36194
-
#27718 Azért, mert tényleg így van. Nevezz meg más olyan készüléket 40 ezer alatt aminek 720p kijelzője van, remekül optimalizált, okés a kamerája, masszívan összeszerelt és mindig és még egy darabig up-to-date marad (elsőként kapott Kit Kat-et a Moto X-szel). Teljesen meríti a sweet deal fogalmát. -
#27717 Szerintem a Moto E még a Moto G-nél is olcsóbb, alsó kategóriás (talán MTK-s?) teló lesz, mint a Nokia X.
Pár nap és hivatalosan is kiderül. -
#27716 Varom arra is, tablara is, ez nem tudom hol mond ellen barminek amit mondtam.
Android 4.4.3 Changelog Turns Up In AOSP With Every Modification Since KitKat 4.4
Image Of Alleged Moto E Pops Up On Facebook Ahead Of Announcement
PSA: Offline Google Maps Now Expire After 30 Days, But It Will Prompt When Cached Maps Are Out-Of-Date
Rumor: Google Exploring Home Screen Overhaul With Revamped Notification Shade, Recents Menu, And More -
#27715 Mindig csak ez a Moto G másról se hallok csak Moto G. Akkor megveszem majd a Moto G 2-t ha ennyire jó ár/érték arányú. :)) -
#27714 Hol érdemes megvenni mostanában? Te honnan szerváltad? -
RYO21 #27713 Moto G tulajként én is csak ajánlani tudom ezt a telefont. -
#27712 ha van rá keret akkor mindenképpen a Moto G -t vedd... négy magos proci, elég jó kijelző, jó akku... és azért az árért amiért adják simán az egyik legjobb vétel -
TomBond #27711 Köszönöm! A 3. pont nem stimmel nálam.
Menü -> Beállítások -> Xperia -> itt gondolom az kell hogy kapcsolódás -> USB kapcsolódási mód -> itt viszont olyan lehetőségeim vannak, hogy média átviteli mód, vagy adattárolási mód
-
#27710 Régi telefonom egy ARC S volt, szóval még valami rémlik.
ICS (4.0.4) vagy még GB van fent ?
ICS esetén van onelickroot ami egy kattintás tulajdonképpen és meg is vagy.
1. Menü-> Beállítások->Fejlesztői Lehetőségek-> USB-hibakeresés pipa be
2. Menü-> Beállítások->Biztonság->Ismeretlen Források pipa be
3. Menü-> Beállítások-> Xperia > Csatlakozás > USB csatlakoztatási mód> MSC pipa be
4. Csatlakoztatod a telefonod és elindítod ezt
GB 2.3.7 -re sajna már nem emlékszem, de ott is valami hasonló szerintem csak másik progi kell hozzá :D -
TomBond #27709 Köszönöm a segítséget! Itt nincs fóruma a telefonomnak, de a mobilarénán majd megnézem. -
#27708 Köszi a segitséget, az is jó telónak tűnik. Még várok egy-két tippet. Körbenézek, hogy melyikeket árulják. -
#27707 Moto G nem játszik? nem írtad, hogy mennyi az az olcsó... :) de szerintem érdemes Moto G -t venni főleg ugye külföldön... nem érdemes az alsó kategóriával szenvedni -
#27706 szerintem keresd meg itt vagy esetleg mobilarenán a telefonod topikját és ott találsz leírást ill. kapsz részletes segítséget rootolást illetően
ha az angollal nincs gondod akkor az xda -n is megkeresheted a telefonodat és ott is van leírás rootolást illetően
én sajnos nem tudok konkrétan segíteni, mivel nem olyan telóm van mint neked -
#27705 Sziasztok. Windowsphone-rol valtanek vissza androidra. Nincs most penzem draga darabra es a 'feature'-ok nagy reszet, amiket reklamoznak ki se hasznalnam. Szoval egy olcsobb (lehetoleg, de nem kizart) Samsung-ra gondoltam. Mivel olcsobb modellrol lenne szo, ezert a tokeletes kijelzo nem jatszik, bar jo lenne. A leglenyegesebb dolog a performance, ne akadjon. Segitsegeteket kerem. Kulfoldon elek, szoval az arak elternek itt. Csak par megbizhato modellre lennek kivancsi. Samsung Win, duos2, Grand2? -
#27704 Ha már kamera, S4 tegnap ilyen kiváló képet csinált :D -
#27703 Google kamerája is jobban tömörít mint kellene, persze van rá hack. 8Mpx -es kép néha nem éri el a két megát :(
-
#27702 "remelem h csak timed exkluzivok"
Nekem ebből az jött le, hogy várod okostelóra is. -
#27701 Szo sincs tapikepernyorol. Alapbol shield-re jon, nyilvan kontrollerrel, vagy akar eger+billentyuzettel jo jatszani. -
#27700 Amúgy ki akar Half Life-ozni tapikijelzőn? Már a GTA és társai is olyan kényelmetlenül irányíthatóak érintőkijelzőn. Előbb veszem meg PC-re, mint mobilra. -
#27699 1+1 kamerája teljesen korrektnek, sőt jónak tűnik első blikkre, de 100%-os croppon már igen fura. És nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem a szenzorral van gond, hanem a szoftveres tömörítéssel (a bitmélység eléggé zúzmarás sötétebb részleteken). Lehet itt vérzik a CyanogenMod kamerája. Megnéznék tesztfotókat akár a Google Camerával is.
De a Nexus 5-ött itt is falhoz vágja azért. -
TomBond #27698 Köszi!
És ebben tudnál segíteni? -
#27697 OnePlus One review: a $300 smartphone has never looked so good
LG gives a taste of the upcoming G3 with its first QuadHD phone
Valve's Shooter Classic Half-Life 2 Is Coming To The NVIDIA SHIELD, According To This Informative Crowbar
Tetszik ez a trend, remelem h csak timed exkluzivok (ahogy lenni szokott). -
#27696 rootolni kell a telefont és playből felrakod a root uninstaller -t -
#27695 Warner Interactive. Minden egyes játékánál előfordul, hogy annak ellenére nem indul, hogy kompatibilis a készülékeddel a telefon. -
TomBond #27694 Milyen módon lehetne letörölni a gyári programokat? Olyanokra gondolok, mint: hagouts, böngésző, wisepilot, officesuite... stb
Már nagyon idegesít, hogy nem tudok frissíteni semmit mert mindenre azt kapom hogy nincs elég hely a telefonon. -
#27693 "wc 4.1.2.1 azt a büdös kurva élet mi ez a geci jó játék" -
#27692 "Szar, nem indul" -
#27691 Godzilla: Strike Zone -
#27690 Köszi! jobb megoldást én sem találtam csak ha más ROM-ot teszek rá, amivel Emotion ui 2.0 lenne rajta és az jól néz ki... -
#27689 http://www.androidpolice.com/2014/05/06/dimple-adds-custom-nfc-buttons-android-device-currently-tearing-indiegogo/ -
#27688 Portal For Nvidia Shield Review: This Was A Triumph
Kivancsi vagyok mennyi erofeszitest tettek bele, hogy mas cuccokon ne fusson, remelem hamar lesz valami ugyeskedes amivel mindenen futtathato lesz :) -
#27687 Minek kellett a pixel-artot erőltetni? Ha kihagyták volna, akkor csak nyomokban tűnne Flappy Bird koppintásnak. -
#27686 Ez még rosszabb mint a samsung csajozós reklámja. -
#27685 Rovio (Angry Birds) Flappy bird stílusú játéka...
-
#27684 Ezt komolyan gondolták??? :) -
BIZ0906 #27682 Sajna nem tudok jobbat sry :) -
#27681 felraksz valami launchert a playből és annyi :)
holo vagy nova például -
#27680 Hands-On And First Impressions Of The OnePlus One With CyanogenMod -
#27679 Sziasztok. Vettem egy Huawei G510-et. Ezt az emotion ui-t nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy egy alap android kinézetet kapjak?
-
#27678 Lyézusfasza.