36194
    Ez nem kamu, ez egy vicc vagy poén. Senki nem állította, hogy valóság. Szar is lenne az utolsó két opció... :)
    :)
  • LocalPatriot

#27787 nagyon várom. Kiv leszek milyen áron kezd majd. G2-nél elképzelhető, hogy jobban bírja majd az aksija?
  • skinnyman
    Motorola adds LTE and microSD support to the Moto G

A microsd nekem uj, ez igy megkomolyabb vetel.
  • Carlos
    Koszi, megnezem oket!
  • RelakS
    kamu...
    Az első is S3 volt. Az S2 szögletesebb volt, és középen volt az usb-je (emlékeim szerint)
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom tabletekre mit pakolnak, de telón a gyári "Music" (Zene), illetve Play Music az működik a háttérben is.
  • Dzsini
    A beépített Play Music / Play Zene mit nem tud, amire szükséged van?

De van VLC, Winamp, meg ezer másik, ami többé-kevésbé ingyenes...
  • Carlos
    Ok, megvan, 15 napig free! Ingyenes cucc nincs veletlen? ;-)
  • Carlos
    Koszonom! Mi a kulonbseg a trial es a fizetos kozott?
  • skinnyman
    Legalabb 5-10 zenelejatszot probaltam mar, es oszinten szolva egy olyanra sem emlekszem, ami nem tudott volna a hatterben zenet lejatszani.
    Ha a platformra a legjobb zenelejatszot keresed, valoszinuleg a poweramp az, fizetos progi.
  • Carlos
    Sziasztok. Nem tudom jo helyen jarok-e. Ha nem akkor bocsi es kuldjetek mashova.
    A kerdesem az lenne, hogy tabletre kellene olyan mp3 lejatszo ami mukodik es lejatsza a zenet akkor is ha hatterben van a program! Tehat ha jatszom, dolgozok, bongeszek!

Elore is koszi a valaszt es a segitseget!
  • skinnyman
  • Shiwo
    pedig megoldható...

• Vadnokedli
    kár hogy nincs sírva röhögős szmájli.
    Én erről se tudtam, csak mikor hülyére röhögtem magam a képen, akkor jártam utána. Ha tudtam volna a nokiás storyt, sose vettem volna mobilt, fasz akarja ezt a szép arcot tönkretenni :)
  • theone91
    Azért ne felejtsük el a millenáris évek Nokia aksi-botrányait sem, hasonló, fül mellett robbanó, puffadó, sistergő akkumulátoraival.
    Egyre biztonságosabb,mi??
  • Dzsini
    Hogyne foglalkoznának - a fogyasztást is olyan szinten tartják, hogy 1 napot azért elviseljen normál használat mellett a gép, az akkumulátorok se pusztulnak el 1 év folyamatos merítés-töltés után, egyre kevesebb helyet foglalnak azonos kapacitással (tehát több hely marad a készülékben másnak), egyre gyorsabban és biztonságosabban lehet tölteni, megjelentek és terjednek a drót nélküli töltési lehetőségek...
  • davidka003
    Az a baj, hogy a gyártók csak azt erőltetik, hogy legyen 16 magos proci a telóban de nem foglalkoznak az aksival.
  • theone91
    Igen, de akkor még a telefonkönyv is megterhelő volt egy telefonnak.
  • Dzsini
    Nekem a mostani (nemsokára 3 éves) telefonom kibír bő 2 hetet napi 3-4 óra rádiózással.

1500mAh-s akkumulátor van benne, 220x176 pixeles 2 colos képernyője van saját, zárt (op)rendszerrel, ami maximum java dolgokat futtat, nincs rajta 3G, VGA kamerája van, és 24 gombja.

Ezt tudja a "modern" technika egy nem-okostelefonban.
  • Jim Morrison
    egyik ismerősöm is mérges volt 1(!) éve, mikor már a sagem telefonját 2 helyett 1 hetente kellett tölteni :D
    Néha nem gondolkoztok el azon és mosolyogtok, hogy régen a mobilok akár egy hetet is kibírtak, még ha játszottál is rajta??? :)
  • theone91
    Már miért? Szerény hardverhez társított ~2000 mAh-s akksi ki fogja bírni a teljes napot, elhiheted. A jelenlegi Y300-am, kb azonos akksival és áramfelvételű hardverrel közepes nyüstölés mellett lazán kiprésel másfél napot.
  • skinnyman
    Jaja. Nem eros cucc + friss gyartastechnologia, emiatt sztem siman tok jol birhatja.
  • Dzsini
    Meg képernyőidőtől is függ :) Ez is olyan, mint a Kindle - ráírják, hogy 2 hónap rendelkezésre állás (és csillaggal alul, hogy napi 30 perc használatot feltételezve ennyi)
  • RYO21
    Simán elképzelhető, hisz a Moto G is elképeztően sokáig bírja 1 töltéssel.
  • SzirmosSzisza
    Ez az all-day battery nagyon marketing húzásnak tűnik :)
  • Dzsini
    Nincs rajta Selfie-kamera 2014-ben? tuti bukás :D
  • skinnyman
    hivatalos oldal
  • skinnyman

$129

Moto E
    Specs:
    4.3-inch qHD (540 x 960) 256 PPI display with Corning Gorilla Glass
    1.2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200 processor
    1 GB RAM
    4 GB Internal Storage + microSD slot
    5 MP camera on the back (no front-side camera)
    1980 mAH battery
    Dual SIM slots supporting 3G (Global GSM version)
    FM Radio
    Android 4.4.2 KitKat
  • LocalPatriot
    Semmi gond nincs azokkal, csak a gariztatás nehézkes.
  • Prody
    Itt próbáltam OPPO-t is... hát a dualcore-os Samu jobban ment, mint a quad-os OPPO :/
    Családtagnak myaudio tabletja beszivta az sd kártyát, konkrétan bele esett :D És magától újraindul a készülék randomra...

Én a nevesincs márkákról beszéltem most na :) És azok olcsóbb modelljéről.

Elhiszem, hogy a HTC, valamelyik csúcskategórirás OPPO, Huawei, Xianomi telók jók lehetnek, és nem vagyok Samsung párti.
  • skinnyman
    Unannounced Moto G with LTE pops up on Amazon
    +20 dolcsiert.
  • precision
    Ne maradjon ki a listáról az Oppo és a OnePlus sem akik mellé még a Cyanogenmod is odaállt egy (vagy több) CM telefon képében :)
    Nekem is pár HSZ-el lejebb egy Xiaomi telót ajánlottak és tényleg jókat írtak róla...
  • Dzsini
    Érdekes ez amúgy, a HTC is "kínai (tajvani) szar" volt, és évekig csak szolgáltatói telefonokat (Vodafone-nak, stb.) gyártott, megkérdőjelezhető képességekkel. A ZTE hasonló cipőben jár, a Huawei is kínai "vacakokkal" kezdett, az Alcatel is egy kínai cég, csak vásárolt egy nevet magának...

Nehéz dolog bármelyik, ma ismeretlennek tűnő névre látatlanul azt mondani, hogy a "leggagyibb", bármelyik lehet egy normálisan összerakott, jól sikerült készülék. Persze először próbálja ki valaki más, akinek ez a hobbija, és ha jókat lehet olvasni róla, akkor felkerülhet a választhatók közé :)

A MyAudio meg érdekes, hiszen az konkrétan magyar irányítás alatt van, ahogy a Wayteq és a Concorde is, elég jól is működnek a saját kategóriájukban.
  • Prody
    Kinai szarokat nem szabad venni. Attól hogy quadcore és stb, a legolcsóbb, leggagyibb szarokat rakják bele, tehát ami el is fog romlani hamar. Itt én is próbáltam ilyeneket és a Samsung dualcore-ja jobban ment, mint egy kinai quadcore-os teló. MyAudio-nak nincs supportja se, özönviz előtti android van rajta és magától elromlik (mint ahogy egyik családtagom myaudio tabletje ment szarrá a semmitől).
  • skinnyman
    Szerintem van ra esely, hogy az nvidia csinalta az egesz portolast (linux-on mar futott regota mind2 jatek - a valve-nek meg csak az engedelye kellett hozza, meg hogy odaadja nekik annak a forrasat)