36194
-
#28683 Tökéletes választás! -
#28682 Hello!
Úgy vélem ideje lecserélni a HTC One X-et, és egy Nexus 5-re gondoltam. Mi a véleményetek róla? -
#28681 sajnos az a form arra utal :/ -
Borg #28680 Nekem ez nem úgy tűnik, mintha USA-n kívülre is kiküldenék... -
#28679 ingyenes bizbasz
spoilerben ref link, elvileg akkor előbb kapok :o
-
#28678 Nyilván nem tudja, hogy a Samsung gyártja mai napig azokat a chipeket. -
RYO21 #28677 Az egyik csávó szerint a Samsung az Appletől lopta a processzorokat. -
#28676 Tíz éves gyerek azt ecseteli, hogy iOS-re írkál appokat, meg futáshoz használja.
Régi szép idők, amikor a napköziben még telefon nélkül szaladgáltunk... :'( -
#28675 Itten kérem komoly internetes harc megy, iphone copy kollekció című hozzászólás alatt :D -
Chris Lowe #28674 Én már vagy 2 hete. Az jön le ebből a történetből is, hogy szinte mindegy milyen hardver van a kézben, ahhoz, hogy stabil rendszer fusson csakis a programozókon múlik. Én áprilisban vettem az sp-t, de még a régi galaxy ace is kevésbé akadozott. Komolyan azon agyaltam, hogy ekkora szemetet, hogy tud kiadni a sony. Erre megjött a frissítés és baszki villámgyors, akadásmentes! Tök megszerettem. -
#28673 Most akartam csak leszedni, erre látom, hogy nálunk még nem is elérhető. Elnézést mindenkitől, nem tudtam! -
#28672 Sziasztok. Mintha ebben a topicban lattam volna regebben egy oldalt, ahol androidos (de lehet mas platformuak is voltak) telefonoknak volt kigyujtve, hogy hol milyen akciok vannak az usa-ban. Valaki meg tudja mondani melyik lehet ez az oldal? -
#28671 Remélem a HTC talpra áll. Ők legalább komolyan veszik, ha valaki prémium árfekvésben költ telefonra. -
#28670 este lefrissítettem én is, azóta még nem fagyot.. kopp-kopp :D -
Chris Lowe #28669 Nekem is akadozott, frissítés óta baromi stabil. -
#28668 Batman Arkham Origins -
#28667 Android Wear review: Taking smartwatches in the right direction
HTC Returns To Profitability For The First Time In A Year
Still Don't Have Ok Google Everywhere? Try This Simple Trick -
#28666 Na végre, lehet tölteni az appokat az órákhoz.
link -
#28665 Na ez egy nagyon jó reklám. -
#28664 Mert nem külön app, csak külön activity és a g+ része. -
#28663 Kijött Z1C-re official 4.4.4.
OTA mentesen kábelről tettem fel, sok változást egyelőre nem látok, majd hétvégén élesben tesztelem. -
#28662 gondolom iphone okat nem kellett megvenni, a statiszták a sajátjukat használták -
#28661 Bár a Samsung is magabiztosan totyog a szart-drágán ösvényen, azért most ezzel egy picit kapura lőttek. Még inkább érvényesülhet, ha mellé beérik még a Project Volta is.
Sajna elég sok iPhone-os ismerősöm panaszkodik, hogy a melóhelyen hagyta a töltőt. -
#28660 nem várom meg.. meg végül nonémeket se mertem venni :D -
#28659 Mi lett az ASUS ZenFone-al?:D -
#28658 vettem egy Sony Xperia SP-t, meg vett egyet apám is.. az enyém fagyogat, a másik jónak tűnik, kopp-kopp...
remélem a szoftverfrissítés megoldja az enyémet is :D -
#28657 hát már amelyik romban rendszerszintű vagy gyári app :) CMnek nem gyári tartozéka... g+ appot raktam fel a playről, és nem igazán kérdezte meg hogy akarok e külön fotók appot :) persze, a g+ része én értem, de miért települ erőszakosan és törölhetelenül? még root uninstallerrel sem lehet
az ikonját már elrejtettem... -
#28656 Ráadásul az jelentkezik be mindenféle képcsatoláskor/képküldéskor, tehát valószínűleg sok minden használja is (legalább részeit). -
#28655 Rendszerszintű alkalmazás, törölni szerintem csak roottal lehet maximum. (valószínűleg az Android L-ben már fel is váltja a hagyományos galériát).
Nem tudom, hogy milyen launchert használsz, de ha zavar rejtsd el az ikonját. -
RYO21 #28654 Tudtok valami rootmentes progit, amivel lehetne egy kicsit jobb basszust kihozni a telefon speakerjéből? -
#28653 Nem, gugli beépített dolgoktól nem szabadulsz (esetleg el lehet rejteni az ikonokat) - nekem a kedvencem ebből a témából a Google Drive - Táblázatok - Dokumentumok trió, ami 1 ikonból csinált hármat, mindenki boldogságára :) -
#28652 a google+ appal települő "Fotók" alkalmazástól hogyan tudnék megszabadulni? minden g+ sync és fotó backup ki van kapcsolva... magától az apptól szeretnék megszabadulni, de gyanítom hogy nem lehet :) -
Chris Lowe #28651 Persze tisztában vagyok vele, írtam is, hogy nem ugyanaz. Nincs gondom a spotify, deezer vonallal se, csak gusztustalan, hogy két készüléken használva a második már csak random játszik. Ingyenesen kapok reklámot, szarabb hangminőséget, offline nuku, de még ezt is elveszik... Még a google music is engedi. Oké az meg egy harmadik variáció ugyanarra a témára. Mindegy végülis fasza ami végbement itt pár év alatt, bármit hallgathatok fél perc keresés után.
:-) -
precise #28650 Nekem nem wifi only van hanem 4g-s, és ha jól látom ebben nincs ilyen multiple users lehetőség... :( Ez lehetséges? -
#28649 Nagyon úgy tűnik, hogy a Project Volta remekül szuperál az új rendszerben. És még fényévekre vagyunk a final release-től. -
#28648 Nem tudom, hogy hoztam össze a Youtubebba szót. Kezd lekapcsolni az agyam. -
#28647 Ettől még lehet, hogy a YouTubebba is bevezeti a Spotify üzleti modelljét. Reméljük nem. -
#28646 Google most vette meg Songzat. -
#28645 Ne feledjük, hogy a Soundcloud egy olyan hangmegosztó szolgáltatás, ahova bárki tölthet bármit és abból nyilvánvalóan nem profitálnak az előadók. Szimplán egy hangmegosztó platform, üzleti modell nélkül. Vannak non-profit előadók és remixek stb. Ritkán hallgatok populáris, mainstream zenét, de ha esetleg hallgatnék egy kis Daft Punk-ot, nem fogom megtalálni a diszkográfiát Soundcloudon. Spotify-on pedig igen. Igényesen, katalogizálva (nem mintha Spotify-on csak "népzene" lenne, rengeteg indie cucc van). Ráadásul tudok prémiummal offline-ba tenni teljes playlisteket, albumokat, számokat, így nem az adatforgalmamat zabálja a Spotify az utcán.
Annak ellenére, hogy a kisebb, kevésbé ismert indie előadók sem túl lelkesek a Spotify-jal és társaival kapcsolatban, mert $0.006 és $0.0084 dollár között mozog jelenleg a profit egy meghallgatás után (ami annyit tesz, hogy a hallgatónak minimum fél percet meg kell hallgatnia az adott trackből) és ennek is csak ~70 százaléka landol a kiadónál/a művésznél. Remek pénzeket hoz a Spotify a Lady Gagáknak és a Beyoncéknak, de nem a szar, dohányfüstös klubbokban forgolódó előadóknak. Ráadásul Spotify-ra csak úgy kerülhet fel a dalod, hogyha az megjelent egy olyan kiadónál amely közvetlenül, vagy anyacégen keresztül szerződött a Spotify-jal. Ez nyilván az igényes zenetár létrahozása miatt fontos, pláne egy prémium szolgáltatás esetén, de előadói szempontból ez csak egy újabb gát amely felfogja a profitom egy részét.
Amúgy pletykálják, hogy a Google is beletolja ebbe a Youtube-ot, mivel a Youtube-ról legtöbett streamelt videók pont a zenék. -
#28644 [URL=http://www.androidpolice.com/2014/07/01/android-l-preview-source-code-going-live-aosp-includes-support-nexus-4-5-7-2013-10/]Android "L" Preview Source Code Going Live In AOSP, Includes Support For Nexus 4, 5, 7 (2012+2013), And 10 [Update: It's Only Partial Source][/URL]