Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Google nem csak a készülékeket adja kb anyagköltségben hanem sok tucat ingyenes és jól használható szolgáltatást ad mellé.
Ingyen nem kevés tárhelyet,korlátlan videó feltöltést,korlátlan fényképfeltöltést,20.000 darab (per 300 mega) ingyenes zene tárolás lehetõségét,ingyenes navigációt,ingyenes chat programot plsuz sorolhatnám napestig.
A konkurencia még ha tud is néha alternatívát nyújtani azt jó sok pénzért teszi.
Ajánlom tanulmányozni : A Google szolgáltatásainak listája
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az õ bevétele a reklámokból jön, ami több emberhez jut el úgy, ha olcsón árul jó tabletet.
de persze, lehet, hogy neked lesz igazad.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
every damn day
há' monnyon le mind!
A Nexus 4-et 200 és 250 dollár közé lõtték, de nincsenek olyan pontos kimutatások mint az iPhone esetén.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Így is 290 dollárt hoz házhoz egy 650 dolláros telefon (minél feljebb megy a tárhely annál nagyobb lesz a profit, 30 dollár körül van az amiért az cég plusz 100 dollárt kér).
Ebbõl simán lehet lejjebb csípni annyit, hogy kisebb profittal operáljunk és ne menjen minõség rovására. Erre szerettem volna rámutatni.
Igen a vásárlók irracionálisak. Saját bevallása szerint a Porche is 40-50 százalékot visz haza, ahogy a Nike és a Levi's a farmerek után is. Úgy tûnik ez az állandó kulcsa a "prémium termékeknek".
Akkor a bal alsó sarokban lévõ megjegyzést elolvasd, miszerint ez az anyagár, a fejlesztés, licensek, egyéb sallangok nincsenek benne.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
És ez az a plusz költség, amit pl. a Google benyel a sajátmárkás készülékeknél.
az meg már a vásárlói pszichológia és évtizedes marketing része, hogy sokszor egy drágább készülék jobban is megy, hiszen "prémium érzetet kelt" - még ha bullshitnek is hangzik, egyszerûen így van
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az milyen alkalmazással lenne megoldható, hogy ha én elindítok egy zeneszámot a táblámon, akkor az a laptopon vele egyidõben (!!!) elinduljon. Addig már eljutottam hogy a tábláról tudom indítani a laptopon levõ zenét (Unified Remote App), de az hogy egyszerre szóljon mindkettõn nem akar összejönni. Azért lenne fontos, mert a táblán egy metronómozott számnak kellene szólni, míg a laptopon ugyanannak metronóm nélkül... És ezért kellene a tökéletes egyszerre indulás.
Köszönettel!
Attila
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nyilván nem nullszaldó volt a célja a Motorolának a Moto G-vel, ezeken a készülékeken még azért van haszon kulcs, ahogy a Nexuson is. De nem akkora mint a high-end Samsungok vagy az iPhone-ok esetén.
650 dolláros iPhone teljes elõállítása 200 dollárból van meg.
(Nem flame-elni akartam, a többi Androidos high-end gyártó is pontosan ezt teszi)
A bankkártya adatot nem akarja megadni. De mind1 már.
Felrakom neki az Android weathert, a Fancy mégse volt jó.
Meg lehet pl a te bankkártyádat is hozzáadni.
De már felraktuk a Fancy widgetet, meg a Kii keyboardot. Azért köszönöm!
Tudnátok ajánlani nekem, ingyenes, kevés memóriát igénylõ idõjárás alkalmazást, valamint bill allpot?
Swiftkey helyett kellene valami ingyenes.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Segítséget kérnék, olyan problémám van, hogy az újabb androidos, fõleg fps játékoknál (pl.: CoD Strike Team, Dead Trigger 2) a kamera forgatása bugos. A járkálás jól mûködik, de amikor forgatnám a kamerát össze-vissza elkezd forogni mintha nem érzékelné rendesen vagy rosszul lenne kalibrálva, a sensitivity-t is levettem akkor se mûködik rendesen, érdekes hogy más fps játékoknál nincs probléma csak az újaknál. Nincs erre valami fix?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Xperia L(nem lesz KitKat hivatalosan..)
Ezek lennének árban a jók, hivatalos 2 év garanciával.
Esetleg ha fogcsikorgatva feljebb emelném az árplafont:
Xperia SP
Nexus 4 16GB
De ez már nem a plafon, ez az ûr. Tablet miatt nem akarok drága telefont, nem játszanék rajta. Az Xperiákat venném a zenei extrák miatt, Defy-re volt egy Xperiás custom ROM ami mindent tartalmazott amit portolni lehetett a Sony-s telókról és veszettül jól szólt a zene rajta meg azért tetszett is kinézetre. Xperia L-re ha nem lesz KitKat akkor annak jövõre jön valami utódja abban az árkategóriában, nem? Akkor inkább várnék vagy nem tom.
every damn day
http://goo.gl/gd6Zi5
every damn day
Nem teljesen android.. hallottatok már, használtatok már "okoskesztyût"? link
Valami vélemény róla? Normálisan mûködik? Van belõle valami ajánlott márka? Tescoban láttam akcióban, valami piához jár ajándékba, ha jó akkor megvenném 😄 Ja, meg gondolom nem csak iphoneal mûködik, mert szinte csak olyan képeket találtam..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."