Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Hardveresen olyan, mint az S advance.
Xperia E gagyi, ratyi, 0 Ft-ot sem ér.
Alcatel pop c7.
Nehéz döntés. Alcatel-ben kevés a RAM viszont 4 magos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Firerock
Samsung Galaxy Trend Plus-ról van valakinek tapasztalata?
A család kapott egy lehetõséget hogy 1Ft-ért választhasson pár készülék közül. Nekem ez tûnik ígéretesnek,van még Sony E és az Alcatel Pop C7.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

[HUN]FaTaL
Van valami lista az akciós appokról?

Egyébként az akciók nem (csak) a Googlen múlnak 😊 Ha a fejlesztõ nem akar akciózni, akkor nem fog.

http://goo.gl/gd6Zi5

davidka003
Szánalmas, hogy most éves a Google play és lófasz akciók vannak. Nulla.

Falkon
De, csak az jön be. Sikerült annyit elérni, hogy az odin kiírja: NAND Write Start!!, után Fail lesz a dolog. Szóval most itt tartok! :/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman

Regards,

davidka003
Nova launcher-t próbáld ki,.

DL mód se jön be?
Dzsini
Ha találsz olyat, ami neked funkciókban és kinézetben jobban megfelel, akkor igen. Ne mástól várd, hogy megmondja, hogy neked mire van szükséged 😊

Próbálj ki néhányat, nyugodtan feltelepíthetsz többet is, akár egymás mellett is használhatod õket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

érdemes az alap launchert kicserélni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Falkon
Srácok!!! Valaki segítsen nekem!! Meghalt az S2-öm, és nem tudom még odinnal se basztatni! Aki nagyon ért az fw cserékhez, ilyenekhez, az kérem segítsen!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Vagy kikapcsolod a háttér görgetését, vagy (2*szélesség)*magasság méretû képet állítasz be, esetedben 1440x1280-ast.

gabi89
Másik launcher pl. apex/nova tud ilyet, hogy nem görgeti a hátteret.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok,vettem egy Xperia Z1 Compactot,egy a bajom vele csak. A hátteret nemtudom átteni vágás nélkül... Azt akarom,hogy csak simán egy háttér legyen,és ugyanaz legyen,ha oldalra csúsztatom akkor is. De már kipróbáltam mindent,egyszerüen nem lehet,mindig ki kell vágni,hogy mind 3 képernyõre jöjjön ki a kép,és ahogy odébb csúsztatom odébb csúszik a kép is. Van erre valami megoldás ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

skinnyman
[HUN]FaTaL
Ha hivatalos garanciát szeretnél és nincs Németországban/USA-ban/UK-ban vagy más olyan országban élõ ismerõsöd, ahol van a playen hardvervásárlási lehetõség, akkor megéri (sajnos) kiautózni egy osztrák mediamarktig és ott megvenni, 400 euroért.

Már amennyiben nem a keleti határ közelében laksz.

Ingyen elfogadnám.
SzirmosSzisza
Hátulja nem jön be, de a wifi + LTE érdekesen hangzik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman

Regards,

skinnyman
Hat jah, kb ezek az opciok, prohardver topicban nezelodnek amugy, tobbszor olvastam ilyen akcios arakrol amikor a play-es arban lehetett megvenni valamelyik emlitett boltban ahol gari is volt ra (itthonra is).
Ha meg a gari nem olyan fontos hogy hivatalos legyen, es nem akarsz kinti beszerzessel sem bajlodni, bizonyos hazai gsm boltban 105/120k kornyeken meg lehet venni a 16/32 gigasat.

Regards,

gabi89
Play -bõl nem lehet rendelni itthonról és arra amúgy is csak az adott országban él a garancia, tehát mindenképpen vissza kellene küldeni ha van ott ismerõs.
A legjobban az osztrák/német MM-bõl éri meg megvenni, (369€😉 erre 2 év gari van amit bármelyik itthoni MM-ben érvényesíthetsz. Ezen kívül szintén Ausztriában van egy Ditech nevezetû bolt az ott vásárolt készüléket az itthoni LG javítja viszont nem cseréli.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SzirmosSzisza
Hali, ha szeretnék Nexus 5-öt venni, akkor merre érdemes keresgélni? Eleve külföldrõl enged-e rendelni, illetve kisebb-nagyobb GSM boltok mennyire jól? Konkrétan a garancia miatt érdekelne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91
Ugye nem úgy gondolod, hogy mi megettük, hogy ennek a nõnek Note-ja van?

Inew V3, 1 hete használom. Samsung S3-4 tulajok ájuldoztak tõle. Nagyon szép a kijelzõje! Egyedül az akksi gyengéje. Erre még sajnos áfa jön. :/
Dzsini
Az ottani ÁFA 19%, a 699€, az nettó 587, nálunk 27%-al számolva az 745€, mai árfolyamon 233 ezer, hozzá Artisjus 16 gigánál 3360 - nem az lesz a sok rajta 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
hát, a Samsung ebben már egy szinten van az almával leglaább 😄
GregSB
Erre számold rá az itthoni sápokat (Artisjus és társai), + annak esélyét hogy tovább romlik a forint értéke a ruszkik területfoglalós játéka miatt = 230-250 körül is lehet majd az ára.

szucsy89
S5: "Jelenleg a legolcsóbban a német érdeklõdõk juthatnak hozzá a készülékhez 699 eurós vagyis nagyjából 219 000 forintos áron, mely a legkevésbé sem nevezhetõ mérsékelt árazásnak. Csak összehasonlításul: az elõzõ generációs Galaxy S4 már 379 euróért vagyis 118 000 forintért is elvihetõ, mely mûszaki paraméterek alapján továbbra is bõven megállja a helyét."

<#wow1> akkor mennyi lesz nálunk?
szucsy89
ez mondjuk ebben a topikban a kutyát nem érdekli 😄
GregSB
ELéggé elkúrta, mert a színfalak mögötti szelfijeit már az iPhonejával lötte 😄

Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamilyen olcsóbb féle kínai androidos telefont ami viszonylag használhaató is? Faterom szeretne venni Androidos telefont,de 40-nél többet nem szeretne költeni rá. Nézegettm Goophone-kat meg hasonlókat,de nem tudom melyik vállalható be. Tudom, hogy ennyi pénzért ne várjunk csodát, de hátha van valami használható. Köszi elõre is!

Vadnokedli
De gyökér, istenem. <#alien><#alien><#alien> És milyen csúnya csökött konzolos hüvelykujja van. <#banplz> + Soulja Boy.. <#zavart2><#wilting>

+ felveszi ahogy kresselget a camera appja a HTC-nek, ez eléggé..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
Kb mindenhol^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Jah, ez volt a coverstory is a Flipboardban😊
skinnyman

Ellen takes a selfie at the Oscars, sponsored by Samsung

Mar most a legtobbet retweetelt post valaha:

link

Regards,

skinnyman

Regards,

theone91
Már majdnem megvádoltam a HTC-t felelõtlenséggel, mivel nem kéne minden jött-ment, szellemileg sérült YouTube reviewernek tesztpéldányokat osztogatni.

De mint kiderült a retardált kisgyerek a szüleitõl húzta be a telefont egy teszt erejéig, akik amúgy a készülék valódi tesztelõi (és feltehetõen HTC alkalmazottak (voltak)). A gyerek az email címet és az IMEI-t is sikeresen leleplezte a telefonon. Az egésznek komoly következményei lehetnek, mert megszegett titoktartási szerzõdésekrõl van szó konkrétan. Most meg Twitteren próbálja magát tisztára mosni a srác, egy HTC alkalmazott elõtt, aki felvette vele a kontaktot... A legjobb a "Ez egy kamu telefon" védekezési mechanizmus.

GregSB
Nem értem miért huzzák igy el a bemutatóját, már gyakorlatilag készen van. MWC-n féltek együtt bemutatni a SGS5-el vagy mi?

Falkon
Sziasztok!

A telefonon van egy "log" nevezetû mappa. Közel 1gb. Mi történik ha én ezt kitörlöm?

[HUN]FaTaL
De ha a szövegfelolvasó nyelvét angolra teszem, akkor miért nem olvassa fel a google now?

Gondolom az egész onnan indul ki, hogy nem akar félmunkát kiadni a kezébõl a google. De ebben az esetben logikus lenne, hogy az ok google parancs mûködne, hiszen egyszerûbb a csak keresés is ilyen módon. Az viszont még hosszú idõ és bõdületes munka ha úgy akarják kiadni magyarul is mint az angol nyelvnél. Így sose kapjuk meg.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

[HUN]FaTaL
Az hagyján, de az a baj, hogy mindent átállítasz angolra, kivéve a rendszer nyelvét, így a keresés is megy (angolul persze), viszont vissza csak akkor olvassa, ha a rendszer nyelve is angol. Ezt egyébként nem értem, hogy miért, hiszen a hangfelismerés és a kimenet is angolra van téve, de szarik rá.

theone91
A szövegfelismeréses bevitel nyelvét lehet állítani, az mûködik magyarul, de a hangvezérléses parancsok már nem.

Vagy át kéne állítani angol nyelvre a beállításokban az androidot?

Na várjál mi nem megy akkor? Mert bemondom ok google megnyitja a hangfelismerést a keresõben és ott bemondok valamit magyarul akkor arra nem keres rá? Mert az eddig ment. Vagy arra érted, hogy nem válaszol vissza mondjuk a milyen az idõjárás kérdésre? Mert az ok az csak angolul megy. De magyarul eddig értett szinte mindent és rá is keresett.

skinnyman
Mondom, megy nalunk (eredeti kerdesed), magyar nyelven nem megy, angolul lehet hasznalni.

Regards,

OFF: "számítógépen ehhez a felbontáshoz nem elég egy kábel"
DisplayPort? Nem mint ha 1.4-es HDMI nem bírná, csak ugye ott 30Hz-et bír. De van már kijelzõ ami HDMI 2.0-ás.

Tehát akkor magyarul nem megy. Ok google...:-)