Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Mindegy, a lényeg, hogy bátyám N7-e Kit Kattel még mindig ugyan úgy teljesít mint 2012-ben, semmi gond nincs vele. Õ minden major update elõtt cleanwipe-ol, ami igen is fontos. Bár ezt magyarázhatod az átlag felhasználónak, úgy sem fogja fel, csak rögtön beletenyerel az OTA update-gombba.

GregSB
Ott más oka volt eddig a lassulasnak. 7.1-el meg a sima 4-es is gyors lett megint.

theone91
A nemzetközi változat octa-core, tehát nyolc. De nem valódi nyolc magról volt szó, csak ezt jól meg lehetett marketingelni. Fizikailag nyolc mag volt a telefonban, de maximum négy mag üzemelhetett csak egyszerre. Négy nagy teljesítményû (erõs igénybevételhez) és négy kis teljesítményû CPU-mag volt (alacsony áramfelvételhez).

A Moto X pl. öt magos, ebbõl négy megy a számításokhoz, egy alacsony teljesítményû mag pedig a szenzorokhoz és a folyamatos hangérzékelésekhez. Ennek több értelme van.

De nálunk a szimpla négy magos került forgalmazásba, amit az USA-ban is forgalmaztak.

Ryder159
http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=uj_keszulekek_motorola_jVfS

valaki rendelt már innen? megbízható a shop?

Ryder159
nyugaton 6 magossal, nem?

theone91
Nem hinném. Voltak kutyulások az quad-core/"octa"-core miatt, de szerintem ugyan az a lapkakészlet alapvetõen.

SzirmosSzisza
S4 az nem más "proci"val jött ki USA-ban amúgy?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91
Ha jól emlékszem az iPhone-ok miatt is (jelenleg a 4S komoly lelassulásai miatt) megy most a hõbörgés, nemde? Igaz ez visszamenõleg prémium Samsungokra is. Csak hogy nem csak az olcsó árfekvés sajátossága ez, mégmielõtt.

theone91
Ezért kell cleanwipe-olni nagyfrissítés elõtt gyerekek.

bardocz
Xperia mini pro-n semmit sem segített. Najó, két napig, meg amíg felkerült rá két app jó volt.
Ryder159
Na megnéztem ezt a Moto G-t és azt kell mondanom hogy tetszik. Még mindig nem llehet kapni itthon? és még mindig nincs benne magyar nyelv?

GregSB
Ryder159
#27001 érdekes, hogy a gyártó honlapján négy magos, máshol meg mindenhol 2 magost írnak.

davidka003
Ha belassul meddig tart újra rakni? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

GregSB
Szerintem arra gondol hogy nincs hosszú távú tapasztalat meg Moto G-rõl. Most OK hogy Szmúsz és gyors (ezt én is aláírom, most próbáltam), de pl az elsõ generációs Nexus 7-rõl teli vannak fórumok azzal hogy 1-2 ev után belassul rajta a rendszer.

theone91
A Xiaomi márkától nem kell megijedni, nagyon is népszerû márka keletebbre, és hamarosan nyújtóznak a globális piacra (ezért szippantották oda Hugo Barra-t a Google-tõl).

theone91
Ryder159
én már akkor mondtam neki, mikor kitalálta hogy ipad-et vesz. 😊

theone91
A Moto G-t tapiztam az év elején, ráadásul még nem is 4.4-gyel (ami ugye jobban szerepel, mint az elõzõ verziók) és teljesen smooth, gördülékeny és gyors, nincs ilyen jellegû problémája. Teljesen magabiztos a minõség is. Lehet hogy én is beruházok egybe hamarosan, egyetlen gyengébb pontja a kamera, de árkategóriájában teljesen okés. Ennél jobb ár-érték arányt nem kapsz most az Android placcon, ezt elhiheted.

ismerõsöd balfasz 😊
Ryder159
nem merek így rendelni. ismerõsöm nem rég iPad helyett egy cserepet kapott. szóval én csak személyesen boltban...

skinnyman
Miert kell okorsegeket beszelni? Teljesen smooth a Moto G. Es kozel mindenben kb ketszer jobb, mint barmelyik lumia amit itt ajanlgatsz, aminek a hardvere kozel nincs semmifele eroshoz semmilyen szinten, es az os is felig halott ami rajta fut.

Regards,

rendelj kínából.
Ryder159
nézegettem én is olcsó kínai cuccokat a dhgate.com oldalon, találtam is egy note3 utánzatot 150 dollárért leírás alapján jónak is tûnt illetve videón is néztem, de nem merek kockáztatni.
az hogy nem smooth azmeg nemnagy baj. x10-el is csakannyi a bajom hogy unom a gyári kinézetet, launcherektõl meg nagyon belassul. kevés aza 280MB RAM.
Azért kérdeztem tõletek, mert ahogy látom ti jobban értetek a témához. õszintén megmondom, az egyetlen telefon ami tetszik, az a note3, de sajnos nem engedhetem meg magamnak...

skinnyman
Moto G, fuggetlenul, ujonnan megkapod ez alatt az ar alatt, ebben a kategoriaban nincs jobb vetel most.
Ha valamivel tobb keret lenne ra, es tenyleg izmosabb cucc kell hosszutavra, akkor N5. A ketto kozott meg esetleg N4.

Regards,

theone91
Elég sok chinaphone vonatkozású nemzetközi topic van nagy fórumokon, ha kiszemeltél valamit akkor guglival tuti találsz véleményeket, tapasztalatokat róla.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ryder159
lumiat nem ismerem nem is volt a kezemben még WP-os telefon. Sp tetszik, sógoromnak is van, de én 100-ért láttam csak. 58 ért meg is venném. optimust megnézem. köszi.

SzirmosSzisza
Hm, ez valami kajás oldal, akkor rosszul emlékeztem 😄

SzirmosSzisza
Kell venni pandaexpressnél valamit és reménykedni, hogy nem megy tönkre 😊

kifli
akkor már 525...

Eddigi tapasztalat alapján, hosszútávon smooth android telefont nem kapsz 50-60 körül...
davidka003
Nokiában csak az 520 éri meg, mert 25k-ért volt T-s kártyával Media Markt-ban. Annyit bõven megér.

davidka003
Xperia SP?
Folyton akciózzák. T-nél volt már 58k-ért is kártyásan.

Illetve LG Optimus F6. Barátnõm akar olyat. Elmentünk megnyomkodni. Nekem nagyon bejött. Gyönyörû IPS kijelzõ és smooth-nak tûnt a rendszer.
Tudása se rossz. LTE-t is tud.

kifli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nokia lumia 625
Ryder159
Lehet kapni valami jó telefont olyan 50-60 ezer körül, ami nagy kijelzõs (4-5 coll között) és hardwerben is erõs, vagy az ilyenek mind a 150 ezres kategória? Tescoban láttam valami Alcatelt 58-ért, elég nagy is volt, állítólag 4 magos 1 giga rammal, de nem tudom milyen lehet minõségben. Ideje lenne lecserélnem az x10i-t. Ajánlanátok egy párat?

Firerock
A helyzet az hogy memóriakártyáról egyik sem tud dolgozni,ha lezárni még sikerül is akkor a visszahelyezésnél van minegyiknek problémája. Valami ötlet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Melyik "elrejtõ" programot ajánlanátok? Eddig a Secure Gallery-t használtam de mióta frissült a telefonom 4.4-re azóta se elrejteni se feloldani nem lehet. Fontos szempont hogy a rejtett fájlok is a memóriakártyán legyenek.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LocalPatriot
Hát kipróbáltam ezt a spiederman-t, de valami szörnyû számomra. Bár ennyit megért az az 5 perc...😊
#26937 Smashhit viszont nagyon ott van.
Falkon
Arról nem tudtam, most láttam ilyet elõször 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jaja akkor ünnepelte a google a play store x milliomodik letöltését. Akkor nagyon jó ptrogikat dobtak be, volt beautiful widget meg pdf olvasó, játékok stb.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

zoliii
Samsung Galaxy S2-re szeretnék Android 4.4-et rakni, de frissítésnél, mindig a signature verification failed-et dob ki 😞

fery02
Hú de kár, hogy nagyon nem vagyok Spieder-man rajongó. :/

Egyébként ez a 0,1 USD ár, ilyen régebben is volt.
Emlékszem, hogy annak idején én is egy csomó app-ot vettem kb ennyiért akcióban néhány éve.

Itt a topikban voltak emlegetve. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
10 cent, 29 forint? Azért ez vicckategória.

http://goo.gl/gd6Zi5

davidka003
Egyébként 7 dollár volt a régi ára.

LocalPatriot
Megmondom õszintén nem tudom milyen akció.
Nekem is csak linkelték.
davidka003
Valami olyasmi. Majd figyelgetem, hátha lesz még valami olcsón.

skinnyman
Ez valami szulinapi play store-os akcio? 1 dollar alatt nem nagyon lehetne normal esetben az ara, vagy igen?

Regards,

Dzsini
0.1 USD

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.