Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Regards,
Ugy nez ki aki valami nagy valtozasra szamitott kinezet tekinteteben, megint csalodni fog.
De legalabb a menu gombot sikerult recent apps gombra cserelni, kellett ra par evet varni, de csak-csak sikerult, taps 😊
Regards,
Milyen surun dobalnak ki flagshipeket amugy, felevente szoktak? Nekem tul surunek tunik, tul gyorsan elavult igy minden amit csinalnak.
Nokia meg no comment. Nagyon reg be kellett volna lepniuk az android piacra, de ez igy ebben a formaban kalap szart er.
Regards,
A belsõs piactér gondolom valami Ovi-store, Nokia-store vagy valami hasonló lesz, ahova egyszerûen feltehetik az Androidra fejlesztõk az alkalmazásaikat. Nyilván mindenki hanyagolni fogja, de én úgy gondolom, hogy az átlag felhasználó meg fogja találni a nélkülözhetetlen alkalmazásait (közösségi, üzenetkezelõ appok és ennyi).
Köszi a választ!
Motorola droid ultra és Samsung Galaxy S3-ra kellene magyar nyelv, mivel angolul van. Hogy lehetne megoldani? Annyit sikerült néznem, hogy S3ra csak rootolással lehet. De root nélkül kellene. Help!
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak mindig azt felejtik el, hogy ebben a szakmában az átlag userek azt eszik, amit mi odateszünk eléjük. Mi meg hát ugye PC-vel fõzünk, és akkor itt ez a kérdés le is van zárva.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Nexus széria rémlik például? Mi is annak a lényege?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hihetetlennek tûnik, de a Nokia feature phone-jai még mindig remekül teljesítenek az Indiai térségben és egyéb fejlõdõ országokban, ahogy az olcsó Asha okostelefonjai is, mint üzleti készülékek. Ezeket akarja leváltani a Nokia és felvállaltan ilyen régiókba szánja ezeket a készülékeket. De nyilván a Microsoft általi represszió az ami miatt ez az Android a laikusnak számára nem Android, ami tényleg gáz (kigyomlált Google-szolgálásokra és a teljes csempeszerû dizájnrevízióra gondolok javarészt).
Az oké, hogy nekünk nem jön be, mert mi high-end Lumiákon látnánk végre Androidot (nyilván nem fog megtörténni). Ennél a low-end telefongarnitúránál a kezdõ okostelefon-felhasználók és a gyerekek minõsülnek célcsoportnak a mi régiónkban, te nyilván kiestél, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tudnád helyén kezelni a terméket.
De nem is tudom miért vársz tõle sokat, már a legelsõ, még meg sem erõsített szivárgásoknál is le volt szögezve, hogy ez bizony egy low-end széria lesz.
Persze lehet vele varázsolni, sokan meg is teszik - de melyik eszközzel nem?
Úgy érzem még mindig nem tapintottak rá itt a dolgok lényegére...
Link
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF