Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az elsõ padfone 4.3 volt 10-es tablettel. Kis telefon, nagy tablet, tökéletes kombó. A másodiknál meg 4.7-eset raktak a 10"-ba, tehát feleslegesen nagy telefont. Most meg végre 4.3 lesz újra, erre egy szar 7"-ba kell betolni? Minek?
Vagy ti nem értitek én mit írtam, vagy fordítva, de valami nem ok...
4.3-as telefon 7-es tabletbe... ezek már megint mellélõnek... nemtom miért nem bírják az eredeti, bevált receptet folytatni, és kis telefont nagy tabletbe dokkoltatni...
Pedig annó elég nagy marketinget fordítottak felé, de szerintem közel sem szerepelt olyan jól...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem amugy ja, pl ez a Shutter funkcio eleg egyedulallonak tunik, nem hiszem h barhol mashol lenne ilyen:
Meg ott van a Cover ami otvozi a mappak es a sima inditoikonok elonyeit, meg az egesz elegge kulonbozik a tobbi launchertol, az app drawer pl total mas megkozelitesu de ugy latom h eleg hatekony es jo cucc, szimpatikus az egesz dolog.
Regards,
Regards,
Hali! Ezek közül a 0 Forintos készülékek, melyik érné meg a legjobban?
Android 4.4.1 is coming to help you take better pictures
Google Nexus 5 Review @AnandTech

Regards,
Amelyik telefonnak csak a kijelzõje hajlított az a 9070
Van ingyenes verzioja is.
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem el lehet vele lenni, én amúgy is imádom az ilyen oldalnézetes menni kell valamivel játékokat. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igazából nekem is baromira tetszik. Fõleg a sima hátlap, és hogy vékony. Külsõre egyik legszebb telefon. De HW ügyileg tényleg gyengusz.
Ám nem akartam a mobilarénásokat leszólni, én is szoktam olvasni az ottani teszteket, de telefonvásárlásnál biztosan nem arra alapoznék. A MATV-s adások is... kicsit komolytalan.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Javaslom külföldi teszteket olvass inkább.
Egyébként a játékok is szarul futnak rajta. Riptide 2, RR3 pl szaggat rajta nem kicsit, és a textúrákat is késõn tölti be. (Antutu eredmény is gyatra...)
Egy kollégám nyáron vett egyet, de nem sokáig használta. Felejtõs telefon szerintem.