36194
  • Borg
    60 euró????? Na nebasszfel...

Ez a samsung ami nekem van ~20 euró volt, és tökéletes...

• Borg
    És értelme is van, vagy csak megnyugtató érzés, hogy van frissítés?
  • Robi546
    Aha,értem,köszi,körbenézek akkor amazon-on.
  • skinnyman
    Maga a vam asszem eleg keves (kb 3%), ami a sokkal nagyobb szopas, hogy egyuttal rateszik a fullos magyar vilagcsucs afat (27%), igy 30% korul lehet osszesen. Ez altalaban ertelmetlenne teszi az EU-n kivuli rendelest, mert arban igy mar ugyanott van, csak macerasabb is amig eljut ide... Ki van ez talalva. EU-n beluli rendelesnel nincs ilyen, szoval az meg sokszor megeri, peldaul angol amazon-rol (amazon.co.uk) szoktam.
  • Vadnokedli
    én Galaxy S óta Samsungozok" Mindig CM-eztem amikor már nem jött support. Mint most S3-nál is. 1-2 Havonta jön is az OTA frissítés CM-re.
  • Robi546
    Aha,értem,és a vámot azt eBay -on nem írja,azt honnan tudhatom meg hogy mennyi lehet a vám ?
  • SzirmosSzisza
    Én is lassan 3-4 éve Samsungozok de az előre telepített szemeteken kívül más negatívum nem nagyon volt. Egyik ismerősöm anno szórakozott CM-mel, abból több probléma volt :D

#29032: ha jól tudom 15k alatt nincs vám, legalábbis nekem dx-ről rendelésnél sose kellett ezzel szívni, bár mindre rá volt írva, hogy ajándék :D
  • skinnyman
    Allitolag mar fut minden 4.1+-os cuccon: Google Now Launcher
    (Nem tudom ellenorizni, mert minden cuccomon 4.4 vagy L fut...)

Robi546: ha nem EU-n belulrol jon, vammal meg szamolhatsz, kb mindent megvamolnak...
  • Robi546
    Oké,köszi.
  • Vadnokedli
    Honnan tudjuk hogy megbízható az eladó szerinted? Elvileg amúgy 732 üzletből 100%. Általában meg trackelhető a csomag. Ha meg kérdésed van írni kell az eladónak nem nekünk(mivel nem mi áruljuk, nem mi postázzuk)
  • Robi546
    Illetve a termék árán és szállításon kívül kell még valami mást is fizetni ? Ha ezt rendelném,mennyibe kerülne összesen ?
  • Robi546
    Hali!

Most szeretnék venni Nexus 5-höz Qi szabványú,eredeti google,vezetéknélküli töltőt az ebayról,lehetőleg ne legyen 60 eurótól drágább (90 dollár kb.),kiszállítják szlovákiába is,és megbízható eladótól legyen,újonta,ilyen kellene nekem,van ettől olcsóbb is vagy ez a legolcsóbb ebayról ?

LINK

Ilyen töltő kéne,ez itt a legolcsóbb,illetve ez megbízható eladó ? (Nem rendeltem még egyszer sem ebayról.)
  • ZsirosKenyer
    Pont tegnap elővettem a G3-at egy kollega előtt, erre ő rákérdez: ez már az S5 vagy S4?

Szóval az algoritmus valahogy így néz ki az emberek fejében:

Is it look good? -----> yes -----> is it an iphone? -----> No -------> is it a Samsung?

Ja hogy meglegyen a kötelező flém: 4 Évig Samsung-oztam, nem ajánlom senkinek :D
  • skinnyman
    Android Dominates With 85% of Smartphone Sales In Q2, While The European Commission Prepares A Monopoly Investigation

Teardown Of The Oculus Rift Development Kit 2 Reveals A Samsung Galaxy Note 3 Front Panel And Screen (Seriously)

Amazon's Latest Appstore Promotion Offers Over $100 In Paid Apps For Free, Including Sonic All-Stars Racing, WiFi File Explorer, And Instapaper
  • mulli1986
    Most olvastam, hogy jön a Z2 Compact A2 néven. Ez most kamu hír vagy igaz? Vagy az A2 jobb lesz mint egy Z2 Compact lett volna?
  • theone91
    Vagy nem. De Play Storban mintha lennének screen recorderek, amlyekehez nem kell root.
  • theone91
    KitKatben már van video capture, ha jól emlékszem.
  • Borg
    50"-os telefon? Nem sok az?
  • skinnyman
    Menjen szobara, aki meg mindig ertetlenkedik, miutan hatszor el lett magyarazva (mert tobben itt tanubizonysagot adtak, hogy szukseg volt ra) mint egy ovodasnak az, amit barki magatol is kitalal 80 IQ felett. En befejeztem.
  • Tinman #29020
    Létezik olyan progi, ami a telefonon történő műveleteket film formájában mondjuk a memória kártyára elmenti?

Tehát, ha teszem azt én egy GPS progit elindítok a telón, és az aktívan navigál valamilyen útvonalon, azt le tudom-e menteni közben a memória kártyára?
  • Narxis
    lol
  • bardocz
    A 22. telefonjuknál majd átállnak monitorgyártásra.
  • Narxis
  • Borg
    És most akkor ez 6 colos lesz?

• elitehun
    Mikor is jön ki a Nexus 6?
  • Narxis
    ejnye skacok
  • precision
    menjetek szobára...
  • szucsy89
    dobjuk már ezt a témát, nagyon unalmas...
  • skinnyman
    Tisztaban vagy azzal, hogy egy fan oldalrol idezel (androidcentral), es hogy meg akkor sem bizonyitana semmit az idezet a vita szempontjabol, ha hivatalos helyrol jott volna?

Itt egy hivatalos idezet, egyenesen a Google oldalarol, konkretan ezzel a szoveggel mutattak be a Nexus 4-et, es 10-et (hangsulyozom: EGYSZERRE a negyedik es tizedik nexus-t, teccik erteni? )
    Nexus: The best of Google, now in three sizes

Befejeztem. Az, hogy valaki tajekozatlan, es/vagy racionalis logikai kovetkeztetesre keptelen egy dolog. De hogy az istenert sem hagyja, hogy barki egy csepp racionalitast is verjen bele, sot, megveti azt, aki ezt megprobalja, es nagy arccal vitaba szall vele, folyamatos haborut folytatva minden epeszu ervvel, arra tenyleg nem tudok mit mondani, nem is akarok. Ez az egesz vita nyilvanvaloan teljesen ertelmetlen, nem fogom ez utan egy szoval sem folytatni, az is elkepeszto, hogy idaig el kellett menni vele. Tolem vard csak nyugodtan jovore a Nexus 7 nevu telefont, en feladtam, befejeztem.
  • Dzsini
    én minden döntésemet meg tudom indokolni

CSAK! :)
  • Borg
    Azt veszem, ami meggyőz sokféle szempont alapján.
    Hogy ez most a Samsung, az csak az ő javukra írható.
    TV-t pl nem vennék tőlük még most se. De egy N3 meg egy S5 is van, amikkel elégedett vagyok. Főleg azért, mert nagyon nem komálom az LCD-t semmiben sem, és ez az egyik oka, hogy Tab S lesz például.

Aztán hogy ki mit akar hájpolni az egyéni szociális probléma, én minden döntésemet meg tudom indokolni, sokszor hetekig, hónapokig nyomozom a szempontokat.
  • theone91
    Így van. Főként az S3-tól kezdődően ugyanúgy agyonhájpolt, közepes ár-érték arányú tömegtelefon lett mint az iPhone.
  • Dzsini
    Sok éves trend ez már, régesrég nem "kezd".
  • mulli1986
  • Jim Morrison
    Valószínűleg csak te érzed ezt ^^
  • mulli1986
    Haverom is Samsung örült lett. Samsung teló már sokadszorra, samsung TV, Samsung, samsung laptop, samsung herevakaro, stb. Tök mind1, hogy ár/érték aránya jó-e...
    Csak én érzem úgy egyébként, hogy kezd olyan lenni a galaxy S széria az emberek felfogásában mint az Iphone?
  • Narxis
    Te mindig ezeket a Samsungokat veszed? :D
  • Falkon
    Koszonom szepen! :)
  • theone91
    Akkor hátha majd angolul:

"The fourth iteration of Google's Nexus phone is named, appropriately, the Nexus 4"

Sajnálom, de ellentétben veled nem tudom nyíltan hülyének tekinteni azt, aki ezen a logikai síkon következtet.
  • RYO21
    Szar Wars?