36194
  • Narxis
    Tökéletes választás!
  • elitehun
    Hello!
    Úgy vélem ideje lecserélni a HTC One X-et, és egy Nexus 5-re gondoltam. Mi a véleményetek róla?
  • Jim Morrison
    sajnos az a form arra utal :/
  • Borg
    Nekem ez nem úgy tűnik, mintha USA-n kívülre is kiküldenék...
  • SzirmosSzisza
    ingyenes bizbasz

spoilerben ref link, elvileg akkor előbb kapok :o
  • theone91
    Nyilván nem tudja, hogy a Samsung gyártja mai napig azokat a chipeket.
  • RYO21
    Az egyik csávó szerint a Samsung az Appletől lopta a processzorokat.
  • theone91
    Tíz éves gyerek azt ecseteli, hogy iOS-re írkál appokat, meg futáshoz használja.

Régi szép idők, amikor a napköziben még telefon nélkül szaladgáltunk... :'(
  • SzirmosSzisza
    Itten kérem komoly internetes harc megy, iphone copy kollekció című hozzászólás alatt :D
  • Chris Lowe
    Én már vagy 2 hete. Az jön le ebből a történetből is, hogy szinte mindegy milyen hardver van a kézben, ahhoz, hogy stabil rendszer fusson csakis a programozókon múlik. Én áprilisban vettem az sp-t, de még a régi galaxy ace is kevésbé akadozott. Komolyan azon agyaltam, hogy ekkora szemetet, hogy tud kiadni a sony. Erre megjött a frissítés és baszki villámgyors, akadásmentes! Tök megszerettem.
  • LocalPatriot
    Most akartam csak leszedni, erre látom, hogy nálunk még nem is elérhető. Elnézést mindenkitől, nem tudtam!
  • joshua
    Sziasztok. Mintha ebben a topicban lattam volna regebben egy oldalt, ahol androidos (de lehet mas platformuak is voltak) telefonoknak volt kigyujtve, hogy hol milyen akciok vannak az usa-ban. Valaki meg tudja mondani melyik lehet ez az oldal?
  • theone91
    Remélem a HTC talpra áll. Ők legalább komolyan veszik, ha valaki prémium árfekvésben költ telefonra.
  • Szabi #28670
    este lefrissítettem én is, azóta még nem fagyot.. kopp-kopp :D
  • Chris Lowe
    Nekem is akadozott, frissítés óta baromi stabil.
  • LocalPatriot
    Batman Arkham Origins
  • skinnyman
    Android Wear review: Taking smartwatches in the right direction

HTC Returns To Profitability For The First Time In A Year

Still Don't Have Ok Google Everywhere? Try This Simple Trick
  • Jim Morrison
    Na végre, lehet tölteni az appokat az órákhoz.

link
  • Narxis
    Na ez egy nagyon jó reklám.
  • [HUN]FaTaL
    Mert nem külön app, csak külön activity és a g+ része.
  • Tinman #28663
    Kijött Z1C-re official 4.4.4.

OTA mentesen kábelről tettem fel, sok változást egyelőre nem látok, majd hétvégén élesben tesztelem.
  • Jim Morrison
    gondolom iphone okat nem kellett megvenni, a statiszták a sajátjukat használták
  • theone91
    Bár a Samsung is magabiztosan totyog a szart-drágán ösvényen, azért most ezzel egy picit kapura lőttek. Még inkább érvényesülhet, ha mellé beérik még a Project Volta is.

Sajna elég sok iPhone-os ismerősöm panaszkodik, hogy a melóhelyen hagyta a töltőt.
  • Szabi #28660
    nem várom meg.. meg végül nonémeket se mertem venni :D
  • Narxis
    Mi lett az ASUS ZenFone-al?:D
  • Szabi #28658
    vettem egy Sony Xperia SP-t, meg vett egyet apám is.. az enyém fagyogat, a másik jónak tűnik, kopp-kopp...
    remélem a szoftverfrissítés megoldja az enyémet is :D
  • precision
    hát már amelyik romban rendszerszintű vagy gyári app :) CMnek nem gyári tartozéka... g+ appot raktam fel a playről, és nem igazán kérdezte meg hogy akarok e külön fotók appot :) persze, a g+ része én értem, de miért települ erőszakosan és törölhetelenül? még root uninstallerrel sem lehet
    az ikonját már elrejtettem...
  • Dzsini
    Ráadásul az jelentkezik be mindenféle képcsatoláskor/képküldéskor, tehát valószínűleg sok minden használja is (legalább részeit).
  • theone91
    Rendszerszintű alkalmazás, törölni szerintem csak roottal lehet maximum. (valószínűleg az Android L-ben már fel is váltja a hagyományos galériát).

Nem tudom, hogy milyen launchert használsz, de ha zavar rejtsd el az ikonját.
  • RYO21
    Tudtok valami rootmentes progit, amivel lehetne egy kicsit jobb basszust kihozni a telefon speakerjéből?
  • Dzsini
    Nem, gugli beépített dolgoktól nem szabadulsz (esetleg el lehet rejteni az ikonokat) - nekem a kedvencem ebből a témából a Google Drive - Táblázatok - Dokumentumok trió, ami 1 ikonból csinált hármat, mindenki boldogságára :)
  • precision
    a google+ appal települő "Fotók" alkalmazástól hogyan tudnék megszabadulni? minden g+ sync és fotó backup ki van kapcsolva... magától az apptól szeretnék megszabadulni, de gyanítom hogy nem lehet :)
  • Chris Lowe
    Persze tisztában vagyok vele, írtam is, hogy nem ugyanaz. Nincs gondom a spotify, deezer vonallal se, csak gusztustalan, hogy két készüléken használva a második már csak random játszik. Ingyenesen kapok reklámot, szarabb hangminőséget, offline nuku, de még ezt is elveszik... Még a google music is engedi. Oké az meg egy harmadik variáció ugyanarra a témára. Mindegy végülis fasza ami végbement itt pár év alatt, bármit hallgathatok fél perc keresés után.
    :-)
  • precise
    Nekem nem wifi only van hanem 4g-s, és ha jól látom ebben nincs ilyen multiple users lehetőség... :( Ez lehetséges?
  • theone91
    Nagyon úgy tűnik, hogy a Project Volta remekül szuperál az új rendszerben. És még fényévekre vagyunk a final release-től.
  • theone91
    Nem tudom, hogy hoztam össze a Youtubebba szót. Kezd lekapcsolni az agyam.
  • theone91
    Ettől még lehet, hogy a YouTubebba is bevezeti a Spotify üzleti modelljét. Reméljük nem.
  • GregSB
    Google most vette meg Songzat.
  • theone91
    Ne feledjük, hogy a Soundcloud egy olyan hangmegosztó szolgáltatás, ahova bárki tölthet bármit és abból nyilvánvalóan nem profitálnak az előadók. Szimplán egy hangmegosztó platform, üzleti modell nélkül. Vannak non-profit előadók és remixek stb. Ritkán hallgatok populáris, mainstream zenét, de ha esetleg hallgatnék egy kis Daft Punk-ot, nem fogom megtalálni a diszkográfiát Soundcloudon. Spotify-on pedig igen. Igényesen, katalogizálva (nem mintha Spotify-on csak "népzene" lenne, rengeteg indie cucc van). Ráadásul tudok prémiummal offline-ba tenni teljes playlisteket, albumokat, számokat, így nem az adatforgalmamat zabálja a Spotify az utcán.

Annak ellenére, hogy a kisebb, kevésbé ismert indie előadók sem túl lelkesek a Spotify-jal és társaival kapcsolatban, mert $0.006 és $0.0084 dollár között mozog jelenleg a profit egy meghallgatás után (ami annyit tesz, hogy a hallgatónak minimum fél percet meg kell hallgatnia az adott trackből) és ennek is csak ~70 százaléka landol a kiadónál/a művésznél. Remek pénzeket hoz a Spotify a Lady Gagáknak és a Beyoncéknak, de nem a szar, dohányfüstös klubbokban forgolódó előadóknak. Ráadásul Spotify-ra csak úgy kerülhet fel a dalod, hogyha az megjelent egy olyan kiadónál amely közvetlenül, vagy anyacégen keresztül szerződött a Spotify-jal. Ez nyilván az igényes zenetár létrahozása miatt fontos, pláne egy prémium szolgáltatás esetén, de előadói szempontból ez csak egy újabb gát amely felfogja a profitom egy részét.

Amúgy pletykálják, hogy a Google is beletolja ebbe a Youtube-ot, mivel a Youtube-ról legtöbett streamelt videók pont a zenék.
  • skinnyman
    [URL=http://www.androidpolice.com/2014/07/01/android-l-preview-source-code-going-live-aosp-includes-support-nexus-4-5-7-2013-10/]Android "L" Preview Source Code Going Live In AOSP, Includes Support For Nexus 4, 5, 7 (2012+2013), And 10 [Update: It's Only Partial Source][/URL]