Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tudom, hogy nem androidos telefon, de Samsung Star III átáll e magától nyári idõszámításra? Egyáltalán a droidos telefonok átállnak maguktól? Fontos lenne mert munkához kéne kelni és nem lenne szerencsés elkésni!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Felvétel dátuma 2014.03.22. 14:40:33
Képméret 3552 x 2000
Kamera Lumia 920
Felvétel 1/325 f/2
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Itt azért ennél több dolgot veszek figyelembe. Ugye ez az alcatel cucc garival 40ezer lenne plusz ezt kamatmentes részletre is vehetem. 10×4000.
Azt gondolom a garancia többet ér mint a valamivel jobb kamera.
Persze ha 50-ért kapok nexus5, htc one kategóriát akkor az jobb, azt venném.
Egyébként ezt milyen telóval készítetted?
Egyébként android 4.2-tõl van a photosphere funkció?
Alcatel one touch idol 2 :-)
Ami nekem számít az a kijelzõ felbontás/fényerõ, lehetõleg akadásmentes menü, ram méret és a kamera. Azt olvastam a kamera a gyengéje, de amit néztem képek azért nem voltak olyan rosszak. A fullhd videó meg hab a tortán. Talán az nfc hiányzik belõle, de még várok kicsit a vétellel, hátha leakciózza az xperia sp-t májusig vagy esetleg beteszi a kínálatba az alcatel one touch ikon 2-õt. Bár ez utóbbi biztos nem 50ezerrel nyit...
Nekem erre a telefonra esett a választásom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. 😊 (Sony J telefonomat cseréltem le rá, és nem okozott csalódást)
Számomra benne van ami kell, GPS navigálásra tökéletes, böngészni szeretek rajta egész gyors, kijelzõ mérete nekem pont megfelel. Nem kell se nagyobb, de kisebbre se cserélném már le, valamint a betekintési szöge is eléggé meglepett...
Lassan fél éve van nálam, és még egyszer sem fagyott le.
Egy hiba, hogy nem szétszedhetõ és ha az aksi tönkremegy ki tudja mi a teendõ, de nálam kibír durván 3 napot általános használatkor...
...::::::...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Viszont ez az alcatel így nekem 40 lenne, kábé felsõ-középkategória tesztek alapján, xperia sp szint, csak az sp 20 ezerrel drágább.
Ahogy néztem samsungnál ilyen áron leginkább alsószint van. Lg nem tudom.
Alcatel one touch idol S.
Ez most 49900,- trénél a legolcsóbb díjcsomagban.
Ha csak 1 év a rablánc akkor 50900,-
Saor Alba
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Legalábbis tegnap, mikor feltelepítettem a KitKat-ot, teljes 0-áról indultam benne bejelentkezés után is.
Hála vissza tudtam állítani az állásomat külsõ mentésbõl.
Khmm...ööö... ha van facebook-od, segítenél benne nekem a barátfelvevõs achievementben? 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amúgy valszeg megjátszott, igazából tömve lenne a bolt meg mindenki fotózkodna vele, káosz lenne
de semmi gond, inkább kétszer, mint egyszer se.
Sajnos vannak benne olyan achievement-ek, amik facebook barátokat igényelnek a játékban.
Ha valaki lenne szíves segíteni benne és felvennénk egymást barátnak, azt megköszönném. 😊
Persze késõbb, ha már nem szükséges, törölhetjük egymást.
Egyébként letöltöttem az Android Studiot. Egészen bejön, és furcsamód mûködik ugyanaz a project ami az Eclipseben nemakart.
Próbáltam rákeresni erre az Android fejlesztõ topikra, de az SG nemtalált semmit.
Egyébként próbáltam már újrarakni, a legújabbat letölteni meg minden, de egyik sem segít. Sõt laptopra is rátettem ott is ugyanezt csinálja. Egyszerûen ha lefuttatom a lintet, akkor az appcompat mappa piros x-es lesz (fatal error). És ezt üres projecteknél is megcsinálja.
Bocsesz, hogy ilyesmit kérdezek itt, csak mégis ezvolt a témához legközelebbi topik.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
Próbáld meg esetleg az Android fejlesztés topikot
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Voltam olyan hülye barom, hogy updateltem az SDK+Eclipset és most nonstop errorozik mindenre, és valami fragment layouttal és valami appcompat_v7 mappával kínoz. Ezek micsodák, és el lehet õket valahogy tüntetni? Esetleg visszavarázsolni egy régebbi verziót?