36194
-
#7273 Milyen jellegtelen fekete kis vacak mellette az iPhone... :) -
benkoszabi #7272 Üdv! van egy olyan problémám, ami Defy CM7 alatt is feltűnt (azt hittem a CM7 hinába) de most a Nexus S-en is már előfordul, hogy a Marketről akarok valamit letölteni, és a "Starting Download" képernyőt nem hozza be, csak tölt. Szerintem ez nem a telefonom hibája.
Megnéztem a webes Market felületet, és az összes, még a fél éve uninstallált eddig letöltött Appok is ott szerepelnek a My Market Account-nál. Vagyis amikor egy appot töröltem, nem törlődött az Accountom közül..nem lehet hogy ez a baj?
Vagy próbáljam meg ezeket? Esetleg hozzak létre egy új accountot?
LINK -
#7271 én egyfajta módon tudom berakni a sim kártyát - benyomom, és bent marad; ha nem eléggé tolom be, akkor nem kattan és nem marad bent -
#7270 Nekem olyan, hogy berakom, betolom és "kiugrik" nem kattan be, az összes többi módon bent marad, csak akkor nem amikor jól rakom bE :D De akkor nem széria hiba, vissza mászok majd vele valamikor így 10 hónap és pár karc után -
#7269 akkor sem értettem a kérdésed
nekem müködik a sim kártya rendesen -
ldavid #7268 nem igazán -
#7267 Ugyanez :/
Erre esetleg tudsz válaszolni ? :D -
masoma #7266 az olyan androidos telóknál amik nem támogatják a flasht, megoldható, hogy még is csak menjen a support? (én esetemben lg optimus one) köszi a választ -
#7265 Csak egy tipp: mivel a Verge kihelyezett tudósítójának ez a telefonja, és nem tudott mást mellétenni? -
ldavid #7264 mert abból évente egy van, és adott a mérete (gondolom) -
xxxpaulxxx #7263 -
#7262 de, hogy mi a geciert kell minden uj keszuleket a fos almaval osszehasonlitani nem ertem. mint ha valami etalon lenne - lofaszt. -
#7261 helyett a normal kezu emberek, a jobboldali a horcsogomnek kicsi lenne :) -
#7260 Android Beam tetszik :O
52:57nél
-
#7259 Az a fekete izé ott a tepsi mellett :P
-
#7258 Melyik az iphone? -
#7257 ó a fenébe, így lehet, hogy kihagyom :/ elég kicsi kezem van, nekem a Galaxy3 pont jó méretű -
#7256 Éljenek a lapátkezű emberek! :D
-
#7255 ilyen telóm lesz -
#7254 -
#7253 Pár perccel ezelőtt Hong Kong-ban a Google és a Samsung közös rendezvényén végre bejelentették a következő Android referenciapontokat: a Galaxy Nexus "zászlóshajó" készüléket, és az Android 4.0 Ice Cream Sandwich-et. Az első legális videók a Google űj telefonjáról: Samsung Galaxy Nexus Sajnos a hardver ,,átlagos" nem lett semmi nagy durranás.
-
treasury #7252 csak en nezem eloben? -
#7251 egyre valoszinubb h tenyleg ez lesz, samsung hivatalos oldal: galaxy nexus
meg 3 ora es minden kiderul.. nem hiszem h fentmaradok addig :) -
#7250 Galaxy blog: Újabb csúcsot döntött a Galaxy S II
"A Galaxy S II eladásai átlépték a 10 milliós határt." -
#7249 Nagyon klassz. -
#7248 droid razr
SAMOLED, 7,1 mm, Kevlar -
#7247 gta3 talán a legbejövősebb gta volt nálam
kényelmetlenebb lesz, de még játszható.
Miért csak samsung telefonra lehet streamelni a samsungTV adást? SE-m van, de idegesiit, hogy én nem nézhetem a telómon a tv t. -
#7246 Azt irja hogy ezek nem foglalják le mind a 180mb belső memóriát!
Még lenne egy olyan kérdésem hogy van-e olyan fáljkezelő program amivel beletudok menni a telefon belső memóriájába? Mert amik vannak azok csak az SDbe mennek bele. -
#7245 ezeknek az appoknak illene ráférni a belső memoriára...
mint solten is mondja, ezek rendzerapok, vagy olyan apok, amik közvetlenül csatlakoznak rendszerapphoz, és ha mondjuk sd nélkül indítasz, akkor valami nem fog stimmelni.
(átrakod a gmailt sd-re, pl hibát kap a mailok szinkronizálásánál)
-
#7244 Facebook? Gmail? meg még pár ilyen kevésbé fontos app? -
#7243 Mert nem mukodnenek az SD-rol, tobbnyire ezek rendszeralkalmazasok. -
#7242 az a baj hogy vannak olyan alkalmazások amiket nem enged meg SD kártyára rakni Miért? -
#7241 -
ldavid #7240 ilyen a gta3 ipaden telefonon gondolom kényelmetlenebb lesz -
#7239 olyan rom amiben van a2sd, vagy marketen van olyan progi, ami átrakja a memoriakártyára a progikat. app 2 sd néven aszem.
De be is lehet állítani 2.3.3-ba, hogy magától oda tegye őket. Illetve te is átpakolászhatod, a app managerbe egyenként.
-
#7238 Sziasztok.
HELP!
Majdnem tele van rakva a telefon belsőmemóriája de még SDkártyán van hely bőven[5GB szabad] és nem tudok telepiteni semmilyen alkalmazást. Folyamatosan azt irja hogy töröljek ki valamit, de nem akarom, nincs-e esetleg valami megoldás erre? THX
SuperUser van.
SGAce 2.3.3. -
#7237 Nekem még mindig túl nagy :(
Amúgy nem tudja valaki, hogy mi a különbség a két Nexus S között ? a ~70k-s meg a 110k-s között -
#7236 a neve mondjuk tenyleg hulye ha tenyleg ez lesz.. de ez legyen a legnagyobb baja :) -
ldavid #7235 nekem külsőre nem igazán bejövős
a neve meg abszolút nem tetszik -
#7234 holi fakk