Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Wow te ilyenekkel játszol? 😄 Vagyis nem azért mert ciki lenne hanem mert nem gondoltam, hogy játszol. 😄 Max. sudokut vagy ilyesmit. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
A PvZ2 kapott ma reggelre egy komoly revampot, újrarajzolták a térképeket, nincs már felesleges kulcs/yetivadászat... nagyon nem merültem bele munkaidõ alatt, de sok minden megváltozott.

(és a Jetpack Joyride is frissült múlt héten egy nagyobb adag új tartalommal)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

N3-ra is csak webes linkrõl tudtam felrakni, mert a play nem ajánlja fel alapból... amúgy egy fos, unalmas.
zoliii
Hogyan lehet megpiszkálni az Angry Birds Go játékot, hogy LG Optimus P700-on is menjen? Jelly Bean 4.1.2 van rajta. A telepítõje megvan. Telepítettem az apk-ját, wifi be, mikor töltené a játék többi részét a szerverrõl, akkor kiírja, hogy nem jött létre a szerverrel a kapcsolat 😞
5let? Az apk fájlban kéne valamit átírni?

LocalPatriot
Ma jött ki a 4.3 Z-re. Olvastam, hogy ebben a verzióban van TRIM Support.
Valaki leírná röviden mi ennek a lényege? Olvastam pár külföldi oldalon, de ennyire nem tudok angolul...😞
Ha annyira titkos, telepítesz egy ftp szervert a telefonodra a másik telefonra meg egy klienst, csinálsz neki user+passt, belép és leszedi.
Vagy ha a telefonra nem akarsz szervert, akkor az asztali pc-re az ftp szervert, a két telefonra klienseket, te feltöltöd õ leszedi.
Dzsini
Megnézheted rajta, hogy a kezedben levõ eszköz épp hol van, és egy gombnyomással ledarálhatod a rajta levõ adatokat 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

fery02
Ez lényegében ugyanaz, mint a már régebb óta létezõ asztali verzió, csak Android-ra portolva ugye?
Ha csak egy eszköz tartozik ugyanahhoz a fiókhoz, akkor nem látom túl nagy fontosságát a telepítésnek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
Esetleg még zippeld be tc-vel és úgy küld a facebookon (ha máshogy nem engedi, akkor böngészõvel a fullos oldalon lehet csatolni fájlt, bár telefonon még nem próbáltam).

Dropboxban nem bízik, fb-ben igen, ez mondjuk epic fail 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
Ez mondjuk tenyleg epic fail 😊

Regards,

precision
ja és persze telefonon pl. a total commander megbírkózik a zippel

Bazinga!

precision
fb -ban bízik, dropboxban nem... gg 😊

zipeld be és csatold mailben, úgy nem kicsinyíti

Bazinga!

Firerock
Én dropboxon küldeném... 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[HUN]FaTaL
Vagy átrakod pc-re és teamviewer.

[HUN]FaTaL
Bluetooth?

SzirmosSzisza
Cloud szolgáltatás kilõve, de a Facebook versenyzõ volt? Ez azért így durva.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Új Google App: Android Device Manager

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bucser
Email attachement

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Firerock
Sajnos a cloud szolgáltatások kilõve,üzleti témáról van szó és a másik fél nem bízik ilyen cloud cuccokban. Sajnos nincs a közelben. S4 mind2.

LocalPatriot
Pár nap és bõvül majd a támogatottsági lista. Egyébként jó játék😊
SzirmosSzisza
Ha közelben van akkor Bluetooth a biztos, ha meg nem akkor mérnem használsz Dropboxot :+

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
Dropbox?

Bazinga!

Firerock
e-mail is kilõve.

Firerock
Tudtok valami megoldást arra hogy teljes méretû képeket küldjek telefonról,telefonra cloud szolgáltatás nélkül?(Távoli küldés,nem Sbeam meg ilyenek) FB Messenger és Viber sajnos kicsinyített képeket küld...

Nem kompatibilis n7-el....wtf???

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
A "Külf. postázási árak MO-ra" mezore gondolsz? Oda van irva h DHL Németország, nem kozvetlenul hozzak ide.

Regards,

skinnyman
"Allitolag" -> hol hallottal ilyet? Csak orszagon belul szoktak szallitani...

Regards,

desigo
Ne higgy az adatoknak! (Csúcsmobiltesztek impresszív mennyiségben)

vicces 444 cikk
Nokia és a Sony kap rendesen...
hungary27
Német play store-ból lehet rendelni Magyarországra nexus 5-öt? Állítólag lehet.
Firerock
Fateromnak is ez volt,sajnos a kijelzõcsere sem oldotta meg,ezután vettünk egy új tabletet:/

Tatyla
Az mire utaló hiba ha a tableten nem mûködik az alsó menüsor csak ha fejre állítom,létezik hogy a kijelzõ legalsó sora megdöglött?(Asus Memopad 7 HD)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

qetuol
az az LG G pad 8.3 Google play edition-je, ami már megjelent

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

LocalPatriot
Nem tudom milyen a játék maga, de a trailer nekem nagyon bejön. Itt szakadok rajta mint egy gyerek😊
LocalPatriot
szucsy89
bakkerman
szerintetek melyik a jobb telefon,az S4 vagy az Xperia Z? nem mintha mostanában valamelyikre tudnék váltani,de csak úgy kiváncsiságból,õs samsungos fanboj haverjaim mind lecsudázzák a Z-t full látatlanba (na meg az én S-emet is),és kiváncsi vagyok szerintetek melyik a jobb készülék?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
N8-ról is vannak pletykák.
LocalPatriot
<#idiota> Mentségemre szolgáljon, én keményem melózok😄😄 valszeg azért írtam el😊
Gondolom Te is😊)))
[HUN]FaTaL
Én meg õszre 😄DDD

Tavasszal valami tábla lesz (új N10?).

LocalPatriot
Áhh fene elírtam. Idén õsszel..? Én hülye.
Szóval jövõ év tavaszára gondoltam😊
[HUN]FaTaL
Szerintem tavasszal, a következõ androidot valami táblával fogják bemutatni. Legalábbis eddig így csinálták.

4.0 -> Gnex
4.1 -> N7
4.2 -> N4
4.3 -> N7 (2013)
4.4 -> N5

LocalPatriot
Idén is elvileg arra szavaztak sokan, hogy õk gyártják, de nem így lett.
meg hát sok pletyka szólt errõl. De persze lehet.
Elv. idén õsszel jön, vagy csak jövõre?
szucsy89
Pont mondta Bog a Moto G tesztben, hogy kvázi Motoroláék találták fel a mobiltelefont (kereskedelmi forgalomba õk hozták elõször), sokáig a csúcson voltak. Utána jött egy kis mélypont, majd megint jól ment nekik a Milestone szériával. Aztán megmentette õket a Google.

Nekem eléggé kimaradt ez a márka, régen nem szerettem de ez a G - X duó bejövõs.
gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

szucsy89
Szerintem a Motorola.
LocalPatriot
Csinálhat bármit már a Nokia, ez már nem lesz sose a régi...
Annó Nokia volt a best, most a Sony. Mármint nekem.

Ám ki fogad velem, hogy a köv. referencia modellt a Sony gyártja?
szucsy89
😄DD
GregSB
Amíg ezt a 2 mondatot beírtad 8x átírthattad volna a "mobile"-t "www2-re a link elején 😉

Nagyon nehéz lenne az asztali verziót linkelni? Mert 1080p-s monitoron elég szarul jelennek meg a mobilos weboldalak.