán tényleg eljön az idő, hogy lecserélem az öreg sanyibát, habár most mióta MIUI-zom, ismét kissé többet foglalkozom vele.
De... HTC-n is elgondolkodom...
No megpersze lassan lehet énis tabletbuzerátorleszek... :D legalábbis nagyon lekellene már cserélni a laptopom, s piszkálja a fantáziám...
-
#7156 Kozel a megjelenes sracok: New smartphone will wipe the floor with the iPhone 4S
"Samsung is to release a new smartphone based on Google's latest version of the Android operating system at an event in Hong Kong on October 19." -
#7155 -
#7154 be lehet-e állítani úgy a készüléket, hogy szenzor nélkül mindig vízszintesen lehessen bevinni szöveget?