36194
  • Chris Lowe
    Nem épp spoti vagy deezer de szvsz a legbarátibb a soundcloud. Ha csak hallgatni szeretnél nincs semmi megkötés meghallgatod és utána offline is mükszik, nincs reklám, nincs megkötve, hogy hány eszközön használod (gusztustalan a spotify, deezer féle másik eszközön csak random lejátszás ha nem fizetsz elő). Oké soundcloud-ot a kiadók gyűlölik , mert nem folyik a bevétel, de a zenészek előszeretettel használják.
  • LocalPatriot
    Nekem is tetszett. Utóbbi nem is tudom mennyi idő legjobb reklámja volt:)
  • precise
    Sajnos még nem csináltam meg. Ahhoz, hogy legyen pénz ilyen masinára sokat kell dogozni. :) Ha beállítottam, rövid tesztelés után megírom a tapasztalatokat.
  • Jim Morrison
    Ha annyira leszűkíted igen :D de amúgy meg nem :P
  • SzirmosSzisza
    És akkor is ugyanazt a 20-at ismétli a rádió?:D
  • GregSB
    Ha előfizettek Spotifyra (havi 1 sajtburger menü áráért) akkor bármennyi zenét tudtok offline is tárolni.
  • SzirmosSzisza
    Mi egyszer buliban nyomtuk Spotifyt stickről, kb 6 órát ment és 1gb-nél nem volt több (igaz nem volt prémium, szal gondolom sima minőség). Bár szerintem, ha wifin ez is előre letölti magának, mint a Google Play.
  • Jim Morrison
    Normál minőségen gondolom fele ekkorát :D az meg az iphone fülesekhez meg mobilhoz kapott fülesekhez bőven elég :c
    Meg ebben benne van az is, hogy csomót böngészek zenék között, rengeteg albumartot tölt le, meg van hogy 30 számba is belehallgatok mire megtalálom a megfelelőt^^ de ez már csak ilyen :p
  • szucsy89
    "Napi 1-1,5 óra spotify legjobb minőségen nekem wifin 4gigát termelt."

jézusom :o akkor ennek a csomagnak mi értelme? :D

na mindegy, lehet teszek egy próbát (megint) vele, mert a youtube minőség nagyon rossz... régebben attól kaptam agyfaszt, hogy ugye az ingyenes verziónál 2 számonként benyomott egy félperces reklámot... és hát a reggeli 20 perces munkába utazó időmből nem akarom, hogy 6-7 perc reklámmal menjen el :)
  • Jim Morrison
    2giga spotify adatforgalom, igen. Azt nem olvastam (még), hogy mi van akkor, ha ezen túllépsz. Napi 1-1,5 óra spotify legjobb minőségen nekem wifin 4gigát termelt. Rosszabb fülesekhez ugye elég a leggyengébb minőség is, de az is rendesen hallgatható.
    Míg youtube videót is letölt addig a spotify ugye nem->kevesebb adatforgalom.
    Zenéket 1 gombbal eltárolhatod, aztán ha már nem kell kitörlöd és kész... Vagy playlisteket csinálsz, és beállíthatod, hogy melyik legyen elérhető offline (youtubeon ugye ilyen nincs)
    Ingyenes, szerintem próbáld ki :)
  • szucsy89
    Ez nagyon jóó :D

(mellesleg még mindig gyönyörű a G3)
  • szucsy89
    Na várjunk, oda van írva, hogy 2GB Spotify adatforgalommal. Magyarul csak havi 2 gigát hallgathatok? Én azt youtube-al kb. 1 hét alatt lehallgatom, de lehet még annyi sem kell, vagy a Spotify olyan, hogy elég 1x betölteni egy zenét, utána tárolja?
  • Jim Morrison
    Gmailben nekem megjelentek a hirdetesek :(
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    [URL=http://www.androidpolice.com/2014/07/01/android-l-feature-spotlight-multi-networking-offers-seamless-network-switching-easy-wi-fi-accessories/]Android "L" Feature Spotlight: Multi-Networking Offers Seamless Network Switching, Easy Wi-Fi Accessories, And More[/URL]
  • Jim Morrison
    Hátha érint itt valakit, végre megjöttek T-hez a spotify csomagok
  • LocalPatriot
    LG KNOCK Code™ vs Fingerprint Scanner

• szucsy89
    mik az első benyomások, nem nehéz? mennyire sima a rendszer?
  • precise
    Köszi a segítséget. Még meggondolom ,hogy elég e a te módszered, vagy két user lesz. Bár asszonykának bonyolult a masina, szóval lehet csak az enyém lesz, így megoldódik a probléma :)
  • Shiwo
    angol leírás a dologhoz...

de mi asszonnyal nem használjuk.. gugli fióknak a sajátom adtam meg, hogy a play-en ne kelljen 2x megvenni dolgokat, különböző böngészőt használunk (ő firefoxos, én chrome-os), face app-ot átengedtem neki, én böngészőből nyitom meg (ha nagy ritkán a tableten nézem meg gép v teló helyett)

egyedül a skype szivatott meg azzal, hogy beléptünk az övével, és az istennek nem enged kilépni.. hiába megyek a logout-ra, kilövi az appot, és ha újra futtatom, akkor automatikusan ismét az ő accountjával lép be..

• precise
    Sziasztok, vettem egy Xperia Z2 Tabletet. Ez az első tabletem, a kérdésem az lenne, hogy van-e olyan lehetőség, hogy felhasználó kezelés. Tehát, ha a feleségem használja az ő fiókjával akkor az ő facebook, email, stb accountjaiba van bejelentkezve, ha meg én használom akkor az enyémekbe.

Van erre bármi féle megoldás, hogy ne kelljen ki-be jelentkeznünk mindenhonnan?

Előre is köszi a helpet.
  • skinnyman
    Az sztem az L verzioszama lesz :)
    Amugy egy nexus-nal ha hivatalosan nem is kapna meg, vannak ra jo driverek, van community tamogatas, szoval valszeg a forraskod kiadasa utan napokkal/hetekkel lesz mar mukodo verzio, par honapra ra meg kifejezetten stabil rom-ok is.

Mas:
    Android Wear review: the everything inbox
    LG G Watch and Samsung Gear Live review: the first Google watches
  • [HUN]FaTaL
    Volt már screenshot N4-gyel is, valószínű az is megkapja még.

Esélyes, hogy akkor a 2012-es N7 is.
  • theone91
    Igen az a másik. A korábbi Nexusok szakácsközönsége elég nagy, pillanatok kérdése szokott lenni a custom rom.
  • Jim Morrison
    Talán azért mert legfrisebb nexus készülékeken akarják demoztatni :)
    Mindenesetre ha valami oknál fogva nem jönne n4-re, 1 nap múlva már le lejet majd tölteni xda-n...^^
  • theone91
    Voltak már meglepetések. 4.1 jött a Gingerbread referenciamodellre, a Nexus S-re is hivatalosan, ami akkor már két éves volt.

Én nem zárnám ki a még a 2012-es Nexus modelleket még. Ha a Google egy decens Android-pite szelettel akarná indítani az Android L-t, akkor figyelembe kell vennie az első Nexus7-et és a N4-et is, amit a mai napig sokan használnak.
    De nem lennék túlontúl izgatott ennek bizonyossága kapcsán.
  • RYO21
    Szerintem az 2012-es N7-re és az N4-re sem fog jönni az L.
  • gabi89
    2012-es tuti nem, már a 4.4.3 és a 4.4.4 is 18 hónapon túl volt.
    Android L sem véletlen jött csak N5 meg N7 2013-ra
  • theone91
    "Devices may not receive the latest version of Android if they fall outside of the update window, traditionally around 18 months after a device release."

A 2012-es Nexus 7 23 hónapos készülék, tehát a 18 hónapos frissítési ablakon kívül esik igencsak. De ez egyáltalán nem jelenti, hogy nem jön rá, viszont garantálva sincs. Szerintem jön rá, de én nem lennék túlzottan izgatott.
  • Narxis
    Sztem megkapja, durva lenne ha nem.
  • szucsy89
    az 5.0-át már nem kapja meg a 2012-es N7? :O
  • Mighty
    Sziasztok!

Futott már bele valaki abba a problémába, hogy a google navigációban a címek szerkesztésénél a mentett címnél csak város-utca-házszámot ment el, irányítószámot pedig nem? Azért problémás ez, mert pl Budapesten egy adott utcanév többször is előfordulhat több kerületben. Ráadásul alapból egy rossz kerületben lévő utcát állít be :(
  • theone91
    Ez olyan, mintha egy feature phone dizájnját hasonlítanád egy felső kategóriás okostelefon dizájnjához. Hülyeség összevetni.

Egyértelmű, hogy egy ilyen eszköznél a dizájnnak nem csupán vizuálisan kell működnie, de gyakorlatiasnak is kell lennie.
  • Dzsini
    Majd az 5.0-nál :) (az a főverzió, és úgyse kapjuk meg)
  • skinnyman
    Az oke, hogy nem hetente, de tobb ev alatt egy nehany foverzionkent azert lehet h nem art :)
  • Dzsini
    Na én ezektől az "általában" dolgoktól félek, marhára nincs kedvem elveszíteni semmit.
    Én az a fajta vagyok, akik belaknak egy rendszert, és nem hetente telepítenek újra egy új rom vagy mittudoménmi miatt.
  • skinnyman
    Mindent torol by default, de szo szerint, szoval ujrairja a teljes rendszert es ujracsinalja a particiokat, stb. (Az egesz muvelet par perc amugy.) Emiatt ez a legtisztabb modja a telepitesnek, mert garantaltan minden a helyen lesz utana, ami OTA eseten nem mindig all fent, plane ha ilyen regota csak azzal frissitetted. Egy winxp-rol sem csinalnal inkrementalis frissitest vista-ra, aztan 7-re (aztan akar 8-ra), hanem egybol azt raknad fel, amelyiket hasznalni akarod. Minel tobb inkrementalis frissitest csinalsz, annal tobb a hibelehetoseg.

A torles nalam altalaban nem problema, kozel minden lenyegi cucc cloudban van backupolva, amit magatol vissza is allit egy ilyen utan, de persze lehet manualisan backupolni.
  • Dzsini
    Csak OTA volt az első bekapcsolása óta.

Factory image nem vágja tönkre a beállításokat / mentéseket / akármit? #28566
  • skinnyman
    4.4.4 csak kis biztonsagi update volt, nem kene semmi koze legyen ilyesmikhez. OTA-bol raktad fel gondolom? Probalkd ujrarakni factory image-bol.
  • Dzsini
    Hónapok óta nincs fent új dolog, és egyértelműen a 4.4.3 megjelenésével kezdődtek a dolgok, majd most a 4.4.4-el erősödtek meg. Előtte (4.1 -> 4.4.2 egy év során) semmi ilyesmi nem történt.