Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
<#eljen>
Dzsini
Már egy hete túl vagyunk rajta 😊 Index gyorsreagálású hadtest...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amazonon mai free

Riptide GP2.

Nexuson vagyis 4.4-en teljes képernyõs elég izmos grafikával.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

szucsy89
GregSB
Nem kell ez a demagóg duma. A fejlesztõik leraktak az asztalra olyan szoftvereket is mint a Final Cut vagy Logic Pro.

Az iTunes nem csak Windows-on szar, hanem Macen is egy tulkomplikalt bugos szar, windowsos cserébe még lassú is. A mobil változata viszont egy kõ egyszerû alkalmazás ahol zenéket meg filmeket tudsz venni, amit nehéz lenne elbaszni.

Solten
Hjah, a fejlesztoik kepesseget meghaladja hogy Windows platformra ertlemes programot irjanak, kivancsi leszek az androidosra.. Ja, nem, mert ugyse fogom hasznalni.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Nem kompatibilis a lábkiosztás, vegyél átalakítót, vagy hozzá való fülest. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
többi fülesnél is ez van? tegyél rá egy réteg alufóliát. passz amúgy. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SzirmosSzisza
Olyan problémám lenne õsrégi Galaxy 3-on, hogy, ha teljesen bedugom a fülest, akkor nem észleli a telefon, ha félig nyomom be és picit "oldalra" is nyomom, akkor jó. (másik telókon megy rendesen)

Valakinek valami tipp? Jó lenne, ha mûködne teljesen benyomva is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bucser
Azóta sem változott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

theone91
Azért kíváncsi lennék, hogy Windowson kb. hányan használnak aktívan iTunest. Itt nyilván olyanokra gondolok akiknek nincs iOS-es cuccuk, iPod-juk (én is csak az utóbbi miatt tettem fel anno). Szerintem ebbõl valamennyire leszûrhetõ lenne egy statisztika, hogy mennyire van igény külsõs platformokon iTunes-ra.

Kijátszom a maradi sztereotip vagyok kártyát: Ugyan nincs nagy rálátásom, de számomra nagyon úgy tûnik, hogy csak az Apple felhasználókat foglalkoztatja az iTunes és náluk is sokszor csak kényszerbõl.

GregSB
Igazad van meg nem is. Magyar perspektivabol tenyleg érdektelen hogy lesz ez vagy sem, globálisan nézve viszont az iTunes Store egy akkora média birodalom, hogy ha kiválna az Applebõl mint külön cég, akkor is benne lenne az USA Fortune 100 legnagyobb céglistájában. Messzemenõen több országban árulnak filmeket, zenéket mint ahol van Spotify, Google Music Vagy egyéb Store.

A chat nem mûködött tegnap, így írtam nekik egy emailt. 1 óra múlva egyszercsak felhívtak telefonon, és elkezdték mondani az alapoktól... a harmadik agyvérzés után mondom a nõnek, maga szerint hogy kapnék hibaüzenetet, ha fent se lenne az app store? 😄
Erre a végén azt mondja, töltsem le a kindle könyvolvasó progit a telefonra, és aktiváljam be az accountomhoz. Mert hogy azzal majd az android device-om regisztrálódik. Mondom akkor mi az a két regisztrált android device a profilomban?? Csak csináljam meg.. jó, leraktuk, megcsináltam. Természetesen lófaszt se segített.
Vadnokedli
Detto .kb 2008 környékén használtam én is utoljára. Ugyanígy érzek. <#alien>

theone91
Vagy lehet hogy ez is olyan lesz mint a Windowsos iTunes? Megcsinálják elviselhetetlenül szarra, majd a platformot okolják emiatt? Hmmm.

(Megjegyzem nem tudom milyen jelenleg Windowson az iTunes, utoljára 2008 magasságában telepítettem, akkor örökre elment tõle a kedvem, úgyhogy viszonylag a kurvaanyám)

theone91
Én még mindig ott tartok, hogy szerintem ez csak kacsa. Az Apple nem fog a legnagyobb konkurencia platformjába ilyen mértékben invesztálni még akkor sem, ha potenciálisan nagy lehetne a felvevõkör. Ez még a Tim Cook fejezetes Apple-tõl is karakteridegen lenne. De nyilván ellenpéldája a lehetne ennek a Windows-os iTunes, oké.

Egészséges szkepticizmussal követem a dolgot, de személyesen engem aligha érdekelne egy droidos iTunes a Play Music és a Spotify megjelenése óta nem lenne jelentõsége. Mindkettõ remekül mûködõ zenei szolgáltatás nagy zenei kínálattal, csak egy újabb redundáns szolgáltatás lenne. De biztos van olyan nem iOS/Mac user aki kedveli az iTunes-t, azoknak esetleg örömet okozhatna.

GregSB
Egy n+1-edik zene, köny és film bolt lesz (ha lesz egyáltalán). Gondolom lesznek majd saját akcióik, ami az Android usereknek csak jó lesz, mert +1 versenyzõ = alacsonyabb (akciós) árak és nagyobb választék.

Mobil alkalmazásokban meg egyáltalán nem gázak, a telefonokon lévõ iTunes storeal nincs semmi baj. Nyilván nem a Ypcs hulladék sppjukat fogják Androidra portolni 😄

kifli
még szerencse, hogy nem kényszerítenek a használatára ugye? 😄
Bucser
Eleg nekem naponta az itunes hibait orvosolni a telefonokban napi szinten munkambol kifolyolag... ha az androidra migralt apple fanok elkezdik ezt hasznalni es ugyanolyan jol fog mukodni mint a pc-s itunes... Nos koszonom nem kerek belole....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

precision
és ez miért zavar téged? 😊 nem töltöd majd le az appot...

Bazinga!

Bucser

Falkon
Nálam S2-ön is elfut.... a videó 😄D

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vadnokedli
A videót akár S3, N4, Z is letudja játszani. <#idiota>

skinnyman
Allitolag N5-on fut:

Regards,

Dzsini
Az Amazonnak piszok jó (legalábbis a .com)-on a supportja, általában 1-2 percen belül chaten lehet velük beszélni. Egy próbát megér szerintem, hátha tudnak okosat mondani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
Nekem mind mûködik.
Simán telepítettem az appot, regeltem, és ennyi.
Ha amazon.de-n benyomom a oneclicken keresztül, hogy tolja le a telefonomra, akkor is ugyanezt a hibát írja ki... pedig gratisnak írják, utána meg ugyanaz a hibaüzenet fogad ott is...
Dzsini
Akkor passz 😞

(amúgy ahogy olvasom a swypeot, pont panaszkodnak, hogy pár verziószámmal el vannak maradva a Play Store-os változathoz képest...)
Version 1.6.2.22328 - az én Swypeom (Play Store-os) 1.6.5.23769-es.

Hát mivel a csomagok megjönnek 😊
Dzsini
Jól be van állítva náluk a postacímed meg ilyesmik? <#fejvakaras>

Megvannak az appok nem az a gond. Rányomok a swypera pl hogy gratis>app beziehen, és utána ez az üzenet fogad...
Dzsini
mondjuk ez alapján nálatok is megvannak az akciók
(ha nem mûködne - amazon.at -> Apps für Android -> Alle Gratis-Apps aus der Aktion

Dzsini
Mert nektek van amazon.at (vagy .de?), nekünk meg nincs .hu, cak .com, és ezek az akciók gondolom ez utóbbira mûködnek.

Aszondja "Bitte überprüfen Sie, dass sich ihre Rechnungsaddresse und Zahlungsweise in einem unterstützten Land befinden"

Ami nekem mondjuk osztrákia...
Dzsini
Be is jelentkeztél? Nekem a normál magyar címmel bejelentett appstore regisztrációmat (azzal rendeltem a Kindlet anno) simán elfogadja és idáig mindent meg tudtam venni az appstoreból vele.

És ezt hogyan lehet igénybe venni? Én ha felrakom az amazon app storet, akkor azt irja, hogy az én országomban ez az ajánlat nem érvényes...
LocalPatriot
Mai ingyenes Amazonos pakk.

kb 50$ , most mind ingyenes.
POLARIS Office Normally $12.99
Swype Keyboard Normally $3.99
Fruit Ninja: Puss in Boots Normally $0.99
mSecure - Password Manager and Secure Digital Wallet Normally $9.99
Runtastic PRO GPS Running, Walking & Fitness Tracker Normally $4.99
SketchBook Pro Normally $4.99
PrintHand Mobile Print Premium Normally $12.95
Ski Safari: Adventure Time Normally $0.99
Dr. Panda's Airport Normally $1.99
Worms 2: Armageddon Normally $0.99
Worms 2: Armageddon (Kindle Tablet Edition) Normally $0.99
LocalPatriot
Akkor erre mondják, hogy user error😊
skinnyman
Jah, valszeg az lesz, nalam tobb cuccon fent van es sehol sincs ilyen hiba.

Regards,

LocalPatriot
Nem oldotta meg... továbbra sem jó.
De szerintem a telefonnal van gond, mert sûrûn lefagy, meg fel sem ébred a kijelzõ néha... hétvégén formázom.
skinnyman
Passzolom, nalam perfekt...
Ujratelepites helyett ha clear data-t nyomsz, az sztem ugyanolyan eredmenyu amugy, es gyorsabban megvan.

Regards,

SzirmosSzisza
Nálam volt pár hete egy 2.3-mal és tûrhetõ sebessége volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

repvez
Tudja valaki hogyan lehetne gyorsitani a telefont (DEFY) Mert konkrétan anynira belassult, hogy már elsotétetik a kijelzõ mire bejön a következõ oldal és a klikkelés hangja is mp-et késik.
Már clean masterrel is töröltem ami nem kell ujrainditottam a telefont,de semmi javulás.
Revis3.0as rom van rajta 4,2,2. Teljesen jó lenne ha nem lassult volna be.
Esetleg valaki egy 4,4es telepités utmutatót leirna? MErt az uj recoveryt nem tudom hogy kell ,meg egyáltalán napi használatra mennyire jó már a 4.4-es?
LocalPatriot
Végül is teljesen mindegy.
Bármilyen oldalt nézek, ahol van beágyazott videó úgy játsza le, hogy megy 2mp-et, majd 5mp várakozás… és csak wifi kapcsolatnál. A routert újra is indítottam, valamint leellenõriztem a sebességet, minden rendben. Egy törlés/újratelepítés megoldhatja?
skinnyman
Konkretan milyen oldalnal nem jo? Vagy egysegesen az osszesnel?

Regards,

LocalPatriot
Hát, nekem továbbra sem jó a videó lejátszás a chrome-ba. De csak wifinél. Mobilnettel minden szuper…
Így kénytelen vagyok Dolphint használni, amíg nem javítják.

Másnak jól mûködik?
A Google már eladta, inkább csak a szabadalmak miatt vették meg.

Jelenleg a kínai Lenovo tulajdonában van.

★★★★★

davidka003
Megvette õket a Google csak úgy mondom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szucsy89
A Motoban amúgy sorra csalódok pozitivan. Elõször leraktak az asztalra egy fasza mobilt (Moto G), most meg az elsõ okosórát, amire azt mondom, hogy tetszik.

Nagy múltú cég a Motorola, de az utóbbi idõben azért sehol nem voltak...
skinnyman

Regards,