36194
-
#28763 ??
kártyafüggetlenül 90K ha jól látom -
#28762 De az is arra vonatkozik, sztem, hogy hányszor halt meg. :) -
#28761 Szerintem ésszerűbb Nexus 6-nak hívni, mint minden egyes alkalommal leírni, hogy a következő Google referenciakészülék. Értjük, nem? -
#28760 Mivel pont akkor jelenik meg, így igen. -
#28759 A playen 200-300 euro körül szórták tavaly az n4-et (usaban mégolcsóbb volt), viszont az itthoni árakon ez nem látszott.
Szerintem a jelenlegi telenoros feltöltős (120k) árnál nem nagyon lesz már olcsóbb. -
#28758 A fatalities az kivégzések, nem hibák :)
Hibák a failures lenne. -
#28757 Tavaly N5 megjelenese elott meg 1-2 honappal kb (talan szeptember korul) kiszorta a google az N4-eket a szokasosnal is 100 dollarral olcsobban (200/250-ert), akkor elfogyott par napon belul, es azota a google nem is arulja az N4-et. Annal olcsobban pedig azota sem hiszem, hogy barki is arulta volna.
Amugy nagyjabol kizart, hogy Nexus 6 lesz a kovetkezo neve :) -
#28756 11.46 százalékkal -
#28755 Ha kijön a Nexus 6 kb mennyivel fog csökkenni az 5 ára? -
#28754 szerintem akkor igen. Legalábbis én várok :) -
masoma #28753 sziasztok! szerintetek érdemes várni a nexus 6-ra? szeptember-október környékén vásárolnék telefont! -
#28752 N5. -
#28751 4.4.4 óta semmi gondom nem volt... de még lehet :-D -
#28750 Jelenleg htc one x-em van (méretben ugyan akkora mint a nexus) és eleinte én is azt hittem hogy nagy lesz, főleg mivel nem valami nagy a kezem, de simán meg lehet szokni. szerintem is nexust vegyél. én is arra hajtok épp :D -
#28749 Tinman fórum bejegyzései után én nem vennék Sonyt :D -
#28748 Ket lehetoseg kozott dilemazzok. Az egyik, ebay-rol 420 dollarert xperia z1 compact ujonnan, de semmi garancia. A masik play aruhazbol nexus 5 32 gigas 420 dollarert. (amerikaban vagyok). Nexustol csak az tart vissza, hogy nagy, amugy nagyon tetszik. Szivem szerint inkabb a sony-t vennem, de ettol a garancias dologtol fosok. Szerintetek be merjem vallalni, vagy inkabb a tuti play store-os nexust valasszam? Igazabol minket telefon nagyon jo es tetszenek, szoval rosszul nem valaszthatok:D -
#28747 5 Act van. összesen 19 mission+4 bonus. És egy pálya viszonylag hosszú.
Narxis - igen, ennyit kb értettem én is. -
bence19940611 #28746 Helló a telefonomon 4.4.2-es android van és a névjegyzékemhez nem tudok hozzá adni képet mert galériából kiválasztom a képet és a sim kártyás kapcsolataimat nem mutatja ki csak a gmail kapcsolataimat van valakinek valami ötlete hogy kell? -
#28745 Még nem néztem meg, de egy oldalon azt írták, hogy csak 2 pálya... ez a teljesre is igaz, vagy csak a warezmiskákat szívatják? -
#28744 Nincs nagy sztorija, ez a karakter egy feltaláló akinek ellopták az aranyát és ezért elindulsz a tolvaj után aki persze elszórta útközben az aranyad, azt kell gyűjteni. Csak az első pályát csináltam meg de nagyon tetszett, hogy így ilyen trükkök voltak, pl. híd lenyitása aztán a szöges akadályok eltávolítása. Tényleg igényes játék, simán megéri a pénzét. -
#28743 Igen, az lesz az. Gondolhattam volna.
Ám nekem is baromira tetszik. Bár minden játék 1 k lenne, de nem kellene semmi másért fizetni, hogy tudj is játszani.
Grafika valami szenzációs. A sztorit mondjuk nem nagyon értem. Esetleg privátba leírhatnád. -
#28742 Hibák. Nem az, hogy hányszor haltál meg? Am. kurva jó játék, tetszik nagyon. -
#28741 azt jelenti, hogy halálesetek... gondolom, hogy hányszor haltál meg vagy ilyesmi... -
#28740 Megvette valaki rajtam kívül ezt a játékot? A végén írja, hogy fatalities. De fogalmam sincs, hogy az mi...:S -
#28739 Azt tudom, hogy nem formázza, csak nem tudtam, hogy kell.
De megtörtént. thx a helpet! -
#28738 Igen. A rendszer alapból nem formázza. -
[Hands On Video] Android's New Screen Casting Feature Is A Game Changer, And More -
#28736 Az úgy menő, utoljára ilyet anyám Galaxy 3 (nincs S!) telóján láttam :D -
#28735 áhhá! köszi :) -
#28734 :DD
Bedugod memóriakártyát gépbe, hogy tudd particionálni mondjuk minipartition tool nevű progival. Előtte mentsd le róla ami kell mert formázni kell úgyis, csinálsz egy fat32-es és egy ext2 partíciót, a méret a kártyától függ, mondjuk legyen 2 vagy 4 GB-os az ext2. Aztán telóra telepíted a Link2SD-t, az érzékeli az ext2 partíciót és oda kompletten át tudja mozgatni az appokat. -
#28733 na és akkor ezt most érthetőbben is ? :D -
#28732 Jah ütném rendesen. Am. Link2SD Plus + egy ext2 partíció az sd kártyára és problem solved -
#28731 nekem az 5 giga belső helyből még van 1 giga szabad helyem. de írogatja a telefon, hogy pakoljam át az adatokat az sd kártyára.. de baszki.. semmit nem lehet átrakni.. de attól még mindennap 4-5x kiírja hogy rakjam át az adatokat.. :D
nem tudom ki találta ki, hogy nem lehet az appokat átrakni sd kártyára.. de szeretnék neki gratulálni.. -
#28730 Nővéremnek van egy kis gondja a HTC Desire X telefonjával. Alkalmazásai ahogy elnéztem rendre az SD kártyán vannak (kártyán még van bő 1 giga hely). Belső tárhelyre meg azt írja, hogy alig van már hely (200mega), így updatelni sem tud. Ha minden alkalmazás SD kártyán van akkor mégis mi lehet a telefon baja? -
#28729 Leo's Fortune 1k+ HUF, de semmi IAP! -
#28728 Közben kiderült, hogy van már javított KK Z-re. Nagy nehezen találtam flashtool-t is.
Memkarit is érdemes formázni? Sose csináltam mióta megvan. -
#28727 Update előtt is ajánlatos wipe-olni. Memkariról, belső memóriából minden mappát letörölni stb. -
#28726 Tudnátok adni egy linket a flashtool frissebb verziójához?
Találok mindent, de vagy nem működik a link, vagy baromi lassan töltené le...(másfél óra) -
#28725 Csinalj egy bug report-ot rogton restart utan, onnan altalaban kideritheto az oka. Amugy: stock fw, legfrissebb? Factory image-bol ujrarakas esetleg? -
#28724 Igen, factory reset lesz. Az egész telefon olyan laggos, lassú lett, hogy csak na. Nem tudom mitől... Elvileg jön majd valami KK update, azt meg akartam volna várni. De aztán ki tudja... lehet user error:D