Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Moto X pl. öt magos, ebbõl négy megy a számításokhoz, egy alacsony teljesítményû mag pedig a szenzorokhoz és a folyamatos hangérzékelésekhez. Ennek több értelme van.
De nálunk a szimpla négy magos került forgalmazásba, amit az USA-ban is forgalmaztak.
valaki rendelt már innen? megbízható a shop?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Regards,
az hogy nem smooth azmeg nemnagy baj. x10-el is csakannyi a bajom hogy unom a gyári kinézetet, launcherektõl meg nagyon belassul. kevés aza 280MB RAM.
Azért kérdeztem tõletek, mert ahogy látom ti jobban értetek a témához. õszintén megmondom, az egyetlen telefon ami tetszik, az a note3, de sajnos nem engedhetem meg magamnak...
Ha valamivel tobb keret lenne ra, es tenyleg izmosabb cucc kell hosszutavra, akkor N5. A ketto kozott meg esetleg N4.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eddigi tapasztalat alapján, hosszútávon smooth android telefont nem kapsz 50-60 körül...
Folyton akciózzák. T-nél volt már 58k-ért is kártyásan.
Illetve LG Optimus F6. Barátnõm akar olyat. Elmentünk megnyomkodni. Nekem nagyon bejött. Gyönyörû IPS kijelzõ és smooth-nak tûnt a rendszer.
Tudása se rossz. LTE-t is tud.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
#26937 Smashhit viszont nagyon ott van.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Egyébként ez a 0,1 USD ár, ilyen régebben is volt.
Emlékszem, hogy annak idején én is egy csomó app-ot vettem kb ennyiért akcióban néhány éve.
Itt a topikban voltak emlegetve. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Regards,