Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Az lehet hogy a vodafone letiltja az szinkronizálásokat mobilnettel? Az gmail se szinkronizál(az exchange igen) és a facebook,facebook messenger se(Messenger nem csipog,az értesítési sávban sem jelenik meg). Haverjaimnak ugyanezzel a telefonnal(S4) telenorral és t-mobilnál is szinkronizál.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

precision
átállnak 😊
de azért az idõbeállításokban ellenõrizd le, hogy be van e kapcsolva

Bazinga!

k0trapali
Hello!

Tudom, hogy nem androidos telefon, de Samsung Star III átáll e magától nyári idõszámításra? Egyáltalán a droidos telefonok átállnak maguktól? Fontos lenne mert munkához kéne kelni és nem lenne szerencsés elkésni!
bardocz
Nem is akartak erre rábeszélni, meg így abszolút érthetõ, hogy nem is váltanál. Én egy appot sem vettem androidra, de amúgy fog kelleni majd egy, ami kicsi, olcsó, és jó benne a gps vevõ. Ez akkora tepsi, hogy ha gurulgatás közben ráesek kettétörik, kell valami más is mellé. Az meg biztosan android lesz.
Ettõl függetlenül rohadt jó kép. :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Aha...hát windowsos nem igazán nyerõ, mert kismillió pénzes appom van androidra, nem akarom újra megvenni, plusz napi szinten használom a google music-ot (összes zeném fentvan), szal ez semmiképp.

Dzsini
Opsz, nem tudtam hogy ott nem részletezi 😊

Felvétel dátuma 2014.03.22. 14:40:33
Képméret 3552 x 2000
Kamera Lumia 920
Felvétel 1/325 f/2

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tableten netezek, ott másképp jön be pár oldal, ezen csak az szerepel, hogy mobil feltöltés és, hogy 4 napja feltöltve. Nincs ott a telefontipus.

Dzsini
Oda van írva a kép mellé jobboldalra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jó kép!
Itt azért ennél több dolgot veszek figyelembe. Ugye ez az alcatel cucc garival 40ezer lenne plusz ezt kamatmentes részletre is vehetem. 10×4000.
Azt gondolom a garancia többet ér mint a valamivel jobb kamera.
Persze ha 50-ért kapok nexus5, htc one kategóriát akkor az jobb, azt venném.

Egyébként ezt milyen telóval készítetted?

bardocz
Ezt egy használtan 50k-s telefonnal csináltam. Használt nem jöhet szóba? Androidból is kaphatnál jobbat, max a kedvezményedet nem használod fel.
Persze van ennél sokkal-sokkal jobb, dehát én inkább a mostani samu galaxy ace-m képeit nevezném katasztrófának.:-)

Egyébként android 4.2-tõl van a photosphere funkció?

bardocz
Ami mobilarenan vannak közeli képek, azok katasztrófák 😄
Javítás:
Alcatel one touch idol 2 :-)

Köszi neked is!
Ami nekem számít az a kijelzõ felbontás/fényerõ, lehetõleg akadásmentes menü, ram méret és a kamera. Azt olvastam a kamera a gyengéje, de amit néztem képek azért nem voltak olyan rosszak. A fullhd videó meg hab a tortán. Talán az nfc hiányzik belõle, de még várok kicsit a vétellel, hátha leakciózza az xperia sp-t májusig vagy esetleg beteszi a kínálatba az alcatel one touch ikon 2-õt. Bár ez utóbbi biztos nem 50ezerrel nyit...

Doog
Szia!
Nekem erre a telefonra esett a választásom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. 😊 (Sony J telefonomat cseréltem le rá, és nem okozott csalódást)

Számomra benne van ami kell, GPS navigálásra tökéletes, böngészni szeretek rajta egész gyors, kijelzõ mérete nekem pont megfelel. Nem kell se nagyobb, de kisebbre se cserélném már le, valamint a betekintési szöge is eléggé meglepett...
Lassan fél éve van nálam, és még egyszer sem fagyott le.

Egy hiba, hogy nem szétszedhetõ és ha az aksi tönkremegy ki tudja mi a teendõ, de nálam kibír durván 3 napot általános használatkor...

...::::::...

Falkon
Osztalytarsamnak van ilyen telefonja, semmi gond nincs vele! Nyomkodtam en is, es szerintem teljesen vallalhato telefon! De jobban jarsz, ha te is egy t-mobileban, vagy media marktban kicsit tesztelgeted! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Talán lemaradt a lényeg. Van egy 10ezres kuponom a t-hez, ergo csak t-mobile jöhet szóba. Leginkább nexusra fáj a fogam, de az ott nincs mint ahogy moto g se. :-
Viszont ez az alcatel így nekem 40 lenne, kábé felsõ-középkategória tesztek alapján, xperia sp szint, csak az sp 20 ezerrel drágább.
Ahogy néztem samsungnál ilyen áron leginkább alsószint van. Lg nem tudom.

szucsy89
50k-ért Alcatelt? 😮 akkor már inkább Moto G bár fingom nincs mit tud az Alcatel de én tuti nem venném ezt
Tudtok árban és felszereltségben hasonló tipust?
Alcatel one touch idol S.
Ez most 49900,- trénél a legolcsóbb díjcsomagban.
Ha csak 1 év a rablánc akkor 50900,-

Solten
A boritas immaron 90%-ban fem, most a femfetisisztak es a BAZ megyei norvegok kiugranak a gatyabol orumokben... <#alien>

Saor Alba

szucsy89
nincs idõm, és lehetõségem melóban megnézni, de érdekel: ki nyert?: )
LocalPatriot

LocalPatriot
Persze. Van egy kamu FB accom.
Többi PM-ben.
skinnyman
Az komoly, az elso igazi source engine-es jatek androidra?

Regards,

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

fery02
Na én azt pont nem veszem észre. 😄

Legalábbis tegnap, mikor feltelepítettem a KitKat-ot, teljes 0-áról indultam benne bejelentkezés után is.
Hála vissza tudtam állítani az állásomat külsõ mentésbõl.

Khmm...ööö... ha van facebook-od, segítenél benne nekem a barátfelvevõs achievementben? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

GregSB
Jó kis telefon. Számomra 2 dolg miatt nem játszik: a mérete és a még mindig kritikán aluli kamerája miatt.

zoliii
Okos bot, vakoknak. Nem egy rossz 5let 😄

Vadnokedli
Akkor meg se nézem. <#eplus2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Életemben nem hallottam még a csókáról. Lehet, hogy azért mert rühellem a fudballt.

szucsy89
csávó hogy elszaladt a többiekért 😄DDDDDDDDDDDDDDD

amúgy valszeg megjátszott, igazából tömve lenne a bolt meg mindenki fotózkodna vele, káosz lenne
LocalPatriot
Ez nagyon nagy!😊

LocalPatriot
Tényleg jó kis játék, és van felhõmentés😊
fery02
Igen, eléggé rá lehet kattanni.

Vadnokedli
Mert lebuksz. <#ejnye1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Nesze nekem... mentségemre szolgáljon, hogy többnyire csak a munkahelyen fórumozok, és nem nézek vissza...:S
Dzsini
#27165 😊

de semmi gond, inkább kétszer, mint egyszer se.

LocalPatriot
Ha volt, akkor elnézést kérek, de próbáljátok ki: 2048
LocalPatriot
A lenti kommentben írta valaki, hogy jobb mint a subway surfers. Ez olyan stílusú?
fery02
Van itt közületek, aki játszik a Top Gear: Race the Stig játékkal?

Sajnos vannak benne olyan achievement-ek, amik facebook barátokat igényelnek a játékban.

Ha valaki lenne szíves segíteni benne és felvennénk egymást barátnak, azt megköszönném. 😊
Persze késõbb, ha már nem szükséges, törölhetjük egymást.

Igen

Egyébként letöltöttem az Android Studiot. Egészen bejön, és furcsamód mûködik ugyanaz a project ami az Eclipseben nemakart.

[HUN]FaTaL
Frissítetted az ADT plugint is?

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszönöm a válaszokat.

Próbáltam rákeresni erre az Android fejlesztõ topikra, de az SG nemtalált semmit.
Egyébként próbáltam már újrarakni, a legújabbat letölteni meg minden, de egyik sem segít. Sõt laptopra is rátettem ott is ugyanezt csinálja. Egyszerûen ha lefuttatom a lintet, akkor az appcompat mappa piros x-es lesz (fatal error). És ezt üres projecteknél is megcsinálja.

Bocsesz, hogy ilyesmit kérdezek itt, csak mégis ezvolt a témához legközelebbi topik.

Jim Morrison
igaz, én leragadtam az eclipsnél meg hibákat dob sdk update után 😊 ezért is mertem átirányítani a megfelelõ topikba (itt könnyebben elvesznek az ilyen jellegû kérdések)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
A hiba nem az eclipseben van, hanem a projektjében.

[HUN]FaTaL
Ebbõl elég nehéz kihámozni hogy mi baja van / mit csináltál. 😊 Próbálj meg stackoverflowon keresni. Nekem semmi gondom nem volt az update során.

Jim Morrison
Nem fejlesztek androidra, eclips biztos jobb, mint az android studio, de szerintem megér egy próbát.
Próbáld meg esetleg az Android fejlesztés topikot

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ért valaki az Android fejlesztéshez?
Voltam olyan hülye barom, hogy updateltem az SDK+Eclipset és most nonstop errorozik mindenre, és valami fragment layouttal és valami appcompat_v7 mappával kínoz. Ezek micsodák, és el lehet õket valahogy tüntetni? Esetleg visszavarázsolni egy régebbi verziót?