Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem nem nagyon lõttek mellé azzal a kijelentéssel, hogy az elsõ hajlított okostelefon
Bazinga!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://goo.gl/gd6Zi5
Ott BL-t kinyitod aztán felrakod a kernelt és kész. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyértelmûen nyitott blrõl van szó, ami után a készüléket úgy tudod tönkretenni, ha pl. a nexus 7 bootloader img fájláját flasheled egy nexus 4-re. (Nem, nem a kernelt)
Bootloadert nyitni lehet ahhoz, hogy kernelt lehessen felrakni.
Lezárt bootloader-rel csak a gyári kernelt lehet felrakni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
btw jut eszembe, htc-nél unlocknál sem megy tönkre a telefon, ha htcdev.com-ról intézzük a dolgot 😊
Kernel cseréhez tényleg kell bootloader unlock. Csak egyszer kell megcsinálni, utána nyitva marad.
Bootloadert viszont nyitni kell ahhoz, hogy recovery-t tudj cserélni. Szerencsére 1-nél többször nincs szükség bootloader nyitására. Ha jóltudom unlock kell, hogy kernelt cserélhess. De ezt amúgyis custom romoknál szokás, oda pedig már eleve kell a recovery. (htc telefonoknál s-off/s-on is befolyásolja a kernel telepítését, miután feltettél egy romot külön fastbootal flashelni kell az fw-t)
ROM flashelés sem tudja elbaszni teljesen. Otthon javítható.
Bootloader nyitás azaz kernelezgetés viszont elcseszheti úgy, hogy szerviz lesz belõle.
Mivel lehet elrontani egy Androidos telefon boot fájlját?
root+recovery, vagy flash+firmware+kernelezgetés?
13 éve itt. Szép idő.
Valószinüleg az iPhone 900 környékén lehet ezért nincs rajta a táblázaton <#alien>#alien>
Szerencsére nekem most nem veszett el semmi, minden megvan a PC-n is meg a Drive-ba is.
Regards,
De az is tuti, hogy a jövõben, lementem a mem kártya tartalmát a gépre, mert abszolút nem bízok bennük. Szerencs semmi lényeges nem volt rajta.
Egyébként a Duna Plázába, a Mediába vettem. Szerintetek oda kell visszavinnem, vagy mehetek más Media marktba is?
De a túl olcsónak tûnõ dolgokat tényleg érdemes kerülni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
jah, és annó a munkatársam maxell pen-je is behalt, szvsz kerüljétek ezt a gyártót...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kb. 2 hónapja, amikor még SP-m volt, akkor a kb. 2 hetes microSD elromlott. Egyszerûen nem ismerte fel a telefon. Persze blokkot kidobtam így vehettem újat.
Két hete így is tettem, vettem egy c10-es, 16 gigás Maxell-t, és tegnap este még minden jó volt, reggel meg kiírta a telefon, hogy mem. kártya eltávolítva, helyezzen be másikat. A hiba ugyan az. Berakom, és nem "látja" a telefon. Mi a fene van ezekkel? Annó volt egy csomó noname karim, sose romlott el. Most meg 2 hónapon belül kettõ???
Mind a kettõ Maxell volt, lehet ennyire szar ez a márka??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"