Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Az a Samsung szoftvere , ami persze totálisan nem szükséges(csak a driverek miatt). Ezzel amúgy tudsz backupolni meg ilyenek.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

a baj az hogy mi van ha elromlik apabol a keszulek, es nem a gyari rom van rajta.. one minit kellett volna.. ejj ha vissza tudnam csinalni..

amugy mi az a kies? sammobile.com on latom.. valaemlyik firmawarenél (az rom?) van valamelyiknel nics keis

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Vadnokedli
Cyanogen mindig jó. De járj utána hogy hardveres e benne a számláló vagy nem. Amúgy factory reset azért nem segít ezen amit akarsz mert alapból egy szolgáltatói rom. Ha le is törlöd factoryresetnél visszarakja.

koszi a gyors valaszt.

1. a szolgaltato cuccokat se tudom leszedni, mert pl direkt nyomtam faktory resetet..es akkor is szepen visszarak mindent + inditasnal/kikapcsolasnal is ott az animacio :S

2. a sammobile.com-ot csekkolom ..bár nekem alapbol bajon van a touchwiz kenezettel es megoldasokkal benne.. contacts app.. stb stb.. annyira hanyadeknak tartom a htc desire-m utan hogy hihetetlen..

szivem szerint felraknak ra cyanogent.. de felek, hogy kesobb valami bekrapal benne (wifi, display, hangszoro, stb) ..es nem kuldhetem vissza garanciaval :S .. de 2 evet se birok ki igy :S bánom.. htc one minit kellett volna vennem :S

Vadnokedli
Tévedsz, számlálót nem csak a Samsung alkalmaz.
(majdnem- az elõzõ hsz.ben is lemaradt a 'majdnem')Minden gyártó alkalmazza. A HTC a legge_ibb ilyen téren. <#alien>

Lefogadom amúgy hogy a Nexus 4/5 ben is van számláló, hiába.

fery02
Valaki használja a Tapatalk alkalmazást? Ez állítólag ilyen fórum kezelõ, de a legjobb féle talán.
Igazából az érdekel, hogy ezt ide sg-re meg esetleg prohardver-re be lehet-e hangolni valahogy. Csak úgy érdekelne, hogy hogyan is kellene elépzelni ezt a programot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
"Minden gyártónál bukod a garanciát, a számláló számol egyet, vissza lépés nincs. "

Ez így nagyon nem igaz. Elõször is pl. Nexuson (itt a gyártó is változik), Motorolán nem bukod. LG-t nem tudom, számlálót pedig csak a Samsung alkalmaz.

" vissza lépés nincs."
S4 Mininél is hardveres a számláló már?

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
Minden gyártónál bukod a garanciát, a számláló számol egyet, vissza lépés nincs. De van erre is egy program, csak az fizetõs az reseteli Samsungoknál a számlálót.
A szolgáltatói cuccokat le tudod szedni róla, a gyári cuccokat pedig eltudod rejteni.

Vagy sammobile.com Frimware - I9190 - felrakod azt amelyiknek a neve mögött nincs zárójelben a szolgáltató. (igaz ezzel csak a szolgáltatói szarokat szûröd ki)

hali, .. vettem 1 samsung galaxy s4 mini-t. a mobilszolgaltato + samsung telenyomták folosleges appokkal (mindenhova samsung login..fuuj)
nagyon irrital.. ne akarjanak atszoktatni samsung backupra stbre.. nekem mar megvannak a bevalt szokasaim...

..a kerdesem az, hogy: gondolom elveszik a jotallas ha felrakok custom romot? (nem ertem miert, hiszen hw hez nem nyulok)

Vadnokedli
én az 5 dolláros kupont is levásároltam amit adtak. Cogs-ot vettem belõle 'ingyen' persze.

RelakS
Marhaság. Yobao-t vettem az edigitalról, de máris többször töltöttem újra.
10000mAh-s, szóval egy darabig szopogatja az elektront a hálózatról, mire elkészül 😄 Ellenben hogyha kirándulni mész, és használnád a mobilt, szinte kötelezõ kellék.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Falkon
Az komoly 😄
Elegem van, hogy 6 óra alatt letudom 100%-ról, 15%-ra meríteni a telefonom. És ebben kb 1 óra játék van. Samsung S2

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

davidka003
Engem lebeszéltek róla, mert ezek állítólag csak néhány alkalommal tölthetõk újra. 4-5 alkalom kb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Falkon
Sziasztok!

Használ valaki külsõ akkumulátort? Vaterán láttam ezeket a "power bank"-okat, és nem tudom mennyire jók ezek. 5-6 ezer körül amik vannak, azok használhatóak? Pld: 5200mAh, és 5ezer forint.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Az egy nagyon jó játék.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Azt írja nekem is.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

qetuol
tegnapelõtt a Quell Memento volt ingyér', arról sajnos lemaradtam, pedig megfogadtam, hogy minden nap ránézek az appstore-ra 😞

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

fery02
Play Áruházban alkalmazás leírásoknál fent, ahol eddig a legfrissebb verzió kiadási dátuma volt látható, ott nálam most egy "Alkalmazáson belüli vásárlások" szöveg szerepel.
Nálatok is?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rage
Na, kipróbáltam azt, ami már amúgy is rajta van a mobilon - ES File Explorer és MX Player tökéletes együtt, a feliratot is áthozta.

A Total Commander nem volt hajlandó a videot megnyitni, azt írta a video sajnos nem játszható le (ugyanúgy MX Playert társítottam)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SzirmosSzisza
PC-re Serviio, mobilra meg elég a beépített lejátszó. Menüjében jobb felül van olyasmi, hogy Nearby devices (aztán lehet ez valami Samsung specialitás 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

rage
Ehhez mi minden kell?
Mobilra a ServiiGo, míg PC-re a Serviio Pro?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SzirmosSzisza
Próbáld ki, nekem úgy emlékszem a beépített videó lejátszó nem rakta rá a feliratot, de nem 100%.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

rage
Hm, igen, mondjuk a felirat jó lenne mellé...

SzirmosSzisza
Serviio tud ilyet, csak felirat szerintem nem megy át mobilra, okos tv-re viszont igen.

LocalPatriot
<#worship><#eljen>
Vadnokedli
Eufloria HD
Apps for Android
Sold by Amazon Digital Services, Inc.

5$ Helyett. 0$.

[HUN]FaTaL
A legtöbb fájlkezelõ tudja ezt (persze az is letöltés, csak nem tárolja le végleg). Az ES és a Total Commander (a LAN pluginnal) biztosan.

Firerock
Serviio!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

rage
A Smart TV-n ugye könnyen meg tudok nézni egy filmet ami a mobilomon van a share funkciónak köszönhetõen.

Arra van lehetõség, hogy mobillal nézzek meg egy filmet ami a PC-n van (persze mindkét eszköz hálózatban van) anélkül, hogy a filmet le kellene elõbb a mobilra töltsem?

Köszi elõre is

Bocs hogy töröltem, de közbe googlen megtaláltam a válaszokat. Azért köszönöm a válaszod!
[HUN]FaTaL
Felvetted a másik google fiókot a beállításokban (rendszer) ? Mert anélkül nem fog menni.

LocalPatriot
Ma jelent meg: City Island 2
GregSB
Hoppá, ez kicsit nagy lett, bocsi :S

GregSB

Solten
A piac mar reg telitodott.

#25666: ha igy lenne (nem igy lesz), lesz olcso Motorola 😊

Saor Alba

Firerock
tudnál adni hozzá egy linket?

skinnyman
"Majdnem minden egyes új Nexus user = új google acc"

Nem lattam errol statisztikat, de ennek nem hiszem hogy sok koze lenne a valosaghoz. Szerintem kb az ellentete a valos, szerintem a nexus keszulekek legalabb haromnegyedet (de inkabb mondjuk 90+ %-at) akik veszik, azoknak regota van google account-juk es nem regisztralnak ujat hozza.
Nexus-t tipikusan azok vesznek, akik hasznalnak google szolgaltatasokat, jol ismerik a piacot, es tudjak, hogy melyek a legjobb ar/erteku cuccok a piacon, akkor is ha nem reklamozzak az ember pofajaba, mint sok mas brand-et. Jo pelda erre a nexus 5, amirol a legelso hivatalos info (nemhogy reklam) akkor jott ki, amikor megjelent es megvasarolhatova valt a play store-ban, megis 33 percen belul elfogyott.
Nemhogy nem volt az ember pofajaba tolva, mint az osszes tobbi telefon kb, hanem az ember hivatalos infot keresve sem talalt elotte sehol, csak "megbizhato" forrasokbol lehetett sejteni, hogy kijon, es biztosra azok is elotte kb egy fel nappal mondtak csak. Megis rogton 1 honapos (vagy nagyobb) sorok alakultak ki ra kb minden orszagban ahol megjelent.

Szoval nem, nem eppen a "nincs is google accountom" a tipikus felhasznaloi retege a nexus cuccoknak 😊 Olyan esetekben el tudok ilyet kepzelni, ahol valaki hozzaerto ilyet vesz vagy ilyenre beszeli ra egy laikus ismeroset, de hogy ezek nem adjak az esetek tobbseget, az biztos. 😊
A google-nek kb mindegy szerintem, hogy mennyi nexus cuccot ad el, nem ezen akarnak meggazsagodni. Osszessegeben kb nullara jon ki vele, barmennyit is ad el beloluk.
A tavalyi n7-el kezdve nemelyikbol viszonylag nagyobb volumenu eladasokat is csinaltak/csinalnak (ilyen havi szinten nehany millios nagysagrend mondjuk) mar, de elsosorban szerintem meg kb az igazi rajongok/hozzaertok kielegiteserol szol az egesz.

Regards,

LocalPatriot
Rendben, köszönöm szépen!
Igen, ott is kértem segítséget! Ezer hála Neked is!!
theone91
A telefonod Mobilaréna fórumán tuti tudnak majd linket adni, de hivatalos oldalról kétlem, hogy tölthetõ. Ha a készüléket szolgáltatónál vetted, akkor arra is figyelj, hogy a gyári rom a szolgáltatói rom legyen.

LocalPatriot
Azt nem lehet letölteni a hivatalos oldalról, vagy hol találom meg?
theone91
Flesseld vissza a gyári romot.

LocalPatriot
Segítség kellene!!
Mivel a Sony pöcsölt a 4.3 kiadással, így feltettem egy ftf fájlból, flashtool-al. Közben ma már tölthetem a gyári, hivatalos verziót. A gondom az, hogy hiába csinálok teljes visszaállítást, mindent törölve, mindig az ftf-et rakja vissza. SUS-al is legyomláltam, majd abba raktam fel, de megint az ftf-es verzióm van. Mit kellene tennem?
RelakS
köszi
15, 30 és 60FPS-t tud az Xperia Z, a többit nem volt hajlandó elfogadni 😞

Bónuszként kilépés után csontra fagyott a telefon <#zavart1>

theone91
Ha leszeded a Nexusok kamera .apk-ját, akkor lehet hogy mûködni fog, lehet hogy nem. Lutri. Van akinél megy, nálam nem, valószínûleg azért mert a telómban nincs giroszkóp ami elengedhetetlen a gömbpanorámához.

Firerock
Normális gömbpanoráma program létezik? Olyan mint a nexusokban van.

theone91
lgCamera-t próbált ki. Abban van framerate állításra lehetõség, de nem biztos hogy mûködik.

theone91
Mert a nem mainstream zene fos?

RelakS
Engem pont a 24fps érdekelt volna, mert MHL-en annyit ad ki a telefon 30 helyett. Nameg ha FullHD, akkor ugye 24FPS illene hozzá...

GregSB
Félreérthetõen ítam. Szeressétek azt hogy a Nexusok ilyen olcsók amíg még lehet. Mert szerintem 4-5 év múlva már nem lesz Nexus telefon, ami fele annyiba kerül mint a konkurencia.

GregSB
Ezért mondom hogy számukra addig lesz érdekes ez a buli, amíg új embereket tudnak bevonzani vele 😊 Majdnem minden egyes új Nexus user = új google acc = új hírdetési felület + információ.

De ha egyszer elkezdenek telítõdni a piacok és már több lesz az olyan ember aki upgradel mint aki elõször vesz okostelefont, onnantól kezdve ezt nem tarthatják fent mert veszteséges lesz nekik. De ez még jóval odébb van, több évnyire, és nem egyik napról a másikra fognak drágulni hanem apránként.