Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Igen az tényleg segít, legalábbis nekem segített, a Greenify-vel egyetemben.

bakkerman
xperia s-rõl van szó,nyáron akarom cserélni galaxy s4-re,de addig még jó lenne,ha nem lennének vele gondok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
mostanában észrevettem hogy szarakodik a telefonom,letöröltem minden fölös alkalmazást,de lassú,a gyári böngészõ néha kilépked(eddig nagyon stabil volt),és a ramból is nagyon kevés a szabad,mindig valami szar megy,hiába lövöm ki...azt olvastam,hogy a "gyári beállítások visszaállítása" funkció segít ezt helyrehozni,igaz ez,érdemes megpróbálni? Vagy most jött el a telóm "betervezett elavulása" ?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

skinnyman
Basszus, mar fogtam 2 pokemont...

Regards,

Vadnokedli
na várjuk a véleményeket <#vigyor3><#vigyor3>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

precision
<#idiota>

Bazinga!

LocalPatriot
<#worship>

oFF
DarkSector - a második nagy kedvenc, hamarosan jön a kieg😊
oN
Appoftheday, play store-on :
Star Wars Assault Team.
Akinek kell gyorsan, mert ma délelõtt cserélik!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Barnabyka
Pokemon-google maps
(bocs, ha volt már)

k0trapali
Srácok!

Az miért van, hogy akárhonnan akármilyen felbontású képet szedek le és kiteszem háttérnek a telefonra mindegyik minõségét lerontja! Próbáltam már 1920x1080-as képet is és leromlik a minõsége miután a háttérbe és zárolt képernyõre kerül. Samsung Galaxy Core Plus.
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen most egy ideje a steam kivánságlistám elsõ 3 példánya szerepel a csikba, mert unom a névvel ellátott logokat, így értelme is van hogy hörcsög topikban tudják mit szeretnék elsõ 3-ba. 😄

Szerintem jopofa dolog...😄
Csak azon filóztam miért csak nemrég jutott eszembe, annyira kézenfekvõ lett volna eddig is. 😊

Ha például most megszerzek egyet a 3 képen szereplõ játékból, akkor megint csinálok egy ujat a friss elsõ 3 helyezetrõl. 😊
eddig 1x már kellett, mert megszereztem a RE4-et....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LocalPatriot
Bocs az off-ért, de mindig más logó?😄
[HUN]FaTaL
Csak PC-n.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
csak pc-n? valami videohivás van, mert néha átok olyan ikont.
lehet csak pc alkalmazásnál. (beta)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
A viberben nincs videotelefon.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
Skype elvileg jobban terheli a telokat a viber kevésbé.

Skype-al is lehet.

★★★★★

Falkon
Nagyon szepen koszonom nektek, ki is probalom! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

fery02
-Igen.
-Nincs.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Falkon
Es ez wifin megy? Szoval telefonszamlara nincs hatassal?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jim Morrison
Hangout

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Falkon
Van olyan program, amivel tudok videotelefonalni? Nem olyan mint ami a viberben van, hogy elkuldok egy videot, hanem amivel folyamatosan tudok az elolapi kameraval beszelgetni!

rage
Tegnap óta (vajon a BKV-s változásoknak van köze hozzá? ) a google maps és a google now útvonaltervezõje tömegközlekedésre használhatatlan.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Igenis meg nemis... a themer csak a homescreenedet váltja le teljesen, már amennyire eddig tapasztaltam.
davidka003
Gyakorlatilag mocskos IAP lehúzás sajnos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Gyakorlatilag a themer felváltja a Nova vagy az Apex launchert? Vagy azok mellett van?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én most a themer-rel kísérletezek épp, egész fasza. Ugyanazok csinálják mint a zoopert, de a teljes homescreenedet lecseréli, nem csak widget.
A zooper widgettel nemcsak widget állítható be, hanem az appok ikonját is cserélhetjük? Vannak nagyon pofás cuccok ehhez a zooperhez.
Kicsit unom már a beautiful widgetet meg a HD widgetset, persze jók, sok hozzá a téma de az alapséma ugyanaz mindkettõnél, itt meg ahogy nézem szinte bármi beállítható.
A fizetõs pro verzióval lehet csak további stílusokat leszedni?

LocalPatriot
LocalPatriot
Én pillanatnyilag a gyári Sony-t használom.😊
De a Swiftkey nagy kedvenc.
Shiwo
csak én használok AnySoftKeyboard-ot egyedül ? (:

nekem még a minuum ami szimpatikus, csak legyen hozzá "magyar" billentyûzet ékezetes karakterekkel...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dzsini
Igen, valahogy a swype-al jobban sikerült egymásra hangolódnunk 😊 A swiftet is kipróbáltam, nagyobb képernyõnél a szabadon mozgatható fél billentyûzetek piszok jók lehetnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
Igazabol ugyanazt tudja a ketto, egyeni izles kerdese h kinek melyik jon be jobban, azt hiszem itt a forumon Dzsini kollega a Swypera eskuszik, masok a Swiftre.
skinnyman
swype amugy alapbol jo tabletre is a kezdetektol, swiftkey mellett a masik legjobb billentyuzet sztem.

Regards,

precision
én sem tudnék már meglenni a swiftkey nélkül 😊

Bazinga!

Aha, sokat is fejlõdött. Van többféle méret, 2 kezes billentyûzet stb.

szucsy89
De gondolom tabletekre van formázva a tabos verzió, nem?
Anno a SwiftKey-t használtam, nagyon szerettem. Aztán meglett a tabletem és arra külön kellett volna megvenni, ez viszont baromira nem tetszett. Ráadásul kurva szar kétféle billentyûzetet használni ezért a telefonról is töröltem, és azóta a gyári használtam. Aztán tegnap tableten nézelõdtem a play-en és valahogy beleakadtam a SwiftKey-be amit legnagyobb meglepetésemre engedett telepíteni! Szóval rájöttek a fejlesztõk, hogy nem jó irány a dupla pénzlehúzás...
Ez nagy királyság, gyorsba telepítettem mindkét kütyüket, azóta szebb az élet. :-)
Igazából azért írtam le, hátha valaki hasonló cipõben jár és ezért nem használta.

Firerock
Áháá! Köszönöm.
Sajnos egyiknél sincs benn az a bizonyos pipa. Egyéb ötletek? :/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Hát hogy pontosan hol van én arra nem emlékszek.
SzirmosSzisza
Settings / Data usage, itt menü gömb és Restrict background blabla.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Firerock
kicsit le tudnád szûkíteni? Sajnos nem találtam semmi ilyet? Egészen pontosan hogy hívják ezt a beállítást?

bardocz
Szerintem az az általános beállítások között van, nem a programoknál.
Firerock
ezeknél a programoknál nemtudok ilyen beállításról :/

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kifli
ugyan wp8 de vodával szinkronizál mindent...
bardocz
Vodás vagyok, és jönnek az értesítések mobilnettel is.
SzirmosSzisza
Nincs beállítva, hogy mobilnet esetén ne szinkronizáljon?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás