36194
  • matyi0323
    Hali.
    Mitől lehet, hogy időnként csak magától újraindul a telefon? Leggyakrabban ha fényképezni akarok, de szokta akkor is ha messengerbe beszélek. Illetve ha skype-on kamerázok, akkor közben ha hívnak csak elsötétül..nem tudok csinálni semmit. Mikor leteszik a hívást, akkor lefagy és csak egy-két perc múlva újraindul.
    Plusz egy ideje az igo hibát ír ki és nem indul el.
    Ötletek mitől lehet?
  • Shiwo
    hát, S3-ban a kameraalkalmazás beállításai között lehet beállítani "Tárhely" címszóval
    Sziasztok!

Samsung Galaxy S5-be vettem egy 64 gigás memóriakártyát. Viszont továbbra is minden videót, képet a telefon belső memóriájára ment.
    Nem találtam meg a beállításokban ezt, tudnátok segíteni?
  • theone91
    Tippre valamilyen Sony-s folyamat akaszthatja meg. Nekem egyszer pl. a Timescape widgetje miatt fagyott ki rendszeresen a telefonkönyv és indult újra miatta állandón egy régi Xperiám. Nem tudom mi volt az összefüggés, de leszedve a widgetet máris rendbejött a dolog.

Sajna a Sony szoftveres téren igen bazári munkákat tud végezni itt-ott. Nem erőltetik meg magukat. Ha végképp nincs megoldás, akkor tolj egy gyári visszaállítást.
  • LocalPatriot
    Semmire sem reagál... mintha lefagyna. Ez akkor valami Sony-s bug.
    Azért köszönöm Nektek!
  • skinnyman
    +esetleg barmelyik fizikai gomb rovid megnyomasaval (hangero+/-/pwr) is visszajohet a statusbar/navigombok.
    Egyebkent nalam sem volt meg ilyen "beragadas", pedig megjelenese ota kk-t hasznalok, valami sony szoftver specifikus bugnak hangzik.
  • Dzsini
    nem is tudod fentről-lentről behúzni, mint a teljes képernyős appoknál? esetleg elforgatva a képernyőt újrarajzolja és ott már megjelenik...?
  • LocalPatriot
    Nekem egyre több játék után jelentkezik a hiba. Kb. 2 perce is ez volt, a Boom beach után. Ilyenkor ki/be kell kapcsolni a telefont, más megoldásom nincs:S
  • Dzsini
    Nem történt még ilyesmi, pedig van több teljes képernyős appom (játék is, képnézegető is).
  • LocalPatriot
    Akinek már KK fut a telefonján, szokott olyat csinálni a telefon, hogy a teljes képernyős játékok kilépése után, nem "jön elő" a status bar, meg a lenti gombok? Ha igen, van valami megoldás erre?
  • Dzsini
    Nem, 2012-es Nexus 7-em. Csak 4.4.4-el, azért kapcsolódtam ahhoz a beszélgetéshez - nekem pont az zavarta össze eléggé a készüléket, ami neki helyrerázta.
  • szucsy89
    Z1C-d van neked is? :o

• Tinman #28711
    Sms olvasás közben egy ilyet nekem is művelt, de azt 4.4.2-vel... nekem ezzel a verzióval sok kínom volt, melyek most úgy fest varázsütésre eltűntek. Egyébként más Z1C tulaj is hasonlókat ír, remélem végre oké lesz minden és olyan lesz mint a Nokiám volt. Teszi a dolgát ahogy kell.
  • Dzsini
    Nekem ma napközben sima stream hallgatás közben egyszer csak újraindult.
  • theone91
    Ez már egy egészen összeszedett heist.
  • Borg
    36 millió dollár értékben loptak egy Samsung gyárból, alkalmazottnak öltözött rablók, túszejtéssel stb :D
  • Tinman #28707
    Akksi idő terén mindenképpen, fagyi és fura akadás nincs.
  • precision
    nem bugyutaság hanem más kultúra...
    mi meg "okosabbak" vagy "kulturáltabbak" vagyunk de cserébe örök pesszimisták és keserű emberek... persze akinek nem inge :) és bocsánat az offért is
  • theone91
    Azért el kell ismerni, hogy élen járnak a bugyutaságban. De ezzel nincs bajom. Nem érint.
  • LocalPatriot
    Nem mondanám hülye húzásnak. Való igaz nagyobb a piaca ott, de akkor őket már le kéne nézni? Mindenkinek más az igénye, nekik ez.
  • theone91
    Azért nem hittem, hogy a KitKat ilyen "hamar" elér ekkora szeletet.
  • theone91
    Miben lett jobb? Tempó, akku, kevesebb fagyás?
  • theone91
    Azt hinnénk, hogy az ilyen hülye húzások a nyugati piac érdekeit szolgálja, de pont ellenkezőleg. Az ázsiaiak megőrülnek a selfie kamerákért, sőt még a kelleténél sokkal többet is adnak az ilyenekért.

Hihetetlen hogy milyen bugyuta a keleti piac. :|
  • Narxis
    selfie....
  • LocalPatriot
    Sony announces Xperia C3 selfie smartphone

• Tinman #28698
    Nah... nem akarom elkiabálni, de 4.4.4-el ez így álom teló lett.

Nyüstölöm keményen és nagyon jól bírja a strapát. Ha ez így marad még a végén megválni se akarok majd tőle.
  • skinnyman
    Egyre elhanyagolhatobb, kitkat mar lenyomta... Mar most eleg elhanyagolhato sztem ahhoz, hogy egy uj app fejlesztesenel minimum api szintjenel nyugodtan le lehet szarni, 4.0+ boven jo a >85% reszesedessel, ami ev vegere mar valszeg 90%+ lesz.
  • LocalPatriot
    Az Lg G3 149k HUF a telenornál. Best buy.
  • Jim Morrison
    Gingerbread meg mindig tul nagy szelet :/
  • skinnyman
    July Android Platform Distribution Numbers Up: KitKat Inches Forward, Jelly Bean Shrinks
  • theone91
    Én is inkább a Nexus 5-re voksolnék. Szoftveresen és dizájnszinten is sallangmentes. Rendszerfrissítések abszolúte elsőként, nincs felesleges gyártói felület és crapware valamint vizezett Android, ráadásul még két főverziót tuti kap. A legjobb ár-érték arány most a piacon annak, aki 5" fölé már tényleg nem menne.

Nem tudom mit tartogat következő Nexus telefon, de szerintem releváns lesz még egy darabig a 5-ös is.
  • szucsy89
    Ez a OnePlus One akkora batár nagy tepsi lesz, még a mostaniak közül is kiemelkedik... nem tudom ki fogja venni, szvsz nem is néz ki olyan jól.
  • skinnyman
    Nem rossz telo, de azert n5 helyett inkabb ne :)
    A tenyleg utos alternativak arban is kozel a OnePlus One, de ilyet beszerezni itthonrol szerintem igencsak necces. Illetve ha tud varni az ember ~4 honapot, egy kovetkezo Nexus telo akkor siman esedekes lehet mar.
    Ha ajanlani kell egy telot, ami jo, es jelenleg is kb beszerezheto, nem horror aron, akkor N5, jobbat nem nagyon lehet ajanlani, mert nincsen.
  • elitehun
    Ja, azon is gondolkodtam, de nem. Nem tetszik.
  • szucsy89
    LG G2 inkább!
  • Narxis
    Majd jön rá az Android L és akkor azzal se lesz gond.
  • desigo
    Húha ezért mindjárt kapni fogsz :)
    Nekem egy N5 tulaj azt mondta,hogy mivel a stock android van a legjobban optimalizálva ezért kisebb aksival is tovább bírja a telefon.
    Én kizárólag a nagyobb aksi miatt választottam az Lg G2-t.
  • Borg
    Kivéve ha rendes akksi időt is szeretne... mert akkor az N5 az egyik legrosszabb választás.
  • Narxis
    :D

Hát figy, egy korrekt hardvert kapsz és még egy jó darabig minden android frissítést. Ha erősebb hardver kell vagy szebb kijelző akkor LG G3 de az egy kicsit drágább.
  • elitehun
    Öm, oké...kicsit bővebben lehetne? :D