Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Star Wars Assault Team.
Akinek kell gyorsan, mert ma délelõtt cserélik!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
(bocs, ha volt már)
Az miért van, hogy akárhonnan akármilyen felbontású képet szedek le és kiteszem háttérnek a telefonra mindegyik minõségét lerontja! Próbáltam már 1920x1080-as képet is és leromlik a minõsége miután a háttérbe és zárolt képernyõre kerül. Samsung Galaxy Core Plus.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem jopofa dolog...😄
Csak azon filóztam miért csak nemrég jutott eszembe, annyira kézenfekvõ lett volna eddig is. 😊
Ha például most megszerzek egyet a 3 képen szereplõ játékból, akkor megint csinálok egy ujat a friss elsõ 3 helyezetrõl. 😊
eddig 1x már kellett, mert megszereztem a RE4-et....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lehet csak pc alkalmazásnál. (beta)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
★★★★★
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kicsit unom már a beautiful widgetet meg a HD widgetset, persze jók, sok hozzá a téma de az alapséma ugyanaz mindkettõnél, itt meg ahogy nézem szinte bármi beállítható.
A fizetõs pro verzióval lehet csak további stílusokat leszedni?
nekem még a minuum ami szimpatikus, csak legyen hozzá "magyar" billentyûzet ékezetes karakterekkel...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Ez nagy királyság, gyorsba telepítettem mindkét kütyüket, azóta szebb az élet. :-)
Igazából azért írtam le, hátha valaki hasonló cipõben jár és ezért nem használta.
Sajnos egyiknél sincs benn az a bizonyos pipa. Egyéb ötletek? :/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE