Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Valahol olvastam, hogy a chrome alatt megy....meg akkor gondolom a android google search alatt is. Hol lehet beállítani?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Lumi (4 dollár volt)
Buddy & Me (1 dollár volt)
Sonic Jump (2 dollár volt)
Gravity guy (1 dollár volt)
Wheel of Furtune (3 dollár volt)
Csak ma érvényes az akció.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://goo.gl/gd6Zi5
Gesztusok nélkül én sem tudnék már meglenni, évek óta használom.
Amit még szeretek, hogy rengeteg icon pack van nova/apex stb alá. (persze egyesével is lehet cserélgetni csak úgy macerás 😄 )
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Aztán még mappázható is az appdrawer, bár azt én nem használom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pont elég ez is, ráadásul hivatalosan támogatott változat. A Novát néztem, tele van számomra felesleges csiribirivel. Ez pontosan azt tudja, amire szükségem van. Keep, naptár, idõkép widget, egy mutatós óra és egy adag parancsikon.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én is kikapcsoltam az asszisztenst, de sokan használják itthon is, vannak jó dolgai.
Itthon meg le van butítva az asszisztens, vagy legalábbis messze nem tud annyit mint angliában.
Amúgy meg egyszerû a képlet. Már semmi se gondolkodtat el, amiben nem oled van... a Sonyk is szépek meg jók, de már annnak ellenére se kéne, hogy végre eljutottak a PF2 több mint egy éves színvonalára az IPS LCD-vel.
Másrészt meg ott a Samsung prémium gar... bejelented a hibát, és 72 órán belül a helyszínen javítják az orrod elõtt. Nem 3-6 hétig húzzák, meg neked kell utána futkosni, halasztgatnak, mismásolás, aztán valami félig megjavított bénán összerakott szart adnak vissza, mint a Cordonból ugye... ( asus/moto/sony stb szerviz)
Regards,
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Most csak 1 dollár. Ennyit megért bár ritkán használom ilyen célra a telót. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyebkent ekkora meretben szerintem kb 1080p-ig igazabol volt ertelme a felbontasharcnak. Tavolabbrol nezve igazabol a 720p is mar teljesen jo, 1080p mar eleg kozelrol is tueles, szerintem viszonylag ritkan nezi az ember annal kozelebbrol a telefont, hogy az is keves legyen.
Hosszutavon mondjuk ha barmi ertelme is van a felbontasnovelesnek, es nem jar kulonosebben tobb fogyasztassal, valszeg megcsinaljak majd 4k-ra is, mert miert ne. Az lcd-k fo fogyasztasat a hattervilagitas adja, igy a fogyasztas valszeg foleg csak attol none meg, hogy a gpu-nak tobb pixelt kell kiszolgalnia.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a fingerprint scanner is olyan, hogy végig kell rajta húzni az ujjadat, nem olyan mint az Apple féle... azt is kapufának érzem
a hátlap sem tetszik, egyáltalán nem high-end kinézetû 😊 persze eddig sem volt az egyik Samsung hátlapja sem (talán a Note3 és az S2 hátlapja egy picit szebb mint a többi)
ha S4 -em lenne biztos nem váltanák S5 -re, vagy inkább vennék egy Note3 -at ha már Samsungot szeretnék
Bazinga!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként én pl. elvagyok a 16 gigás kártyával is. Engem sem vonz abszolút a 4k-s felvétel meg kijelzõ, csak elfogadom, hogy másnak van igénye rá. Meg persze, hogy mindig van hova fejlõdni, mégha sokaknak felesleges is.
már a 10+ megapixeles képek is zabálják a helyet - értem én, hogy rögtön mehet fel a felhõbe, és állandó szélessáv van, de azért néha nem igazán értem a tervezõket 😊
A kijelzõben meg azért, mert elég sok kínai telefon van már bejelentve 2k-s kijelzõvel. Meg hát azért mert Samsung. 😊
Dzsini - értem én, igazatok is van, de csak azért jegyeztem meg, mert fejlõdik azért az is. Ha egy videó folyamatosabb, simább az már elõrelépés.
Adattárolás szempontjából meg annyit, hogy már bemutatták a 128 gigás kártyát😊
Ezért szokták a bitrátát bõven lejjebb venni, ami meg azt hozza, hogy szép meg jó a nagy felbontás, de agyon van tömörítve.
A fizikai gomb okat meg sztem valahol a "csak azert is" (en azon is oszinten meglepodtem, hogy ennyi ev utan a szaros menu gombot sikerult lecserelni vegre), a "mert egy masik gyarto is igy csinalja" es az esetekben jol jovo praktikussaga (ha asztalon fekszik a telo, egyszerubb egy mozdulattal felebreszteni es ranezni) okok kozott lehet keresgelni, amikbol szerintem kb egyedul az utolso oknak lehet barmi letjogosultsaga.
Nagyobb felbontasu kijelzore en amugy sem szamitottam, aki kepben van, tudja, hogy ilyen meretben meg lcd kijelzokbol is alig van bejelentve egyaltalan nagyobb felbontasu, oled-en pedig sokkal nehezebb ugyanolyan ppi-t elerni technologia szinten, az s4 1080p kijelzojere se szamitottak olyan sokan anno, mert az is peldatlan volt a maga idejeben, sajat technologiai kutatasok/attoresek nelkul gondolom eselytelen lett volna. 4k kijelzo meg teljesen eselytelen volt, meg tablakon, lcd-n sincs olyan, nemhogy egy 5" oled kijelzon.
Regards,
Vagy tévedek? Mintha valahol olvastam volna...
Én csak azt mondom, hogy vannak akiknek nem kell, de van akinek kell. Ennyi.
ha nektek nem kell, miért baj, ha másnak igen? Vagy itt mindenki ennyire egoista?
Ilyen kis kamera nem tud olyan jó minõségben felvenni.
Inkább a jobb minõségû FullHD-ra kéne rágyúrni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezt nem neked címeztem, hanem általánosságban értem.
Mivel ez egy csúcskategóriás gép, ezért neki minden téren jobban kell lennie, mint az elõdje. Ezért.
Ha ugyan azzal a HW-vel adja ki, a köv csúcsgépet mivel magarázza a többletárat?<#falbav>#falbav>