Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ma jött egy update talkhoz ami tartalmazza a következõt:
-Fixes for MMS sending/recieving
Errõl ennyit 😄 slussz poén hogy az MMS csak tegnapig élt, ma már nem tudom letölteni 😄
(Igen hangoutsot használom üzenetekhez, és igen gondoltam hogy ez lehet probléma, de valahogy mégse hittem túl erõs gondolatnak hogy kipróbáljam az alap üzenetek appal mûködik e :c)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HTC One X telóm van, szeretnék flashplayert igénylõ játékokkal játszani, de nem tudom telepíteni. Van erre megoldás? Ha nincs akkor milyen androidos teló van amin tudok játszani pl ezzel a játékkal:
Rail Nation
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ez durva. A semmibol. Emelle meg:
LG Makes The Google Play Edition G Pad Official, Will Hit Google Play For $350
Google Announces The White (Panda) Nexus 7 In 32GB Wi-Fi Only, Because Duh You Want A White Nexus 7

Regards,
Samsung Galaxy trend
Samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy s advence
sony xperia m
Ezekrõl egy gyors vélemény? Meg esetleg egy sorrend is hogy melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? Sokat segítene.. köszi elõre is😊
Vagy esetleg iylesmi kategóriákból jobbat(vodafone)?
amúgy meg ha tényleg ennyire fontos az egykezes téma, van rá szoftveres megoldás, a note szériában legalábbis
http://www.youtube.com/watch?v=mrxrZ8Y0-XE
Bazinga!
De ha mondjuk elõadáson vagyok és ülök, szabad mint két kezem ott sem kezdem el kétkézzel buzerálni.
Ha valakit két kézzel látok telefonzni, muterom jut eszembe, mert õ szokta úgy, vagy nagyfater, mikor a tv távirányítót nyomja 😄
De nagyrészt a hüvelykujjak operálok.
az emberek nagyon kis százaléka akarja kizárólag egy kézzel használni a telefonját, max tényleg akkor ha a másik keze foglalt, de ez elenyészõ eset (buszon kapaszkodva, fenék törlés közben a wc -n... és egyéb életbevágó helyzetben)
nyilván nem az emberekkel van a baj ha ennyire fogy a cucc, erre van igény 😊 én persze elfogadom, ha valakinek ez nem jön be, csak nem értem az indokokat
amúgy meg tartalmat és médiát fogyasztunk leginkább a mobilunkon manapság, a nagyobb kijelzõ emiatt is hasznos... sõt, sok ember pont a phabletek miatt nem vesz mobilt és tabletet hanem egy eszközt a kettõ helyett
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Samsung's Galaxy Note 3 cracks 10 million sales barrier in just two months
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
http://goo.gl/gd6Zi5
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."