36194
-
#27840 említettem, hogy tabletet veszek, utána, hogy Xperia Z2 típust, gondoltam evidens, hogy Xperia Z2 Tablet lesz a dolog és nem kell külön odaírnom -
#27839 Hát de ez Xperia Z2 "Tablet" -
#27838 van belőle tablet is (: -
#27837 De az nem is tablet -
#27836 nagyobb beruházás lesz, Xperia Z2 (:
köszi a választ -
#27835 Értelemszerűen- igen. Csak ne ilyen csöves Concorde vagy valami ilyesmi tablet legyen, a saját érdekedben. -
#27834 egy nagyon láma kérdés.. most fogok androidos tabletet venni, ha abban ugyanazt a gugli accountot adom meg, mint ami a telefonomra van, akkor az általam megvett fizetős programokat letudom rá tölteni, és nem kell újra kifizetni, ügye ? (persze ha épp a kompatibilitás engedi) -
#27833 Ezt a játékot próbáljátok ki. 1050 HUF, de semmi IAP nincs benne, ahogy lennie is kéne minden játéknak. Szenzációs! Monument Valley -
#27832 TV-knel ami igazan szamit, az a panel, az meg elvileg LG lesz benne. Valszeg nem lesz olyan jo, mint a $10ezer dollaros tv-k, de nem hiszem h nagyon szar lesz azt sem. Lassan egy (nem dragabb) telefonban is 4k kijelzo lesz (najo, meg "csak" qhd), nem latom az okat amiert tv-knel ilyen magas ara kene, hogy legyen, mint amin a legtobb gyarto nyomja.
Mas: Word Lens-t megvette a google, ingyenes lett az app es a nyelvcsomagok limitalt ideig, valszeg beepitik a technologiat a translate-be. -
Borg #27831 Mert aztán a képminőség abból áll, hogy 4K, oszt már vesszük is, mi... -
#27830 Alap Camera miért foglal sok helyet?
Total 54MB
APP 33MB
Data 21MB ???? -
#27829 :O -
#27828 Ez az LG L70 android 4.4.2-vel egesz jo valasztas volt ~42000 Ft-ert (atszamitva).
Tobbi Samu vagy mas telok dragabbak voltak regi androiddal. -
#27827 A Xiaominak is kéne már egy fasza globális disztribúció. Jók a termékeik, simán lenne rájuk igény nyugaton is. -
#27826 Alig várom, hogy PH!-n ebből is legyen csoportos rendelés. -
#27825 Xiaomi's 49-inch Android TV boasts 4K for just $640
Na erre kivancsi leszek -
#27824 Csak a hátlap ne legyen olyan csúszós "biliműanyag" mert egyébként tényleg ígéretes és jól néz ki :) -
#27823 Kéne szerezni valakit aki a play-ről megtudná venni :D
A mostani S2-öm is csak 3G van, de az ilyen része igazából soha nem érdekelt. Köszi a segítséget! :) -
#27822 Play-rol fixen netto $350/400 a 16/32 gigas ara, egyeb boltokban neha meg lehet venni kicsit olcsobban.
Nem art tudni, hogy az amerikai varians (D820) viszont mas LTE savokat tamogat, ezert itthon csak 2g/3g-d lenne vele. Europaban sem sokkal dragabb amugy kornyezo orszagokban. Nemreg pl brutto 288 EUR-ert el lehetett hozni egy osztrak boltbol (ditech) - azt mondjuk hamar el is kapkodtak. -
#27821 Végre egy LG-dizájn, aminek minden eleme harmonizál egymással. Szép, de könyörgöm: Az előlapi logó... Miért nem jönnek már rá a gyártók, hogy elég hátulra is logó, elöl pedig kurva otromba. Pláne a prémium kategóriában. -
#27820 Sziasztok!
Amerikában most a Nexus 5 milyen árban van? Van valakinek ilyen telefonja közületek? -
Borg #27819 Na nézd, még a végén csinál az LG valami elegánsat is. Már csak a logót kéne eltüntessék elölről. -
#27818 Fúúú, nem tudom szoktatok-e nézni Csúcskategóriás mobilokat, de Én mindig kinézem azokat a telókat, amiket fél-1 éves korukba majd megveszek. Úgy néz ki megvan a következő telóm. A Z2. Bár nekem ez buzi nagy kijelzős, de amit tud, az alapján kb leszarom :) Mondjuk ha jön ki olcsóbban egy kompakt verzió, akkor valszeg az lesz belőle, ha megtartják az összes hardvert benne. De mindenképpen kivárom még visszamegy az ára egy 100-120e hufra :) -
#27817 Dafuq, alul nincsenek fizikai gombok, de a hely ott van nekik?:D -
#27816 igen -
#27815 Hátul az a Hangerő meg a lock gomb? Vagy hogy van ez? G2-t akartam nem rég venni S3-at lecserélve ezzel, de lehet várok még egy kicsit és inkább ez. -
#27813 Xiaomi's first tablet offers powerful gaming on the cheap
tegra k1-el. -
#27812 Kegyetlen jól néz ki. -
G3 Press Renders Leak, Show The Phone We've Seen Umpteen Million Times Already With Slightly More Detail
OnePlus One With CyanogenMod 11S Review: The Best Flagship Phone You Can't Buy
Students get iOS apps running (slowly) on Android
HTC's One Mini 2 is an awkwardly named, cut-down version of the excellent One M8 -
#27810 :) -
#27809 ja, az utolsó két opciót később láttam meg, de az első kép akkor is S3 :D -
#27808 Ezt még a gyári is tudja, ha van rajta.
Ha nincs rajta, akkor letöltesz egyet a playről és kész. Én PowerAMPot használok :) De megnézheted a MortPlayert is, az ingyenes. -
#27807 én az Omich nevezetű kicsi egyszerű zenelejátszót használom amit a CM romokban lévő Apolo music player ihletett -
#27805 Sziasztok. Magyarországon vett lg g pad 8.3-ra lehet valahogyan a google play edition verziót rávarázsolni? előre is köszi -
#27804 Hat ja, moto G is mar baromi olcso volt, ez meg annal is joval olcsobb, ennek ez az ara. En G ala nem mennek, de ha mar valaki az E arkategoriajara van rakenyszerulve valamiert, valszeg joval jobban jar azzal is, mint a kategoriaban barmi massal. -
#27803 Azért masszívan rossz kamerát kapott a Moto E...
Rossz a szenzor, rossz az optika, még autofókusz sincs. Reméltem, hogy legalább azt a kameramodult kapja villanó nélkül, ami a Moto G-ben van, de nem így lett. Pedig nem gondolom, hogy anyagáron sokkal többet spórolt ezzel a Motorola.
De maga a telefon a 90 fontos árával az alsó kategória győztese ettől függetlenül.
A frissített Moto G simán megéri a +20 dollárt. Legjobban az microSD-slot hiányzott belőle eddig. Veszel egy 8 gigásat és kényed-kedved szerint bővíted. -
#27802 ...ha egyáltalán forgalmazni fogják. Ha nem, akkor a szürkeimport boltban drágább, akinek van retúrjegye Bécsbe / Münchenbe, annak olcsóbb. -
#27801 elméletileg ~35 -
#27800 áfával meg minden lószarral 40k ra jön ki? -
#27799 vakut rakhattak volna rá :-/
néha praktikus zseblámpának használva :D