36194
-
#27758 Kíváncsi vagyok mennyit fizet nekik nvidia, hogy csak arra adják ki :/ -
#27757 -
#27756 Nem sokat szaroztak:
Portal
Half-Life 2
Csak shield-del kompatibilisek egyelore, meg mas tegra 4-es cuccokkal sem. -
#27755 Az azert nem tul jo otlet hordozhato eszkozozoknel :D
Tipikusan a "csak ha muszaj" kategoria. -
#27754 következőnek kis venti is lesz benne mint a Shield-ben -
#27753 és valószínűleg nem is víz van benne :) de már az se rossz móka, ha hőcsövezik a telefont... -
#27752 Én azt hittem tényleg vízhűtés, ez mezei heatpipééé' -
#27751 Paff. Komoly cucc. -
Marton95 #27750 Nézegettem pár "olcsóbb" Androidos mobilt a Media Markt webshopjában, de egyelőre nem tudok dönteni.
Ti melyiket választanátok ezek közül:
PRESTIGIO PAP5044
NAVON Mizu M500
MYAUDIO Phone Series X5
?
Vagy mit ajánlatok ezek helyett :) Egyelőre az X5 felé hajlok, szimpi, hogy két aksit is kapok hozzá.
köszi -
#27749 Vízhűtés van a Sony Z2-ben -
#27748 Köszi a válaszokat!
Ezzel azt mondod, hogy egyik simmel telefonál, másikkal meg netezik? Vannak ilyen simkártyk, ahol fosba kerül a netezés? Csak mert Én azért nem fizettem eddig elő netre, mert nem láttam értelmét annak ,hogy 1000-2000HUF-ért ntezek 500megát... -
RYO21 #27747 Még a hard resetet is végeztem a telefonon az sem segített. Lehet hogy a multkori bluestacks próbálkozásom miatt a google accountban elállítódott valami? -
#27746 Próbáld meg a beállításokban lörölni a Play Store adatait és indítsd újra. -
RYO21 #27745 Találkozott-e már valaki ezzel a hibával, hogy a play storeban a saját alkalmazásoknál nem akar semmit beölteni csak forog a spinner? Teljesen friss a telefon rendszere, illetve a gmail account is, viszont nem birok semmit sem updatelni mert nem jelennek meg az alkalmazások. DE a play store-t meg a google settingst updatelte saját magától. -
#27744 Értem, köszi a felvilágosítást. :) -
#27743 Igen, a dual standby (kettős készenlét) is olyan, hogy egyszerre a hálózaton van mindkét SIM, de csak addig nem érhető el a másik, amíg az egyik épp hívást bonyolít le.
Amit te használtál, az csak egy olyan kapcsoló, ami a SIM cserélgetését váltja ki egy szimpla telefonnál, ott nincs a készülékben két antenna. -
#27742 Ja, várjunk, akkor nem jól értelmeztem. Nekem volt régen egy Siemens C45-öm (de jó kis telefon volt, te jó ég...), és arra vettem egy hátlapot, amibe 2 simet lehetett tenni, és a hátulján lévő kapcsolóval (!) lehetett állítani, hogy melyik sim működjön, de ha az egyik be volt állítva, akkor a másik számot ha hívtad, ki se csöngött. Itt akkor az van, hogy el tudnak érni mindkettőről, csak egy időben nem. -
#27741 Ahogy mások is írták, nem olyan gyakori a dual active (felsőbb kategóriában igen, a Samsung dual S-ek, az Alcatel Idolok biztosan azok). De igazából - ha van is két számod - az esetek mekkora részében fordul elő az, hogy egyszerre hívnak mindkettőn? Nekem 4 éve van kétkártyás (buta) telefonom, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fordult elő, hogy az egyik hívást befejezve bejelzett, hogy "nem fogadott hívás volt a másikon".
Manapság, okoskészülékeken többen inkább azért használnak két kártyás készüléket, mert az egyik a beszélgetős (flottában, stb.), a másik az adatforgalomra beállított, ott meg aztán annyira mindegy, hogy azt nem lehet hívni, amíg beszélgetsz :) -
#27740 A drágább Dualsim mobilok tudják az utóbbit.
A dualsimnek főként az a lényege, hogy ne két mobil legyen nálad. Az mindegy, hogy dual standby-ról, ha dual active-ról van szó, ez a lényege. -
#27739 Szinte csak az első van, az utóbbit elég sok készülék nem tudja. -
#27738 Manapság már szinte csak utóbbi van, nem? Elég használhatatlannak tűnik az első megoldás, akkor már inkább 2 telefon... -
#27737 Két fő típus van: a Dual Standby és a Dual Active.
Az első azt jelenti, hogy ha az egyik SIM épp hívást bonyolít le, akkor a másik nem elérhető, "a hívott szám nem kapcsolható"-t jelez, mintha ki lenne kapcsolva, tehát a készülék valóban 1 telefon, csak két vonal van rákapcsolva.
A dual active ezzel szemben két teljes telefon, tehát egyszerre két hívást is lehet fogadni vagy indítani, van lehetőség konferenciabeszélgetésre (a két hívást összekapcsolni, és egyszerre hárman beszélgetni), lehet ide-oda kapcsolgatni a két kapcsolat között, és természetesen beszélgetés közben "becsörög" ha a másik vonalra jön hívás, és szabadon indíthatsz második hívást, miközben az egyik vonal aktív. -
#27736 Am mit jelent hogy Dual Standby-os a dupla sim-es teló? -
#27735 De annak sincs semmi köze ahhoz.
Azért nem HD-ben rögzítenek sok esetben még mindig az olcsó telefonok, mert az árkategóriába szánt SoC-ból gyakran kihagyják a HD-video rögzítéshez és feldolgozáshoz szükséges/alkalmas fedélzeti chipet.
Amúgy Ázsiában ismert és sikeres márka, főként prémium termékeket forgalmaz. Egyáltalán nem noname. Az általános visszajelzések teljesen pozitívak. -
#27734 Ez így van, vártam is már hogy ki fog belekötni :)
Igazából, mivel szó esett a telefonról, hogy Sony, ezért gondoltam nem ecsetelem, hogy abban elég jó kamerák szoktak lenni. :)
Bár azt figyeltem hogy 5MP-es kamerás mobilok nem nagyon vesznek fel HD-ben. Ezt rosszul láttam?
Am tök jókat írnak erről a telóról és az első 1.3 as kamerával 720p-s videót rögzít?! WTF :O
Am megbízhatók ezek a Xiaomi-k? -
#27733 "Mondjuk 8MP-es kamerával nem nehéz"
Amúgy azt hozzátenném, hogy nem a megapixelektől lesz jó egy mobil kamerája. Főként szenzor és az lencsék minősége játsszák ebben a főszerepet. Én teljesen kielégülten elkattintgatok 5 megapixellel is és szarok a 13 megapixelre, ha cserébe kapok egy szélesebb dinamikájú, jól rajzoló, a visszafogott zajszinttel bíró de mégis fényérzékeny szenzort és kromatikus és/vagy egyéb abbérációra kevésbé hajló lencserendszert. -
#27732 Ezek alapján ezt ajánlanám.
Mostanában nem néztem ugyan, hogy külföldről mennyi lenne, megérné-e egyáltalán ehhez az árhoz képest (nosza, Google), de 60-ért is kimondottan jó készülék. -
#27731 Am csak Én vagyok béna vagy tényleg nincs most olyan telefon, ami jó árban sok mindent tud? Emlékszem, mikor 2-3 éve vettem a SE Neo-mat, akkor 85-ért szereztem be függetlenül, úgy hogy akkor 150 volt az SE Arc. És mint tudjuk, csak a kijelző méretben van különbség. Na most ez a teló 720p-s videót csinál és nagyon szép képeket, szerintem (Mondjuk 8MP-es kamerával nem nehéz). Illetve ez az 1 magos procis is elég jól pörög. GTA3 tök jól fut rajta. Talán csak a belső memóriája kicsi. Na jó nem talán, biztos...
Amiket néztem neten telefonokat, max 2 magosak, van esetleg bennük egy 5MP-es kamera és nem tudom hogy milyen videót csinálnak, de a képek nem voltak valami meggyőzők.
Van most olyan telefon a piacon, ami minimum:
2-magos
8MP-s kamerája van és szép képet csinál
Tud 720p-t nyomni
Belső memória minimum 1GB
És bővíthető a memóriája külső memóriával.
Ja igen, és mondjuk nem ugyanígy a 150-es kategóriába tartozik, mint anno az Arc volt a Neo-hoz képest.
Am ilyen magasak az elvárásaim 2014-ben, vagy csak béna vagyok és nem találom az ideális telót a piacon?
(Am e-bay-en találtam ilyen Magyarországon nem forgalmazott ZTE modelleket, amik egész türhetőek. 4 mag, 13MP kamera, 45e HUF, csak a képek nem túl szépek és videót se tudom hogy rögzít...) -
#27730 Es ennek vajon mennyi koze van ahhoz h a HL2-t atportoljak android-ra, ami egyebkent is regota fut linux-on? -
#27729 pl hogy a nagyszerű epizodikus "ígysikerülgyorsabbanfejleszteni" dologból 7 év óta semmit nem látni. -
#27728 Ez nem csak azoknak jó hír akik olcsón vennének telefont, hanem azoknak is akik kompakt telefont akarnak. Pláne, ha tényleg 720p-s kijelzőt kap. Sajnos én a 800×480-anat esélyesebbnek tartom.
Bízom benne, hogy olyan kategóriagyőztes lesz, mint a Moto G, örülnék, ha kicsit leporolná már magát a Motorola (még akkor is, ha már Lenovo-kézen van), mert szimpatikus amit művelnek. -
RYO21 #27727 Moto E images and specs revealed -
#27726 Több volt alkalmazott írta már, hogy Valvenél semmi menedzsment nincs, illetve nyomás se ezért lófaszon nem dolgoznak :D -
#27725 Honnan veszed h nem azon dolgoznak? Ennek ahhoz valszeg semmi koze. -
TomBond #27724 Köszönöm! Megcsináltam! Működött is, de valósan nem törli a programokat csak elrejti. Ugyanúgy ott van a "kevés a tárhely" ikon. -
#27723 Moto G-t próbálok majd találni akkor, köszi. -
#27722 45-öt akartam írni ($200). *insert de nálunk nem annyi here*
...De még ha 60 ezeret mondok, akkor sem fogsz abban az árlépcsőben ennél jobb telefont találni. -
#27721 Nem 60 lesz az a 40 ezer? -
#27720 A valve inkább a 3. részen, vagy a 3. epizódon dolgozna -_-' -
#27719 Adattárolási mód lesz.