36194
  • precision
    ha jelentkezel és kiválasztanak és bezúzod a régi telefonod valamilyen módon akkor 1 USD -ért tiéd lehet a OnePlus One :D kár, hogy Magyarországról nem elérhető :) http://oneplus.net/smash

a legördülő menüben lévő országok szerintem az értékesítési országok is lesznek, van egy olyan gyanúm
  • precision
    Hogy az istenbe tud ilyen olcsó lenni ez a telefon? látszólag nem spóroltak semmin, csúcs hw van benne mégis ennyire olcsó? Most vagy null szaldóval árulják valamiért vagy a többi gyártó használ 100% -os haszonkulcsot? :)

• desigo
    Két hete beújítottunk egy feketét meg egy fehéret.
    Cs. bement a Telekomhoz microSIMért és ha már ott volt egy bőrtokot is választott. Az eladók nem értették,hogy miért cseréli a Gnexet hiszen az egy teljesen új telefon.Mikor közölte velük,hogy két éves lesz nem hitték el.

Már több új MicroSimet is kapott ugyanis a hívás beállításoknál elő se jön neki több dolog (hangposta,hívásátirányítás,várakoztatás stb...)
    "hálózati vagy SIM kártya hibát" ír.Persze az én Simemmel hibátlan a telefonja.

Másik érdekes dolog,hogy neki van időnként LTE felirat nekem viszont soha.Preferált hálózatoknál pedig ki van választva.
    Ezzel meg én futhatok pár kört a Telekomnál :(
  • Chris Lowe
    Thx!
  • AniP
    Nem láttam! Köszi,akkor megkérdezem ott is :)
  • davidka003
    Ezt már nézted?
    Lehet kérdezni is ott.
  • AniP
    Sziasztok!

Kinéztem magamnak a Media Markt webshopjából egy Navon Mizu M500-as telefont,de egyszerűen sehol nem találok róla tesztet! Néztem külföldi oldalakon is,de sehol semmi! Gondolom egy át brandingelt teló lehet.Leginkább a kijelzőre lennék kíváncsi,hogy mennyire érezhető a kisebb felbontás?
    Egyelőre e között és egy Faea F2 között gondolkodom, igaz ez Kínából jönne,de kb hasonló árban vannak,mivel az itthonit eltudnám számolni!

köszi
  • theone91
    Nagyon is a Telenor dönt arról, hogy adott forgalmazott termékeire mennyit és miként fordít a marketingköltségekből. Egy olyan cégről beszélünk amelynek saját marketing menedzsmentje van, saját, régióra lebontott piaci elemzésekkel és ezek alapján eldöntött marketinglépésekkel dolgoznak.

Nem mindegy, hogy egy hazai forgalmazó/szolgáltató népszerűsít egy terméket, vagy maga a termék előállítója népszerűsíti azt. Ezek abszolút elválaszthatóak.

De persze vannak olyan reklámok amelyet közösen "működnek". Erre jelenleg a legjobb példa, hogy 30 másodpercig megy egy Galaxy S5 reklám, majd a végén odabüfögnek egy Telekom vásárlási lehetőséget.
  • kifli
    szerintem nem csak a telenor dönt, hogy milyen készülék van 1-1 reklámban.
  • davidka003
    Amazonon ingyenes a Jetudio plus
    Shazam encore
    Tune in Radio pro
    Ultimate Guitar Tabs
  • davidka003
    Csak ma ingyenes a Cerberus
  • [HUN]FaTaL
    "és nem kap frissítéseket sem. "

:DDDDD Ezen borultam. Simán el tudom képzelni sajnos.
  • gabi89
    Jobbat mondok még az eladó sem tudja néha. Mobilarénán volt egy sztori, hogy a mobilszolgáltatónál az ügyfélszolgálatos csaj inkább samsungot ajánlott a Nexus helyett... Olyan dumával, hogy ő nem venne ilyet mert kínai márkátlan telefon (wtf?!) és nem kap frissítéseket sem.
    Mondjuk én simán eltudom hinni mert olyan buta libák ülnek néha a három nagy szolgáltatónál, hogy az hihetetlen.

#27477: Neked mióta van G2-d ? :)
  • szucsy89
    Igy van, egy átlagember is tudja mi az a Galaxy S4 meg iPhone 5 meg hogy néz ki, a Nexus 5-öt ha csak előről látnák azt se tudnák, hogy milyen márka. Ennyit számit a hype, a reklám.
  • [HUN]FaTaL
    A Nexus nemcsak Magyarországon, de sehol nem néptelefon, nem is kell annak lennie. Developer/Reference phone és ennyi. Eladott darabszámban szinte sehol nincs az aktuális csúcs galaxyhoz képest, mert a világon mindenhol azt veszik az emberek, aminek a legnagyobb reklámja van.

Nekem eszembe nem jutna mást venni már (amennyiben van rá éppen keret).
  • skinnyman
    Igen, ez vagy te, az ezsge forumon, az android topicban. Az atlag jozsika nem igy valaszt telefont maganak.

kifli: telenornal pl regota kapni, megsem lattam sok plakatjukon vagy reklamukban. Valszeg mivel ok is tudjak, hogy a tomeg inkabb a samsungot meg az olcso szarokat viszi ugyis.
  • gabi89
    Mediamarkt 2év garival? Igaz nem olcsó mert 150k de a telenoros is pofátlanul drága ennyi erővel. 127 asszem kártyásan és mivel független az is T-s kártyát is beleteheted egyből.
  • RYO21
    És tud valaki Szegeden üzletet ahol árulnak N5-öt?
  • theone91
    *illetékeket és profitot
  • theone91
    Igen, de a nálunk 300 dollárnyi forintért árult Alcatelek az Usában 99 dolláros készülékek lennének.

Próbálj a Nexusra ugyanilyen mértékben profitot pakolni és voálá: Senki sem veszi meg.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem a legtöbb szolgáltató árul noname telefont/olcsó Samsungot Nexus árkategóriájában, hogy gyengébb nála :)
  • theone91
    Szerintem azért az is közrejátszik, amit Skinnyman is írt. Az a globális piacon igen szűk rétegnek számító csoport hanzánkban, aki prémium kategóriában vásárol telefont, az vagy iPhone-t vagy prémium Galaxy-t vásárol (hozzáteszem ez jellemzi a világpiacot is, elég megnézni pl. a tavalyi piaci részesedéseket, globális szinten, márkákra bontva: toronymagasan viszi a prímet a Samsung és az Apple, esélyt sem adva a másodlagosnak számító márkáknak, ezért van bajban a HTC például).

A szolgáltatók nem fognak olyan telefonok hivatalos disztribúciójába amelyekről köztudott, hogy rétegkészülékek. Annak ellenére, hogy idén először nyilatkozott pozitívan a Google a Nexus telefonok eladásairól, még mindig elenyésző profitot termel a két nagy márkához képest. Miért? Mert Nexus készüléket a tudatos vásárló vesz, abból pedig nincs olyan sok, ráadásul nincsenek is oda értük a cégek.
  • kifli
    mivel nagyon sehol nem kapni, így miért is tudnának róla? És viszont, miért reklámoznának egy olyan telefont, amit nem kapni.
  • Narxis
    Ennyi.
  • SzirmosSzisza
    Fater akart telefont venni, új Nexus vagy új Galaxy lett volna és egyszerűen azért maradt a Galaxy, mert azt meg lehet normálisan venni. Ha pl T árult volna Nexust akkor szinte biztos az lett volna, de így nem fogunk Telenorral/sarki GSM-mel szopni, egyszerűen egyszerűbb volt így.
  • skinnyman
    Ez mocskosul nem igaz, az atlagembernek halvany fogalma sincs arrol, hogy mi egyaltalan az a nexus. Jobb esetben visszakerdez, hogy ja, a lexus? Az egy jo automarka. Nem nyomjak a pofajaba a tv-ben, a plakatokon, a blikk reklamokon, magyarul nem letezik.

RYO21: tovabbra is nagyjabol a legjobb ar/erteku telefon. Ez a most bejelentett OnePlus rug egyedul labdaba mellette, de annak is vannak egyertelmu hatranyai hozza kepest. Ujonnan, garival 300 euros ar az nem hangzik rossznak.
  • RYO21
    Érdemes most Nexus 5-öt venni? Olyan 300 euró környékén találtam egy pár eladót újan. Le szeretném már cserélni a mostani telefonomat mert már nagyon gyenge és a fejlesztéshez jóljönne egy xhdpi-s telefon is.
  • Solten
    Szinten, 2 evig volt S2-m hiba nelkul.
  • LocalPatriot
    Megjelent: XCOMŸ: Enemy Unknown (3,6 GByte)
  • SzirmosSzisza
    Igen ez az egyetlen oka, hogy kevés Nexust látsz Magyarországon, nem az, hogy csak egy szolgáltató árulja és az, hogy az emberek több, mint 90%-a nem rendel külföldről dolgokat.
  • skinnyman
    Shocker! Nobody uses Samsung bloatware
  • skinnyman
    Ennyi kb.
    Alapbol kis szar orszag vagyunk, nincs sok ember, globalisan nezve jelentektelen piac. Megkevesebb ember akinek epp okostelo kell, azoknak is a 90%-a olyat vesz, ami hajpolva van es a pofajaba nyomjak (valami szamsung vagy ajfon), vagy olyat ami egyszeruen occo (zte, huvely, stb). Hogy racionalisan merlegelve, a piacon jol korulnezve, jo er/erteku telefont vegyen valaki a sajat igenyeihez, az szerintem a populacio max 10%-ara igaz. Ezert latsz itt keves nexus-t is, es ezert nem fogsz ebbol sem sokat latni, hiaba a legjobb ar/erteku telok a piacon. Nem nyomjak mindenhonnan a pofadba, es nem a legolcsobb = a lakossag nagy resze szamara nem is leteznek.
  • Borg
    Van 2db S2-m a mai napig, egyiken sincs beégve semmi...
  • Szabi #27483
    Bécsbe kimenni érte nem egy nagy kaland, de úgyis lesznek kisboltok akik hoznak be belőle, kíváncsi vagyok a tesztekre, adatok alapján tetszik.. :D
  • LocalPatriot
  • theone91
    Google képek: amoled screen burn-in
  • [HUN]FaTaL
    +1 és az LCD nem ég be.
  • SzirmosSzisza
    Kétlem, hogy látni fogod, nekem S2 és S3 is beégett, egyiknél se látszódott annyira. (S3-at konkrétan beégve "örököltem", csak faternak nem tűnt fel :D)

S2-nél a képernyő csere 15 percig tartott T-mobilnál, S3-nál nem vállalták el, mert karcos volt a képernyő és srác megállapította, hogy biztos belülről van eltörve, szóval Samsung szerviz lett az eredménye, ahol kicsit szerencsétlenkedtek vele, szóval ez 1.5 hétig tartott :)
  • tonyr #27478
    Erről tudnál képet linkelni ?
    Lehet, hogy másokat is érdekel, de engem nagyon... ha nem probléma...
    köszi
  • desigo
    Én is Amoled párti voltam sokáig de itthon az összes telefonon (Zte Blade (Orange SF),HTC One S,Galaxy Nexus.) beégett az értesítési sáv és a billentyűzet is 1-1,5 év után.
    Azért az elég ocsmányan tud kinézni.