36194
-
#7233 Here's a rundown of what this ad does tell us:
4.7-inch HD Super AMOLED display (possibly rounded up from the rumored 4.65)
1.2GHz OMAP4460 Processor (likely underclocked from 1.5GHz)
Ice Cream Sandwich will indeed be Android 4.0
Galaxy Nexus is the official name
-
#7232 Az iPhone egy uveg-vacak, nem csoda hogy romma torik. -
gregtom6 #7231 Az már nyáron valamikor megjelent. Nézz utána a neten, h már rég hivatalosan kint van a 2.3.4 Ace-re. -
ldavid #7230 nem csak a 2.3.3 a legfrissebb hivatalos? -
#7229 Valaki akinek Galayy 3ja van, nektek beakad a SIM kártya rendesen ? -
#7228 ehh :\ -
gregtom6 #7227 Csak az a vicces, h több európai országban meg már ezer éve megjelent. -
ldavid #7226 egyhamar nem, az tuti -
gregtom6 #7225 Én még emlékszek, hogy ált. isk.-ban 2 ismerősöm nekiállt focizni az egyik gyerek működő telefonjával...:O
Akkor is nagyot néztem rajta, nem értem, h ez miért jó, de hát te tudod. A mai világban már ilyenen nem lepődök meg.
Samsung Galaxy Ace-re mikor lesz Android 2.3.4 Magyarországon? -
#7224 Amúgy amióta nem 5x hanem 50x elejtettem, azóta nem félek hogy összetöröm. :D -
#7223 Nekem még régi SE telóm volt ilyen strapabíró :D -
#7222 Hát ha van pénz, mifelénk nem rugdalnak telefont :( -
#7221 Azokat az estéket, amikor én végig rugdaltam a telefonomat macskaköves utcákon.. meg se tudom számolni- 1 aprócska karc van a kijelző alján. Galaxy S- :D -
#7220 iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II törés teszt.
-
#7219 Tudod milyen típusú akksi kéne bele? (Ezek gyári akksik- itt a legolcsóbb minden ha alkatrész kell, úgy tudom.) -
#7218 köszi az infókat!
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/23566-akkumulator-htc-sensation-1700mah-li-ion
ezt találtam, utángyárott, méret megegyezik. bár lehet hogy gagyi... -
#7217 én is akksit keresek x10mini prohoz :/ ami most van benne az nem sokra elég. -
#7216 szia, a gond az, hogy nagyobb aksit a gyárinál nem valószínű hogy kapsz. Méretbeli határai vannak a dolognak. Kipróbálhatod, de ezek az aksik nagyon kevés ideig húzzák, és nem is hozzák azt a teljesítményt amit ráírnak.
Megoldható a nagyobb kapacitás, viszont a telefon mérete is változni fog! (sok telefonhoz lehet ilyen nagy kapacitású akkut kapni, olyan akkufedővel, ami kiszélesedik)
A gyártók a legjobb technologiát használják az aksiknál, a kapacitás növelés fő akadálya, az akku mérete. Egy noname kínai szar, nem lesz jobb, mint a gyári.
-
#7215 Nekem egy meterrol is osszekevertek mar parszor a ZTE-met az iPhone-al, szoval... :DD Na mindegy, az emberek nagy resze mar csak a bulvar-hirekre izgul be... :)) -
#7214 htc sensation- be szabad utángyárott aksit tenni?
1700 est szeretnék.
használ ilyet esetleg valaki? -
#7213 azt mondtam szerintem :D csak ájgót használtam eddig aztángondoltam hogy ezt egy normálisnak navinak tudnia kell :D -
#7212 Galax s2 helyett Galaxy s pluszt akartam írni... S2 drágább. -
#7211 Nexus ,S Galax s2, HTC Desire S -
#7210 Rendbenn köszi:) már csak egy telefont kéne ajánlani 90 körül:) -
#7209 IGO
-
#7208 Akkor csak én vagyok az analfabéta és nemtalálom? A google azért nem jo mert megy csak gpsröl megy hanem adatforgalmat is generál, arra meg nem vágyom. -
#7207 szerintem ezt minden normális nav-nak tudnia kell:D -
#7206 igo (bár abból csak warez van), meg gondolom a sygic is tudja. -
#7205 google maps -
#7204 Hello!
Van olyan navigácios progi amibe belehet jelölni, h a fizetös utakat ne tervezze bele az utvonalba? -
#7203 Hát ez kicsit para hogy a Galaxy S-em 1,1 / 1,2Ghz-n éri el majdnem ugyan ezt a pontszámot 150-250 pontal kevesebbet.De szerintem a Quadrant szar. :D -
#7202 valahogy nem hiszem el, hogy nem direkt csinaljak :D -
#7201 Na de jót röhögtem így ebéd után -
Rossi1 #7200 :))) -
#7199 természetesen a gépek nem bekapcsolt állapotban hasonlítottak össze !DE az ügyvéd elég felkészülhetetlen lehetett.
Apple iPad vs Samsung Tab
-
#7198 Hatalmas, kínos baki az Apple vs. Samsung ügy tárgyalásán!
A Samsung ügyvédje a bíró kérdésére nem tudta megválaszolni, hogy melyik táblagép melyik.
-
hugopareiros #7197 wow :O egy ilyen cucc nekem is kellene -
#7196 (először mindig olvasd el a bannert :)) -
Rossi1 #7195 Köszi! -
gregtom6 #7194 Hy all!
Nekünk itt Magyarországon mikor lesz Samsung Galaxy Ace-hez Android 2.3.4 hivatalosan? (Kies-en letölthető)