36194
-
#27436 Már rájöttem, hogy a kereső kibaszott velem, és nem neot, hanem mt15i-t kellene beírni. Szóval nekiestem és rendeltem mt15i előlapot. De köszi -
#27435 Az OsmAnd nevű, OpenStreetMap-ra épített navigációs program tud biciklire optimalizált utat tervezni, a térkép frissessége a közösségtől függ, az OSM jellegéből adódóan nem mindig, és nem teljesen naprakész - attól függ, hogy egy területet a közösség mennyire tart rendben.
Cserébe viszont ingyenes*, offline, és hangos navigációra is képes.
*: 10 darab letöltés van az ingyenes változatban, ebből egy országos térkép, egy hangos navigációhoz hangfájl, és 7-8 alkalmi frissítés belefér (nem kell hetente a friss térképet letölteni). -
#27434 Ezt kipróbálom!
Bár nem mernék pénzt tenni rá, hogy a grafikán kívül bármiben is felülmúlná a ez emulált colin 2-t kontrollerrel.
Na lássuk. -
masoma #27433 sziasztok, tudnátok ajánlani egy olyan navigációs programot droidra amin vannak bicikliutak és lehet tervezni is persze vele... előre köszönöm -
#27432 akkor miért nem veszed meg EZT
amugy nem néztem utána méretben ugyanaz-e a két teló, mert google-ben bárki meglesheti... -
#27431 Sziasztok! Nem tudom, hogy hány embernek van ehhez tippje, de egy próbát megér.
Szeretnék venni e-Bay-en egy új külsőt a telómnak, mert csúnyán össze van már törve rajta, karcos, stb. Olyan kérdésem lenne, hogy elvileg az érintő kijelző elvileg külön van, ugye? Illetve még azt akarom kérdezni, hogy elvileg ezek Neo V azaz MT11i-k hez vannak, nekem meg MT15i-m van, sima neóm. De szerintem ezek kompatibilisek, ugye?
link
Válaszokat előre is köszi! -
#27430 Jah, kiprobaltam Moto G-n. -
#27429 S4-hez is jó! -
#27428 Megvettem a colint mcrae játékot. Nektek is baromi sokat tölt? -
#27427 Remélem télre lemegy az ára...:) -
#27426 -
#27425 Egyszerűen gyönyörűek ezek az új Sonyk. Csak ne kerülne 200k-ba egy rohadt telefon... :D -
#27424 Sony Xperia Z2 review: a big, powerful slab of a phone -
#27423 Nem mondtam, hogy kell hozzá a nexus, csak azt mondtam, hogy alapvetően arra fejlesztette a google (leváltsa a gyári kamerát). -
#27422 Sztem csak a 4.4 a kovetelmeny, nem kell hozza nexus. Egy moto g-re vagy egy cm11-es galaxy s1-re is felmegy. -
#27421 Régi N7-re nem megy rá, pedig az első kamerából biztos csodákat lehet kihozni :D -
#27420 4.4 Only, ez nexus és gpe telefonokra van. 4.4-es camera api hívásokat használ. -
#27419 nem szoktál még hozzá, hogy ami kikerül play store-ba az nem azt jelenti, hogy letölthető? :) -
#27418 Alkalmazásbemutató: Google Camera -
#27417 [Interview] Cyanogen, Inc. Hires François 'Supercurio' Simond To Expand Audio And Screen Calibration In Android -
#27416 Jaja, probaltam, gyakorlatilag egy VNC, csak nem kell portokkal, tuzfalakkal, stb-vel szarakodni hozza. -
#27415 Mit tud Windowson, amit a Microsoft Remote Desktop nem?
Ami eszembe jut, hogy azokon a rendszereken, ahol az MS változat nem érhető el (nem legalább Pro/Business Windowsok), ott egy újabb alternatíva a többi mellé. -
#27414 Na ezt ma otthon kipróbálom.
Valaki próbálta? Vélemény? -
#27413 Csinálják csak minél több a felháborodott ember annál jobban szorul a húrok a gyártókon akik szarnak a frissítésekre. Nexus tulajként én köszönöm szépen reggel le is tesztelem az új kamera appot. Eddig ahogy láttam vegyesek a vélemények róla, valaki vagy nagyon szídta vagy tetszett neki :D -
#27412 Ha jól értelmezem ez kb ugyan az mint a nokia refocus. Tök jó, hogy itt is jelennek meg az ilyenek. A gyári kameraalkalmazások, legalábbis amik a kezemben voltak, nem sok dolgot tudnak, meg nem sok állítási lehetőséget adnak. -
#27411 Nem lustalkodnak ma: Chrome Remote Desktop -
#27410 Hát jah, vicc kategória. :/ -
#27409 Probalgatom, mocskos jo ez a Lens Blur effekt, es nem csak egy olcso effekt ami a legtobb appban van ami ilyet csinal, hanem tenyleg felterkepezi a helyszint 3d-ben, es az alapjan kiszamolja a depth map-et.
Lens Blur in the new Google Camera app -
#27408 Szerintem is nevetséges, hogy 4.4.-re hozták ki.
Mikor ők is tudják, hogy kb 5% lehet a Kit-kat aránya. -
RYO21 #27407 Király ez sem kompatibilis a telómmal... -.- -
#27406 Ez nagyon kellett :)
Tetszik ahogy a portrait videoval banik:
-
#27405 ? -
#27404 !
-
#27403 Google launches standalone Camera app in Play Store -
#27402 Milyen uj UI-rol? Uj ikonokrol van csak tudtommal szo, kicsit lejjebb gorgetsz, ott vannak.
A Fireside Chat video pedig (ha arra gondolsz) altalanosabban szol a dizajnrol, ahol pl Duarte ezt mondta: "mobile is dead.". -
RYO21 #27401 Vannak képek erről az állítólagos új UI-ról? Csak mert nincs időm végignézni a videót. -
#27400 Flatban még alapvetően igazad is van, de azért a Holo UI nem volt ennyire színes eddig. Már a Kitkat is sokkal színesebb mint az ICS,JB ami jót is tett neki, de ezzel már túlzásba viszik. Ránéztem az ikonokra és az almásék jutottak eszembe. :( -
#27399 Google's Project Ara wants to revolutionize the smartphone industry within a year -
#27398 Humble Mobile Bundle 5 -
#27397 Fireside Chat: Android Design