Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Megy az, google now feature, illetve google now launcherben is alapbol figyel ha a home screenen vagy (teli mikrofon jelzi h figyel, nem minden nyelven mukodik, magyarul pl sztem nem)

Regards,

Ez a bemondjuk,hogy ok google mükszik nálunk?
Valahol olvastam, hogy a chrome alatt megy....meg akkor gondolom a android google search alatt is. Hol lehet beállítani?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LocalPatriot
Köszönet!
davidka003
Amazon appstore-ban ma van pár ingyenes játék:

Lumi (4 dollár volt)
Buddy & Me (1 dollár volt)
Sonic Jump (2 dollár volt)
Gravity guy (1 dollár volt)
Wheel of Furtune (3 dollár volt)

Csak ma érvényes az akció.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

[HUN]FaTaL
Azt fel se hoztam, mert a stock témát használom mindig, de van, akinek ez is szempont lehet. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
+1
Gesztusok nélkül én sem tudnék már meglenni, évek óta használom.
Amit még szeretek, hogy rengeteg icon pack van nova/apex stb alá. (persze egyesével is lehet cserélgetni csak úgy macerás 😄 )

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Én nem csak ott, mert az összes widgetnek meg liszensz-szarnak (mi a ráknak van ezeknek ikonja?) elrejtem.

Aztán még mappázható is az appdrawer, bár azt én nem használom.

theone91
Gyárilag crapware-rel pumpált romnál én is szoktam app-rejtést használni. Az valóban hasznos.

[HUN]FaTaL
Pl. lapozható dock, swype action az ikonokon, appok elrejtése az appdrawerben, swype actionök a háttéren. Sokan nem használják, de én igen és hasznosak 😊

theone91
Milyen dolgokra gondolsz? (nem kakaskodásból, komolyan kérdezem)

Dzsini
Ezért jó, hogy van választék 😊 nekem ez pont elég.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Számomra meg nincs létjogusultsága, csomó hasznos dolgot nem tud. 😊

Dzsini
Mert nem kell, hogy többet tudjon?
Pont elég ez is, ráadásul hivatalosan támogatott változat. A Novát néztem, tele van számomra felesleges csiribirivel. Ez pontosan azt tudja, amire szükségem van. Keep, naptár, idõkép widget, egy mutatós óra és egy adag parancsikon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Csak akkor meg minek? Ott a Nova/Apex, mindkettõbõl többet tud még az ingyenes is. 😊

Na ezek fel sem tûntek, pedig a fejléc átlátszó stílusosabb mint a sima fekete.

Dzsini
Anélkül is használható, mert az eredeti launcherhez képest rengeteg plusz van benne - pl. lehet kevesebb / több képernyõt beállítani, használja a 4.4 átlátszóságát (fejléc, menügombok), egy nekem jobban tetszõ betûtípust használ...

Én is kikapcsoltam az asszisztenst, de sokan használják itthon is, vannak jó dolgai.

Végülis ez az asszisztenshez van, nem?
Itthon meg le van butítva az asszisztens, vagy legalábbis messze nem tud annyit mint angliában.

LocalPatriot
Az igen!
Szinte most rakták fel, máris 7k+ a letöltések száma😊
skinnyman
<#eljen>

Regards,

Dzsini

Mondjuk ez alatt a pár hónap alatt egyszer se éreztem úgy, hogy nekem milyen fasza mer van USB3 a Note3-on 😄

Amúgy meg egyszerû a képlet. Már semmi se gondolkodtat el, amiben nem oled van... a Sonyk is szépek meg jók, de már annnak ellenére se kéne, hogy végre eljutottak a PF2 több mint egy éves színvonalára az IPS LCD-vel.

Másrészt meg ott a Samsung prémium gar... bejelented a hibát, és 72 órán belül a helyszínen javítják az orrod elõtt. Nem 3-6 hétig húzzák, meg neked kell utána futkosni, halasztgatnak, mismásolás, aztán valami félig megjavított bénán összerakott szart adnak vissza, mint a Cordonból ugye... ( asus/moto/sony stb szerviz)
LocalPatriot
Elnézést kérek!
Olvass már vissza úgy kb 20 kommentet.

skinnyman
Firerock
Note 3 már irtó nagy. Az S4 is már nagyon a határon van. A fizikai gomb meg szerintem nagy pozitívum,nekem nagyon tetszik az s4-ben is.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Tv meg monitor alig van 4k, számítógépen ehhez a felbontáshoz nem elég egy kábel, mégis mi a faszomnak egy tenyérnyi telefon kijelzõjére?
davidka003
Mobile Doc Scanner (MDScan)
Most csak 1 dollár. Ennyit megért bár ritkán használom ilyen célra a telót. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

skinnyman
Es azokbol a kinai telokbol hanynak a kijelzoje oled? 😊
Egyebkent ekkora meretben szerintem kb 1080p-ig igazabol volt ertelme a felbontasharcnak. Tavolabbrol nezve igazabol a 720p is mar teljesen jo, 1080p mar eleg kozelrol is tueles, szerintem viszonylag ritkan nezi az ember annal kozelebbrol a telefont, hogy az is keves legyen.
Hosszutavon mondjuk ha barmi ertelme is van a felbontasnovelesnek, es nem jar kulonosebben tobb fogyasztassal, valszeg megcsinaljak majd 4k-ra is, mert miert ne. Az lcd-k fo fogyasztasat a hattervilagitas adja, igy a fogyasztas valszeg foleg csak attol none meg, hogy a gpu-nak tobb pixelt kell kiszolgalnia.

Regards,

Vadnokedli
Nagy Plusz az USB3 Samsungnál(Ami már Note3-nál is jóság volt). Viszont Sony-ban 3GB RAM, bár 1 revízióval "régebbi" SD 801 es(számból ítélve gsmarénán, nem hinném hogy a frekvencia eltérést jelezné). Én nem tudnék dönteni. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
+1
Én is inkább Note 3-at venném.
precision
eh... *váltanék
sry 😞

Bazinga!

precision
számomra is csalódás egy picit az S5 😊 inkább nevezném S4s -nek 😊
a fingerprint scanner is olyan, hogy végig kell rajta húzni az ujjadat, nem olyan mint az Apple féle... azt is kapufának érzem
a hátlap sem tetszik, egyáltalán nem high-end kinézetû 😊 persze eddig sem volt az egyik Samsung hátlapja sem (talán a Note3 és az S2 hátlapja egy picit szebb mint a többi)

ha S4 -em lenne biztos nem váltanák S5 -re, vagy inkább vennék egy Note3 -at ha már Samsungot szeretnék

Bazinga!

SzirmosSzisza
Ez alapján nem sok 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LocalPatriot
Ezt most csak viccbõl jegyeztem meg. Nem tudom hány telefon ismerné most pl. fel.)

Egyébként én pl. elvagyok a 16 gigás kártyával is. Engem sem vonz abszolút a 4k-s felvétel meg kijelzõ, csak elfogadom, hogy másnak van igénye rá. Meg persze, hogy mindig van hova fejlõdni, mégha sokaknak felesleges is.
Dzsini
van 128 gigás kártya, és nézd meg hány készüléket adnak ki még most is kártyahely nélkül 16-32 giga belsõvel (a 8 szerencsére kezd kikopni)

már a 10+ megapixeles képek is zabálják a helyet - értem én, hogy rögtön mehet fel a felhõbe, és állandó szélessáv van, de azért néha nem igazán értem a tervezõket 😊

LocalPatriot
Én csak azért voltam biztos a 2+ gbyte RAM-ba, mert a Note 3-ba annyit raktak.
A kijelzõben meg azért, mert elég sok kínai telefon van már bejelentve 2k-s kijelzõvel. Meg hát azért mert Samsung. 😊

Dzsini - értem én, igazatok is van, de csak azért jegyeztem meg, mert fejlõdik azért az is. Ha egy videó folyamatosabb, simább az már elõrelépés.

Adattárolás szempontjából meg annyit, hogy már bemutatták a 128 gigás kártyát😊
Dzsini
Nem az FPS számít (nem csak az), hanem hogy másodpercenként hány mega a felvétel - egy normális fullHD felvétel 15-40 mega másodpercenként 30 képkockával számolva. 120-nál ez mondjuk 100 mega/másodperc (kerekítgessünk), az percenként mondjuk 6 giga. Ez fõleg humoros a bõvíthetetlen telefonokra gondolva.

Ezért szokták a bitrátát bõven lejjebb venni, ami meg azt hozza, hogy szép meg jó a nagy felbontás, de agyon van tömörítve.

skinnyman
4 giga ramhoz valoszinuleg mar 64 bites proci dukalna (ami nem lesz benne), 3 giga meg nem "kerek" szam, meg 2 giga jelenleg azert tenyleg majdnem mindenre eleg, gondolom ezekert.

A fizikai gomb okat meg sztem valahol a "csak azert is" (en azon is oszinten meglepodtem, hogy ennyi ev utan a szaros menu gombot sikerult lecserelni vegre), a "mert egy masik gyarto is igy csinalja" es az esetekben jol jovo praktikussaga (ha asztalon fekszik a telo, egyszerubb egy mozdulattal felebreszteni es ranezni) okok kozott lehet keresgelni, amikbol szerintem kb egyedul az utolso oknak lehet barmi letjogosultsaga.

Nagyobb felbontasu kijelzore en amugy sem szamitottam, aki kepben van, tudja, hogy ilyen meretben meg lcd kijelzokbol is alig van bejelentve egyaltalan nagyobb felbontasu, oled-en pedig sokkal nehezebb ugyanolyan ppi-t elerni technologia szinten, az s4 1080p kijelzojere se szamitottak olyan sokan anno, mert az is peldatlan volt a maga idejeben, sajat technologiai kutatasok/attoresek nelkul gondolom eselytelen lett volna. 4k kijelzo meg teljesen eselytelen volt, meg tablakon, lcd-n sincs olyan, nemhogy egy 5" oled kijelzon.

Regards,

davidka003
Az dicséretes de az FPS szám növelésével nem lesz jobb a minõség. Maximum a felvételek lehetnek látványosabbak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dzsini
Üdv az interneten: "nekem nem tetszik" = "szar", "nekem nincs szükségem rá" = "senkinek nincs szüksége rá, akinek mégis, az minimum hülye", és ilyesmik.

LocalPatriot
Rágyúrtak, hisz már 120 FPS-el tud felvenni full HD-ba.
Vagy tévedek? Mintha valahol olvastam volna...
LocalPatriot
Most ne kezdjünk el személyeskedni.
Én csak azt mondom, hogy vannak akiknek nem kell, de van akinek kell. Ennyi.
ha nektek nem kell, miért baj, ha másnak igen? Vagy itt mindenki ennyire egoista?
davidka003
Nem a 4k-val van bajom hanem azzal, hogy a bitráta úgyis fos.
Ilyen kis kamera nem tud olyan jó minõségben felvenni.
Inkább a jobb minõségû FullHD-ra kéne rágyúrni.

Narxis
Akkor vonulj a fejlettebb országokba oszt verjed az asztalt a 4k-s videódért. <#smile> Ki a toszt érdekel?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LocalPatriot
"az meg, hogy neked mint kismagyarnak felesleges, ki a toszt érdekel?"

ezt nem neked címeztem, hanem általánosságban értem.
LocalPatriot
Hagyjuk már ezt a 2 giga RAM mire nem elég, meg minek a 4k-s kép stb vitát.<#idiota> Mindenki sír, hogy minek a 4k-s videófelvétel is… hát talán azért mert MO-n kívül vannak fejlettebb országok, és talán léteznek pénzesebb emberek, mint akik sírnak, és talán van 4k-s TV-jük… az meg, hogy neked mint kismagyarnak felesleges, ki a toszt érdekel?
Mivel ez egy csúcskategóriás gép, ezért neki minden téren jobban kell lennie, mint az elõdje. Ezért.
Ha ugyan azzal a HW-vel adja ki, a köv csúcsgépet mivel magarázza a többletárat?<#falbav>
davidka003
2 GB RAM mire nem elég mondd már meg? Fõleg Kitkat-nél.

LocalPatriot
Egyébként azt lehet tudni, hogy a Z2-nek is van gyári fóliája, amit ha leszedek lejön a Sony felirat?
A Z-mrõl én leszedtem annó elölrõl is, meg hátulról is.