Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
a galaxy roundnak csak a kijelzõje hajlított, maga a telefon nem és egyáltalán nem "flexible" mint az LG... szerintem ha arra rátenyerelnél reccsene is egy nagyot 😄 nyilván 😄

szerintem nem nagyon lõttek mellé azzal a kijelentéssel, hogy az elsõ hajlított okostelefon

Bazinga!

Firerock
Valaki??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Vadnokedli
Nekem is van S3 am. És az nem hajlított kijelzõs. az S Advance is hajlított akkor? Annak is banán alakja van. De a kijelzõ(üveg alatt) nem hajlított.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Galaxy Nexus is az volt, sot Nexus S is. De ezek mondjuk viszonylag minimalisan voltak csak hajlitottak, maga a kijelzo nem is biztos h az volt.

Regards,

SzirmosSzisza
Hát itt van a kezemben, ez kurvára meg van hajlítva 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Az nem az. A Galaxy Round pl. 1 hónappal elõtte jött ki. De ez csak szõrszál hasogatás. 😄

SzirmosSzisza
S3 pl az 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Sonynál magát a bootloadert nem tudod cserélni, azt kvázi lehetetlen tönkretenni, az tényleg csak nyitás közben nyikkanhat meg.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
melyik az elsõ "curved smartphone" ?

Bazinga!

szucsy89
Parasztvakítás még így, de mikor kivette külön a kijelzõt és úgy hajlongatta miközben ment a videó... na az már valami.
Vadnokedli
"It's first ever curved smartphone". Nem igaz! <#ticking>

GregSB

Bazz beszarok, TV antenna 😄 😄 😄 😄

davidka003
Akkor Sony-nál máshogy van. 😄
Ott BL-t kinyitod aztán felrakod a kernelt és kész. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Pláne nem értem hogy jön ide a zárt meg a nyitott bl.

Egyértelmûen nyitott blrõl van szó, ami után a készüléket úgy tudod tönkretenni, ha pl. a nexus 7 bootloader img fájláját flasheled egy nexus 4-re. (Nem, nem a kernelt)

[HUN]FaTaL
Hogy jön ide a kernel? Ha nem az eszközre való kernelt teszel fel semmi nem történik, mivel fastboot attól még lesz.

papi08
Köszi mindenkinek a válaszokat! 😊

13 éve itt. Szép idő.

davidka003
Kernelnek hívják továbbra is.
Bootloadert nyitni lehet ahhoz, hogy kernelt lehessen felrakni.
Lezárt bootloader-rel csak a gyári kernelt lehet felrakni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kifli
igen, de a lezárt bootloader nem enged aláiratlan fájlokat flashelni a telefonra. Na a bootloadert azt flashelni kell, és nincs aláírva a csomag. (legalábbis amikkel eddig találkoztam, telefonok, ott csak nyitás után ment a dolog)

btw jut eszembe, htc-nél unlocknál sem megy tönkre a telefon, ha htcdev.com-ról intézzük a dolgot 😊
davidka003
Recovery=CWM. Az csak egy kis program amivel lehet ROM-ot cserélni meg egyéb nyalánkságot csinálni.
Kernel cseréhez tényleg kell bootloader unlock. Csak egyszer kell megcsinálni, utána nyitva marad.

[HUN]FaTaL
Rossz (másik eszközre való) bootloader flashelésével pl.

kifli
szerk: A hsz legvégén az nem fw, hanem kernel akar lenni!
kifli
bootloader nyitás közben mehet tönkre a telefon, ha erre vagy kíváncsi.

Bootloadert viszont nyitni kell ahhoz, hogy recovery-t tudj cserélni. Szerencsére 1-nél többször nincs szükség bootloader nyitására. Ha jóltudom unlock kell, hogy kernelt cserélhess. De ezt amúgyis custom romoknál szokás, oda pedig már eleve kell a recovery. (htc telefonoknál s-off/s-on is befolyásolja a kernel telepítését, miután feltettél egy romot külön fastbootal flashelni kell az fw-t)
papi08
Köszönöm, ennyi nekem elég! 😄

13 éve itt. Szép idő.

davidka003
Root meg recovery telepítés nem csinál semmi kárt.
ROM flashelés sem tudja elbaszni teljesen. Otthon javítható.
Bootloader nyitás azaz kernelezgetés viszont elcseszheti úgy, hogy szerviz lesz belõle.

papi08
Srácok!

Mivel lehet elrontani egy Androidos telefon boot fájlját?

root+recovery, vagy flash+firmware+kernelezgetés?

13 éve itt. Szép idő.

Prody
Ja, ide elõbb jön 😄

Vadnokedli
itt a fórumon?

Prody
De jó itt élni 😊

Vadnokedli
Nokiával és a Samsunggal a legelégedettebbek az emberek
Valószinüleg az iPhone 900 környékén lehet ezért nincs rajta a táblázaton <#alien>

Vadnokedli
Mini Tool Partition Wizard 7.7 vagy 7.8 at használtam legutoljára. Ezzel még halott HDD-t is visszahoztam, egyébként csak annyi az egész hogy újraformázza. <#alien>

Shiwo
mi a progi neve ? kipróbálnám pendrive-omon..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vadnokedli
Adatok elvesznek, a kártya megjavul.

LocalPatriot
De csak az adatokat tudtad visszahozni, vagy meg is javult a kari?
Szerencsére nekem most nem veszett el semmi, minden megvan a PC-n is meg a Drive-ba is.
Vadnokedli
Nekem van egy programom amivel vissza tudtam hozni ilyen memória kártyát, csak egy USB microSD adapter kell gépre. 32GB-os Sandiskot hoztam vissza vele. 😄

skinnyman
LocalPatriot
Az tuti, hogy nem veszek többet Maxell-t. Persze járhatok ugyan így egy Kingston-al is, de ezek után eléggé elõítéletes lettem...
De az is tuti, hogy a jövõben, lementem a mem kártya tartalmát a gépre, mert abszolút nem bízok bennük. Szerencs semmi lényeges nem volt rajta.

Egyébként a Duna Plázába, a Mediába vettem. Szerintetek oda kell visszavinnem, vagy mehetek más Media marktba is?
Dzsini
Ha az alapján nem vásárolnánk egy márkát, hogy valamelyik ismerõsnek elszállt már olyan, akkor nem lehetne semmit venni 😊 (nekem is maxxel pendriveom van, 4 gigás, és vagy 5-6 éve heti szinten írva-olvasva még semmi baja)
De a túl olcsónak tûnõ dolgokat tényleg érdemes kerülni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shiwo
valószínûleg a márka...nekem a 16 gigás pendrive-om halt be, szintén maxell..meg a 8 gigás kingmax-om is... azóta csak kingston-t veszek, lehet drágább, de abból még minden mûködik rendesen

jah, és annó a munkatársam maxell pen-je is behalt, szvsz kerüljétek ezt a gyártót...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

LocalPatriot
Volt már másnak is olyan gondja, hogy semmi elõjel nélkül "meghal" a memóriakártyája?
Kb. 2 hónapja, amikor még SP-m volt, akkor a kb. 2 hetes microSD elromlott. Egyszerûen nem ismerte fel a telefon. Persze blokkot kidobtam így vehettem újat.
Két hete így is tettem, vettem egy c10-es, 16 gigás Maxell-t, és tegnap este még minden jó volt, reggel meg kiírta a telefon, hogy mem. kártya eltávolítva, helyezzen be másikat. A hiba ugyan az. Berakom, és nem "látja" a telefon. Mi a fene van ezekkel? Annó volt egy csomó noname karim, sose romlott el. Most meg 2 hónapon belül kettõ???

Mind a kettõ Maxell volt, lehet ennyire szar ez a márka??
[HUN]FaTaL

Vadnokedli
Nem új keletû dolog. Kb egy éve irkálják oda a hülyeségeit az emberek.<#gonosz1><#idiota>

Firerock
Tudtok mondani valami jó videó forgató(rotate) programot,nem kell feltétlen androidos,windowsos is jó, Eddig windowsra csak olyat találtam ami a 20megás videót lecsökkentette 3-ra,pedig a veszteség nélküli konvertálásra mentem rá... Az a baj hogy amikor fotóról átváltok videóra,túl hamar kezdek el videózni és nem érzékeli a telefon a fordítás és rossz az orientáció amikor átrakom gépre:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szucsy89
Én este 8 körülre feltöltöm 100%-ra, lehúzom a töltõrõl, és reggel 7-kor 99-100%-on van még mindig, szóval nagyon nem normális. 😄
bardocz
Akkor jól sejtettem. Asszem nagyon a végét járhatja. 5kor ráraktam töltõre, leszedtem 8 elõtt valamivel, és most 19%...
LocalPatriot
Ezek be vannak pipálva. Nem lehet a régió a ludas benne?