Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
van a HTC Desire (sima Bravo)
es barhol nezem neten (pl: - ITT -) a specifikacioit ezt talalom:
"Memory Internal: 576 MB RAM; 512 MB ROM"
es ha lesek mas keszuleket (pl: - EZT -) ,akkor oda ez van irva:
"Internal: 16 GB, 1 GB RAM"
a masodiknal ertem is.. ha pl PC hez hasonlitom akkor van 16GB "hdd"-je és 1 GB RAM.. világos.. de mi a helyzet a Desirenél???
mi az a 512 MB ROM???
és picit fura hogy a Ram meg nem 512 vagy 256 hanem 576 mb..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
-és lemászik a telefon a polcról és odajön hozzád
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Picture-in-Picture lets you see your video call even when you switch to other apps."
Hangouts-be is belerakhatnak. Elvileg januarban varhato hozza egy nagyobb frissites, hatha 😊
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Saor Alba
#25490: nos koszonom, de meg nem dontottem hogy az asszonyt meg magamat meglepjem vele 😊 Bar ennyiert oriasi a kisertes, a Desire 300 kicsivel dragabb de eleg gyenge benne a hardver.
#25495: 140-150 a fuggetlen.
Saor Alba
Regards,
Érdekli a seggemet hogy a google miben mennyire van benne. 😄
Nézzen utána az akit érdekel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
motorola mi?
Regards,
link
Saor Alba
Kikapcsolt állapotban - > Lehangerõ+Homegomb+Bekapcs gomb
amíg be nem jön a kép, és ott Wipe Data / factory reset. (vagy valami ilyesmi
De már van rá android 4.4, csak nem gyári 😞 Abban egy picit lehet húzni a procit, viszont hosszú távon nem igazán egészséges a telónak szerintem 😞
viszont nem fogott meg ezért már töröltem
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(sudoku a butatelefonon van eltéve)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.