Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
LocalPatriot
Na ez jó nagy meglepetés volt😊
Tényleg a semmibõl.
gazgoblin
Nagyon helyes! Remek kis masina ez!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Jim Morrison
Twitterhezbis jött update, és ez is ios7 es designra hajaz vagy csak én képzelem bele?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
MMS-es sztorihoz:
Ma jött egy update talkhoz ami tartalmazza a következõt:
-Fixes for MMS sending/recieving

Errõl ennyit 😄 slussz poén hogy az MMS csak tegnapig élt, ma már nem tudom letölteni 😄
(Igen hangoutsot használom üzenetekhez, és igen gondoltam hogy ez lehet probléma, de valahogy mégse hittem túl erõs gondolatnak hogy kipróbáljam az alap üzenetek appal mûködik e :c)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok,

HTC One X telóm van, szeretnék flashplayert igénylõ játékokkal játszani, de nem tudom telepíteni. Van erre megoldás? Ha nincs akkor milyen androidos teló van amin tudok játszani pl ezzel a játékkal:

Rail Nation

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

GregSB
Szerintem meg mind kettõre van igény, nem kéne úgy beszélni mintha mindenki látens Note 3 felhasználó lenne, csak nem tud róla mert nem próbàlta még. Próbáltam már sok nagy telefont, nem kell.

Jim Morrison
Na, n4 re nekem megjött a 4.4.2 OTA. Igaz, a dátumot átállítottam egy órája péntekre (majd vissza), úgy tûnik bejött :p

Barnabyka
Huawei p6
Samsung Galaxy trend
Samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy s advence
sony xperia m

Ezekrõl egy gyors vélemény? Meg esetleg egy sorrend is hogy melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? Sokat segítene.. köszi elõre is😊

Vagy esetleg iylesmi kategóriákból jobbat(vodafone)?

Mit számít milyen ujjad van? Senki nem mondja, hogy kötelezõ egy kézzel kezelni a telefont... ez is csak ilyen kistelefonos sztereotípia, hogy jajmilesz ha nem érem át... mintha át kéne...
Jim Morrison
Sony Xperia Z Ultra Google Play edition

precision
kocsiban? vezetés közben ne nagyon nyomkodd a mobilodat...
amúgy meg ha tényleg ennyire fontos az egykezes téma, van rá szoftveres megoldás, a note szériában legalábbis
http://www.youtube.com/watch?v=mrxrZ8Y0-XE

Bazinga!

kifli
hát nemtudom, én nagyrészt 1 kézzel kezelem a telefont. Kocsiba, gyalog fõleg ha hideg van, vagy zsebbe van a másik kezem, vagy kesztyûbe. (bár kesztyûm ujjain van ilyen szar, hogy lehet vele képernyõt buzerálni.)
De ha mondjuk elõadáson vagyok és ülök, szabad mint két kezem ott sem kezdem el kétkézzel buzerálni.
Ha valakit két kézzel látok telefonzni, muterom jut eszembe, mert õ szokta úgy, vagy nagyfater, mikor a tv távirányítót nyomja 😄

De nagyrészt a hüvelykujjak operálok.
precision
én még mindig nem értem az egykezes mizériát, ezt az egy ujjal át kell érni az egész kijelzõ átló dolgot
az emberek nagyon kis százaléka akarja kizárólag egy kézzel használni a telefonját, max tényleg akkor ha a másik keze foglalt, de ez elenyészõ eset (buszon kapaszkodva, fenék törlés közben a wc -n... és egyéb életbevágó helyzetben)

nyilván nem az emberekkel van a baj ha ennyire fogy a cucc, erre van igény 😊 én persze elfogadom, ha valakinek ez nem jön be, csak nem értem az indokokat

amúgy meg tartalmat és médiát fogyasztunk leginkább a mobilunkon manapság, a nagyobb kijelzõ emiatt is hasznos... sõt, sok ember pont a phabletek miatt nem vesz mobilt és tabletet hanem egy eszközt a kettõ helyett

Bazinga!

kifli
4,3 után volt nálam one x 4,7"-al. Nem sikerült megszokni. MOst azon filózom, hogy 820-at vagy 920-at vegyek, vagy a 920 is nagy lesz már. Pedig elég hosszú ujjaim vannak.
Jim Morrison
Mikor megvettem az n4 em én is azon filóztam milyen lesz ekkora képernyõvel, elõtte 4alatti volt. Most úgy vagyok vele hogy pont jó, kisebbet már kicsinek is érzem. Noteot kipróbálnám pár napig, biztos baromira tetszene, de zsebben hordani már nem lenne jó 😊 ez 4,7 vagy mennyi, nagyobb nekem nem is kéne (még?).

davidka003
Nekem 4,7 colos van és még kicsit ezt is nagynak érzem pedig már fél éve megvan. Nagyobb nem kéne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

GregSB
Ja persze...

Áh, ez a hiszti addig tart, amíg "kis" telefonod van. 3 nap Note használat után te se akarnál többet kisebbet...
Narxis
Jah sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet az ok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Gyári ROM-ot csak a gyári recovery tud flashelni, adb sideloaddal tudsz ota csomagot feltenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
Ez igy is van, S4 legalabb ketszer jobban fogyott megjeleneskor ami kompakt 5"-os 😊

Regards,

szucsy89
Jesszus, és még azt hittem az emberek nagy része olyan mint én, hogy a kompakt méretet preferálja...
LocalPatriot
Narxis
Nem, 4.4 van fent, nem tudtam kivárni ezért flasheltem egy pre-rooted gyári verziót. Sztem amit most leszedett, 50MB az a 4.4.2 csak valamiért nem telepíti hanem amikor újraindul, hogy telepítse akkor behozza a TeamWin Recovery-t és nem történik semmi. De már fent van xda-n egy ugyanilyen gyári 4.4.2 pre-rooted, majd felteszem azt.

Dzsini
"úgyis jön a nagyobb durranás, pár hónapra nem fogok G2-t venni"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
Azért volt jó pár hónap a kettõ között. Kétlem, hogy a Flex befolyásolta volna a G2 eladásait.
Dzsini
Meg nem biztos, hogy a legjobbat tesz az eladásoknak, ha egy G Flex szintû dolgot majdnem egyszerre visznek be a köztudatba.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
+1
Pontosan így látom. Egyébként ezt az eladási értéket is nagyban az N4-nek köszönhetik.
Vadnokedli
Nem tudom mit vártak, ezzel a telefonnal még csak most "törnek" be a nagyok piacára.(mondhatni, mert azért eddig nem alkotott valami hú de húú-t az LG |Nexusokat kivéve|) A következõ telefonból biztos többet fognak eladni. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
De lehet az a telefon kisebb lesz egy másik 4,3-asnál... a vékony kávának köszönhetõen.
szucsy89
Készül az LG G2 mini... 4,7-es kijelzõje lesz. 😄😄
GregSB
Számomra ez az ideális telefon méret. És végre valahára vállalható hardwareje van egy kisebb telefonnak. Platformot nem fogok váltani miatta, de ha most vennék okostelefont tuti ezt választanám.

[HUN]FaTaL
KOT49E (4.4.1) és KOT49H (4.4.2) az új build szám.

[HUN]FaTaL
Akkor te még a KRT16S-re frissítettél csak. Még a 4.4.1-et se nagyon szóják OTA-n.

Narxis
Frissítettem, 50MB körül volt de 4.4-et ír ki. :S n7 wifi

Jim Morrison
Jön is a 4.4.2

szucsy89
Tulajdonképpen egy kompakt Nexus... Árban is. Kár hogy nincs itthon.
skinnyman

Regards,

gabi89
Jó kis teló és 50-ért bestbuy... kár, hogy itthon nem lesz szerintem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

szucsy89
Moto G az MATV-ben!
Dzsini
A KitKat desszertes doboz ikonjai - van köztük pár érdekes 😊

LocalPatriot
Több is mint két év. Elvileg ahogy néztem 26 hónap😊
Falkon
Ütöm azt a telefont is, de egyelõre nem hatott meg annyira! 😄 Nem tudom még mi legyen. Majd a real racing 3-ban megnézem mit tud!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vadnokedli
Hát fõleg hogy majdnem 2 év van a 2 telefon között. Így nem nehéz. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Hogyne érné meg😄
Megeszi reggelire az S2-õt.
Létezik olyan program, amely a telefont úgy használja PC-re kötve mint egy bluetooth adaptert?