Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ertem minek irjak a romot.. a belso tarhely helyett??.. o.O (marmint a desirenel)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

aate
ROM egy firmware maga rendszer, vagy annak a helyét méretét jelölhetik így. RAM a memoria mérete. 16 GB a belsõ tárhely az alkalmazásoknak.

hy. nem ertek valamit..kerlek magyarazzatok el..

van a HTC Desire (sima Bravo)

es barhol nezem neten (pl: - ITT -) a specifikacioit ezt talalom:

"Memory Internal: 576 MB RAM; 512 MB ROM"

es ha lesek mas keszuleket (pl: - EZT -) ,akkor oda ez van irva:

"Internal: 16 GB, 1 GB RAM"

a masodiknal ertem is.. ha pl PC hez hasonlitom akkor van 16GB "hdd"-je és 1 GB RAM.. világos.. de mi a helyzet a Desirenél???

mi az a 512 MB ROM???

és picit fura hogy a Ram meg nem 512 vagy 256 hanem 576 mb..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

skinnyman
Es ezzel nyer majd ertelmet az android nev is 😊

Regards,

theone91
Önterepjéró Google Streetview.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
OK Google, come here
-és lemászik a telefon a polcról és odajön hozzád

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Rubin más be isvásárolt az új projektjéhez.

Kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni.

skinnyman
Jim Morrison
Frissült a play store, elsõ ránézésre az értékelés szekció változótt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Google ilyet dobott ki, de gondolom ezt te is megtaláltad

Oké de ez magyarországról nem elérhetõ. Olyan kéne amit meg is tudok venni. :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jim Morrison

Segítsetek már! Hogy tudom megoldani, hogy karácsonyra ajándék gyanánt feltöltsek valamennyi pénzt egy másik ember play áruházába? Nincs ilyen lehetõség? Csak a bankkártyám megadása? Legalább olyan, hogy megadom a bankkártyám és áttolok mondjuk 5000,-ft-ot.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
Uj skype update komoly tableten:
"Picture-in-Picture lets you see your video call even when you switch to other apps."

Hangouts-be is belerakhatnak. Elvileg januarban varhato hozza egy nagyobb frissites, hatha 😊

Regards,

gabi89
Még idehaza sem olyan vészes (63ezer) az Expansys -nál.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

skinnyman
Az se veszes 😊 De igy is brutal jo mindenfele rablanc nelkul.

Regards,

Solten
Egy ilyenre viszont nagyon erdemes lenne beruhazni: Archos TV Connect

Saor Alba

Solten
Az jo lenne 😊 (odairhattam volna hogy nem fuggetlen) Feltoltos Teszkóó mobile. Ami az o2 halozatat hasznalja szoval mukodik termeszetesen o2-s sim-el, meg az azt hasznalo virtualis szolgaltatokeval (Giffgaff pl).

#25490: nos koszonom, de meg nem dontottem hogy az asszonyt meg magamat meglepjem vele 😊 Bar ennyiert oriasi a kisertes, a Desire 300 kicsivel dragabb de eleg gyenge benne a hardver.

#25495: 140-150 a fuggetlen.

Saor Alba

skinnyman
Fuggetlenul csak ugy? Mert akkor olcsobb lenne az usa netto arnal is, ami nem tul gyakori 😊

Regards,

theone91
"Érdekli a seggemet hogy a google miben mennyire van benne"

DarkSector
Hát egyszer valaki beszurt egy videót, errõl a teloról nemrég.
Érdekli a seggemet hogy a google miben mennyire van benne. 😄

Nézzen utána az akit érdekel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szucsy89
Google keze benne van ebben is, de lehet te a Nexusra gondolsz. Nézz utána a dolgoknak, a Google pont megfelelõ erre. 😄
DarkSector
Ja az a Goolge cucc?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szucsy89
Használd egészséggel. Majd tapasztalatokat írhatsz nyugodtan. 😊
[HUN]FaTaL
Moto G

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
Független? Küldök pénzt veszel nekem egyet?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
Miez?
motorola mi?

Solten
Ma a Tescoban belebotlottam, 99 GBP-ert vesztegetik:

Saor Alba

skinnyman
Kar h a kijelzo uveg nem birja meg, alatta a kijelzo pedig nagyon jol hajlik, nem is lett baja ranezesre.

Regards,

LocalPatriot
A mai napon ingyenes az Amazonon a Geme Dev Story
link
LocalPatriot
Solten
Qrvajo arban van: link.

Saor Alba

Higany
Köszi neked meg a többieknek is! Sikerült! Lesz vele egy kis meló, mire mindent felteszek rá meg beállítok! 😊

desigo
"Az alkalmazás hozzáfér ezekhez az engedélyekhez:"

nem rövid lista...
Jim Morrison
Letölthetõ a Cover!

Vadnokedli
Ha nem találnád ahogy õ írta;

Kikapcsolt állapotban - > Lehangerõ+Homegomb+Bekapcs gomb

amíg be nem jön a kép, és ott Wipe Data / factory reset. (vagy valami ilyesmi)

Higany
Köszi!

zoliii
Nekem LG P700: Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> alul, gyári adatok visszaállítása!

Higany
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Vettem használtan egy Galaxy S3-as telefont és szeretném visszaállítani a gyári állapotot, mert nem érdekelnek az elõzõ tulaj dolgai. Hogy tudom ezt megcsinálni? Még van rá egy év gari, úgyhogy nem szeretném root-olni vagy ilyesmi.. Köszi elõre is!

zoliii
S2-ben mondjuk 2magos proci van! 😄 LG L7-ben csak egy 1ghz-es van 😞
De már van rá android 4.4, csak nem gyári 😞 Abban egy picit lehet húzni a procit, viszont hosszú távon nem igazán egészséges a telónak szerintem 😞

precision
én simán felraktam S2re playbõl az angry birds go-t, hiba nélkül futott
viszont nem fogott meg ezért már töröltem

Bazinga!

zoliii
Elindult táblagépen az Angry Birds Go 😄 Prestigio Multipad Ultra Duo 8.0

Vadnokedli
szerintem ez hülyeség, ott az OTG kábel. Voálá, lehet használni aztán PC-be is a sima USB- eszközt.

Vadnokedli
nekem nem megy csak félképernyõn. a baloldal le van vágva. kilépni se tudok S3 😄

[HUN]FaTaL
APK-ban ilyet biztos nem néztél, mert ott nem lehet eszközöket definiálni.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Samsung S3-on ment probléma nélkül.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zoliii
Megnéztem az Angry Birds Go apk fálját winrar-ral. Sajnos csak nexus, htc, sony volt a támogatott eszközök listájában! 😞 Ezt a szívást!

LocalPatriot
Dzsini
este fáradtan pont jól kikapcsol 😊 fõleg a Jetpack Joyride, meg mostanában a Doctor Who: Legacy

(sudoku a butatelefonon van eltéve)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.