Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Lehet hogy csak pillanatnyi bug. Én ilyennel még nem találkoztam <#love12>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Dzsini
5-7 col közötti váltáshoz nem lenne elég egy kézi nagyítót mellékelni a telefonhoz? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bardocz
Igen igen. De utána ha esetleg kikapcsolnám, átraknám repülõ módra, azt már nem csinálja meg, hiába tartom nyomva a gombot.
GregSB
Tavaly meg tavalyelõtt meg másra volt igény, mi? Az emberek igénye nem változik 10 hónaponként 😄 Szerintem kb vakon lövöldözgetnek aztán majd meglátják hogy mit vesznek vagy mit nem 😄

szucsy89
Mert - ezek szerint - erre van igény.
Vadnokedli
What? Csak egyszer kell megnyomni a kikapcs gombot röviden a képernyõ offolásához.

bardocz
Miért van az, hogy a telefonom bekapcsológombja arra jó, hogy bekapcsolja a képernyõt, de hosszan nyomvatartva nem akarja kikapcsolni. Félek ha lemerül nem fogom tudni visszakapcsolni.
Nem értem mi olyan bonyolult ebben felfogni?

Az elsõ padfone 4.3 volt 10-es tablettel. Kis telefon, nagy tablet, tökéletes kombó. A másodiknál meg 4.7-eset raktak a 10"-ba, tehát feleslegesen nagy telefont. Most meg végre 4.3 lesz újra, erre egy szar 7"-ba kell betolni? Minek?
Vadnokedli
Lehet arra gondolt hogy arányaiban nem túl nagy az eltérés a tablet meg a telefon között tehát lehetne 5 ös telefon 10 es tablet. <#nemtudom>

LocalPatriot
Szerintem elég egyértelmû mi mit írtunk...
Ergó várjuk, Te mire gondoltál.
Ti mit szívtatok, van még belõle?
Vagy ti nem értitek én mit írtam, vagy fordítva, de valami nem ok...
LocalPatriot
4.3-as telefon Neked már nagy? Milyen telefont használsz? 😊
Vadnokedli
a 4,3 as kicsi. Ha 5,5 ös lenne 7 es tabletbe az lenne a mellé lövés szerintem.

Padfone mini launch

4.3-as telefon 7-es tabletbe... ezek már megint mellélõnek... nemtom miért nem bírják az eredeti, bevált receptet folytatni, és kis telefont nagy tabletbe dokkoltatni...
LocalPatriot
Az igen!
Pedig annó elég nagy marketinget fordítottak felé, de szerintem közel sem szerepelt olyan jól...
Bucser
Nekem is tetszett a Huawei P6 aztan felbontottam egy vevonek egyet. Kivettem a simtrayt. Sorjas volt az egesz es nem akart visszamenni. plusz elkezdett oxidalodni.... mintha nem aluminimumbol lett volna hanem vasbol.... Na en ott intettem ament arra a telefonra...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szucsy89
wow, végre egy launcher amiben van fantázia
skinnyman
Probald ki az ingyeneset es nezd meg: Link
Szerintem amugy ja, pl ez a Shutter funkcio eleg egyedulallonak tunik, nem hiszem h barhol mashol lenne ilyen:

Meg ott van a Cover ami otvozi a mappak es a sima inditoikonok elonyeit, meg az egesz elegge kulonbozik a tobbi launchertol, az app drawer pl total mas megkozelitesu de ugy latom h eleg hatekony es jo cucc, szimpatikus az egesz dolog.

Regards,

skinnyman
Ha ugy is x idore irsz ala huseget es az osszes kulonbseg pl az s4 mini es az s4 ara kozott az a szaros 6 ezer forint, akkor en tuti nem ezen sporolnek. Egyebkent G2/Z1/S4/One a legjobbak ezek kozul vasban, ha pedig a szoftver is szamit akkor a Nexus 4 (de az olcsobb kene h legyen ezeknel joval)

Regards,

[HUN]FaTaL
Tud valamivel többet mint a Nova Prime / Apex Pro?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Egyértelmûen a Nexus 4.

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
gsmarena- compare S4 mini + G pro és összehasonlítod.

Ricsi234
Ezt a kettõt néztem ki én is, elég jónak néz ki így elsõ látásra, de majd bõvebben informálódom róla..😊

Vadnokedli
LG Optimus G Pro / Galaxy S4 Mini (minivel már volt dolgom, eléggé jól összerakott kis telefonról beszélhetünk S3 szinten van kisebb kijelzõvel)

Ricsi234
http://www.telenor.hu/mobiltelefonok/kereso

Hali! Ezek közül a 0 Forintos készülékek, melyik érné meg a legjobban?

skinnyman
Vadnokedli
Én nem tudom te mit nézel de a telefon hajlított; a Galaxy Round. DE amúgy totál leszarom melyik volt az elsõ. Írtam is. 😄

Amelyik telefonnak csak a kijelzõje hajlított az a 9070

skinnyman
Jo kis launcher, uj verzioval, felaron: Action Launcher Pro
Van ingyenes verzioja is.

Regards,

davidka003
Xperia SP 60 ezer a T-nél dominoval

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Passz, 8-10 pályán mentem végig.
Narxis
Meddig jutottál benne?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jó, de baszki ez monoton....
Narxis
<#wow2>

Szerintem el lehet vele lenni, én amúgy is imádom az ilyen oldalnézetes menni kell valamivel játékokat. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ezt a badlandot 10 pontosra értékelték PH-n, de szerintem k.va unalmas...
LocalPatriot
Nm.
Igazából nekem is baromira tetszik. Fõleg a sima hátlap, és hogy vékony. Külsõre egyik legszebb telefon. De HW ügyileg tényleg gyengusz.
Ám nem akartam a mobilarénásokat leszólni, én is szoktam olvasni az ottani teszteket, de telefonvásárlásnál biztosan nem arra alapoznék. A MATV-s adások is... kicsit komolytalan.
bakkerman
akkor ez felejtõs,amiket leír az nálam már nem megfelelõ :/ szép kis telefon,de ha gyenge,akkor nem kell,köszi a linket! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

skinnyman
lol

Regards,

LocalPatriot
LocalPatriot
LocalPatriot
Mobilarenas teszt? Itt az elsõ hiba.
Javaslom külföldi teszteket olvass inkább.
Egyébként a játékok is szarul futnak rajta. Riptide 2, RR3 pl szaggat rajta nem kicsit, és a textúrákat is késõn tölti be. (Antutu eredmény is gyatra...)
Egy kollégám nyáron vett egyet, de nem sokáig használta. Felejtõs telefon szerintem.
hungary27
A garancia az nem a gyári garancia
bakkerman
Na ez érdekes,hol hallottad? Esetleg már használtad? Én csak a mobilarénás tesztet olvastam róla,ott jók a kritikák

bakkerman
Supergsm-nél 90k függetlenül két év garival egyébként

LocalPatriot
Simán van rá esély. ám én nem venném meg a helyedbe, mert a cpu ami benne van, az gyalázatosan szar. Nem venném meg a helyedben.
bakkerman
Nagyon megtetszett a Huawei Ascend P6,t-mobilenál webshopba 80 ezer kártyásan,de én telenoros vagyok élõ elõfizetéssel...Szóval nálam csak függetlenbe jöhet szóba,szerintetek van rá esély,hogy kora tavaszra lemenjen az ára használtan olyan 60 ezerre?

LocalPatriot
Kicsit hasonló: BADLAND
szucsy89
Tudtok még olyan stílusú játékot ajánlani mint a LIMBO? Nagyon tetszik, fõleg az, hogy elõször mindig "meg kell halni", és utána kell kiagyalni a továbbjutást, biztos van ennek a stílusnak egy neve. 😊
LocalPatriot
Nem hát.
Valamint az LG már korábban bejelentette, hogy készül (be is lett mutatva), csak késõbb jelent meg, mint a Samsung-é.