36194
-
#28921 Aminek hatalmas előnye, hogy nem megy tönkre a microusb csati / válik le a forrasztás. Ezért vettem én a 2012-es N7-hez is dokkolót. -
Borg #28920 Az nem wifi töltő, hanem indukciós. És akkor tölt, ha rárakod. Anélkül, hogy be kelljen dugnod a kábelt. -
#28920 Kalibrálás felesleges szerintem, 2-3 töltés után beáll a rendes üzemidő.
Igen a töltéshez a dokkolón kell lennie (jobb fajták meg tokon keresztül is töltik) de ez minden készüléknél igy van. Annyival jobb, hogy nem kell mindig a kábelekkel szenvedni. -
Robi546 #28919 néztem közbe,ezt a wifi töltő dolgot,de valahogy nem értem.
Videó
3:00tól mutatja,ha leveszem a telefont a kis dokkolóról akkor mindjárt nem tölti,tehát mindenképp be kell legyen szúrva. Akkor mivel is jobb ez mint a rendes ?
Meg néhány tippet adhatnátok,hogy hogy bánjak a Nexus 5-el,tehát mit ne csináljak,sok felesleges telepítés,akkumulátor kalibrálás,meg ilyesmik. Előre is köszi! :) -
#28918 Helyes, nagyon helyes. :) -
Robi546 #28917 4.4.2 volt rajta,most frissítettem 4.4.4-re. :) -
#28916 Ellenőrizd, hogy a legfrissebb androiddal rendelkezzen! :) -
Robi546 #28915 Na már itt van a kezemben,szerelem első látásra. :D Nagyon tetszik,könnyű,jó a fogása,szép kijelző,nagy,minden. -
Robi546 #28914 Köszönöm szépen a gyors választ,mindkettőnek! :) Nagyon várom már,még nem hívott a futár,hogy hozza. -
#28913 Szia!
Szerintem nagyon jól választottál, remek hardver és még sokáig kapsz rá frissítést, plusz nincsenek benne gyártói baromságok, pure android. -
#28913 Ennyiért meg teljesen megérte.
Sebességben és stabilitásban nem fogsz benne csalódni, lazán veri az S5,G2 és még a lagos G3-at is szerintem. (Snapi 801-nek itt - ott sok az a QHD.)
Alap android viszont out of the box nem annyira testreszabható, ezért érdemes lehet a BL nyitás és root. Ami az androidos készülékek közt az egyik legegyszerűbb es pillanatok alatt visszaállitható
-
Robi546 #28912 Hali!
Szerdán rendeltem a Google Nexus 5-öt,ma kéne megjönnie,szerintetek jó döntés volt ? (16 gigás,fekete,újonta üzletből. Szlovákiai vagyok,323 euró volt,átszámoltam kb. 95 ezer forint,megérte? ) -
#28911 Számomra pont ez a lényeg: Az SD kártya a telóban nem cserélhető adattároló, hanem plusz háttértár, mint pl egy vinyó.
És úgy néz ki, a Google is ennek nézi, különben a programok miért használnák működéshez szükséges adatok tárolására? Viszont ha már ilyen, akkor legalább választhassa ki a júzer, hogy jó neki a fat32, mert ki akarja venni a kártyát, és windowsba dugni, vagy legyen ext2/4, mert jó neki az is, ha csak a telefon láthatja.
Ugyanis az volt nekem fura, hogy a 3rd party programok a belső memóriakártyát gyakorlatilag nem használhatják (ami pl egy fájlkezelőnél gáz), viszont a külső usb tárolókat korlátozás nélkül. -
#28910 új design a Play Store frissítésben - már forog ki, türelmetleneknek letöltési lehetőség
-
#28909 ... amíg ki nem veszed a kártyát, hogy közvetlen másolgass rá :)
(nézd meg hogy a külső, USB-s vinyók közül mennyit formáznak nem fat-re, pedig ott még több lehetőség van elektronikázni) -
#28908 Amazon Fire phone review: a unique device, but you're better off waiting for the sequel
AMAZON FIRE PHONE REVIEW
Oppo Find 7 review: A solid phone that faces stiff competition
-
#28907 Nem hiszem, hogy az okostelefonon nem lehet megoldani, hogy az android beálljon az sd kártya és a windows közé, és pl hálózati meghajtóként mutathassa a fájlokat. -
#28906 Mert akkor azért rinyálnál, hogy a windowsos géped nem látja az sd-t. -
#28905 Hogyan lehet játékokat SD kártyáról indítani? GTA San Andreas-al küzdök :(
A telefon belső tárhelyén 500MB-om van :( -
#28904 lol:
Living With Wear: Some Observations After A Month With Android Wear
Exclusive: Live photos and details of the metallic Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) (UPDATE) -
#28903 Mert fet harmickettő, és ha a banki alkalmazásod csak úgy akárhova beírja oda a féltett adataidat, akkor más progi is hozzáfér, blablabla
Azt magyarázhatnák meg, hogy miért nem támogatják a linuxos fájlrendszereket az sd kártyán? Gond le lenne tudva. -
#28902 Tudtok mondani olyan widgetet, amivel ki-be lehet kapcsolni a képernyő elalvást?
Widgetsoid és a Screen On valamiért csak azt csinálja, hogy 30 másodpercre állítja a kikapcsolást. -
#28901 De ez egy akkora buziság, hogy nem igaz. Tényleg minden egyes frissítéssel előjön egy olyan dolog ami miatt legszívesebben pl. WP-re váltanék. Bár az se megoldás mert kipróbáltam és nem tetszik.
Ne vegyél kitkatos sd kártyás telót, úgy látszik ez a megoldás... Mondjuk ha 32GB-os lenne a tárhely a telóban akkor nem is panaszkodnék. -
#28900 System app-ok tudnak csak írni.
Amúgy az nem járható út, hogy berakom systembe a progit? :D -
#28899 ehh... nemár, hogy kitkat-nál nem lehet sd kártyára írni. Csak a gyári fájlkezelővel lehet, szóval a wifi file explorer pl. nem tud. Méééééééé? -
RYO21 #28898 Lassan már 1 hete -
#28897 Grafikusként eléggé lázba hozott a stylus, de ez csupán egy kapacitív toll, nyomásérzékenység nélkül. /finghang -
#28896 Moto G tulajok, nalatok is megjott a 4.4.4 OTA? -
#28895 hja mai naptol mi is veszunk fel elorendelest :D -
#28894 Mar hivatalos:
Shield Tablet:
NVIDIA Tegra K1 SoC
8-inch "Full HD" screen (1920 x 1200, IPS LCD display)
Front-facing stereo speakers (think: HTC One)
5MP front-and-rear facing cameras
Directstylus 2
16/32GB of internal storage, expandable to 128GB via microSD
WiFI a/b/g/n, Optional LTE
19.75 Watt hour Lithium Ion battery
NVIDIA Makes The SHIELD Tablet Official: 8 Inches Of Tegra K1 Power Starting At $299, $399 For 32GB LTE Version
Upcoming SHIELD Games Include Trine 2, War Thunder, The Talos Principle, And More
NVIDIA's new Shield is a tablet built for gaming
Nvidia's Shield Tablet wants to be the ultimate gaming device
-
#28893 Ezen már meg se kell lepődni...:) mintha nem is én lennék -
#28892 Már egy ideje nem írja sehol, hogy "Ingyenes" - még ha nincs benne IAP, akkor se.
Ez is egy megoldás :) -
#28891 Ideje volt már és volt már, pár hsz lejebb. :) -
#28890 Ideje volt már:
[URL=http://www.phonearena.com/news/Google-to-stop-calling-games-with-in-app-purchases-Free-in-Europe_id58386]Google to stop calling games with in-app purchases, "Free" in Europe[/URL] -
#28889 A Moto 360 szerintem kifejezetten ízlése, így én nem a dizájn miatt nem hordanám, hanem mert egy rohantul redundáns, felesleges eszköz. Amíg egy okosóra nem képes mobiltelefon nélkül üzemelni, addig messze nincs létjogosultsága egyiknek sem. -
#28888 Még a moto órája azt mondom elmegy, de azt se venném fel, a többi viszont egyenesen a hányadék kategória. -
#28887 Ebben egyetértünk. -
#28886 Ezek az okosórák egyelőre a hányvaröhögős kategória :) -
-
#28884 Jah, illene ra majd valami api szeruseget csinalniuk, de ez igy mar anelkul is mukodokepes. Nem kell hozza semmi root, semmi hack-eles, be tudod allitani, hogy az app interceptelni tudja a google now parancsokat (settings/accessibility-ben) es ennyi. Kiprobaltam amugy, magyar nyelvvel is siman mukodik, be lehet neki allitani siman ilyeneket, hogy "kapcsold be a bluetooth-t", "inditsd el ezt", stb. A magyar nyelv persze meg pontatlanabbnak tunik, nem megy offline, es nem megy az "ok google", szoval manualisan kell rabokni, de ez mind a google "sara", ezekben varhatoan szep fokozatosan javul majd meg a dolog. Aki vevo ilyesmire, annak mar most is hasznalhato :) Angolul meg persze baromi jol mukodik.
Mas: Pretty Much Every Detail Of NVIDIA's Shield Tablet And Controller Just Leaked
Eleg komoly cuccnak nez ki, eleg jo aron :O