Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
amugy mi az a kies? sammobile.com on latom.. valaemlyik firmawarenél (az rom?) van valamelyiknel nics keis
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
1. a szolgaltato cuccokat se tudom leszedni, mert pl direkt nyomtam faktory resetet..es akkor is szepen visszarak mindent + inditasnal/kikapcsolasnal is ott az animacio :S
2. a sammobile.com-ot csekkolom ..bár nekem alapbol bajon van a touchwiz kenezettel es megoldasokkal benne.. contacts app.. stb stb.. annyira hanyadeknak tartom a htc desire-m utan hogy hihetetlen..
szivem szerint felraknak ra cyanogent.. de felek, hogy kesobb valami bekrapal benne (wifi, display, hangszoro, stb) ..es nem kuldhetem vissza garanciaval :S .. de 2 evet se birok ki igy :S bánom.. htc one minit kellett volna vennem :S
(majdnem- az elõzõ hsz.ben is lemaradt a 'majdnem')Minden gyártó alkalmazza. A HTC a legge_ibb ilyen téren. <#alien>#alien>
Lefogadom amúgy hogy a Nexus 4/5 ben is van számláló, hiába.
Igazából az érdekel, hogy ezt ide sg-re meg esetleg prohardver-re be lehet-e hangolni valahogy. Csak úgy érdekelne, hogy hogyan is kellene elépzelni ezt a programot.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez így nagyon nem igaz. Elõször is pl. Nexuson (itt a gyártó is változik), Motorolán nem bukod. LG-t nem tudom, számlálót pedig csak a Samsung alkalmaz.
" vissza lépés nincs."
S4 Mininél is hardveres a számláló már?
http://goo.gl/gd6Zi5
A szolgáltatói cuccokat le tudod szedni róla, a gyári cuccokat pedig eltudod rejteni.
Vagy sammobile.com Frimware - I9190 - felrakod azt amelyiknek a neve mögött nincs zárójelben a szolgáltató. (igaz ezzel csak a szolgáltatói szarokat szûröd ki)
nagyon irrital.. ne akarjanak atszoktatni samsung backupra stbre.. nekem mar megvannak a bevalt szokasaim...
..a kerdesem az, hogy: gondolom elveszik a jotallas ha felrakok custom romot? (nem ertem miert, hiszen hw hez nem nyulok)
10000mAh-s, szóval egy darabig szopogatja az elektront a hálózatról, mire elkészül 😄 Ellenben hogyha kirándulni mész, és használnád a mobilt, szinte kötelezõ kellék.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Elegem van, hogy 6 óra alatt letudom 100%-ról, 15%-ra meríteni a telefonom. És ebben kb 1 óra játék van. Samsung S2
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Használ valaki külsõ akkumulátort? Vaterán láttam ezeket a "power bank"-okat, és nem tudom mennyire jók ezek. 5-6 ezer körül amik vannak, azok használhatóak? Pld: 5200mAh, és 5ezer forint.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nálatok is?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Total Commander nem volt hajlandó a videot megnyitni, azt írta a video sajnos nem játszható le (ugyanúgy MX Playert társítottam)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mobilra a ServiiGo, míg PC-re a Serviio Pro?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Apps for Android
Sold by Amazon Digital Services, Inc.
5$ Helyett. 0$.
Arra van lehetõség, hogy mobillal nézzek meg egy filmet ami a PC-n van (persze mindkét eszköz hálózatban van) anélkül, hogy a filmet le kellene elõbb a mobilra töltsem?
Köszi elõre is
#25666: ha igy lenne (nem igy lesz), lesz olcso Motorola 😊
Saor Alba
Nem lattam errol statisztikat, de ennek nem hiszem hogy sok koze lenne a valosaghoz. Szerintem kb az ellentete a valos, szerintem a nexus keszulekek legalabb haromnegyedet (de inkabb mondjuk 90+ %-at) akik veszik, azoknak regota van google account-juk es nem regisztralnak ujat hozza.
Nexus-t tipikusan azok vesznek, akik hasznalnak google szolgaltatasokat, jol ismerik a piacot, es tudjak, hogy melyek a legjobb ar/erteku cuccok a piacon, akkor is ha nem reklamozzak az ember pofajaba, mint sok mas brand-et. Jo pelda erre a nexus 5, amirol a legelso hivatalos info (nemhogy reklam) akkor jott ki, amikor megjelent es megvasarolhatova valt a play store-ban, megis 33 percen belul elfogyott.
Nemhogy nem volt az ember pofajaba tolva, mint az osszes tobbi telefon kb, hanem az ember hivatalos infot keresve sem talalt elotte sehol, csak "megbizhato" forrasokbol lehetett sejteni, hogy kijon, es biztosra azok is elotte kb egy fel nappal mondtak csak. Megis rogton 1 honapos (vagy nagyobb) sorok alakultak ki ra kb minden orszagban ahol megjelent.
Szoval nem, nem eppen a "nincs is google accountom" a tipikus felhasznaloi retege a nexus cuccoknak 😊 Olyan esetekben el tudok ilyet kepzelni, ahol valaki hozzaerto ilyet vesz vagy ilyenre beszeli ra egy laikus ismeroset, de hogy ezek nem adjak az esetek tobbseget, az biztos. 😊
A google-nek kb mindegy szerintem, hogy mennyi nexus cuccot ad el, nem ezen akarnak meggazsagodni. Osszessegeben kb nullara jon ki vele, barmennyit is ad el beloluk.
A tavalyi n7-el kezdve nemelyikbol viszonylag nagyobb volumenu eladasokat is csinaltak/csinalnak (ilyen havi szinten nehany millios nagysagrend mondjuk) mar, de elsosorban szerintem meg kb az igazi rajongok/hozzaertok kielegiteserol szol az egesz.
Regards,
Mivel a Sony pöcsölt a 4.3 kiadással, így feltettem egy ftf fájlból, flashtool-al. Közben ma már tölthetem a gyári, hivatalos verziót. A gondom az, hogy hiába csinálok teljes visszaállítást, mindent törölve, mindig az ftf-et rakja vissza. SUS-al is legyomláltam, majd abba raktam fel, de megint az ftf-es verzióm van. Mit kellene tennem?
15, 30 és 60FPS-t tud az Xperia Z, a többit nem volt hajlandó elfogadni 😞
Bónuszként kilépés után csontra fagyott a telefon <#zavart1>#zavart1>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De ha egyszer elkezdenek telítõdni a piacok és már több lesz az olyan ember aki upgradel mint aki elõször vesz okostelefont, onnantól kezdve ezt nem tarthatják fent mert veszteséges lesz nekik. De ez még jóval odébb van, több évnyire, és nem egyik napról a másikra fognak drágulni hanem apránként.