Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Boldog Karit!

Saor Alba

Solten
Nem ez a helyzet. Eloszor azt hittem egy tombbol van, de a hatlap leveheto. Remek minosegu a keszulek, kb 3x dragabbnak kellene lennie feeling. Az elolap gorilla glass 3. Ar ar ugy lehet alacsonyabb hogy "okosan" sporoltak:

- csomagolas apro, epp hogy bele tudtak gyomoszolni a telot
- egy feher USB kabel jar hozza, halozati toltofej nelkul (opcionalis, de van itthon kb 5 darab)
- "csak" 3G
- SD kartyahely nuku.

Saor Alba

Jim Morrison
Boldog Karácsonyt!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Boldog karácsonyt, sok androidos kütyüt mindenkinek! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LocalPatriot
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

desigo
Kár,hogy Moto X nincs.
Ha jöttök haza hozzatok pár bõrönddel.
Tuti pikkpakk el lehetne adni.
skinnyman
Egyreszt szerintem biztosan nem, masreszt a legminosegibbnek tartott akarmilyen unibody aluminium is biztos vagyok benne, hogy nehany 10 dollarnyi anyagkoltsegen belul lenne, szoval rohadtul nem ezen mulik a dolog.

Regards,

Narxis
A létezõ legolcsóbb anyagokat használták? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
Hat nem egy szar vetel az biztos 😊
Valami elkepeszto ara van a cuccnak, nem tudom hogy hoztak ezt ossze.

Regards,

Solten
Moto G – elkészült a KitKat frissítés

o/ Asszony kapott egyet. Szvsz magamat is meglepem majd, 99 GBP a teszkoooban, 2 GPB hozza az unlock kod az ebayen... <#alien>

Saor Alba

Vadnokedli
OR ra nem lehet szavazni? <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

theone91
Tehát a Galaxy Gear egy karszalag-pass egy vaginába.

Nem tudom mi a faszt csinált a Samsung a marketingeseivel, ilyen szar reklámokkal már reménykedem abban, hogy a jövõ évük szarabb legyen.

fery02
Sziasztok!
Dolphin böngészõ nálatok is azt csinálja, hogy itt sg-s hozzászólásoknál, ahol beágyazott videónak kellene lennie, ott csak nagy ürességet jelenít meg?
Plusz van mód, hogy megjegyeztessek vele oldalakhoz belépési adatokat (felhasználó név + jelszó)?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Tökmindegy mi van rajta én a Brit 4.3 as ROM ot fogom most felrakni ez független igaz. Sõt volt már Swisscom os ROM is T-Mobileos vagyok. <#alien>

LocalPatriot
Köszönöm meglesem este. Ám mivel Vodafone-os, így csak 4.1.2-es verzióm van.
Vadnokedli
kikapcsolt állapotban. hangerõ gomb fel + középsõ gomb + kikapcs. itt

clear dalvik cache / clear minden egyéb. aztán factory reset. (bár ez is megcsinálja)

btw. van 4.3 sima S3 hoz. az van rajta?

szucsy89
loool
SzirmosSzisza
Ez most komoly, hogy Cyanogenmod nem tud videót lejátszani S3-on?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LocalPatriot
Üdv!

Kis segítséget szeretnék kérni. Vettünk Muternak egy S3-at. Nem LTE-s.
A gondom az, hogy összesen az 1 giga memóriából 150 szabad... az alkalmazások amik futnak, viszont úgy láttam, hogy mind kell. Emiatt elég lassú a telefon. Akinek Samsungja van, tudna tanácsot adni, hogy miket lehet letiltani, vagy törölni?
Valamint a családban mindenki használja a Clean Master app-ot. Ennek van értelme?
Jim Morrison
És tényleg! Ki kellett próbálnom...😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
100 tab után 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB
Nyugi, nem ez a legszarabb Samsung reklám. Van lejjebb 😄

Értem, köszi. 😊
Dzsini
Ha nem érzed, hogy kellemetlenül belassul / fagyogat / akadozik, akkor megvan nélküle a rendszer - de ha nincs rajta olyasmi, amit nem tudsz gyorsan visszaállítani, akkor rosszat biztosan nem tesz egy FR.

Nekem 4.2-4.3-4.4 alatt az N7-nek nem kellett, másnak pedig annyira belassult a gépe, hogy nem bírta reset nélkül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Most töltöttem le s4-re az android 4.3-at, kérdésem csak annyi, hogy telepítés után ajánlott egy factory reset, nem?
skinnyman
Szerintem kevered az App Ops-al, ami az ujabb vanilla android-okban is benne volt, de mint kiderult, nem a usereknek szantak, veletlenul maradt csak benne (el is volt dugva persze), es 4.4.2-ben mar nincs is benne.
Googler: App Ops Was Never Meant For End Users, Used For Internal Testing And Debugging Only

A Privacy Guard a CM egy sajat megoldasa, es benne van szerintem tobb honapja a legtobb verziojaban, pl. frissebb 11, 10.2, 10.1 verziokban.

Regards,

Jim Morrison
benne volt, de kiszedték mert véletlenül hagyták benn 😄

SzirmosSzisza
Az a Privay Guard benne van már a mostaniakban is? Mert kezd zavaró lenni, hogy minden hozzá akar férni a kontakt listámhoz 😄

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
<#nevetes1>

LocalPatriot
+1<#nevetes1>
Dzsini
A 4:3 filmnézésen kívül szerintem a legtöbb célra jobb, mint a 16:9 vagy 16:10 - böngészésre mindenképpen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Ahogy nézem a lövöldözés ugyan olyan retek, mint a 3-ban és a vice city-ben. Instant skip, nem itt a helye, drága is, a 4:3-as képarányú tablet pedig külön ciki a videóban.
LocalPatriot
Jöhetett hozzá valami javítás, mert tegnap mikor néztem, 1-9-es volt az osztályzata, most meg 3,5. Valaki kipróbálta már, érdemes megvenni?
zoliii
Juhé! 😄

LocalPatriot
Megjelent: GTA: SA
theone91
Irigység? Mire?

Bucser
Eladja a kutyut? el.

Akkor meg mit karogsz? Vagy csak az irigyseg forrong?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

theone91
Zsír, most minden gyökér aki a kétezres évek elején Beckham fotójával ment fodrászhoz, beszerez egy ilyet.

SzirmosSzisza
Azért a csapat fele okos órán keresztül válaszolt 😄

theone91
Köze sincs a termékekhez, bugyuta az ötlet, hypeból is csak gyengét generál és tudtommal jelenleg nincs is komoly focis esemény, VB odébb van.

Az Galaxy S3 reklámjai remekül mûködtek (nem a sorban állós, Apple-t szapuló filmekre gondolok, hanem amikor egy fazon végig illusztrálja az összes decens funkcióját a telefonnak egy feelgood reklámsorozatban), ez maximum azokat nyûgözi le, akik csak szájon át vesznek levegõt két Transformers film közt.

LocalPatriot
Ízlések és pofonok. Szerintem nagyon ott van.
Azért nem csoda, hogy a Samsung ott van ahol... marketingjük világelsõ.
Ám ez a reklám nem két fillér lehetett, minõségi munka szerintem. Lehet tõlük tanulni.
theone91
Milyen. Kibaszott. Debil. Reklám.

skinnyman
aztakurva

Regards,

Jim Morrison
Tyû micsoda meccs lenne 😄

LocalPatriot
Samsung nem aprózza el. EPIC!

Jim Morrison
Érdekes, Siri és Google Now után a Yahoo is beszáll a buliba

gazgoblin
Teljesen érthetõ érteni se tudni gondod mi vele? Szellemes karácsonyi ünneplés neked!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!