Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem hordtam órát a számológépes casio óta, de egy ilyen triwa jellegû még rá is vehet így 20-25 év után újra 😊
Nem az a gyerekes kategória. Öltönyhöz is menne. Bár, értelmét még most se látom.
Regards,
Nálam dobál fel érdekes/jópofa, fontos vagy épp kevésbé lényeges kártyákat is napi szinten. A mozis példa elhangzott ami számomra is egy jópofa meglepetés volt (egy mozi közelében kidobja az adott filmkínálatot és vetítéseket), értesít a netes csomag-rendelések állapotáról, ha útvonalat tervezek asztali gépen, akkor az útvonaltervet rögtön megkapom mobilon is szépen lebontva, szól elõre, ha a bejárt útvonalakon épp fennakadás van, értesít ha késésben vagy valahonnan (ha nem a szokásos idõkben indulsz pl.), használható Shazamként is... Én szeretem, nincs baj vele.
Saor Alba
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Remélem van aki ért a google fiókokhoz.
Szóval nem szeretnék google+-t De Máshogy nem lehet youtube videokat feltölteni. Az meg elég fárasztó, h létrehozok egy fiókot, feltöltöm, leválasztom a fiókot majd törlöm.
Esetleg vmi megoldás?
Köszi elõre is
Szóval amit eddig láttunk azok nagyon szép render videók. Kíváncsi vagyok egy igazi hendzon videóra.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg õszintén: van itt a topicban valaki aki naponta rendszeresen használja itthon a Google now-t?
Ettol függetlenül elküldeném ezt a fotót a Samsungnak:
Cím : így nez ki egy óra, nem úgy mint az a förmendvény amit õk csináltak 😄
Regards,
Azért kíváncsi leszek, hogy mennyit húz az aksiból az Android, így is siralmas az üzemideje az ilyen karóráknak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert a 8as verzióban müködött a winamppal együtt,de most a 9es ben nem találom sehol sem .
Meg esetleg ha összeakad valaki a 10es pro vagy premium verzióval az sem lenne rossz 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ám ma reggel jött frissítés a sima chrome-hoz, és elvileg már jó.
Mi meg kimaradtunk...
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valaki letudná írni, hogyan lehet teljesen letörölni a gyári szoftverét, majd újra telepíteni rá a Jelly Beant? A Cella készenlétben neki néha 40% körül van, pedig minden futó alkalmazás le van állítva. ??? Már gondoltunk arra is, hogy kintrõl van a mobil behozva, és a kinti rádió frekvenciát keresi, azért merül ilyen gyorsan. De ha ez így lenne, akkor nem lenne térerõ a mobilon szerintem. 5let?
infidel
A fizikai gombok mûködnek (legalábbis screenshotot sikerült csinálni), a számítógép felismeri a telefont.
Képernyõ nélkül viszont viszonylag bajos kezelni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Van aki ahhoz használja, hogy lenémítsa a hangokat, ha bejövõ hívás van. De ehhez szvsz felesleges, az activity onPause() metódusa akkor is lefut, ha bejövõ hívás van.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szerintem nem csak az imei-hez fér hozzá...