36194
-
#27556 Xperia P a szoftver miatt fos. Van mikor úgy befagy hívásnál, hogy fel se lehet venni a telefont. -
#27555 Amúgy detto ugyan az a HW mint Xperia P, és az Xperia P is fos. (Mindkettő van itthon, nem légbőlkapva mondom ezeket. :D) -
#27554 Nem az a hülye aki árulja... -
#27553 Samsung kiad egy csomó típusú [de minek?] telefont és a 80%-a nincs jól optimalizálva... -
#27552 Az S Advance tényleg fos gyári Androiddal.. -
#27551 Az keves vigasz, ha kozben szarul fut.
Rendes multitaskinghoz meg 2 giga ram kell sztem manapsag, amikor 1 bongeszoben 1 tabon 1 weboldal onmagaban megeszik 100 mega ramot. Es itt nincs lapozofajl, ha kifut a memoriabol, elkezdi a regi cuccokat bezarni. -
#27550 Annyira azért nem olcsó mobil ez, de annál szarabb.
2 személyes S Advances ismerősöm van, mind a hármunknak ugyan azok a problémák fordultak elő a készülékkel. -
#27549 S advance hardverén vaj simán kellene futnia a rendszernek. -
#27548 Azért 70k minden csak nem olcsó szerintem. És egy rendes rendszerhez az 512mb ram is elég, bár ezért engem itt már biztos utáltok :DD -
#27547 Nem remlik, hogy valaha barki kulonosen dicserte volna.
Igazabol en a letjogosultsagat sem nagyon ertem, samsungbol egyedul a galaxy s (fo szeria, nem mini-k es hasonlo komolytalanan baromsagok) es a note szeria ami altalaban viszonylag jo, de azokat sem a teleszemetelt bloatware miatt szereti senki, inkabb foleg a hardver miatt.
Meg par megjegyzes:
-egy gyemantra egyaltalan nem kell vigyazni, mar ami a fizikai allapotat illeti, semmilyen anyaggal nem tudod megsebezni, ha akarod sem, max egy masik gyemanttal :)
-"pedig 2x1GHZ 768mb ram 8GB ROM+ 8GB SD...." - ezzel azt akartad mondani, hogy eros? Csak mert kifejezetten gyengek ezek a specifikaciok. Foleg a ram merete.
A moto g joval olcsobb, es biztos, hogy sokkal jobb telefon.
De egy 20-30-at hozzaraksz es mar kb az n5-nel vagy, ami egy teljesen masik dimenzio. -
#27546 Olcsó mobilok tele vannak szoftveres hibákkal. ZTE Blade V-m se különb, bár jóval olcsóbb volt. :D Pl. vodás sim nem tetszik neki mert nem mutatja mindig pontosan a térerőt. Persze mindig van térerő és elérhető vok csak nem mutatja pontosan. Fülessel halk és kevés a tárhely mert valami érthetetlen oknál fogva kettéosztották a belső tárhelyet.
Tegyél rá valami jó custom ROM-ot. Népszerű teló biztos van hozzá. -
#27545 A külsőn kívül egyetlen közös elemük sincs. -
#27544 Picit hasonlít azért :D -
#27543 Majdnem ugyanaz, csak köze nincs hozzá, semmilyen téren :D -
#27542 Nekem S2 volt, az elvileg majdnem ugyanaz, de semmi baj nem volt vele :(
Gondolom gyári rom van benne. -
#27541 SAMSUNG GALAXY S ADVANCE SAJÁT VÉLEMÉNY:
Itt a véleményem erről a tetves sz*r mobilról.Második Samsung telom, lehet jönni olyan hozzászólásokkal hogy nem értek hozzá, de pedig igen is értek a kütyükhöz és mégsem tudom beállítani olyanra hogy stabilan működjön ez a sz*r. Kezd elegem lenni a Samsungból. NEM TERHELEM LE van rajta egy csomó szabad hely mégis egy sz*r.
Állandóan belassul, kifagy, amikor SD kártyáról használom az adatokat sokszor meghal és 10 perc kell neki mire feléled, nem tudok vele rendesen kamerázni sem mert akad a felvétel és vissza nézni se tudom készülékről mert ott is akad vagy kifagy az egész készülék.
NE VEGYETEK ILYEN TELEFONT nálam legalábbis valamiért nem akar rendesen működni, szerintem ez egy gyári hibás széria, olyan mint az ACE 1 azzal is ez volt a gondom.
Soha nem ejtettem le, úgy vigyázok rá mintha egy gyémánt lenne és mégis szarakszik, elég jól értek a kütyükhöz szóval jól beállítottam mégis fagy és újraindul...
kpba 70et [+SD kártya + tok] fizettem érte és ennyi pénzért elvárnám hogy normálisan működjön....
Felháborító hogy ennyire rossz.
WHY???? pedig 2x1GHZ 768mb ram 8GB ROM+ 8GB SD....
VALAMIT MONDJATOK MERT BELEDOBOM EGY VULKÁNBA! -
#27540 Azt egyaltalan nem mondtam, hogy globalis allapotokrol beszelnek, de mas orszagokban az osszes tobbi ceg supportja is jobb szokott lenni, szoval nem latom ez hol erv amugy sem. -
#27539 OFF: Ne a magyar állapotokat vetitsd ki az egész világra. Azokban az országokban ahol hivatalos alma boltok vannak, es nem APR-ék ott szó nélkül cserélnek rögtön mindent ha visszaviszel. -
#27538 "Ráadásul az almás telefont is azonnal cserélik ha gondod van vele"
Azert ez nem mindig van igy. Ami azt illeti, az egyik legcsapnivalobb supportjuk van, meg akkor is, ha az arat nem szamolod bele. -
#27537 Világosban nem látni, full sötétben mikor néztem a telefont akkor a fekete foltok nagyon furák voltak, illetve mozgásnál minta ottmaradtak volna egy darabig. Alapból nem is látszik, de pl egy ilyen videónál nagyon zavaró. -
Borg #27536 Azért ugye az előállítási költség és az eladási ár közötti különbözet nem egyenlő a haszonkulccsal. Elég csak arra gondolni, hogy melyik gyártó hány embert foglalkoztat a világon.
Ráadásul az almás telefont is azonnal cserélik ha gondod van vele, nem kell küldözgetni, meg hetekig várni a szervizre, hogy aztán egy valamilyen minőségben szétszedett és újra összerakott telefont kapj... ha épp szerda volt, és l.sz.pták reggel a szervizest, akkor mázlid van, ha nem akkor meg reklamálhatsz oda vissza (lásd cordon - asus, sony, moto stb)... -
Chris Lowe #27535 A "baszott hülyén" egy baszotterős jelző a tavalyi év egyik csúcskategóriára. :-)
Nekem nincs bajom vele, igazából fel sem tűnt, pedig elég sokat nyomkodtam egyik haverom s4-ét. No majd legközelebb összehasonlítom az LG csúcstelóval, mert másik haver meg olyat vett.
-
#27534 Mukodnie kene sztem ennek a megoldasnak, anno kis es probaltam, most is kiprobaltam. Talan egy fel percet varni kell amig a beallitas ervenyre jut. -
#27533 Mert hátha arról ő is tudomást kapna és megsérteni meg nem akarom. -
#27532 Miért nem veszed ki a köreidből? -
#27531 Nincs mit!
Más:
Régebben felvetettem a Google+-os kérdésemet itt a topikban, de azóta sem jutottam dűlőre.
Az lenne, hogy szeretném eltávolítani egyik ismerősöm bejegyzéseit a kezdőlapomról, amire kaptam is egy olyan ötletet, hogy készítsek egy új kört, amihez adjam hozzá a kiszemelt ismerőst és állítsam be ezt a kört úgy, hogy ne kapjak semmi értesítést se.
Na, ez a megoldás nem működik sajnos. Van valakinek egyéb ötlete? -
Bal0924 #27530 Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan akkus programot ami a következőek kritériumoknak megfelel...
-Tud Magyarul
-tudja az utolsó töltés óta eltelt idő-t (Ha újra indítom a telefont nem nullázódik le ez az idő...Nem úgy mint a GSam Battery Monitor)
-Olyasmi mint az Akkumulátor HD. -
#27529 Valaki esetleg nem hallott olyanról, hogy S4 baszott hülyén jeleníti meg a feketét? Nézek pl sötét videót és mintha a sötét foltok ott maradnának egy darabig. Illetve magán a videón is bután néznek ki a teljesen fekete részek. -
#27528 o/ -
#27527 No igen, nem mindenki dolgozik alma-fele 400%-os haszonkulccsal... -
#27526 Valóban ez volt a gond.
Köszönöm a segítséget ! -
#27525 "hálózati vagy SIM kártya hibát"
Nem a SIM kártya a hibás.
Állítsátok át a beállítások idejére a Hálózat típust "csak GSM"re, majd ha végeztetek, vissza amin volt!
PH-n ez többször említett jelenség G2-nél, amire ez működő megoldás. -
#27524 Ez sem magyarazza, egyedul a samsung-nal van a csucstelokra premium gari, az osszes tobbi gyartonal teljesen sima 1 ev gari szokott lenni, akkor is ha 250 ezer forint a telefon. Supportrol meg plane ne beszeljunk, onmagaban attol, hogy CM fut ezen a telon, garantaltaltan sokkal jobb supportja lesz, mint barmelyik nem-nexus telonak. -
Borg #27523 Hát igen, premium garanciális háttér nélkül, kínai supporttal, meg retail kereskedés nélkül lehet bőven lejjebb menni az árral. Főleg ha százezer helyett dolgozik nekik vagy 100 ember, világszerte... és akkor lehet hogy sokat is mondtam. -
Konyigery #27522 Srácok, mitől lehet az hogy a Zte Blade 3-am ha gondol egyet újraindítja magát?? Egyszer már elvittem szervízbe, aztmondták szoftverhiba újra is szoftverezték, de ugyanúgy szarakodott, aztán most raktam rá 4.4-et, egy ideig jól viselkedett de ma megint elkezdte. Akksira gyanakszom még, mert miután újraindul néha jóval kevesebb töltöttséget jelez. Aztán nem tudom létezhet olyan hogy esetleg azért indul újra mert nem látja a sim kártyát?? vagy esetleg leesett megsérül az "antennája" és hálózati jelet nem tud fogadni?? Ezektől előfordulhat e ilyesfajta védekezés az androidnál hogy fogja magát és újraindul?? Vagy csak szimplán az akksi a ludas?
Előre is köszönöm a válaszokat. :) -
#27521 Minden telo kinaban keszul, ez nem kifogas. A Nexus-ok is jol mutatjak, de ez megjobban mutatja, hogy egy 600-700 dollarnal indulo atlagos felsokategorias telo tenylegesen mennyibe kerul a gyartonak. -
#27520 Magyarul olyan, mint az összes kínai occó telefon csak mögötte van a CM?:) -
#27519 nyilván...
de most napi 1 usd vagy óránként? :P -
#27518 Kinai kormany-hatszellel. Na meg ugye a munkasok napi 1$-os orabere. -
#27517 passz, de remélem lesz nálunk kapható a 64gigás, a szénszálmintás hátlap és valami kemény strapatok :D