36194
  • Solten
    Milyen jellegtelen fekete kis vacak mellette az iPhone... :)
  • benkoszabi
    Üdv! van egy olyan problémám, ami Defy CM7 alatt is feltűnt (azt hittem a CM7 hinába) de most a Nexus S-en is már előfordul, hogy a Marketről akarok valamit letölteni, és a "Starting Download" képernyőt nem hozza be, csak tölt. Szerintem ez nem a telefonom hibája.

Megnéztem a webes Market felületet, és az összes, még a fél éve uninstallált eddig letöltött Appok is ott szerepelnek a My Market Account-nál. Vagyis amikor egy appot töröltem, nem törlődött az Accountom közül..nem lehet hogy ez a baj?

Vagy próbáljam meg ezeket? Esetleg hozzak létre egy új accountot?
    LINK
  • Rage47
    én egyfajta módon tudom berakni a sim kártyát - benyomom, és bent marad; ha nem eléggé tolom be, akkor nem kattan és nem marad bent
  • SzirmosSzisza
    Nekem olyan, hogy berakom, betolom és "kiugrik" nem kattan be, az összes többi módon bent marad, csak akkor nem amikor jól rakom bE :D De akkor nem széria hiba, vissza mászok majd vele valamikor így 10 hónap és pár karc után
  • Rage47
    akkor sem értettem a kérdésed
    nekem müködik a sim kártya rendesen
  • ldavid
    nem igazán
  • SzirmosSzisza
    Ugyanez :/
    Erre esetleg tudsz válaszolni ? :D
  • masoma
    az olyan androidos telóknál amik nem támogatják a flasht, megoldható, hogy még is csak menjen a support? (én esetemben lg optimus one) köszi a választ
  • GregSB
    Csak egy tipp: mivel a Verge kihelyezett tudósítójának ez a telefonja, és nem tudott mást mellétenni?
  • ldavid
    mert abból évente egy van, és adott a mérete (gondolom)
  • xxxpaulxxx
  • PeeTeR
    de, hogy mi a geciert kell minden uj keszuleket a fos almaval osszehasonlitani nem ertem. mint ha valami etalon lenne - lofaszt.
  • 5c0rp330n
    helyett a normal kezu emberek, a jobboldali a horcsogomnek kicsi lenne :)
  • Rage47
    Android Beam tetszik :O
    52:57nél
  • GregSB
    Az a fekete izé ott a tepsi mellett :P

• Petka
    Melyik az iphone?
  • Rage47
    ó a fenébe, így lehet, hogy kihagyom :/ elég kicsi kezem van, nekem a Galaxy3 pont jó méretű
  • GregSB
    Éljenek a lapátkezű emberek! :D

• Rage47
    ilyen telóm lesz
  • aate
  • aate
    Pár perccel ezelőtt Hong Kong-ban a Google és a Samsung közös rendezvényén végre bejelentették a következő Android referenciapontokat: a Galaxy Nexus "zászlóshajó" készüléket, és az Android 4.0 Ice Cream Sandwich-et. Az első legális videók a Google űj telefonjáról: Samsung Galaxy Nexus Sajnos a hardver ,,átlagos" nem lett semmi nagy durranás.
  • treasury
    csak en nezem eloben?
  • 5c0rp330n
    egyre valoszinubb h tenyleg ez lesz, samsung hivatalos oldal: galaxy nexus
    meg 3 ora es minden kiderul.. nem hiszem h fentmaradok addig :)
  • Solten
    Galaxy blog: Újabb csúcsot döntött a Galaxy S II

"A Galaxy S II eladásai átlépték a 10 milliós határt."
  • Solten
    Nagyon klassz.
  • 5c0rp330n
    droid razr
    SAMOLED, 7,1 mm, Kevlar
  • Jim Morrison
    gta3 talán a legbejövősebb gta volt nálam
    kényelmetlenebb lesz, de még játszható.

Miért csak samsung telefonra lehet streamelni a samsungTV adást? SE-m van, de idegesiit, hogy én nem nézhetem a telómon a tv t.
  • JaSoN HuNTeR #7246
    Azt irja hogy ezek nem foglalják le mind a 180mb belső memóriát!

Még lenne egy olyan kérdésem hogy van-e olyan fáljkezelő program amivel beletudok menni a telefon belső memóriájába? Mert amik vannak azok csak az SDbe mennek bele.
  • kifli
    ezeknek az appoknak illene ráférni a belső memoriára...

mint solten is mondja, ezek rendzerapok, vagy olyan apok, amik közvetlenül csatlakoznak rendszerapphoz, és ha mondjuk sd nélkül indítasz, akkor valami nem fog stimmelni.
    (átrakod a gmailt sd-re, pl hibát kap a mailok szinkronizálásánál)
  • JaSoN HuNTeR #7244
    Facebook? Gmail? meg még pár ilyen kevésbé fontos app?
  • Solten
    Mert nem mukodnenek az SD-rol, tobbnyire ezek rendszeralkalmazasok.
  • JaSoN HuNTeR #7242
    az a baj hogy vannak olyan alkalmazások amiket nem enged meg SD kártyára rakni Miért?
  • Solten
  • ldavid
    ilyen a gta3 ipaden telefonon gondolom kényelmetlenebb lesz
  • kifli
    olyan rom amiben van a2sd, vagy marketen van olyan progi, ami átrakja a memoriakártyára a progikat. app 2 sd néven aszem.

De be is lehet állítani 2.3.3-ba, hogy magától oda tegye őket. Illetve te is átpakolászhatod, a app managerbe egyenként.
  • JaSoN HuNTeR #7238
    Sziasztok.
    HELP!

Majdnem tele van rakva a telefon belsőmemóriája de még SDkártyán van hely bőven[5GB szabad] és nem tudok telepiteni semmilyen alkalmazást. Folyamatosan azt irja hogy töröljek ki valamit, de nem akarom, nincs-e esetleg valami megoldás erre? THX

SuperUser van.
    SGAce 2.3.3.
  • SzirmosSzisza
    Nekem még mindig túl nagy :(

Amúgy nem tudja valaki, hogy mi a különbség a két Nexus S között ? a ~70k-s meg a 110k-s között
  • 5c0rp330n
    a neve mondjuk tenyleg hulye ha tenyleg ez lesz.. de ez legyen a legnagyobb baja :)
  • ldavid
    nekem külsőre nem igazán bejövős
    a neve meg abszolút nem tetszik
  • 5c0rp330n
    holi fakk