Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- csomagolas apro, epp hogy bele tudtak gyomoszolni a telot
- egy feher USB kabel jar hozza, halozati toltofej nelkul (opcionalis, de van itthon kb 5 darab)
- "csak" 3G
- SD kartyahely nuku.
Saor Alba
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valami elkepeszto ara van a cuccnak, nem tudom hogy hoztak ezt ossze.
Regards,
o/ Asszony kapott egyet. Szvsz magamat is meglepem majd, 99 GBP a teszkoooban, 2 GPB hozza az unlock kod az ebayen... <#alien>#alien>
Saor Alba
Nem tudom mi a faszt csinált a Samsung a marketingeseivel, ilyen szar reklámokkal már reménykedem abban, hogy a jövõ évük szarabb legyen.
Dolphin böngészõ nálatok is azt csinálja, hogy itt sg-s hozzászólásoknál, ahol beágyazott videónak kellene lennie, ott csak nagy ürességet jelenít meg?
Plusz van mód, hogy megjegyeztessek vele oldalakhoz belépési adatokat (felhasználó név + jelszó)?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
clear dalvik cache / clear minden egyéb. aztán factory reset. (bár ez is megcsinálja)
btw. van 4.3 sima S3 hoz. az van rajta?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kis segítséget szeretnék kérni. Vettünk Muternak egy S3-at. Nem LTE-s.
A gondom az, hogy összesen az 1 giga memóriából 150 szabad... az alkalmazások amik futnak, viszont úgy láttam, hogy mind kell. Emiatt elég lassú a telefon. Akinek Samsungja van, tudna tanácsot adni, hogy miket lehet letiltani, vagy törölni?
Valamint a családban mindenki használja a Clean Master app-ot. Ennek van értelme?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem 4.2-4.3-4.4 alatt az N7-nek nem kellett, másnak pedig annyira belassult a gépe, hogy nem bírta reset nélkül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Googler: App Ops Was Never Meant For End Users, Used For Internal Testing And Debugging Only
A Privacy Guard a CM egy sajat megoldasa, es benne van szerintem tobb honapja a legtobb verziojaban, pl. frissebb 11, 10.2, 10.1 verziokban.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor meg mit karogsz? Vagy csak az irigyseg forrong?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az Galaxy S3 reklámjai remekül mûködtek (nem a sorban állós, Apple-t szapuló filmekre gondolok, hanem amikor egy fazon végig illusztrálja az összes decens funkcióját a telefonnak egy feelgood reklámsorozatban), ez maximum azokat nyûgözi le, akik csak szájon át vesznek levegõt két Transformers film közt.
Azért nem csoda, hogy a Samsung ott van ahol... marketingjük világelsõ.
Ám ez a reklám nem két fillér lehetett, minõségi munka szerintem. Lehet tõlük tanulni.